2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Zaten tek yaptığım kegel şimdilik yürüyüşte çok nadir yapıyorum malum havada soğuk üşeniyorum çıkmaya bide zaten az birşey yürüyünce karnımın altı ağrıyor. Enfeksiyondan sanırım oda. Bizim burada yokuş geri dönüşte nefesim kesiliyor.

Canım ben biraz minyonum boyum 1.60 kilom şu anda 57 normalim 50-52 arası bildiğim kadarıyla çatı kemiğinin minyonlukla alakası yok nitekim ilk gebeliğimde dr kemik yapın müsait demişti...
bende 1.60ım canım..ama özellikle kalça kemiği kısmım dar..ama annelerimizi teyzelerimizi vs düşününce onlar gayet rahat doğum yapmış..demek ki pek ilgisi yok..annemin kalça kısmı baya geniş..ama teyzemin dar düşününce oda 2 tane tosuncuk doğurmuş gayet rahat..bizlerde doğurabiliriz hayırlısı ile inşallah..

Tam tarih vermedi 3 hafta önceki kontrolde 8 hafta sonra alırız dedi engeç. Salı kontrol var bakalım ne diyecek? Sorma sağa yatsam tekme sola yatsam tekme uykusuzum sürekli

sezeryan olcak o zmn senin de..
muhtemelen ayni zamanlarda dogurcaz :))
bakalim 2 bebekle nasil basedicez :))

e tabi seni istiyor yaninda cocuk..
cok gecmis olsun..
rahatsiz olunca extra ilgi de ister hakli olarak..
bebek dogunca zaten ilgilenemeyeceksin fazla onunla.. insallah kiskanip derslerini fln ihmal etmez kuzucuk..

B bugza canım süre amirugami tavşancığı deneyeyim dedim videodan baktım ama henüz beceremedim arttırma bitince düz örüyorsun ya biraz orada kıvrılması gerekiyor içi dolacak şekli alması lazım ama benimki mantar gibi birşey oldusöktüm tekrar yapıyorum ama olacak mı bilemedim birde sanırım benim ipim ince videodakinden baya küçük oluyor ördüğüm. Var mı bana bir tavsiyen.

Canım döndüğü çok bellimi döndüğünde karın aşağı iner diyorlar indi mi biraz asagiya, kaburgada ağrı varmı döndüğü halde

Kızlar bi iki gündür sabah kalktığımda iç çamaşırım baya ıslanmış oluyo. Normal akıntı değil onu anlayabildim ama acaba suyummu geliyo onu çözemiyorum.

Doktor randevum bidahaki pazartesine. Sizde böyle şeyler yaşıyormusunuz. Bu arada bebeğin hareketlerinde sorun yok gayet iyi.

Canım döndüğü çok bellimi döndüğünde karın aşağı iner diyorlar indi mi biraz asagiya, kaburgada ağrı varmı döndüğü halde
Karnım çok inmedi aşagıya canım
kaburgadaki ağrılar da farklılaşmıştı ama yine oluyor bu kez de ayaklarıyla vuruyormuş çünkü
En belirgin fark vajinaya baskıyı çok yoğun hissediyorum artık yataktan ayağa kalkıp adım atarken ağrıyor

Kızlar gunaydin I ikizcan2016 lansinoh bulamadim etrafimdaki eczanelerde lanolin var içerikler aynimi lansinoh arayimmi başka eczanelerden

Aynı durumdayım canım Dr perşembe günü şu sancı gelirse hemen gel dedi ben 2 gündür günlük 5 6 çamaşır değiştirir oldum sanki siziyor böyle sıvı ,akıntı değil eminim ama ne bilim Dr gitsem elle muayene eder belki daha kötü olur kese patlar diyede korkuyorum .çift rahim olduğum için elle muayene hiç ettirmedim çok acıyor çünki napcam bilemedim, bebeğin hareketleride çok güzel ama yürürken sanki alttan çıkacak gibi ,yuruyemiyorumda 2 gündür ağrılı yürüyorum kendi Dr uma gidecem acilden korkuyorum

lansinoh da lanolin zaten canim kullanabilirsin hepsi ayni..
yakinindaki eczaneye soyle getirtsin, eczane eczane gezme..
internette de satisi gorunuyor lansinoh kremin istersen ordan da alabilirsin..
bu arada akintin coksa git doktora, elle muayeneyle kese patlamaz :))
icin rahat eder..

Benim de dun olmus boyle bir sey.
Ama anlayamiyorum akinti mi su mu.
Günlük ped kullaniyorum o yuzden tam anlayamadim miktarini.
Su oyle gelmez zannetmiyorum. Yani daha fazla olmali sanki.
Benim de bir 10 gun var nerdeyse kontrolume ama birkac gun once giderim muhtemelen

Gunaydin herkese arkadaslar,
E ecrinny canim ben en sondaki maviyi beğendim.
Bugun 3 gunlugune tatile gidiyorum
Ultra luks her sey dahil
Anacigimin evine tabiki
Haftaici sinav var benim bir gun boşluğum var zaten,sinavda da gorev almayinca birkac gunum boşa çıktı.
Firsat bu firsat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…