2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Can'ım benimde suyum sınırda. belki biliyorsundur havuç suyu suyu arttırıyor. Günde 2 bardak iç. Benim şekerde yüksek olduğu için havuç suyu da içemiyorum

biraz tahin pekmez ye , avokado , muz , süt , her gün olmasada gün aşırı yumurta ye , et ve balık daha sık
tüket , portakal mandalina suyu iç kendin sık tabikii , 1-2 haftada fark yaratır canım ,
Neden her gun yumurta degil?
Ben bazen gunde 2 tane yiyorum.
Diyabetim var zaten dogru duzgun bir sey yiyemiyorum yumurta da yemezsem tümden ac kalirim.
2 yeme sebebim de su, yumurtalari marketten almiyoruz bir akrabamizdan aliyoruz. Pinpon topu kadar oluyor nerdeyse , hap gibi bir kerede yutuyorum:)

Valla bende köy yumurtasi aliyorum ve gunde 2 tane yiyorum cokmuymus ki

inşallah Can'ım şimdiye kadar hep önden gidiyordu 2 hafta önceki muayenede bile ileriden gidiyor demişti ne olduysa birden böyle oldu.inşallh dediğin gibi Zaman'ında ve 3 kilo üzeri doğar.hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun.7 cm dedi suyuna.yarın perinatoloğa randevu aldım.birde ona görüneyim

Can'ım benimde suyum sınırda. belki biliyorsundur havuç suyu suyu arttırıyor. Günde 2 bardak iç. Benim şekerde yüksek olduğu için havuç suyu da içemiyorum
Can'ım peki suyuna kaç cm dedi doktor.bu arada benim de şeker sınırda doktor pomela diye bir meyve varmış ondan ye dedi

Valla bende köy yumurtasi aliyorum ve gunde 2 tane yiyorum cokmuymus ki
Doktorum bana her gun 1 tane ye dedi.
Ama koy yumurtasi kucuk oldugu icin 2 yiyorum dedigim gibi.
Marketten alinan organik yumurtalar bile daha buyuk, onlardan olursa 1 yiyorum.
Oyle boyle son aya girdik zaten, simdiye kadar etkilerdi herhalde :)
Dogumdan sonra normal duzene doneriz insallah.

Kızlar beslenme konusunda ayvayı da çok öneriyorlar hamilelere kanı incelttiği için bebeğe daha fazla kan gitmesine dolayısıyla daha iyi beslenmesine fayda ediyormuş ayrıca bebeği güzelleştiriyormuş hatta kavmin biri peygamberlerine bebeklerinin çok çirkin doğduklarını söylediklerinde hamile kadınların ayva yemeleri tavsiye edilmiş

Kolin maddesi sadece yumurtada varmış ve bebeğin beyin gelişimi için çom faydalıymış ben de hergün 1 tane yiyorum kızlar :)

ayselcım lavanta keselerını cok begendım bı yerde satılıomu acaba aynısından bende alsam ya hosuma gıttı
Canım bu şekilde nerde satılır bilmiyorum aslında internete lavanta kesesi yazarsan çıkar belki satan siteler yada instagramda kesin vardır ben kumaş ve malzeme aldım kendim yapacağım

Ne guzel degisik seyler yapmissiniz ben o kadar detayli seyler yapacak kabiliyette degilim biraz basite kacarak magnet ve kolonya sisesi hazirladim. Siseye pembe kolonya koyacagim. Magnetlerdeki keseyede pembe ve beyaz badem sekeri koyacagim nasipse
Gayet şirin olmuş bunlar daha ne yapacaksın :))

Uzulme Canim Bende oglumu 34 haftalik dogurdum 2400 gr di hatta dogdukdan bi hafta sonra 200 gr vermisti ama sonra cabuk toparladi. Erken dogan bebeklwr cabuk kilo aliyo uzulme sakin bak ben senin zamaninda dpgurmusum senin en az 2 haftan var kotu dusunme strese sokma bebegi bol bol dua ve duzenli beslenme bol suyla zamaninda gelir bebegin

asli2434
Canım inşallah her şey yolunda gider ve en güzel zamanda gelir bebegin
Benimki de 34+1 de 2.250 gramdı haftasına uyumlu ddi hiç de kötü konuşmadı doğana kadar 3200 civarı olur ddi
Suyum da az ama erken alcak kadar degil ddi
Canını sıkma perinatologa gidecek olman iyi olmuş ama bi de o baksın ultrason ölçümleri farklı olabiliyor

Kızlar bu kasılma dediğiniz şey bende de oluyor sürekli
Doktora cumartesi gitmiştim nst de sancı sıfır değildi ama doktor normal ddi
Bugün özellikle karnımın alt kısmı vajinaya yakın olan yer baya sızladı gibi hep bi rahatsızlık hissi vardı bebek orda sıkışmış da ittiriyor gibiydi karnım da taş gibiydi ama okuldan gelince dinlenince geçti o sertlik de gitti

Aynen ben de surekli hissediyorum bu sekilde.
Öyle bir toplaniyor ki o bolgeyi acitiyor resmen.
Hayırlısıyla tamamlariz insallah.
Ben de pazartesiye falan gidecegim herhalde doktora. Gec kaldim aramak icin randevu ha deyince alamiyorum.
Nst falan ister artik herhalde

Canım Allah herşeyin hayırlısını versin bunda da bir hayır vardır benim arkadaşımda 37. Haftasında doğum yaptı bebeği gayet tombul ve sağlıklı sadece tedbir amaçlı birkaç gün küvezde tutmuşlardı.

sağlıkla al inşallah yavrunu kucağına canım..arkadaşım 36+4te doğum yaptı yavrusu küveze bile girmedi..kilosu 2.900 idi galiba..seninkide 2 haftaya olur hemen hemen o kadar inşallah..ağlayıp bebişini üzme..

kesinlikle mama almak gerekli canım..dediğin gibi ilk başta süt veremezsek mecbur mama veriyorlar..ben töpfer alıcamm..en organik ve sağlıklısı buymuş eşim ve burdaki birçok arkadaşın araştırdığına göree..ama hipp hakkında da olumlu yorumlar okumuştum..töpfer almasam hipp yada evolvia alcaktım..sma da çok övülüyor ama tadı ve kokusu çok kötüymüş genelde bebekler istemiyormuş..bide nestle almış smayı onun için eşim almam ondan dedi..mama hakkındaki fikirlerim bunlar şimdilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…