Tulumda epey aldim canim oglumdanda vardi zaten. Tulum biyere giderken tercih ediyorum evdeyken pijama takimi dha rahat bence surekli bez degistircez zatenMaşallah canım bebişe,kıyafet tavsiyem alabildiğiniz kadar tulum alın çok pratik oluyor
Tabiki erken dogumu engellemiyo benim gitmeme sebebim yine preeklampsi cikarsa yapcak bisey yok beklicem bosuna morelimi bozmak istemedigim icin gitmedm. Kimseye tavsiye etmiyorum tbiDoktora gitmemek erken dogumun önüne gecebiliyor mu peki? Hani kanıtlanmış bir yöntemse erken doğum riski olan bir arkadaşım var ona da tavsiye edicem gitmemesini o yuzden.
hurma ve lahanada cok sutcyapiyo canim. Ben ilk dogumumda sabah ac karnina hurma yiyodum bide ustune su iciyodum bi kac saate goguslerim sizlamaya basliyoduArkadaşlar bu aralar Doğum sonrası sütüm gelmezse korkusu yaşıyorum .
Şimdiden vereceğiniz öneriler var mı.
Bugün bi arkadaş boza ve incir önerdi.
Aşırı derece de arttırdığını söyledi.
Aklımızda bulunsun
Selam kızlar, bebişler iyice büyüdü artık, bi taraftan hala işe gidiyorum, bi taraftan taşınma telaşı bebiş alışverişine ara vermiştim, sanırım kıyafetler falan tamam da , çok kararsız kaldığım şeyler var, mesela ev tipi ana kucağı bence çok önemli lazım, dönüp dolaşıp tiny love a geliyorum ama biraz pahalı buluyorum, şu baby&plus var ona benzeyen o olabilirmi acaba diyorum? Başka önerisi olan var mıdır? Bide şu göğüs pompası işi var , lansinoh düşünüyorum ama bilemiyorum aklım çok karışık,
Selam kızlar son 1 haftadır karnımda acayip derecede hareketlerini net hissediyordum bebişin ve karnım sertleşiyordu,dün kontrol vardı meğerse rahimde kasılma oluyormuş,hemen magnezyum başlattı doktor ama 3 güne kadar geçmezse durma gel dedi,
çok moralin bozuldu bebiş erken doğacak diye korkuyorum,
ha birde iş yapma uzan dinlen dedi,ama olmuyor küçük çocuk var ister istemez ayağa kalkıyorum,
Nolıcak bilmiyorum çok canım sıkkın,benim gibi rahim kasılması yaşayan varmı aranızda acaba ?
Dalan roxi ve uni baby aldim. Ilk yikamami uni baby ile yaptım ama sonucta leke yok birsey yok temiz olmasi dogal sonrasinda ikisinide kullanilmis camasirda deneyecegim ancak dalan roxi agir basiyor onu kullanacagim sanirim cok olumlu yorumlar var.Kızlar bebeşin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkadınız ya da yıkıycaksınız ?
ben hiç tuz meraklısı değilim aslında yemeklerimde eskiden beri hep tuzsuz olur ama iş yerimde yemekhane nasıl yapıyosa öyle yemek zorundayım. tuzlu bulduklarımı yemiyorum ama tuzsuz yemek gibi bir lüksüm yok.Sağ kaburgada benim oğlum da. Resmen delipgeciyor arada çalışır raporunu aldım bugün ise devam :) tansiyona dikkat et tuzu kes tamamen
Aynen canım gözün aydın maşallah Deniz e bi de aynı gün doğarlarsa tam olur beşik kertmesi mi etsek :)Aynı gidiyoruz senle kardelen. Bugün doktora gittim ben de 1929 gr 44 cm oğlan.32+0 Basasagi donmuş herşeyi normal dedi doktor çok sevindim
Dalin sıvı deterjan aldım yıkamadım henüz ama aynı şampuanı gibi rengi görüntüsü kokusu şampuanı mı döktüler içibe yoksa diye içimden geçirdim hatta :)Kızlar bebeşin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkadınız ya da yıkıycaksınız ?
Eki Görüntüle 1916057 Oğluşum için puset battaniyesi ördüm teyzeleri
Sen yapta zamanla düzelir benim ilk ördüklerim öyle komikki ama giydiririm biri dar uzun biri minicik sanki oyuncak bebek giyecek. Halada acemiyim ama son ördüklerim daha iyi görünüyor.ne marifetli hatunlar var ya bende öreyim oğluma birşeyler diyorum ama baştan anlattım. anan beceriksiz artık yamuk yumuk idare edecen dedim.
ağlama canım. 36 hafta çok küçük bir hafta değil tamam erken doğması kötü birşey ama yinede ağlayarak bebeğini strese sokma. birde suyu artıran şeyler vardır. bol bol su iç dinlen kendini de hırpalama canım. belki artar tekrar suyunmerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı.doktor suyunun azaldığını böyle giderse 36 haftanın bitiminde bebeği alacaklarını söyledi.bugün 34+0 2.270 dedi.birazcık küçük dedi 2.400 olması gerekirdi film dedi.bana da dua edin ağlamaktan bi hal oldum.biliyorum Bebek artık riskli dönemi atlattı sayılır ama biraz küçük doğacak sanırım
öreceğim bende birşeyler ama neye niyet neye kısmet. hırka diye başlarım battaniyeye mi benzer bilemiyorum.Sen yapta zamanla düzelir benim ilk ördüklerim öyle komikki ama giydiririm biri dar uzun biri minicik sanki oyuncak bebek giyecek. Halada acemiyim ama son ördüklerim daha iyi görünüyor.
ben dalan roxy aldım ama henüz yıkamadım. sadece çok güzel kokuyor onu diyebilirim. banyom mis gibi kokuyor sayesinde.Kızlar bebeşin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkadınız ya da yıkıycaksınız ?
Neden agliyorsun kendinide bebeginide uzuyorsun hicte kucuk degil bebegin benim 3 yegenimde normal haftasinda bile 2.5 kilo altinda dogdu. Artik gunde 40gr almaya basladilar yaklasik olarak 2 haftada dahada büyürler lutfen kendini uzme herseyin yolunda gideceğine inan.merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı.doktor suyunun azaldığını böyle giderse 36 haftanın bitiminde bebeği alacaklarını söyledi.bugün 34+0 2.270 dedi.birazcık küçük dedi 2.400 olması gerekirdi film dedi.bana da dua edin ağlamaktan bi hal oldum.biliyorum Bebek artık riskli dönemi atlattı sayılır ama biraz küçük doğacak sanırım
Dualarımız sana ve hepimize canım. inşallah toparlar en yakında kendinimerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı.doktor suyunun azaldığını böyle giderse 36 haftanın bitiminde bebeği alacaklarını söyledi.bugün 34+0 2.270 dedi.birazcık küçük dedi 2.400 olması gerekirdi film dedi.bana da dua edin ağlamaktan bi hal oldum.biliyorum Bebek artık riskli dönemi atlattı sayılır ama biraz küçük doğacak sanırım
merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı.doktor suyunun azaldığını böyle giderse 36 haftanın bitiminde bebeği alacaklarını söyledi.bugün 34+0 2.270 dedi.birazcık küçük dedi 2.400 olması gerekirdi film dedi.bana da dua edin ağlamaktan bi hal oldum.biliyorum Bebek artık riskli dönemi atlattı sayılır ama biraz küçük doğacak sanırım
Dalan roxy, hacışakir ve dalini çok duyuyorum. dalan roxy biraz daha çok kullanılıo gibi. kendim olsa coktan bi tane almıstım ama bebiş olunca cok detaycı oldum ben galiba :)ben dalan roxy aldım ama henüz yıkamadım. sadece çok güzel kokuyor onu diyebilirim. banyom mis gibi kokuyor sayesinde.
Aslıcığım üzme kendini canım bol su ve havuç suyu bebeğin suyunu arttırıyor diye okudum hep canım brslenme olarak da en çok muz öneriyorlardı diğer topiklerde hatta bazıları muzu kesmiş bebekleri önden gidip normal doğum yapamayacağız diye bunun dışında bu haftalardan itibaren en çok kalsiyum ve demire ihtiyaçları varmış süt zaten kilo da aldırıyor süt ürünleri ve proteine yönel canım bunların dışında ceviz pekmez kaşar da kilo aldırıyormuş.... sıkma canını bence bebeğin zamanında ve 3 kilo üzeri doğacak bak görürsün...(bu arada yine internetten okuduğu kadarıyla amniyon sıvısı 32. haftada maksimuma ulaşıyor sonra azalmaya başlıyormuş)merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı.doktor suyunun azaldığını böyle giderse 36 haftanın bitiminde bebeği alacaklarını söyledi.bugün 34+0 2.270 dedi.birazcık küçük dedi 2.400 olması gerekirdi film dedi.bana da dua edin ağlamaktan bi hal oldum.biliyorum Bebek artık riskli dönemi atlattı sayılır ama biraz küçük doğacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?