2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
iyi mi kötü mü bilmiyorum ama canım bol bol ayva çekti hamileliğim boyunca bende yedim..yakışıklı sağlıklı olur inşallah oğluşumm:)

asli2434 canım strese girersen daha kötü olur bebişin emin ol daha hızlı toparlar üzülüp ağlayıpta bebeğinide üzme..
Bak evde prenseslerinde var onlarda çok üzülürler annesi sıkıntı yapma sağlıkla gelecek oğluş inş.

Neden hergün değil ben hergün yiyemiyorum . 3 gün üst üste yesem 1 hafta yiyemen midem bulanir . Zaten drum da yumurta Yemen gerekiyo diye hergün yiyip kendini zorlayıcı tiksindirme demişti . Yiyebilen hergün yesin

B bugza canım ya ben şimdi senin yaptığın tarife göre yeniden deniyorum bu tavşancığı bişey anlayamadım kesin çok basit birşey ama benim jeton düşmedi. Sıra 4 - 44 arası. Her sık iğne arasına 1 sık iğne (16) diyorya 4-44 arası bu işlem yapılacakta (16) ne oluyor onu anlayamadım.

Bende hergün yiyemiyorum canım bencede çok kasıp zorlamanın bir anlamı yok. İlla yumurtayı olduğu gibi yiyeceğiz diye de birşey yok birçok yemeğe giriyor zaten yumurta.

TopferI de inceleyegim.

Aslinda ben de bayilarak yemiyorum.
Ama dedigim gibi diyabetten ötürü zaten sınırlı besleniyorum.
Yumurta da yemesem tumden ac kalirim sabahlari.
Hani bir tost yapamiyorum, simit pogaca yiyemiyorum.
Patates kizartamiyorum vs vs..
O sebeple mecbur her sabah yumurta yiyorum en azindan tok tutuyor .

Bebek bakımı mustela alcaktım ama burts bees in daha iyi ve doğal olduğunu öğrendim. Bu markayı kullanan yada alan var mı?

Bebek bakımı mustela alcaktım ama burts bees in daha iyi ve doğal olduğunu öğrendim. Bu markayı kullanan yada alan var mı?
Ben mustela sampuani aldım birde 100 gr lik losyonunu aldım bile . hesiburda da yorumları okudum gittigidiyor ve mustela sitesindeki yorumları da okudum bir tane bile olumsuz yoktu .artık bebiste denicem . olumsuz bi etki gosterirse vücudu yeni şampuan arayışına gireriz

4_44 arası neresi yavrum? 44 sıra yok ki orda? Nereye orerken? Resmini çek yolla bi

cordeliac, Yeni içeriğini bilmiyorum ama aptamil nişasta ve tatlandırıcı içeriyordu bildiğim kadarıyla.
Sma ve benzeri üst kalitede mamalarda bu yok. Genelde %90 üzeri laktoz ve whey proteini yani sporcuların da kullandığı peyniraltı suyu tozu var.
Şöyle bir şey var mesela direkt süt pastorize edildiği zaman besin değerinin çoğunu kaybeder. Mayalanıp fermantasyona girdiği zaman aktif maya bakterisiyle o kaybolan besinler yeniden çoğalır. Peynir ve peyniraltı suyunda bu oran o yüzden çok daha fazladır ve diğer süt ürünü besinleri göre çok daha fazla protein ve kalsiyum demek ve de bağırsak sindirimi için çok daha fazla yararlı etkin mikroorganizma. Bu açıdan en yüksek oran Sma'da.
Ama dezavantajları da mevcut. derinn83 'ün bahsettiği gibi kalsiyum fazlalığı böbrek taşı/kumu yapar. Bu yetişkin insanda bile böyledir. Normalde salon sporcuları da kas oranını arttırmak için whey proteini kullanır ama bunun taş oluşumu etkisini baskılamak için bloker takviyeler alırlar fakat hem yenidoğan canlıda bi' sporcu gibi besin düzeni oluşturamayacağımız ve bu durumu baskılayamayacağımız için whey ne kadar yararlı olsa da bi' handikap. Bir diğer handikapta %100 laktoz olayı. Bebeklerin birçoğunda laktoz ve inek sütü intoleransı mevcut artık. O yüzden keçi sütüyle üretilmiş aynı içeriğe sahip formül sütler hem içeriğinde süt şekerinin daha az olması, hem de inek sütü alerjisinde en iyi alternatif gibi bebeğin sindirimi için. E aptamil ve bebelac türevlerinde de bu yok.

Bir marketin mama reyonunda mamaları eline alıp içerik kısımlarını karşılaştırmak bile yeterli bunun için. :)[/QUOTE]

Kızlar mama araştırması ile ilgili konuyu buldum . Bu durumda sma iyi bir seçim olmayacak gibi görünüyor . aptamil de nişasta şeker iceriyormus .

Kızlar mama araştırması ile ilgili konuyu buldum . Bu durumda sma iyi bir seçim olmayacak gibi görünüyor . aptamil de nişasta şeker iceriyormus .[/QUOTE]
ayrıca sma kabızlık da yapıyormuş.

Kızlar mama araştırması ile ilgili konuyu buldum . Bu durumda sma iyi bir seçim olmayacak gibi görünüyor . aptamil de nişasta şeker iceriyormus .
ayrıca sma kabızlık da yapıyormuş.[/QUOTE]

Golden Goat mamanin da hepsibrda yorumlarına baktım o da bazılarına kabizlik yapmis bebeğimiz acı çekmesini istemem . hipp alicam galiba en küçük gramajdan zaten bi kaç kez kullanmayı dusunuyorum

"Kese patlar" bölümünü şaka olsun diye yazdin di mi sevyeter? Gerçekten bir kadın doğum doktorunun bunu yapacağına ihtimal vermiyorsun di mi?
Canım devletin acilinde Dr alttan muayene etmiyor hemşire yapıyor oda tersleyerek ,utanma lüksün bile yok oğlumda açılma varmı diye alttan muayene ettiğinde öyle bi yapmistiki beynimde hissetmistim o acıyı.bir dahada alttan muayene olmadım korku kaldi oda bende. dr da bebek makat geliş olunca sezeryan a karar vermişti zaten.

"Kese patlar" bölümünü şaka olsun diye yazdin di mi sevyeter? Gerçekten bir kadın doğum doktorunun bunu yapacağına ihtimal vermiyorsun di mi?
Canım devletin acilinde Dr alttan muayene etmiyor hemşire yapıyor oda tersleyerek ,utanma lüksün bile yok oğlumda açılma varmı diye alttan muayene ettiğinde öyle bi yapmistiki beynimde hissetmistim o acıyı.bir dahada alttan muayene olmadım korku kaldi oda bende. dr da bebek makat geliş olunca sezeryan a karar vermişti zaten.

Eki Görüntüle 1916057 Oğluşum için puset battaniyesi ördüm teyzeleri
Cok guzel olmus gule gule kullansin bebisin
Cnm moralini bozma haftana gorede bebek kucuk degil su icin ise havuc suyu ic mutlaka faydasini goreceksin

Kızlar mama araştırması ile ilgili konuyu buldum . Bu durumda sma iyi bir seçim olmayacak gibi görünüyor . aptamil de nişasta şeker iceriyormus .[/QUOTE]

matematikci set olarak bunu aldim hepsinden ufak kutular hem bakalik iyi gelecek mi vucuduna gormus olurum :)

lacrimosa en son mama konusunda yanlis hatirlamiyorsam topfen keci sutu mamasino arastirip onermisti cordi bende ondan alicam

Eklentiler

• Screenshot_20161123-221756.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 61

matematikci set olarak bunu aldim hepsinden ufak kutular hem bakalik iyi gelecek mi vucuduna gormus olurum :)

lacrimosa en son mama konusunda yanlis hatirlamiyorsam topfen keci sutu mamasino arastirip onermisti cordi bende ondan alicam[/QUOTE]
Hangi mama daha iyi şimdi hip mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…