2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yok daha doğuran yok :) sessizliğin sebebini biliosun mavi. En başlarda da yazmıştım ben başka konular kaç binlerde biz da 600lerdeydik o zaman. Verimli bi konu olmadı malesef. Bakalım kısmet dizilmiş. Ben diğer konuları daha çok takip ediyorum ve cok şey de öğrendim başka ay annelerinden. Bizde malesef bi delinin peşinden giden de çok oldu, hep kara haber verip ic karartan da, ama şu faydaliymis su iyi oluyormuş diyen birkaç kişi vardı. Onlarda kustuler biliyorsun.
Artık kalanlarla idare etmek gerek. Çok nadir girip bir iki şey yazıyorum sırf konu sahibi olmadan ötürü arada da kilo güncellemesi yapıyorum şahsen.

Ayni Durum bende de var canım. Ben normal bi durum sanıyordum. Doktorum ultrason sırasında söyledi. Çok fazla sertleşmelerin var. Kasilman fazla diye.
( Normalde olabilirmiş ama fazlası ve uzun sürmesi doğumu tetiklermis. ) ( Ayrıca enfeksiyon durumu da bu tip kasılmalara neden olabilirmiş. )
Sonrasında nst istedi . Nst de kasılmalar düzensiz çıkınca adalat diye bi ilaç başladı kasılmalar için. Sık takıp devamlı dinlenme önerdi .
Karnım çoğunlukla hala sert. 24. haftadan beri raporluyum. Çok is yapmamaya çalışıp günümun gelmesini bekliyorum . Benim serviskal uzunluğum da kisa olduğu için kasılmalar bizi korkuttu.
Sen stres yaoma yine de. Sadece çok ayakta kalmamaya çalış .
rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.

Bir kişi diil dağıtan. O hala da okuyordur ve keyif alıyordum merak etme nur. O kişiye çanak tutmak dağıttı herkesi. Kadın olduğuna bile inanmıyorum ben baya da güzel dalgasını geçti ama tebrikler. Bi deli taş atmış kırk akıllı yanlış yaptı bence.
Neyse uç bes kişi var işte yazan.

Doktora gitmemek erken dogumun önüne gecebiliyor mu peki? Hani kanıtlanmış bir yöntemse erken doğum riski olan bir arkadaşım var ona da tavsiye edicem gitmemesini o yuzden.

Arkadaşlar bu aralar Doğum sonrası sütüm gelmezse korkusu yaşıyorum .
Şimdiden vereceğiniz öneriler var mı.
Bugün bi arkadaş boza ve incir önerdi.
Aşırı derece de arttırdığını söyledi.
Aklımızda bulunsun

Sağ kaburgada benim oğlum da. Resmen delipgeciyor arada çalışır raporunu aldım bugün ise devam :) tansiyona dikkat et tuzu kes tamamen

Yazdan hazırladığım şeftali kayısı çilek vişne kompostosu ve marmelat var şekersiz hepsi. Sulandırılmış icicem kabiliga karşı da iyi geliyor hem.
Sütü artıran tek ben önemli şey EMZİRMEK ve BOL SU içmek. Gerisi fasa fiso aslında ve psikolojik

Sağol canım teşekkür ederim tavsiyelerin için,yorulmak tetikliyor sanırım ,bakayım bende dünden beri magnezyum kullanıyorum ama yer yer setleşmeler oluyor hala bekleyip görücem geçmezse tekrar gidicem 2 güne,allah razı olsun hepimizie hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

iştahıda kesio sabahları maydonoz ve dereotu yiorum yeşillik olsun die hemen doyduğumu hissediorum ndense:)
boşver iştahı kesmesinler canım..bebeklere vitamin lazım..günde 2 öğün zor yiyordum..bebek gelişimi azcık geri çıkmıştı..şimdi 5e çıkardım sütü eti balığı artırdım bebişim öne geçti şükür..sonra veririrz kilolarımızı önemli olan bebişlerr:)

Benim esimi anlattin sanki daha yastiga basini koymadan uyuyor

canım aynen iştahımı kessin die yemiorum zaten sırf yeşillik olsun die bide ödem olayı olmuo gibi hissediorum. Onun dışındaki öğünlerde sıkıntı yok yemeye devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…