Yok daha doğuran yok :) sessizliğin sebebini biliosun mavi. En başlarda da yazmıştım ben başka konular kaç binlerde biz da 600lerdeydik o zaman. Verimli bi konu olmadı malesef. Bakalım kısmet dizilmiş. Ben diğer konuları daha çok takip ediyorum ve cok şey de öğrendim başka ay annelerinden. Bizde malesef bi delinin peşinden giden de çok oldu, hep kara haber verip ic karartan da, ama şu faydaliymis su iyi oluyormuş diyen birkaç kişi vardı. Onlarda kustuler biliyorsun.Gerçekten baya bi sessizlik çöktü sayfamıza. Kızlar döndü ama aktif değiller eskisi gibi. @cordeliac @ikizcan2016 B bugza nasılsınız kızlar bebekler nasıllar? Doğuran yok dimiben gece rahatsızlandım sonra bi sancı ağrı gibi birşey oldu dedim doğacak mı yoksa tırstım.
Selam kızlar son 1 haftadır karnımda acayip derecede hareketlerini net hissediyordum bebişin ve karnım sertleşiyordu,dün kontrol vardı meğerse rahimde kasılma oluyormuş,hemen magnezyum başlattı doktor ama 3 güne kadar geçmezse durma gel dedi,
çok moralin bozuldu bebiş erken doğacak diye korkuyorum,
ha birde iş yapma uzan dinlen dedi,ama olmuyor küçük çocuk var ister istemez ayağa kalkıyorum,
Nolıcak bilmiyorum çok canım sıkkın,benim gibi rahim kasılması yaşayan varmı aranızda acaba ?
Bir kişi diil dağıtan. O hala da okuyordur ve keyif alıyordum merak etme nur. O kişiye çanak tutmak dağıttı herkesi. Kadın olduğuna bile inanmıyorum ben baya da güzel dalgasını geçti ama tebrikler. Bi deli taş atmış kırk akıllı yanlış yaptı bence.Topiğimizin tam hareketli olacağı dönem aslında ne kadar sessisiz... Ben kızımda da giriyordum buraya inanılmaz güzel dostluklar edindim. Hala görüştüğüm gerçekten kardeş gibi olduğum arkadaşlarım var. Ama bir kişi aramıza gelip koca topiği dağıttı valla...
Doktora gitmemek erken dogumun önüne gecebiliyor mu peki? Hani kanıtlanmış bir yöntemse erken doğum riski olan bir arkadaşım var ona da tavsiye edicem gitmemesini o yuzden.Selam kizlar. Bende bi kac gundur sessiz sessiz sizi takip ediyorum. 31. Haftanin icindeyiz son adet tarihim 23 nisan. Yarin kontrolum var nerdeyse 2 aydir kontrole gitmiyorum hem korkudan hemde cenazemiz vardi telastan. Umarim kotu birsey cikmaz. Korkmamin sebebi ilk dogumu preeklampsi nedeniyle 34. Haftada yaptim 2 kilo 400 gramcik bi prens getirdim dunyaya simdide bi prenses gelicek insallah. Yeniden ayni hastalik nedeniyle erken dogurursam diye gitmiyodum dr a artik esimin israrlari sonucu yarina randevu aldim.
Sağ kaburgada benim oğlum da. Resmen delipgeciyor arada çalışır raporunu aldım bugün ise devam :) tansiyona dikkat et tuzu kes tamamenselam kızlar,
Bugün doktor kontrolumuz vardı. bebeğim büyümüş 2050 gr olmuş. baş aşşağı dönmüş kuzum. ayakları sağ kaburgamda(ağrısından belli zaten). hareketleri suyu iyi dedi doktor. plesantam ön duvarda ve biraz aşağıda ama rahim ağzını kapatmıyor dedi. çalışabilir raporumu da aldım. bir aksilik olmazsa 36-37 ye kadar çalışmayı planlıyorum. doktor ödemin var dedi. tansiyon kontrolu yapmam gerekecek sanki. hazır dışarı çıkmışken hastane pijamalarımı terliğimi bebek şekerimi kapı süsümü şekerlerimi koymak için sepetimi aldım.
Yazdan hazırladığım şeftali kayısı çilek vişne kompostosu ve marmelat var şekersiz hepsi. Sulandırılmış icicem kabiliga karşı da iyi geliyor hem.Arkadaşlar bu aralar Doğum sonrası sütüm gelmezse korkusu yaşıyorum .
Şimdiden vereceğiniz öneriler var mı.
Bugün bi arkadaş boza ve incir önerdi.
Aşırı derece de arttırdığını söyledi.
Aklımızda bulunsun
Herkesin önerisi dereotu :)Arkadaşlar bu aralar Doğum sonrası sütüm gelmezse korkusu yaşıyorum .
Şimdiden vereceğiniz öneriler var mı.
Bugün bi arkadaş boza ve incir önerdi.
Aşırı derece de arttırdığını söyledi.
Aklımızda bulunsun
araştırdım biraz canım yokmuş galiba öyle bir şey..Saçma bence de.
Sağol canım teşekkür ederim tavsiyelerin için,yorulmak tetikliyor sanırım ,bakayım bende dünden beri magnezyum kullanıyorum ama yer yer setleşmeler oluyor hala bekleyip görücem geçmezse tekrar gidicem 2 güne,allah razı olsun hepimizie hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahAyni Durum bende de var canım. Ben normal bi durum sanıyordum. Doktorum ultrason sırasında söyledi. Çok fazla sertleşmelerin var. Kasilman fazla diye.
( Normalde olabilirmiş ama fazlası ve uzun sürmesi doğumu tetiklermis. ) ( Ayrıca enfeksiyon durumu da bu tip kasılmalara neden olabilirmiş. )
Sonrasında nst istedi . Nst de kasılmalar düzensiz çıkınca adalat diye bi ilaç başladı kasılmalar için. Sık takıp devamlı dinlenme önerdi .
Karnım çoğunlukla hala sert. 24. haftadan beri raporluyum. Çok is yapmamaya çalışıp günümun gelmesini bekliyorum . Benim serviskal uzunluğum da kisa olduğu için kasılmalar bizi korkuttu.
Sen stres yaoma yine de. Sadece çok ayakta kalmamaya çalış .
rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.
tüm yeşillikler süt yapıyormuş canım..ama en çok yapanlardan biri dereotu:)Herkesin önerisi dereotu :)
iştahıda kesio sabahları maydonoz ve dereotu yiorum yeşillik olsun die hemen doyduğumu hissediorum ndense:)tüm yeşillikler süt yapıyormuş canım..ama en çok yapanlardan biri dereotu:)
boşver iştahı kesmesinler canım..bebeklere vitamin lazım..günde 2 öğün zor yiyordum..bebek gelişimi azcık geri çıkmıştı..şimdi 5e çıkardım sütü eti balığı artırdım bebişim öne geçti şükür..sonra veririrz kilolarımızı önemli olan bebişlerr:)iştahıda kesio sabahları maydonoz ve dereotu yiorum yeşillik olsun die hemen doyduğumu hissediorum ndense:)
Benim esimi anlattin sanki daha yastiga basini koymadan uyuyorevet canım oda var tabi..eşimle aynı anda yatağa giriyoruz 1 dk sonra dalıyor hemen..bense dön dön saatler geçiyor..hangi tarafa dönsem bebek orda sanki..arada uflayarak puflayarak dönüyorum ki eşim uyanıp benle ilgilensin ama tık yokk:) gerçi bir yandan da kıyamıyorum sabahın köründe kalkıp işe gidiyor zavallımm..zar zor bi şekilde dalıyorum işte sonrası da böyle kabusla geçiyorr:)
Cennet mh den aldim istanbulda tum malzemeleri silikon tabancasiylada yapistirdim. Tum malzemeler tek dukkandaydi dolanmadim sukur :)Çok güzelmiş şişelerin :) nerden aldın böyle toplu satılıyor mu?
canım aynen iştahımı kessin die yemiorum zaten sırf yeşillik olsun die bide ödem olayı olmuo gibi hissediorum. Onun dışındaki öğünlerde sıkıntı yok yemeye devam :)boşver iştahı kesmesinler canım..bebeklere vitamin lazım..günde 2 öğün zor yiyordum..bebek gelişimi azcık geri çıkmıştı..şimdi 5e çıkardım sütü eti balığı artırdım bebişim öne geçti şükür..sonra veririrz kilolarımızı önemli olan bebişlerr:)
ya çok güzel olmuş. Sağlıkla kullansın inşalalh :)Eki Görüntüle 1916057 Oğluşum için puset battaniyesi ördüm teyzeleri
Eline saglik ne guzel olmus benimde elimde var 2 gunluk işi kaldida tembellik ediyorum bitemedi bi türlü :)Eki Görüntüle 1916057 Oğluşum için puset battaniyesi ördüm teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?