- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Park yatagin ozelligi katlanabilir ve kolay tasinabilir olmasi 40 gun pusette olmaz ya. Bence gotur rahat rahat yatsin yavru sende rahat edersin.Kızlar bir konuda kadar veremedim fikrinizi almak istedim...
Ben doğum için annemlere gideceğim inşaAllah, bebeğin yarı eşyaları onlarda yarısıda şuanda bende. giderken bebek arabası pusetini alacağım hastane çıkışında rahat olsun kontrole giderken vs vs
Fakat eşim istersen bebeğin besiginide götürebiliriz dedi zaten park yatağı bebek arabası kolinin içinde kapalı birşekilde bekliyor, ve memleket 900 küsur km uzakta :) bir akıl diyor götür, bir akıl diyorki boş ver pusette yatabilir ama söylede bir ayrıntı var Allah nasip ederse 40 ım çıkana kadar dönmeyi düşünmüyorum 40 gün nasıl yatacak o pusetteben bir karar veremedim Sizin düşünceleriniz nedir kizlar
Benimde niyetim bu yonde o yuzden bebek odasi yapmadim ayiracagim zaman bebek odasindan biraz siyrilp br oda yapmayi planliyorum nasipse.ben de 2 yıl kadar odasını ayırmayı düşünmüyorum
Götürme imkanın varsa götür. Ama yerin yoksa mutlaka ona bir yer hazırlanıyor. Ben kızımda gitmiştim öyle çok sorun yaşamadım çoğunluk pusette uyuduKızlar bir konuda kadar veremedim fikrinizi almak istedim...
Ben doğum için annemlere gideceğim inşaAllah, bebeğin yarı eşyaları onlarda yarısıda şuanda bende. giderken bebek arabası pusetini alacağım hastane çıkışında rahat olsun kontrole giderken vs vs
Fakat eşim istersen bebeğin besiginide götürebiliriz dedi zaten park yatağı bebek arabası kolinin içinde kapalı birşekilde bekliyor, ve memleket 900 küsur km uzakta :) bir akıl diyor götür, bir akıl diyorki boş ver pusette yatabilir ama söylede bir ayrıntı var Allah nasip ederse 40 ım çıkana kadar dönmeyi düşünmüyorum 40 gün nasıl yatacak o pusetteben bir karar veremedim Sizin düşünceleriniz nedir kizlar
Gün içinde pusette uyuyabilir belki ama gecede onda yatması hiç sağlıklı gelmedi bana. İmkanınız varsa götürün beşiği bence. 40 gün boyunca sandalyede uyumak gibi olur bebeğe yazık.Kızlar bir konuda kadar veremedim fikrinizi almak istedim...
canım minnacık çocuğu pusette yatırıp işkence yapma yaaKızlar bir konuda kadar veremedim fikrinizi almak istedim...
Ben yerinde olsam kesin götürürdüm. pusetle olmaz o iş. zaten park yatakmış taşınabilir kolaylıkla.
Park yatagin ozelligi katlanabilir ve kolay tasinabilir olmasi 40 gun pusette olmaz ya. Bence gotur rahat rahat yatsin yavru sende rahat edersin.
Götürme imkanın varsa götür. Ama yerin yoksa mutlaka ona bir yer hazırlanıyor. Ben kızımda gitmiştim öyle çok sorun yaşamadım çoğunluk pusette uyudu
Gün içinde pusette uyuyabilir belki ama gecede onda yatması hiç sağlıklı gelmedi bana. İmkanınız varsa götürün beşiği bence. 40 gün boyunca sandalyede uyumak gibi olur bebeğe yazık.
canım minnacık çocuğu pusette yatırıp işkence yapma yaagötür beşiğini 10 günde olsa 20 günde rahat rahat yatsın..kemiklerinin en yumuşak olduğu zaman çocuğun yattığı yer çok önemli.
Selam kizlar bi kac tane kese yaptim sizde bakin bakalim begenicekmisiniz Eki Görüntüle 1916527 kurdelalarin ortasina kucuk pembe emzik alcam ozmn tam olcak dun bulamadm
bende de dizimde ve bacağımın üst tarafına doğru ağrılar oluyor canım..oturduğum yerden kalkıp üstüne basınca oluyor genelde..bide kolum ve sırtımda uyuşma ve ağrı var..tüm kalsiyumumuzu vitaminlerimizi her şeyimizi sömürüyor bebişler onun için nolmal geliyor bana:)Kızlar kardiyoloji ye gittim küçük riskle sezeryan yapilabilir kadın dogumda diye onaylı kaşeli kagit aldım .doğumdan sonrada ilaç tedavisine başlayalım dedi.sikinti görmüyorum ameliyatta dedi .Karnım ara ara aşırı sertleşiyor toplanıyor .birde kızlar sabah uyaninca bacaklarım ,eklem yerlerim ,dirsek ,bilek diz kapaklarım i hareket ettiremiyorum tutuluyor heleki bacak ve kollarimi açamıyorum sizdede varmı bu gibi kemik ağrıları
Kızlar kardiyoloji ye gittim küçük riskle sezeryan yapilabilir kadın dogumda diye onaylı kaşeli kagit aldım .doğumdan sonrada ilaç tedavisine başlayalım dedi.sikinti görmüyorum ameliyatta dedi .Karnım ara ara aşırı sertleşiyor toplanıyor .birde kızlar sabah uyaninca bacaklarım ,eklem yerlerim ,dirsek ,bilek diz kapaklarım i hareket ettiremiyorum tutuluyor heleki bacak ve kollarimi açamıyorum sizdede varmı bu gibi kemik ağrıları
Gozun aydin canim.kızlar şimdi geldim doktordan hatırlarsanız dün perinatoloğa gidicem demiştim.gittim bir risk görmüyorum suyunda iyi fena değil dedi.20-25 gün sonra doğumun olur bu suda seni rahatça idare eder dedi bu sürede.içim çok rahatladı.doğuma kadar da 3 kiloya yakın olur Bebek dedi.çok şükür Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Kizlar isim bulabildiniz mi bebeklere. Ben cok kararsizim beyzayla yagmur arasinda kaldim
Oglumun ismo Ruzgar esim buda Yagmur olsun diyo ama bilemedim.
Betulde aklimdaydi Rabia Erva Ikranur Beyzabence cocukların isminin uyumlu olmasının bi anlamı yok . herkes kendi kaderini yaşıyor , sırt uyumlu olsun diye isim secilmemeli , beyza daha güzel sanki , bir de betül ismini ben cok begeniyorum
Betulde aklimdaydi Rabia Erva Ikranur Beyza
Betul olsun ozaman 8 aydir dusun dusun karar veremedim :) cevremde beyza var ama betul yokbetül ve beyza daha güzel tabi siz bilirsiniz , ben izel , ebru , irem ismini de begeniyorum .
erva biraz telafuzu zor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?