2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Park yatagin ozelligi katlanabilir ve kolay tasinabilir olmasi 40 gun pusette olmaz ya. Bence gotur rahat rahat yatsin yavru sende rahat edersin.

Götürme imkanın varsa götür. Ama yerin yoksa mutlaka ona bir yer hazırlanıyor. Ben kızımda gitmiştim öyle çok sorun yaşamadım çoğunluk pusette uyudu

Gün içinde pusette uyuyabilir belki ama gecede onda yatması hiç sağlıklı gelmedi bana. İmkanınız varsa götürün beşiği bence. 40 gün boyunca sandalyede uyumak gibi olur bebeğe yazık.

canım minnacık çocuğu pusette yatırıp işkence yapma yaa götür beşiğini 10 günde olsa 20 günde rahat rahat yatsın..kemiklerinin en yumuşak olduğu zaman çocuğun yattığı yer çok önemli.

Ben yerinde olsam kesin götürürdüm. pusetle olmaz o iş. zaten park yatakmış taşınabilir kolaylıkla.

Park yatagin ozelligi katlanabilir ve kolay tasinabilir olmasi 40 gun pusette olmaz ya. Bence gotur rahat rahat yatsin yavru sende rahat edersin.

Götürme imkanın varsa götür. Ama yerin yoksa mutlaka ona bir yer hazırlanıyor. Ben kızımda gitmiştim öyle çok sorun yaşamadım çoğunluk pusette uyudu

Gün içinde pusette uyuyabilir belki ama gecede onda yatması hiç sağlıklı gelmedi bana. İmkanınız varsa götürün beşiği bence. 40 gün boyunca sandalyede uyumak gibi olur bebeğe yazık.

Çok doğru söylüyorsunuz Allah Razı olsun kızlar ,götürmek en mantiklisiymiş sizden duyunca kafama dahada oturdu, biraz düşününce üstünde alt değiştirme yeri vs de var altını orada rahat degistirebilirim

Kızlar kardiyoloji ye gittim küçük riskle sezeryan yapilabilir kadın dogumda diye onaylı kaşeli kagit aldım .doğumdan sonrada ilaç tedavisine başlayalım dedi.sikinti görmüyorum ameliyatta dedi .Karnım ara ara aşırı sertleşiyor toplanıyor .birde kızlar sabah uyaninca bacaklarım ,eklem yerlerim ,dirsek ,bilek diz kapaklarım i hareket ettiremiyorum tutuluyor heleki bacak ve kollarimi açamıyorum sizdede varmı bu gibi kemik ağrıları

bende de dizimde ve bacağımın üst tarafına doğru ağrılar oluyor canım..oturduğum yerden kalkıp üstüne basınca oluyor genelde..bide kolum ve sırtımda uyuşma ve ağrı var..tüm kalsiyumumuzu vitaminlerimizi her şeyimizi sömürüyor bebişler onun için nolmal geliyor bana:)

bide ankaradaki arkadaşlar bebişinize nerde sünnet yaptırcaksınız hiç araştırdınız mı? benim doğum yapacağım hastane yenidoğan sünneti yapmıyormuş..bide onu araştırmak gerekecek şimdi..

benim de son 2 haftadır , ellerim uyuşuyor bileklerime kadar parmaklarım eklemlerim agrıyor , dr um son zamanlarda olur dedi , yaz olsaydı daha çok şişme ve daha cok agrı olurdu dedi , bazen gece uyanıyorum ellerim uyuşmuş .
bir de sadece sol kalcamda agrı var sankı orada bir damar mı sinir mi sertleşmiş çekiliyor gibi bir agrı var . her gün 1 kutu süt 2 ögün yogurt artı peynir yiyorum ama durum aynı

kızlar şimdi geldim doktordan hatırlarsanız dün perinatoloğa gidicem demiştim.gittim bir risk görmüyorum suyunda iyi fena değil dedi.20-25 gün sonra doğumun olur bu suda seni rahatça idare eder dedi bu sürede.içim çok rahatladı.doğuma kadar da 3 kiloya yakın olur Bebek dedi.çok şükür Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Gozun aydin canim.
Insan endiseleniyor boyle surekli.
Ben de randevu alamadim ta saliya kaldi.
Sanki sancim oluyor ara ara korkuyorum.

Kizlar isim bulabildiniz mi bebeklere. Ben cok kararsizim beyzayla yagmur arasinda kaldim
Oglumun ismo Ruzgar esim buda Yagmur olsun diyo ama bilemedim.

Kizlar isim bulabildiniz mi bebeklere. Ben cok kararsizim beyzayla yagmur arasinda kaldim
Oglumun ismo Ruzgar esim buda Yagmur olsun diyo ama bilemedim.

bence cocukların isminin uyumlu olmasının bi anlamı yok . herkes kendi kaderini yaşıyor , sırt uyumlu olsun diye isim secilmemeli , beyza daha güzel sanki , bir de betül ismini ben cok begeniyorum

bence cocukların isminin uyumlu olmasının bi anlamı yok . herkes kendi kaderini yaşıyor , sırt uyumlu olsun diye isim secilmemeli , beyza daha güzel sanki , bir de betül ismini ben cok begeniyorum
Betulde aklimdaydi Rabia Erva Ikranur Beyza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…