- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 35
bence oğlunuzla uyumlu yapmak zorunda değilsiniz. ben kız isimlerinden İpek, Beren, İnci isimlerini beğeniyorumKizlar isim bulabildiniz mi bebeklere. Ben cok kararsizim beyzayla yagmur arasinda kaldim
Oglumun ismo Ruzgar esim buda Yagmur olsun diyo ama bilemedim.
Gözün aydın canım çok sevindim...kızlar şimdi geldim doktordan hatırlarsanız dün perinatoloğa gidicem demiştim.gittim bir risk görmüyorum suyunda iyi fena değil dedi.20-25 gün sonra doğumun olur bu suda seni rahatça idare eder dedi bu sürede.içim çok rahatladı.doğuma kadar da 3 kiloya yakın olur Bebek dedi.çok şükür Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Uyurken ayaklarının altına yastık koy yüksekte tutup uyu dinlendiriyor kan dolaşımına iyi geliyor benim de bazı günler bacaklarım ağrıyarak uyanıyorum gece sanki hiç dinlenememiş uyuyamamış gibi oluyorumKızlar kardiyoloji ye gittim küçük riskle sezeryan yapilabilir kadın dogumda diye onaylı kaşeli kagit aldım .doğumdan sonrada ilaç tedavisine başlayalım dedi.sikinti görmüyorum ameliyatta dedi .Karnım ara ara aşırı sertleşiyor toplanıyor .birde kızlar sabah uyaninca bacaklarım ,eklem yerlerim ,dirsek ,bilek diz kapaklarım i hareket ettiremiyorum tutuluyor heleki bacak ve kollarimi açamıyorum sizdede varmı bu gibi kemik ağrıları
Çok şirin olmuşlar eline saglık etiket de yap üstüne hatta hoşgeldin yazanSelam kizlar bi kac tane kese yaptim sizde bakin bakalim begenicekmisiniz Eki Görüntüle 1916527 kurdelalarin ortasina kucuk pembe emzik alcam ozmn tam olcak dun bulamadm
Götür canım bence nasıl olsa bebek küçük diye arabayla dönersiniz muhtemelen geri getşrmesi de kolay olur. bebek cok küçük geceleri rahat yatamaz pusetteKızlar bir konuda kadar veremedim fikrinizi almak istedim...
Ben doğum için annemlere gideceğim inşaAllah, bebeğin yarı eşyaları onlarda yarısıda şuanda bende. giderken bebek arabası pusetini alacağım hastane çıkışında rahat olsun kontrole giderken vs vs
Fakat eşim istersen bebeğin besiginide götürebiliriz dedi zaten park yatağı bebek arabası kolinin içinde kapalı birşekilde bekliyor, ve memleket 900 küsur km uzakta :) bir akıl diyor götür, bir akıl diyorki boş ver pusette yatabilir ama söylede bir ayrıntı var Allah nasip ederse 40 ım çıkana kadar dönmeyi düşünmüyorum 40 gün nasıl yatacak o pusetteben bir karar veremedim Sizin düşünceleriniz nedir kizlar
ayrıca sma kabızlık da yapıyormuş.
Ben de ankaradayken yaptıracağım inş ama hastane bilmiyorum çok iyi olur yaptıracak olanlar yazarsabide ankaradaki arkadaşlar bebişinize nerde sünnet yaptırcaksınız hiç araştırdınız mı? benim doğum yapacağım hastane yenidoğan sünneti yapmıyormuş..bide onu araştırmak gerekecek şimdi..
Çok tatlı görünüolar pembiş pembiş :)Selam kizlar bi kac tane kese yaptim sizde bakin bakalim begenicekmisiniz Eki Görüntüle 1916527 kurdelalarin ortasina kucuk pembe emzik alcam ozmn tam olcak dun bulamadm
Gözün aydın canım iyiki gitmişsin perinatologa için rahatladıkızlar şimdi geldim doktordan hatırlarsanız dün perinatoloğa gidicem demiştim.gittim bir risk görmüyorum suyunda iyi fena değil dedi.20-25 gün sonra doğumun olur bu suda seni rahatça idare eder dedi bu sürede.içim çok rahatladı.doğuma kadar da 3 kiloya yakın olur Bebek dedi.çok şükür Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun canım çok sevindim :)kızlar şimdi geldim doktordan hatırlarsanız dün perinatoloğa gidicem demiştim.gittim bir risk görmüyorum suyunda iyi fena değil dedi.20-25 gün sonra doğumun olur bu suda seni rahatça idare eder dedi bu sürede.içim çok rahatladı.doğuma kadar da 3 kiloya yakın olur Bebek dedi.çok şükür Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Onuda Yaptiricam Canim Tam sezeryan gunu belli olsun :)Çok şirin olmuşlar eline saglık etiket de yap üstüne hatta hoşgeldin yazan
Deneyim bakım canım inan dayak yemiş gibi uyaniyorum ..Uyurken ayaklarının altına yastık koy yüksekte tutup uyu dinlendiriyor kan dolaşımına iyi geliyor benim de bazı günler bacaklarım ağrıyarak uyanıyorum gece sanki hiç dinlenememiş uyuyamamış gibi oluyorum
Benimde sağ kalcamda aynı ağrı var,kuyruk sokumu ağrısı ne ararsan var inşallah doğumdan sonra geçer ağrılarbenim de son 2 haftadır , ellerim uyuşuyor bileklerime kadar parmaklarım eklemlerim agrıyor , dr um son zamanlarda olur dedi , yaz olsaydı daha çok şişme ve daha cok agrı olurdu dedi , bazen gece uyanıyorum ellerim uyuşmuş .
bir de sadece sol kalcamda agrı var sankı orada bir damar mı sinir mi sertleşmiş çekiliyor gibi bir agrı var . her gün 1 kutu süt 2 ögün yogurt artı peynir yiyorum ama durum aynı
Gozunaydin canım geçmiş olsun.kızlar şimdi geldim doktordan hatırlarsanız dün perinatoloğa gidicem demiştim.gittim bir risk görmüyorum suyunda iyi fena değil dedi.20-25 gün sonra doğumun olur bu suda seni rahatça idare eder dedi bu sürede.içim çok rahatladı.doğuma kadar da 3 kiloya yakın olur Bebek dedi.çok şükür Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
yağmur daha güzel bence de..hem uyumlu olurKizlar isim bulabildiniz mi bebeklere. Ben cok kararsizim beyzayla yagmur arasinda kaldim
Oglumun ismo Ruzgar esim buda Yagmur olsun diyo ama bilemedim.
Canim ben hipp e baktim da hangisini kullacagimizi bilemedim. Hipp 1 numara combiotik yaziyor onu mu almak gerekiyor. Esime resmini gönderdim . Ben ona mama al dedigimde hemen gidip alacak[/QUOTE]Golden Goat mamanin da hepsibrda yorumlarına baktım o da bazılarına kabizlik yapmisbebeğimiz acı çekmesini istemem . hipp alicam galiba en küçük gramajdan zaten bi kaç kez kullanmayı dusunuyorum
Doğum yaptığın tarihten başlayacak erken doğumdan dolayı kullanamadığın süreler (örneğin 38 de doğurdun 2 hafta önce olduğu için doğum sonrası 8+2=10 hafta doğum sonrası izni kullanacaksın) doğum sonrasına aktarılacak hiçbir kaybın olmayacak...erken de doğursan toplam 16 hafta izin kullanacaksın...kızlar ben doğum öncesi iznimi yazdırdım 16 hafta olarak değilde 8 hafta olarak yazılmış..doğum öncesi 8 haftalık iznini kullanması uygundur diye..diyelim ben 8 haftadan daha erken süre içinde doğum yaptım o zaman doğum sonrası iznim bu 8 haftadan sonra mı başlıcak doğum yaptığım tarihten sonra mı başlıcak?
Canim ben hipp e baktim da hangisini kullacagimizi bilemedim. Hipp 1 numara combiotik yaziyor onu mu almak gerekiyor. Esime resmini gönderdim . Ben ona mama al dedigimde hemen gidip alacak
hadi ya sevindim bu duruma..inşallah öyledir bir kaybımız olmaz..Doğum yaptığın tarihten başlayacak erken doğumdan dolayı kullanamadığın süreler (örneğin 38 de doğurdun 2 hafta önce olduğu için doğum sonrası 8+2=10 hafta doğum sonrası izni kullanacaksın) doğum sonrasına aktarılacak hiçbir kaybın olmayacak...erken de doğursan toplam 16 hafta izin kullanacaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?