2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Gözün aydın canım çok sevindim...

Uyurken ayaklarının altına yastık koy yüksekte tutup uyu dinlendiriyor kan dolaşımına iyi geliyor benim de bazı günler bacaklarım ağrıyarak uyanıyorum gece sanki hiç dinlenememiş uyuyamamış gibi oluyorum

Götür canım bence nasıl olsa bebek küçük diye arabayla dönersiniz muhtemelen geri getşrmesi de kolay olur. bebek cok küçük geceleri rahat yatamaz pusette

ayrıca sma kabızlık da yapıyormuş.

Golden Goat mamanin da hepsibrda yorumlarına baktım o da bazılarına kabizlik yapmis bebeğimiz acı çekmesini istemem . hipp alicam galiba en küçük gramajdan zaten bi kaç kez kullanmayı dusunuyorum[/QUOTE]
Canim ben hipp e baktim da hangisini kullacagimizi bilemedim. Hipp 1 numara combiotik yaziyor onu mu almak gerekiyor. Esime resmini gönderdim . Ben ona mama al dedigimde hemen gidip alacak

Eklentiler

• IMG-20161124-WA0006.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 28
Ben de ankaradayken yaptıracağım inş ama hastane bilmiyorum çok iyi olur yaptıracak olanlar yazarsa

Gözün aydın canım iyiki gitmişsin perinatologa için rahatladı
Doktorundan memnun muydun gittiğinde ona da söyle bence diğer doktorun her şeyi normal gördüğünü

Çok geçmiş olsun canım çok sevindim :)

Deneyim bakım canım inan dayak yemiş gibi uyaniyorum ..

Benimde sağ kalcamda aynı ağrı var,kuyruk sokumu ağrısı ne ararsan var inşallah doğumdan sonra geçer ağrılar

Gozunaydin canım geçmiş olsun.

Golden Goat mamanin da hepsibrda yorumlarına baktım o da bazılarına kabizlik yapmis bebeğimiz acı çekmesini istemem . hipp alicam galiba en küçük gramajdan zaten bi kaç kez kullanmayı dusunuyorum
Canim ben hipp e baktim da hangisini kullacagimizi bilemedim. Hipp 1 numara combiotik yaziyor onu mu almak gerekiyor. Esime resmini gönderdim . Ben ona mama al dedigimde hemen gidip alacak[/QUOTE]

evet cnm 1 numara yeni dogan için oluyomuş

kızlar ben doğum öncesi iznimi yazdırdım 16 hafta olarak değilde 8 hafta olarak yazılmış..doğum öncesi 8 haftalık iznini kullanması uygundur diye..diyelim ben 8 haftadan daha erken süre içinde doğum yaptım o zaman doğum sonrası iznim bu 8 haftadan sonra mı başlıcak doğum yaptığım tarihten sonra mı başlıcak?

Doğum yaptığın tarihten başlayacak erken doğumdan dolayı kullanamadığın süreler (örneğin 38 de doğurdun 2 hafta önce olduğu için doğum sonrası 8+2=10 hafta doğum sonrası izni kullanacaksın) doğum sonrasına aktarılacak hiçbir kaybın olmayacak...erken de doğursan toplam 16 hafta izin kullanacaksın...

Canim ben hipp e baktim da hangisini kullacagimizi bilemedim. Hipp 1 numara combiotik yaziyor onu mu almak gerekiyor. Esime resmini gönderdim . Ben ona mama al dedigimde hemen gidip alacak

evet cnm 1 numara yeni dogan için oluyomuş[/QUOTE]
Can'ım pre aldım ben yeni doğan için arkadaşım çocukcu onu önerdi

hadi ya sevindim bu duruma..inşallah öyledir bir kaybımız olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…