Evet aynen Kardelen'in anlattığı gibi oluyor hiç bir kaybın olmaz erken dogum olsa bilekızlar ben doğum öncesi iznimi yazdırdım 16 hafta olarak değilde 8 hafta olarak yazılmış..doğum öncesi 8 haftalık iznini kullanması uygundur diye..diyelim ben 8 haftadan daha erken süre içinde doğum yaptım o zaman doğum sonrası iznim bu 8 haftadan sonra mı başlıcak doğum yaptığım tarihten sonra mı başlıcak?
Şunu diyeyim sana benim gorümcemin bebeğide tersti pazartesi günü 36. Haftasında kontrolde bebek dönmüş doğum pozisyonunu almış bunu öğrendiler. Bence sen egzersizleri yap dönmez diye birşey yok nasipse dönecektir. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.Herkese merhaba . Ben de 34. hafta dayım ve bebeğim makat gelişli. Doktorum bugün artık bunun düzelmesini pek mümkün olmadığını söyledi. Benimde aklımamrs_aysel arkadaşımızın uyguladığı yöntem geldi ve sordum. Yapabilirsin bir zararı yok ama dönmez artık o gibi bir sonuca vardı tekrar. Aslında doğal doğumu destekleyen bir doktor ama çok net bir şekilde tüm kapıları kapattı ve sezaryene hazır ol dedi. Ben deneyip sabredecebim yine de. Beklenen doğum tarihinden 1 hafta öncesine sezaryen tarihi olabileceğini söyledi. Ben 2017 doğumlu olması için birkaç gün daha beklesek olmaz mı diye sordum hem sancı çekip hem sezaryen olmak kötü olur ertelersek dedi. Sanırım tam tersi Dr. Hakan Çoker ise sezaryenin bile bu şekilde daha iyi olacağını ifade ediyor. Ben de farklı bir doktora daha mı gitsem diye düşünüyorum. Bir fikri olan ya da Bursada önerebileceği bir doktor olan var mı?
Şunu diyeyim sana benim gorümcemin bebeğide tersti pazartesi günü 36. Haftasında kontrolde bebek dönmüş doğum pozisyonunu almış bunu öğrendiler. Bence sen egzersizleri yap dönmez diye birşey yok nasipse dönecektir. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
Öyle olduğunu biliyorum canım için rahat olsun 8 yıl personel şubede çalıştım ve hep bu şekildeydi...hadi ya sevindim bu duruma..inşallah öyledir bir kaybımız olmaz..
Merhaba canım hoşheldin benim de 1 oğlum var bu 2. kız ve sezeryan olacak ilkinden dolayı... 1 hafta erken alıyorlar demişsin ben de 38 dolunca diye biliyorum inşallah srnin dediğin gibidir çünkü 38 olursa aralığın son haftasına denk geliyor ve ben 2017 doğumlu olsun istiyorum ocağın ilk haftası 39. hafta olacak...Vay be nasil zaman geciyor.dogumlarimiza az kaldi.benim yaramaz oglumun yuzunden cok giremedim buraya.beni hatirlamamusinizdir bile.ilk hamileligimde o kadar cok vaktim oluyordiki.hep kk deydim.buarada evi taşıdım daha yeni yerlestim sira geldi kizin esyalarini hazirlamaya dogum cantasini hazirlamaya.aslinda 7 ayliktan sonra dogum cantasinin hazir olmasi gerekiyor bu gece sancilarim baslasa yandim vallaha.kalirim oyle ortada.benim gibi gec kalanlar varsa biran once hazirlasin.benim ilki sezeryan oldugu icin buda sezeryan olacak.ilki oglandi bu kiz.sezeryanda bir hafta erken aliyorlar.kizda gununden once dogarmis.merak ediyorum sezeryan gununden once benim kiz gelmek isteyecekmi
Merhaba kaçıncı haftandasın yazmıyor ama sana Ümit olsun diye söylüyorum ben 38 de dönmüşüm annem öyle diyor :)) annem de zamanında egzersiz fln bilmezmiş ama ters olduğunu anlayınca hep ayaklarımı kanepeye dayayıp uzandım diyor mesela.Herkese merhaba . Ben de 34. hafta dayım ve bebeğim makat gelişli. Doktorum bugün artık bunun düzelmesini pek mümkün olmadığını söyledi. Benimde aklımamrs_aysel arkadaşımızın uyguladığı yöntem geldi ve sordum. Yapabilirsin bir zararı yok ama dönmez artık o gibi bir sonuca vardı tekrar. Aslında doğal doğumu destekleyen bir doktor ama çok net bir şekilde tüm kapıları kapattı ve sezaryene hazır ol dedi. Ben deneyip sabredecebim yine de. Beklenen doğum tarihinden 1 hafta öncesine sezaryen tarihi olabileceğini söyledi. Ben 2017 doğumlu olması için birkaç gün daha beklesek olmaz mı diye sordum hem sancı çekip hem sezaryen olmak kötü olur ertelersek dedi. Sanırım tam tersi Dr. Hakan Çoker ise sezaryenin bile bu şekilde daha iyi olacağını ifade ediyor. Ben de farklı bir doktora daha mı gitsem diye düşünüyorum. Bir fikri olan ya da Bursada önerebileceği bir doktor olan var mı?
Aynen ya 2 kez tuvalete kalkıyorum bide bu saatlerde gözümü açınca uykuya tekrar dalamıyorum halbuki çok geç yatmıştım :)Gece mesaisindeyim yine hergün aynı saatler yaw :))
Merhaba kızlar , bu benim minik oğlum, 31+6 da bugün randevumuz vardı, 2kilo 50 gram, en sonunda bi yüzünü görebildik, aynı babasına benziyor kıskandım biraz Herşey yolunda dedi dr, çalışabilir raporu aldım, dr çalışmalısın dedi, kolay doğum yaparsın dedi, umarım hepimiz gÜzel sağlıklı doğumlar yaparız,
Bu arada benim de bebeğim 34. Haftada dönmüş oldu çok erken sayılmaz 35. Haftada gittiğimde öğrenmiş oldum kendim pek fark etmemiştim bile döndüğünü
doktorum 36 da 37 de dönebilir hiç belli olmuyor bebeklere demişti
Sezeryana giderken dönen ve normal Doğumla doğan bebekler var bizzat yaşayan biri anlattı :)
Ümidinizi kaybetmeyin :)
Monovit d3 d vitamini galiba canım demirle alakası yok kalsiyumun emilebilmesi için ve kemikler için gerekli bana da damlasını vermişti dr ama ben imom kullandığım için damlayı kullanmadım imomun içinde var ama yeterli mi bilmiyorumgünaydın anneler, az önce tetanoz aşısı yaptırdım, oradaki hemşire monovit d3 damla vermek istedi bende daha önce vermiştiniz ama doktorum demir hapı verdiği için kullanmamıştım dedim ama bu farklı o kan için bu kemik gelişimi için dediikisini de kullanmam gerektiğini söyledi, ama bir önceki hemşire de doktor demir hapı verdiyse bunu almana gerek yok demişti bende almamıştım, hem demir hapı (gyno ferrro sanol) hem de monovit damla kullanan var mı? yoksa ben 31 haftadır yanlış mı yaptım
anladım canım, bende zaten decavit de kullanıyorum onda da D vitami var çok sorun olmaz o zaman, zaten olan olmuştur şimdiye kadarMonovit d3 d vitamini galiba canım demirle alakası yok kalsiyumun emilebilmesi için ve kemikler için gerekli bana da damlasını vermişti dr ama ben imom kullandığım için damlayı kullanmadım imomun içinde var ama yeterli mi bilmiyorum
Gece mesaisindeyim yine hergün aynı saatler yaw :))
Merhaba kaçıncı haftandasın yazmıyor ama sana Ümit olsun diye söylüyorum ben 38 de dönmüşüm annem öyle diyor :)) annem de zamanında egzersiz fln bilmezmiş ama ters olduğunu anlayınca hep ayaklarımı kanepeye dayayıp uzandım diyor mesela.
Sen elinden geleni yap bence madem zararsız demiş doktorun neden denemeyesin ki
Ben de sezeryan olsa bile kendi gelmek istediği zamanı beklemek isterim sancı birden bastırmıyor sonuçta ama doktorların çoğu risk almak istemiyor bebek kanala girdiğinde zor olur diye sanırım senin doktorun da risk almamak için öyle konuşmuştur o riskleri söylediklerinde zaten biz de etkilenip tamam sen al deriz :))
Bursa dan birisi var mı topikte hiç duymadım :)
İnşallah gönlüne göre çok güzel dogal bi dogum yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?