- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Aynen canım gaviscon da fayda etmiyor artık deliniyor sanki midem...çok zorluyor artık akşam yemeğinden sonra ve yatarken nefes almakta zorlanıyorum oflaya puflaya koridorda volta atıyorum...Bende sabah 4-5 lere kadar oturuyorum. Gerçi benimki mide yanmasından kaynaklı. Uzandığım an başlıyor. dün gece neredeyse oturarak uyudum
Tam rahatlıyor midem uykuya geçiyorum, sanki 5 dk uyumadan alarm çalıyor. Son 1 haftam kaldı oda bitse de artık işe gelmesem, güzel güzel uyusam sabahları
Agrilara alismamiz lazim artik. Bebegin hareketlerini hissediyorsun kanama yada sureklilik arz eden bir sanci yoksa stres yapma yok yere.Kızlar birşey soracağım. dün yatakta dönerken biraz zorlandım sanırım sanırım, zira 3-5-8 yastıkla birden yatıyoruz , karnıma bıçak saplanır gibi oldu. bir müddet hareket etmeyince geçti. Geçende de afedersiniz eşimle yakınlaşma sırasında olmuştu. Sizde de oldu mu hiç böyle bir şey. Haftaya kontrolüm var, dr a gidince sorucam ama o zamana kadar içim rahatlasın istiyorum.
Teşekkürler canım, bebeğin dönmesini sıkıntı etme daha erken son haftaya kadar döner diyor benim dr, rahat olmak çok önemli ,Oyyyy MaşaAllah tosuncuga... Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısı ile kucağına almanı nasip etsin canım benim
Kızlar birşey soracağım. dün yatakta dönerken biraz zorlandım sanırım sanırım, zira 3-5-8 yastıkla birden yatıyoruz , karnıma bıçak saplanır gibi oldu. bir müddet hareket etmeyince geçti. Geçende de afedersiniz eşimle yakınlaşma sırasında olmuştu. Sizde de oldu mu hiç böyle bir şey. Haftaya kontrolüm var, dr a gidince sorucam ama o zamana kadar içim rahatlasın istiyorum.
Agrilara alismamiz lazim artik. Bebegin hareketlerini hissediyorsun kanama yada sureklilik arz eden bir sanci yoksa stres yapma yok yere.
benm de bi kac defa bıcak saplanması gibi bişey oldu , dr um bebek hareketlerinden oluyor normal dedi , karnın sertleşip taş gibi olmadıgı sürece sancı sayılmıyor dedi
evet canım araştırdım öyleymiş..birkaç gün bile bizim için önemli..inşallah dönem sonuna kadar bebişlerimize bakabiliriz..Evet aynen Kardelen'in anlattığı gibi oluyor hiç bir kaybın olmaz erken dogum olsa bile
Hatta 40.haftaya göre hesap yapıp 37.den sonra izne ayrılıyoruz ama illa 40da doğmayabilir 41bitince doğan bebekler var gec doğumlar için de fazladan 10 gün daha izin veriyor devlet 16hafta + 10 gün şeklinde oluyor yani
canım doktor daha rahat olman açısından öyle demiş..doğum sancısını gereksiz yere çekme diye..ama sancıyla beraber bebek kanala girince yapılan sezeryanlar bebek için daha iymiş anne için her ne kadar zor olsa da..yine de bir doktora daha görün istersen..bende doktoruma sordum bu haftadan sonra ters dönme ihtimali var mı dedim..o da gayet kesin bir şekilde mümkün değil dedi..ama son 1-2 haftada bile dönen bebekler oluyormuş duyduğuma göre..ama bu doktorlar bunu neye dayanarak diyor bilmiyorum:)Herkese merhaba . Ben de 34. hafta dayım ve bebeğim makat gelişli. Doktorum bugün artık bunun düzelmesini pek mümkün olmadığını söyledi. Benimde aklımamrs_aysel arkadaşımızın uyguladığı yöntem geldi ve sordum. Yapabilirsin bir zararı yok ama dönmez artık o gibi bir sonuca vardı tekrar. Aslında doğal doğumu destekleyen bir doktor ama çok net bir şekilde tüm kapıları kapattı ve sezaryene hazır ol dedi. Ben deneyip sabredecebim yine de. Beklenen doğum tarihinden 1 hafta öncesine sezaryen tarihi olabileceğini söyledi. Ben 2017 doğumlu olması için birkaç gün daha beklesek olmaz mı diye sordum hem sancı çekip hem sezaryen olmak kötü olur ertelersek dedi. Sanırım tam tersi Dr. Hakan Çoker ise sezaryenin bile bu şekilde daha iyi olacağını ifade ediyor. Ben de farklı bir doktora daha mı gitsem diye düşünüyorum. Bir fikri olan ya da Bursada önerebileceği bir doktor olan var mı?
mide yanması ve ağrısı ben de var..internette bi pozisyon görmüştüm o şekilde yattım dün rahat ettim..sırtıma 2 yastık koydum dediğin gibi oturura yakın bir pozisyon:) bide ayaklarımın altına yastık koydum rahat oldu..Bende sabah 4-5 lere kadar oturuyorum. Gerçi benimki mide yanmasından kaynaklı. Uzandığım an başlıyor. dün gece neredeyse oturarak uyudum
Tam rahatlıyor midem uykuya geçiyorum, sanki 5 dk uyumadan alarm çalıyor. Son 1 haftam kaldı oda bitse de artık işe gelmesem, güzel güzel uyusam sabahları
ya bende baktım varda 13 tlde kargo ucretı alıyor aynı hesaba gelıyorGünaydın bayanlar.
Hepsiburada'da bu black friday indiriminde prima bezleri var.
Zaten indirimli olan bezlere sepete atınca da yüzde20 yapıyor. Mesela prima premium care 88li 1 beden bez 27 tl'ye geliyor.
Bez konusunu hep araştırdım hep fırsat kovaladım daha uygununu bulamadım. Ve bu sadece bugünlük.
Ayrıca bebek odası halıları da indirimde. Sepete atınca da yüzde50 daha yapuyor. Daha önce burda konuşulmuştu ErenEv ve Confetti'nin halıları da var.
Ben Confetti'nin şu bulut üzerinde duran filli bi halısı var. 100x150. 150 tl'l,k halı bana kargosuyla 53 tl'ye geldi.
Belki eksiği olan vardır diye paylaşmak istedim.
Sevgiler :)
Alırken satıcı kısmını hepsiburada olarak seçin. Farklı dükkanlardan alındığında her birine ayrı kargo yansıtılıyor.ya bende baktım varda 13 tlde kargo ucretı alıyor aynı hesaba gelıyor
Selam arkadaşlar,
Sizin için de hayat artik zor mu geciyor?
Bugünlerde artik birkac hafta once yaptigim seyleri yapamaz ya da cok zor yapar oldum.
Goruntum beni cok rahatsiz etmeye basladi,ki 9 kilo aldim aslinda o kadar da cok degil. Kendimi inek gibi hissediyorum.
Agirligimdan mutevellit hicbir isi carcabuk yapamiyorum, basit islerle koca gun bitiyor ve ben bir bakiyorum aksam 8 olmus ve nerdeyse hic oturmamisim.
Hala ise gidebiliyorum cok şükür, gunduz daha rahatim ama aksamlari agrim sizim cok oluyor.
Bir de herkesin soyledigi batar oldu, alinganlastim sanirim.
bende aldım senin mesajını görünce, bebek bezinin tanesi 39 kuruşa geldi yanında alt açma bezi ve ıslak mendil var hediye olarak ,gayet uygun bencede. mustelanın bakım ürünlerinden de almak istedim ama onlarda indirim yoktuGünaydın bayanlar.
Hepsiburada'da bu black friday indiriminde prima bezleri var.
Zaten indirimli olan bezlere sepete atınca da yüzde20 yapıyor. Mesela prima premium care 88li 1 beden bez 27 tl'ye geliyor.
Bez konusunu hep araştırdım hep fırsat kovaladım daha uygununu bulamadım. Ve bu sadece bugünlük.
Ayrıca bebek odası halıları da indirimde. Sepete atınca da yüzde50 daha yapuyor. Daha önce burda konuşulmuştu ErenEv ve Confetti'nin halıları da var.
Ben Confetti'nin şu bulut üzerinde duran filli bi halısı var. 100x150. 150 tl'l,k halı bana kargosuyla 53 tl'ye geldi.
Belki eksiği olan vardır diye paylaşmak istedim.
Sevgiler :)
Aynı durumdayız. Ben de toplamda 7 kilo aldım ama dediğin gibi küçücük bir işi yapmak bile saatlerimi alabiliyor. Daha geçen hafta çok iyiydim diyorum, hayret ediyorum bu kadar ağırlaşmama. Bir de iki gecedir sancım oluyor sanırımbirden belime adet ağrısı gibi bir ağrı vuruyor, hemen karnım sertleşip top gibi oluyor, yaklaşık 30-40 sn sonra geçiyor. Peş peşe bir kaç kez oluyor duruyor sonra. Sürekli olsaydı hastaneye gidecektim.
Bundan sonra hep böyle rahatsız olacağız galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?