Ben kullanıyorum canım günde 2 kere magnesium diasporalKızlar merhaba magnezyum için ilaç kullanıyor musunuz. Ben toz aldım suya karıştırıp icilenden midem almadı içemedim ama bikac gündür parmaklarımda kitlenme falan oluyor eksiklik var sanırım. Bi sorun olur mu eksiklik olunca.
Zorla da olsa içmeli miyim.
Kuzulu daha sevimli :)Eki Görüntüle 1917384 Eki Görüntüle 1917386 Kızlar kokulu taş lar hoşuma gidiyor 2 model arasında kaldım sizce hangisi
Ben diasporal kullaniyorum oralet tadinda pudra sekeri gibi susuz agzina dokup yutuyorsun yada emiyorsun ilac hissi vermiyor onu kullanamiyorsan deneyebilirsinKızlar merhaba magnezyum için ilaç kullanıyor musunuz. Ben toz aldım suya karıştırıp icilenden midem almadı içemedim ama bikac gündür parmaklarımda kitlenme falan oluyor eksiklik var sanırım. Bi sorun olur mu eksiklik olunca.
ben kayıt felan yaptırmadım gitsem bir sıkıntı olur mu ki:) konuları hoşuma gitti..doktorlarda iyi..
Eki Görüntüle 1917384 Eki Görüntüle 1917386 Kızlar kokulu taş lar hoşuma gidiyor 2 model arasında kaldım sizce hangisi
Bende şase olanı içerken zorlanıyordum eczacı osteocare tavsiye etti normal tablet I ikizcan2016 Sormuştum Oda Bunu Kullanıyormuş Bende Ona Devam Ettim Memnunum Günde 2 Adet yutuluyor. Hem kalsiyum hem magnezyum var içinde.Kızlar merhaba magnezyum için ilaç kullanıyor musunuz. Ben toz aldım suya karıştırıp icilenden midem almadı içemedim ama bikac gündür parmaklarımda kitlenme falan oluyor eksiklik var sanırım. Bi sorun olur mu eksiklik olunca.
Merhaba.. Yine bir soruyla geldim. iyi ki yardımsever anneler burada
70x140 cm ölçülerinde mothercare karyola almıştım. firma 12 cm şile öneriyor ancak yaylı ve de çok ince görünlü gözüme onlardaki. Ben de yatsandan aldım bir yatak beğendim ama yüksekliği 21 cm. Karyolaya koyunca çok uüksekte, havada kaldı yatak. ikinci kademeye indirdim. 28 cm kadar bir yükseklik kaldı parmaklıklarda. Şimdi tecrübeli annelere ve iyi gözlem yapan tüm anne adaylarına sormak istiyorum. Bebişler biraz hareketlendiğinde, ayaklarının üzerinde durma çalışmalarına giriştiğinde çok az mı olur bu yükseklik? Daha da büyüdüğünde en alt kademede yetmezse? Tecrübem olmadığı için kafam karıştı yardımmmmmmm. ek de fotoğraf da var. çok mu az bu yükseklik
canım ben hamilelikten önce hap şeklinde kullanmıştım sıkıntım olmadı..istersen hap şeklinde al..Kızlar merhaba magnezyum için ilaç kullanıyor musunuz. Ben toz aldım suya karıştırıp icilenden midem almadı içemedim ama bikac gündür parmaklarımda kitlenme falan oluyor eksiklik var sanırım. Bi sorun olur mu eksiklik olunca.
Hangi firmanın o canım alerjim olduğu için her firmanın ilacını kullanamıyorum. birde portakala alerjim var : (Ben diasporal kullaniyorum oralet tadinda pudra sekeri gibi susuz agzina dokup yutuyorsun yada emiyorsun ilac hissi vermiyor onu kullanamiyorsan deneyebilirsin
Bulamadım canım ya magvital aldım onu da bulana kadar canım çıktı. her firmanın ilacını içemiyorum alerjim den dolayı.canım ben hamilelikten önce hap şeklinde kullanmıştım sıkıntım olmadı..istersen hap şeklinde al..
canım biraz az gibi geldi..ama deneyimli anneler daha iyi bilir tabi..aynı sıkıntıyı bende yaşadım..beşiğimizde 12 cm yazıyordu..ama çok ince geldiği için kalın yaylı yatak aldım yataştan oda 19 yada 21 cmdi tam hatırlayamadım..2. kademeye indirdim seninkinden biraz daha alçak oldu..ya yatağı ya beşiği değiştirebilirsen değiştir bence canım..sürekli bebeğin yanında olamazsın Allah korusun..gerçi bu beşiklerde çok uzun süre yatamıcaklar..o sürede ayaklanıp tutabiliyorlar mı kenarlardan bilemedim..Merhaba.. Yine bir soruyla geldim. iyi ki yardımsever anneler burada
70x140 cm ölçülerinde mothercare karyola almıştım. firma 12 cm şile öneriyor ancak yaylı ve de çok ince görünlü gözüme onlardaki. Ben de yatsandan aldım bir yatak beğendim ama yüksekliği 21 cm. Karyolaya koyunca çok uüksekte, havada kaldı yatak. ikinci kademeye indirdim. 28 cm kadar bir yükseklik kaldı parmaklıklarda. Şimdi tecrübeli annelere ve iyi gözlem yapan tüm anne adaylarına sormak istiyorum. Bebişler biraz hareketlendiğinde, ayaklarının üzerinde durma çalışmalarına giriştiğinde çok az mı olur bu yükseklik? Daha da büyüdüğünde en alt kademede yetmezse? Tecrübem olmadığı için kafam karıştı yardımmmmmmm. ek de fotoğraf da var. çok mu az bu yükseklik
evet canım bende gidemedim..nasip..ama başka bir şey duyarsak birbirimizi haberdar edelim faydalı oluyor bu eğitimler..O eğitime bizde gidecektik ama bugün açık öğretim sınavım vardı gidemedik. Nasip değilmiş.
Bende bu kalpli olanın kalıbı varmış görümcemde deneme amaçlı yaptım güzelde oldu. Kuzuluda şirin.
Bende şase olanı içerken zorlanıyordum eczacı osteocare tavsiye etti normal tablet I ikizcan2016 Sormuştum Oda Bunu Kullanıyormuş Bende Ona Devam Ettim Memnunum Günde 2 Adet yutuluyor. Hem kalsiyum hem magnezyum var içinde.
Güzel soru aynı şey bizde de olacak beşiğin içinde gelen yatak pek ince netten yatak araştırdım onlar daha kalın. Bende beşiğin 3 kademesi var hallolur dedim ama deneyince ne olur bilmiyorum.
Sağol canimLansinoh gogus pompasi düşünenler gittigidiyorda hediyeli satislar var, bilginiz olsun
O zaman kuzu canım...
Bana da arkadaşım bundan yapıyor.
Benim USG de 15 16 ocak çıkıyor canım 4. aydan beri ama sat a göre 28 ocakSat 8 nisandi sanirim. Burdaki tarih sata göre, bazen ultrasonda 2-3 gun oynuyor ama yeniden bu tarihe dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?