2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar merhaba magnezyum için ilaç kullanıyor musunuz. Ben toz aldım suya karıştırıp icilenden midem almadı içemedim ama bikac gündür parmaklarımda kitlenme falan oluyor eksiklik var sanırım. Bi sorun olur mu eksiklik olunca.

Zorla da olsa içmeli miyim.

Ben kullanıyorum canım günde 2 kere magnesium diasporal
İçsen iyi olur kasılma olayınıda rahatlatıyor.

Merhaba.. Yine bir soruyla geldim. iyi ki yardımsever anneler burada
70x140 cm ölçülerinde mothercare karyola almıştım. firma 12 cm şile öneriyor ancak yaylı ve de çok ince görünlü gözüme onlardaki. Ben de yatsandan aldım bir yatak beğendim ama yüksekliği 21 cm. Karyolaya koyunca çok uüksekte, havada kaldı yatak. ikinci kademeye indirdim. 28 cm kadar bir yükseklik kaldı parmaklıklarda. Şimdi tecrübeli annelere ve iyi gözlem yapan tüm anne adaylarına sormak istiyorum. Bebişler biraz hareketlendiğinde, ayaklarının üzerinde durma çalışmalarına giriştiğinde çok az mı olur bu yükseklik? Daha da büyüdüğünde en alt kademede yetmezse? Tecrübem olmadığı için kafam karıştı yardımmmmmmm. ek de fotoğraf da var. çok mu az bu yükseklik

Eklentiler

• Screenshot_20161127-000353.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 116
  • Screenshot_20161127-000411.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 114
Ben diasporal kullaniyorum oralet tadinda pudra sekeri gibi susuz agzina dokup yutuyorsun yada emiyorsun ilac hissi vermiyor onu kullanamiyorsan deneyebilirsin

ben kayıt felan yaptırmadım gitsem bir sıkıntı olur mu ki:) konuları hoşuma gitti..doktorlarda iyi..

O eğitime bizde gidecektik ama bugün açık öğretim sınavım vardı gidemedik. Nasip değilmiş.

Eki Görüntüle 1917384 Eki Görüntüle 1917386 Kızlar kokulu taş lar hoşuma gidiyor 2 model arasında kaldım sizce hangisi

Bende bu kalpli olanın kalıbı varmış görümcemde deneme amaçlı yaptım güzelde oldu. Kuzuluda şirin.

Bende şase olanı içerken zorlanıyordum eczacı osteocare tavsiye etti normal tablet I ikizcan2016 Sormuştum Oda Bunu Kullanıyormuş Bende Ona Devam Ettim Memnunum Günde 2 Adet yutuluyor. Hem kalsiyum hem magnezyum var içinde.

Güzel soru aynı şey bizde de olacak beşiğin içinde gelen yatak pek ince netten yatak araştırdım onlar daha kalın. Bende beşiğin 3 kademesi var hallolur dedim ama deneyince ne olur bilmiyorum.

canım ben hamilelikten önce hap şeklinde kullanmıştım sıkıntım olmadı..istersen hap şeklinde al..

Ben diasporal kullaniyorum oralet tadinda pudra sekeri gibi susuz agzina dokup yutuyorsun yada emiyorsun ilac hissi vermiyor onu kullanamiyorsan deneyebilirsin
Hangi firmanın o canım alerjim olduğu için her firmanın ilacını kullanamıyorum. birde portakala alerjim var : (

canım biraz az gibi geldi..ama deneyimli anneler daha iyi bilir tabi..aynı sıkıntıyı bende yaşadım..beşiğimizde 12 cm yazıyordu..ama çok ince geldiği için kalın yaylı yatak aldım yataştan oda 19 yada 21 cmdi tam hatırlayamadım..2. kademeye indirdim seninkinden biraz daha alçak oldu..ya yatağı ya beşiği değiştirebilirsen değiştir bence canım..sürekli bebeğin yanında olamazsın Allah korusun..gerçi bu beşiklerde çok uzun süre yatamıcaklar..o sürede ayaklanıp tutabiliyorlar mı kenarlardan bilemedim..

evet canım bende gidemedim..nasip..ama başka bir şey duyarsak birbirimizi haberdar edelim faydalı oluyor bu eğitimler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…