2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

İnşaAllah birsey olmamıştır canım benim Rabbim korur minik meleğini
Böyle çocuklardan nefret ediyorum annemle re gittiğimde komşunun 10 yaşında kızı vardı gidip gelip dibine sokuluyordu hepsinde ya eli yada ayağı çarpıyordu o kadar uyardım yok nato kıt hala devam...
En son kızdım da annesi öyle uyardı
Sende üzülme canım iyidir inşaAllah, ama çok dikkatli ol

İğneden korkmamda panik atağım var.ellrimi bağlamalarından korkuyorum

O bendede var bi kaç arkadaşıma sordum bağlamamışlar ellerini...
Hepsinden herseyden korkuyorum ben ne bileyim ben kesinlikle genel olurum, çünkü çok enteresan şeyler anlatılıyor lokalle alakalı çok iyi araştır iyi düşün canım benim. Gerçi burda daha önce sezaryen yapan arkadaşlarda var onlar in bilgisi tecrübesi var benim ilk bebek bayağı bi telaslıyım yanlış yonlendirmeyim seni.
Cevap yazarlar birazdan inşaAllah

Tşk ederim canım sağol.İnşallah kolay geçer hangisi hakkımızda hayırlı olacaksa o olsun.

Sağol canım
kınamak istemiyorum başına gelirmiş ama ben böyle çocuk görmedim hiparektif gıbı bişey hiçbir davranışından hoşlanmıyorum . çocuğumu da ona yaklastirmayi pek düşünmüyorum açıkçası . akrabayiz ışte mecbur gidiyoruz

Herkese iyi akşamlar.Allah nasip ederse aralık sonu gibi ilk bebeğime doğum yapıcam.dr çat kemiğin dar normal olmaz dedi sizce genelmi,lokalmi olmalıyım
iyi akşamlar canım..kalça kemiği kısmın nasıldı dar mı? ben de çatım dar mı acaba diye endişe ediyorum. daha yapılmadı muayenem.

evet ben de yatsandan almistim, popcorn modeli, dogal kaucuk latex..
16cm yuksekligi..
ben sorun yasamadim canim, sigdi yataga.. yuksekligi de tam oldu..

seninki kac cm?

İlkinde spinalle başladılar sonra ya kendim bayıldım ya tamamen bayılttılar hatırlamıyorum...dr a son kontrol diye gittik bugün alalım plasenta çürümüş dedi hazırlıksızdık annemler ilçede eşya yok yanımızda hast. ye geçtik tahliller yapıldı annemler yetişemeden aldılar beni ameliyathaneye ve orda dedi anestezi uzmanı spinal olacak diye oturttu sedyeye belimden iğne yapmaya başladı ben tir tir titriyorum korkudan bayıltın beni diye yalvarıyorum dr a...dr bu sizin için daha uygun hem bebek de daha az barkoz alacak falan...iğneler bitti ben uzandım elinde buz kalıbı değdirip duruyor hissediyor musun diye 15-20 dk içinde kafama kadar uyuştum boynumdan aşağısı felç gibiydi sonra ağlamaya başladım bayıltın beni tamamen çok korkuyorum diye sonrasını hatırlamıyorum ameliyathanede uyandım 1 tane dr kalmıştı o da aletlere faln bakıyordu karnımda kum torbası ölmüşüm de geri dirilmişim gibi ama hiçbir yerim kımıldamıyordu...sonra yoğun bakıma aldılar 1-2 saatte orda beklettiler...sonra odaya aldılar hâlâ çakırkeyifim çocuğu gösterdiler gözünün altını yolmuş tırnağıyla ters ters baktı bana pek çirkin geldi gözüme sedyeden yatağa koydular altımda bir kan gölü...belimden aşağısını hissetmem geceyi buldu...o kadar güçsüz hslsizdim ki çocuğu tutamıyordum bile...süt gelmiyor boş boş emziriyorum mama verdi snnem yetmemiş hemşireler kızmış aç bırakırsanız alırız çocuğu falan sonra anestezinin etkisi baya geçneye başlayınca inanılmaz ağrılar başladı ve o gece 1 saat bile uyuyamadım...bir de zorla yürüttüler oturacak halim yokken...yemek de yedirmediler gaz çıkana kadar...ertesi gün daha iyiydim gazımı çıkardım ve taburcu oldum...ilk hafta çok zordu yatmak kalkmak yürümek...sonra gün gün daha iyi oldum duş alınca sütüm geldi 5 günün sonunda 15 günlükken yavaş yavaş herşeyi yapabiliyordum...aklıma geldikçe hâlâ pişman oluyorum direkt genel anestezi oldaydım diye ama herkeste aynı olmuyor çok memnun kalanlar da var...

Kızlar bi kaç sorum var. Ne zaman doğum videosu izlesem gözlerim doluyor hatta ağlıyorum. Çok harika an. Sizler fotoğrafçı tutacak mısınız. Fiyatlar ne alemde? Bir de kızımın ismini yazdımak istiyorum ahşaptan yazdıranınız var mı? Şu inst. Hesaplarına havale falan gerekiyor ya çok güvenemiyorum.

evet ben de yatsandan almistim, popcorn modeli, dogal kaucuk latex..
16cm yuksekligi..
ben sorun yasamadim canim, sigdi yataga.. yuksekligi de tam oldu..

seninki kac cm?

Eki Görüntüle 1917922

Çok cici olmuş maşallah. içinde mutlu sağlıklı uyusunlar. Ben de happy modeli aldım 21 cm yüksekliği. popcorn ile değişim yapmalarını talep edeceğim. Happy modelin yün ve pamuk ayrı yüzeyleri ile lateks içermesi cezbetmişti lakin karyolayı ikinci kademeye bile aldığımda şimdiden derinliği az geldi. Umarım değişim yaparlar. Cevap için teşekkürler

Bu anılar beni mahvediyor. Yaşıyorum sanki. Ben de sezaryen olacağım daha günüm ve yöntemim belli değil ama dünden beri bi korku sardı beni. Şimdi sizin anlattıklarınızla daha da korktum

En sinir olduğum şey nir de aile hiç önemsemez ya... çok sıkıntıda kalırsan bi dra git bebişini gör

Geçmiş olsun, bende aynıydım minoset ile iyileştim , druna bi danış istersen minoset veriyorlar terletiyor iyi geliyor

Ne kadar zor gecmis ameliyatin

Bu anılar beni mahvediyor. Yaşıyorum sanki. Ben de sezaryen olacağım daha günüm ve yöntemim belli değil ama dünden beri bi korku sardı beni. Şimdi sizin anlattıklarınızla daha da korktum
Korkma canım her bünye her doğum bir olmuyor çok güzel geçenler de var ben normal doğumdan korktuğum için sezeryan istemiştim hiç doğum sancısı çekmeden direkt ameliyata girdim 2 doğum şeklinin de zorluğu var ama bünye sağlamsa daha kolay atlatılır diye düşünüyorum ben ağrıya acıya çok dayanıksızım o yüzden zor gelmişti biraz da...

iyi akşamlar canım..kalça kemiği kısmın nasıldı dar mı? ben de çatım dar mı acaba diye endişe ediyorum. daha yapılmadı muayenem.
Valla canım kalça kemiğim darmı bilmiyorum ama vajinal muayane ettikten sonra söylemişti ama o zaman hamile değildim.en son geçen hafta sordum normal doğummu diye hayır yapamazsın sezaryen dedi çatım darmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…