2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Merhaba ocak anneleri ben subat annesiyim ama bizde kimseden cevap alamadim size danisayim dedim göğüs ucumda hafif sarımsı ölü hücre gibi oluşmuş tutunca minik gözenekler ele geliyor gecen hafta da daha koyu renk gozenek onlar da ele geliyordu ve kaşınıyor neden olur ki bu ne surmek iyi gelir

Gogus ucunuzla fazla oynamayin bende de oyle oldu sarimsi kasindigi zaman ustten hafif tasidim arada kasinti gelir gider

70 e 140 cm ölçüde 4 yaşa kadar kullanır diye aldım. biraz büyüyünce kenarlarını çıkarıp en alt kademede ufak yatak olarak kullanır dedim. o yüzden de şiltesi rahat sağlıklı uzun ömürlü birşey olsun istedim. ama niye karyolalara göre yapmıyorlar bu kadar yüksek yapıyorlar bilemiyorum aynı markanın bir de 16 cm yüksekliğinde bir modeli var değişirler mi ve çok fareler mi bilmiyorum bir deneyeceğim. I ikizcan2016 sen de yatsan almıştın hangi modelidir? Derinlikte bir sorun yaşadın mı sende?

Kızlar sabahtan beri öksürük ve boğaz ağrısıyla uğraşıyorum ilaçta alamıyorum nane limon ıhlamur içtim içine de apitera koydum başka tavsiyesi olan var mı yarında iş var çalışır raporu alınca raporda alınmıyormuş napıcam ya offf havalarda soğuyo daha kötü olmasından korkuyorum

o durum uzun süredir bende de var , hiç dokunma ben banyodan sonra vücudumu yaglarken gogsume biraz daha fazla yağ sürüyorum o kadar. Hamileliğin boyunca goguslerinle çok oynama bence daha çok şekilden şekle girecek :))

Herkese iyi akşamlar.Allah nasip ederse aralık sonu gibi ilk bebeğime doğum yapıcam.dr çat kemiğin dar normal olmaz dedi sizce genelmi,lokalmi olmalıyım

Slm kızlar .
2-3saat önce misafirlikteydik . eşimin kuzeni baya hiparektif 7-8 yaşlarında sürekli atlayıp zipliyor . tedirgin oluyorum sürekli ne yapacağı belli değil. evin icinde seksek oynarken geldi kucagima karnimin ustunüstüne düştü bu an nefes alamadim . çok sinirlendim . bebem biraz hareketlendi biraz karnim sertlesti geçti. bişey olur mu ki. çok sinirliyim bu yuzden hiç gidesim yok onlara . çocuk yapma demekten anlamıyor

Zaman çok hızlı geçiyor daha dün gibi hamile olduğumu öğrendim dün gibi kanamalarim oldu ve hamd olsun hepsini atlattik :) şükürler olsun Rabbime artik doğum zamanını bekliyorum çok garip geliyor düşününce zaman çok hızlı akıp geçti çooooook...
Hepimiz inşaAllah sağlıklı sıhhatli kazasız belasız acısız sızısız bir şekilde yavrularımızı kucagimiza almamızı nasip eylesin inşaAllah...
Amin...

Herkese iyi akşamlar.Allah nasip ederse aralık sonu gibi ilk bebeğime doğum yapıcam.dr çat kemiğin dar normal olmaz dedi sizce genelmi,lokalmi olmalıyım

İyi akşamlar canım...
Bebeğimi hemen göreyim sakinim diyorsan lokal
Ama benim gibi panik iğneden tirsan birisiysen tabiki genel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…