2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben çok kolay doğum yaptım kızımı... bunda da dra doğum şeklini ne zaman konuşacaz dedim ilki normal doğurmuşun doğum şekli mi konuşacaz diye beni kovdu.

Endise etme amniyon sivisinin en buyuk gorevi zaten bebegi disardan gelebilecek bu tarz darbelere karsi korumaktir icini ferah tut.

Ben çok kolay doğum yaptım kızımı... bunda da dra doğum şeklini ne zaman konuşacaz dedim ilki normal doğurmuşun doğum şekli mi konuşacaz diye beni kovdu.
Epidural normal mi yaptın canım yoksa epiduralsiz sancılı normal doğum mu?

Ay inşallah benimki de 1 hafta erken alır da ocakta doğururum ya....

Sağlıklı olsun da bizimki de plan sadece. Su azalirsa farkli bisi olursa daha erken de alabilirim dedi. Normal sartlardaki durm bu.
Bazi drla r bi hafta önce aliyo, bazilari da garanti olsun diye 2 hafta önce.

Anestezi isi bende de aoru işareti. Daha onceki ameliyatimda epidural olacakti sanirim panik olup biraz fazla soru sorunca dr direk bayiltin dedi.
Simdi de epidural istesem panik olur muyum ki diyorum, esimin girmeyecegi de kesinleşti

Epidural normal mi yaptın canım yoksa epiduralsiz sancılı normal doğum mu?
Canım epidural istedim ama anestezi uzmanı gelene kadar 9 cm oldu açıklık... 6 cmin üstünde etkisi olmuyormuş ama yinede parayı almak için yaptılar. Suni sancı ile doğum yaptım ama

Çok sıkıntı çekmişsin canım vallaha okurken gözlerim ayrıldı
Annem gilin komşusu bir bayan var. O kadında ayılırken acıyor acıyor diye haykırarak uyanmış narkozdan bu sezaryen fena birşeymiş Rabbim hayırlısı ile normal doğum nasip eylesin inşaAllah, inşaAllah döner bebeğim..
Canım daha önce sezaryen olduğun için normal doğum olmuyor degilmi senin

Hiç sorma canım içim ılıyor doğum yaklaştıkça keşke yazmasaydım silebiliyor muyuz mesajı arkadaşların da gözü korktu ya... (

Silme canım herşey 4 4lük olacak diye birsey yok ki , bizde yasaya biliriz bünye meselesi çok doğru söylemişsin, ben bi grip olurum yerimden kalkamam , canı kıymetli dedikleri cinsler varya işte tam onlardan im :) muhtemelen eğer doktor mecburi sezaryen derse bende oyle olurum gibi ki inşaAllah normal doğum olur hayırlısı ile benim ve benim gibi isteyenlerin
Aminnn
Rabbim hepimizi tek bir avazda tekbir nefeste kurtarsın inşaAllah sağlıklı sıhhatli
AMINNN
Zaman yaklaştıkça ÇOK fena tırsmaya başladım

Aslında ssvd (sezeryan sonrası vajinal doğum) diye uygulama var her şehirde her dr yaptıramıyor belli koşulları var ben de riske atmam zaten dr um da sezeryan diyor...

Bende sezeryan oldum ama benim ki cok iyidi gule oynaya cikim bunula gecmis olsun
Aynen işte bazılarının normal doğumu da sezeryanı da rahat oluyor bazılarının da her ikisi de zor oluyor tamamen bünye ve o esnadaki gidişat, sürece bağlı diye düşünüyorum canım Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla sorunsuz komplikasyonsuz kurtarsın...

ben instagramdan öyle ön ödemeli çok alış veriş yapdım canım hiç de sıkıntı olmadı üründe geldi bir kaç güne. sayfayi iyi kontrol et alanlar memnunmu felan sıkıntı olmaz bence

Bugün ankamall'de gezerken iki üç tane hamile gördüm aklıma hemen acaba bizim sayfada ki kızlardan olabilirler mi diye geldi. keşke şu buluşma işini ayarlayabilseydik. Başta deniliyordu ama sonra kaldı öyle.
ben aralarında değildim canım :) geçen hafta avusturyaya geldim doğum için fikir değişdik eşimle. bebişler doğsun toparlansın belki ankamall de kahveye buluşuruz olmazmı

GünaydınE="mrs_aysel, post: 48986310, member: 702928"]Günaydın :)
Bebek şekeri degil de isme özel çikolatalardan yaptıracağım ben
şekerlere ne kadar uğraşılsa da atılıyor açıkcası
Hediyelik olarak da lavanta kesesi ve kolonya şisesi hazırlıyorum ekledim fotoları bunlar gibi olacak[/QUOTE]
Günaydın, kolanya siseleriniz cok güzelmiş. Ben de dusunebilirim. Maliyeti nasıl? Benim de aklimdan kitap ayraci geciyor bakiniyorum şimdilik.

merak etme hiçbişey olmaz teyzem kuzenime hamileyken kendi büyük çocuğu koca bir taş atmış kadının karnına herkes çocuk düşer demiş ama hiiiiçç bişeycikler olmamış :)) Allah korusun ama bir sürü trafik kazası yapıp bebeğine hiçbişey olmayan hamileler var, bir kere bir çocuk ta merak edip gelip sertçe karnıma vurmuştu, bende tedirgin olmuştum ama sonra aklıma teyzem geldi rahatladım Allah karınlarımızdaki, kucaklarımızdaki bebecikleri korusun .

şimdi kontrolden geldim bende, 5 gün öne çekilmiş doğum tarihim, 25 ocak olmuş, 31 haftalık 1870 gram, şükür herşey normal, baş aşağıda dönmüşüz, bir de şu kıza isim bulabilsek hepten kafam rahat edecek

Bugün ankamall'de gezerken iki üç tane hamile gördüm aklıma hemen acaba bizim sayfada ki kızlardan olabilirler mi diye geldi. keşke şu buluşma işini ayarlayabilseydik. Başta deniliyordu ama sonra kaldı öyle.
ya malesef insanlara pek güven kalmadığı içinn ben açıkcası cesaret edemiorum artık.

gunaydın kızlar dun pıjama takımımıda aldım bı dertten daha kurtuldum pek bısey kalmadı ya sonunda.gecelerı bebek cok hareketlı uyuyamıyorum canım cok acıyor bıde asagı vuruo sureklı vajınamın ıcın acıyo resmen cıkmaya calısıyo sanırsam=)

Ne guzel gozun aydin. Bizimde randevumuz bugunama dondugunu sanmiyorum ve acikcasi donmezse diye endiseliyim sezeryandan korkuyorum insallah kizimiz bize boyle bir kazik atmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…