2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Gobeklere masallah kizlar. Sanki benimki hepinizden buyuk. Bu hafta depar atti resmen benim karnim.
Disardan gorenler hep kucuk dese de bana dev gibi geliyor.
Fotograf yukleyebilsem keske, hata veriyor hep.

Gobeklere masallah kizlar. Sanki benimki hepinizden buyuk. Bu hafta depar atti resmen benim karnim.
Disardan gorenler hep kucuk dese de bana dev gibi geliyor.
Fotograf yukleyebilsem keske, hata veriyor hep.
Yüklemeden once cektigin resmi galeride cok az kirparsan bu sefer yukler:)

Merhabalar hanımlar göbüşler paylaşılmış maşallah herkese ben de çok yorgunum norm fazlası yüzünden okul değiştirdim ders sayım 29 oldu akşam pertim çıkıyo resmen Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Kızlar bana bi yardım edin dudağımda uçuk çıkmış ne sürebilirm
Canım ilerlememesi için bi çay bardağına kaynar su koy, üzerine değdir dayanabildiğin kadar bastır uçuga. bana dr Aklovir %5 krem vermişti sabah akşam sürdüm bi de ruj sürdüm hiç şlerlemeden smnüyor canım 1

Gecmis olsun cnm bende yurtdisindayim biliyorim o sorunu istedigin zaman doktora hastaneue gidemiyorsun ben o yuzden ozel doktora gidiyorum bence ozel doktora git baktir

Sevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine ve arkdşım gülşah için gülşah niyetine diyip birer tane ayetel kürsi okurmusunuz? yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…