Gecmis olsun cnm bende yurtdisindayim biliyorim o sorunu istedigin zaman doktora hastaneue gidemiyorsun ben o yuzden ozel doktora gidiyorum bence ozel doktora git baktir
Cnm gidince pisman ediyorlar ben ocakta bebişimi kaybettim kramplar eşliğinde gittim 5 dk bir kramp giriyor bana diyo ki nedengeldin bunlar normal seyler dedim normal degil ben daha ojce yasamadim dedik bayagi bekledik sonra alttan bakti kanama falan gorduler o kadini aradik sonradan bulamadik bunun gibi bi suru sey şimdi ozelle gidiyorum ebeler her zaman gel dediler bugun kasilmalarim vardi hafif sanci çıktı önem li degil ama coglairsa her zamab gel dedilerNeden gidilmiyor kızlar acil bişey olsa nasıl gidiyorsunuz dr a . ordaki nüfus buradan az daha rahat gidebilmeniz gerekmez mi ?
evet burda oyle hafif sancim oldu vs filan diye gidemiyorsun, gidersen de pisman ediyorlar. ben cumaretsi sabah biraz sikinti yasadim alelacele gittik ama tersleyecekler diye tirstim. allahtan hersey normaldi ve ters davranmadilar. ama burasi gercekten TR gibi degil, valla ben normal muayene tarihlerim disinda ilk kez hastaneye gittim bu hamileleigimde.Cnm gidince pisman ediyorlar ben ocakta bebişimi kaybettim kramplar eşliğinde gittim 5 dk bir kramp giriyor bana diyo ki nedengeldin bunlar normal seyler dedim normal degil ben daha ojce yasamadim dedik bayagi bekledik sonra alttan bakti kanama falan gorduler o kadini aradik sonradan bulamadik bunun gibi bi suru sey şimdi ozelle gidiyorum ebeler her zaman gel dediler bugun kasilmalarim vardi hafif sanci çıktı önem li degil ama coglairsa her zamab gel dediler
17 miiiii???? ayyy hicbir sey kalmamis candy ya! benim daha 1 aydan fazla var.Safak 17 kizlar :)
evet burda oyle hafif sancim oldu vs filan diye gidemiyorsun, gidersen de pisman ediyorlar. ben cumaretsi sabah biraz sikinti yasadim alelacele gittik ama tersleyecekler diye tirstim. allahtan hersey normaldi ve ters davranmadilar. ama burasi gercekten TR gibi degil, valla ben normal muayene tarihlerim disinda ilk kez hastaneye gittim bu hamileleigimde.
basin safolsun candycim
87 ler falan yuksel diye biliyorum cnm ben bugun girdim 10 lardaydi 20 leree bi kere 37 oldu fazla surmedi acilma falan yoksa sorun olamaz sanirimKızlar Merhaba Nasılsıniz doğumlar yaklaşıyor 34+5 haftalik olduk biz geçen cuma rahatsızlık yaşadım mide ile alakali kusma ve burun kanaması sonrasında kan kustum acile gittim iğne vs derken sabahladim.sonra kendi Dr gittim gece yarısı 4de nst bağladı sancı çıktı 20 dk da 3 defa 50_60 arası ertesi gün yine gle dedi gittim bu defa 87 leri gördük ama Rahimde açılma suyun azalmasi vs yok korkma dedi bol su iç ve dinlen dedi .doktorum yurt dışına gitti şimdi korkuyorum bişey olacak diye yatmaya calışiyorum inş 2017 bekler ablası gibi erkenden Aralıkta gelmez dua ediyorum .nst sancı çıkıp gününü tamamlayan tanıdığınız varmı yada bilginiz
İnş Dr çok rahat 1 hafta yokum ama korkma çok acil birsey olursa ara dedi beni ama inş bişey olmaz 15nde geliyor o gün gidicem aynı çıkar Rahimde doğuma uygun alalım derse 18 aralık gb alın o zaman diyeceğim ablası ile ayni gün olsun87 ler falan yuksel diye biliyorum cnm ben bugun girdim 10 lardaydi 20 leree bi kere 37 oldu fazla surmedi acilma falan yoksa sorun olamaz sanirim
17 miiiii???? ayyy hicbir sey kalmamis candy ya! benim daha 1 aydan fazla var.
İnş Dr çok rahat 1 hafta yokum ama korkma çok acil birsey olursa ara dedi beni ama inş bişey olmaz 15nde geliyor o gün gidicem aynı çıkar Rahimde doğuma uygun alalım derse 18 aralık gb alın o zaman diyeceğim ablası ile ayni gün olsun
Canim cok sagol.Ooooo kızlar tüm göbüşlere maşallah...Esra senin göbüş pek kibar görünüyor bir haftada ne kadar büyümüş olabilir ki fotoğrafın yenisini de bekleriz.
Cok gecmis olsun.Kızlar Merhaba Nasılsıniz doğumlar yaklaşıyor 34+5 haftalik olduk biz geçen cuma rahatsızlık yaşadım mide ile alakali kusma ve burun kanaması sonrasında kan kustum acile gittim iğne vs derken sabahladim.sonra kendi Dr gittim gece yarısı 4de nst bağladı sancı çıktı 20 dk da 3 defa 50_60 arası ertesi gün yine gle dedi gittim bu defa 87 leri gördük ama Rahimde açılma suyun azalmasi vs yok korkma dedi bol su iç ve dinlen dedi .doktorum yurt dışına gitti şimdi korkuyorum bişey olacak diye yatmaya calışiyorum inş 2017 bekler ablası gibi erkenden Aralıkta gelmez dua ediyorum .nst sancı çıkıp gününü tamamlayan tanıdığınız varmı yada bilginiz
Ilk annelerden birisin ne güzel yaaSafak 17 kizlar :)
Ögrendigin gun dun gibi zaman ne cabuk gecmis :)Safak 17 kizlar :)
cabuk mu gectiiiiii????Ögrendigin gun dun gibi zaman ne cabuk gecmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?