Koşturmaca tam gaz devam ediyor canım :)
Dün kontrolümüz vardı, çok şükür herşey yolunda. Gelişimi, suyu, baş aşağı pozisyonu falan hepsi yolunda. Doktor gerek yok dedi ama ben heves ediyorum diye zorla kendimi nst ye bağlattım :)) İki kez 40 üzeri sancım çıktı ama düzensizlerdi, bi sıkıntı yok 2 hafta sonra kontrole gel dedi.
Tüp bebek diye doktor sezeryan yapar diye düşünüyordum ama normal Doğuma engel hiçbir durumun yok, son ana kadar bi aksilik olmazsa normal doğurtucam seni dedi. Şuan için 2 hafta önden gidiyor, belki kilosu 4 ün üzerine çıkarsa o zaman sezeryanı konuşuruz dedi.
Doğum fotoğrafçısı, oda süsleme için organizasyoncu, bebişin mobilyaları falan herşey tamam. Bir tek elbiselerin yıkanıp ütülenmesi kaldı, onları da bu hafta içi bitiriyoruz. Sonra doğuma kadar artık birşeyle uğraşmak yoook çok yoruldum yaww :)
Sende de en son enfeksiyon çıkmış sanırım canım, geçmiş olsun dikkat et kendine. Az kaldı doğuma gerçi artık çokta stres yapmaya gerek yok Allah'ın izniyle zor dönemler geride kaldı, doğduklarını da görücez inş.