Senin burcun neaslında sancıyı durduran iğneler var diye biliyorum bi doktoruna sor istersen.sancı henüz yokken mi 36.haftada doğum planı yaparız demişti?normal şartlar da biraz erken değil mi?bende aralık annesi olucam doktor 10 gün sonra doğum yapalım diyor ben 15 gün olsun istiyorum.ben yay Burcu'yla pek anlaşamam istiyorum ki oğlak burcu olsun.hayırlısı sağlıkla doğsunlar da artık
benim aslan.yay burcu erkek çocuklarıyla pek anlaşamıyorum.iki tane var biri öz yiğenim biri yakın bi arkadaşımın oğlu ikisiylede hiç anlaşamıyorum.Senin burcun ne
Evet tamam şimdi oldu. Bahsettiğiniz plesenta privia durumu. Bunu biliyorum. Geçmiş olsun. Siz riskli dönemi atlatmışsınız zaten. Sağlıcakla kucaklarsınız umarım. :)Önde derken aşağıda demek istedim aslında. Rahim ağzını tam kapatıyor. Genelde erken aylarda kanama riski oluyorsonrasında da erken doğum. Geç doğum da plasenta nın rahme kaynamasına sebep oluyor. Tabi bunlar olasılıklar
Ayni guruptansiniz ikinizde atessiniz asil oglakla zor anlasirsin.benim kiz kardesim oglak hayatimda onun kadar yaramaz cocuk gormedim ustelik kiz cocugu dusun.benim kizda oncesinde dogarsa yay olacak zamanda dogarsa oglak.ama oglaklar cok caliskan oluyorlar.bide cocugun burcu ne olursa olsun anneye duskun oluyorlar evlendigi kisiler baksinlar burclarina.yeterki saglikli sihhatli olsunlarbenim aslan.yay burcu erkek çocuklarıyla pek anlaşamıyorum.iki tane var biri öz yiğenim biri yakın bi arkadaşımın oğlu ikisiylede hiç anlaşamıyorum.
Canım 1/219 du ikili test usg tertemizdi enseyi radyoloji dr u 1.4 prof 1.1 ölçmüştü burun kemiği oluşmuştu ama kanda beta ve pap a çok yüksek çıktı ondan dolayı riskliydi...prof ayrıntılı inceledi 14. haftada kalbine damarlarına kan akımına uzuvlarına herşeyine baktı % 99 sağlıklı bir bebek dedi... o da devletteki dr um da doğurmaya kararlıysan başka test yaptırma kafan karışmasın dediler ben de aldıramayacağım için başka bişey yaptırmadım... sonraki süreçyeki herşey yolunda seyretti ayrıntılı da temizdi organlarda bişey yoktu ense ve burun olmadı gereken sınırlardaydı yani bugüne kadar anormal bişey olmadı hiç...gelişimi de haftasıyla uyumlu...ama genetik test olmadan kesin bişey söylenemiyor bu da benim hep acaba diye düşünmeme sebep oldu en son makat gelişti bir ara döndü sonra yine ters döndü dün de yine baş geliş dedi dr internetten sebeplerini okuduğumda bebekte anomali yazıyor dün de sancı çıktı erken doğum riski sebeplerine baktım onda da bebekte anomali yazınca alt üst oldum iyice...Her aklıma geldikçe içten içe yalvarıyorum Allah a inşallah sağlıklıdır bebeğim diye...çok çok stresli bir yıl dı benim için hayatım baştan sona alt üst oldu diyebilirim inşallah çocuğum unutturur sıkıntılarımı hayrıyla bereketiyle gelir...Üçlü ve dörtlü yaptırdın mı peki, neydi ikilideki riskin?
canım içini ferah tuut. Allahın izniyle sağlıkla alırsın kucagına. Ama zor kuzenime enseyi direk kalın ölçtüler kanda bişey çıkmadı. Çok korkuo oda az zamanı kaldı doğuma. Allah korktuguna ugratmasın kimseyi.Canım 1/219 du ikili test usg tertemizdi enseyi radyoloji dr u 1.4 prof 1.1 ölçmüştü burun kemiği oluşmuştu ama kanda beta ve pap a çok yüksek çıktı ondan dolayı riskliydi...prof ayrıntılı inceledi 14. haftada kalbine damarlarına kan akımına uzuvlarına herşeyine baktı % 99 sağlıklı bir bebek dedi... o da devletteki dr um da doğurmaya kararlıysan başka test yaptırma kafan karışmasın dediler ben de aldıramayacağım için başka bişey yaptırmadım... sonraki süreçyeki herşey yolunda seyretti ayrıntılı da temizdi organlarda bişey yoktu ense ve burun olmadı gereken sınırlardaydı yani bugüne kadar anormal bişey olmadı hiç...gelişimi de haftasıyla uyumlu...ama genetik test olmadan kesin bişey söylenemiyor bu da benim hep acaba diye düşünmeme sebep oldu en son makat gelişti bir ara döndü sonra yine ters döndü dün de yine baş geliş dedi dr internetten sebeplerini okuduğumda bebekte anomali yazıyor dün de sancı çıktı erken doğum riski sebeplerine baktım onda da bebekte anomali yazınca alt üst oldum iyice...Her aklıma geldikçe içten içe yalvarıyorum Allah a inşallah sağlıklıdır bebeğim diye...çok çok stresli bir yıl dı benim için hayatım baştan sona alt üst oldu diyebilirim inşallah çocuğum unutturur sıkıntılarımı hayrıyla bereketiyle gelir...
inşallah canım...Ben mustelanın yagını kullanıorum ikinci aydan beri. memnunum. ama aklımda bukunsun iyice büyücek karnmız sona doğru
İçini ferah tut canım o test sonucları her zman doğru cıkmıo. cevremde en az iki kişiden duydum testi kötü çıkıp sapasağlam oldu çocukları. inşallah hepimizinki sağlıklıdır.
Ben ağda kullanıyorum. ama artık çok zoraştı göremiyorum :/
Benimkininde ayagı uzundu bi ara sonra dengelendi. sen kafana takma canım
Amin kuzum inşallah...canım içini ferah tuut. Allahın izniyle sağlıkla alırsın kucagına. Ama zor kuzenime enseyi direk kalın ölçtüler kanda bişey çıkmadı. Çok korkuo oda az zamanı kaldı doğuma. Allah korktuguna ugratmasın kimseyi.
Zaten aldirmayacaktim diyorsun icini ferah tut her yasadigini kiyaslayip internetteki bilgi kirliligini kendine yorma doktoruna guven bebegin saglikla gelecek insallah. Etrafimda o kadar cokki down sendrolmlu denilerek sapasaglam dogan bebekler. Ki sana dr saglikli demis donmesine donmemesine sanciya bakarak kendini de yavrunuda strese sokma annesi.Canım 1/219 du ikili test usg tertemizdi enseyi radyoloji dr u 1.4 prof 1.1 ölçmüştü burun kemiği oluşmuştu ama kanda beta ve pap a çok yüksek çıktı ondan dolayı riskliydi...prof ayrıntılı inceledi 14. haftada kalbine damarlarına kan akımına uzuvlarına herşeyine baktı % 99 sağlıklı bir bebek dedi... o da devletteki dr um da doğurmaya kararlıysan başka test yaptırma kafan karışmasın dediler ben de aldıramayacağım için başka bişey yaptırmadım... sonraki süreçyeki herşey yolunda seyretti ayrıntılı da temizdi organlarda bişey yoktu ense ve burun olmadı gereken sınırlardaydı yani bugüne kadar anormal bişey olmadı hiç...gelişimi de haftasıyla uyumlu...ama genetik test olmadan kesin bişey söylenemiyor bu da benim hep acaba diye düşünmeme sebep oldu en son makat gelişti bir ara döndü sonra yine ters döndü dün de yine baş geliş dedi dr internetten sebeplerini okuduğumda bebekte anomali yazıyor dün de sancı çıktı erken doğum riski sebeplerine baktım onda da bebekte anomali yazınca alt üst oldum iyice...Her aklıma geldikçe içten içe yalvarıyorum Allah a inşallah sağlıklıdır bebeğim diye...çok çok stresli bir yıl dı benim için hayatım baştan sona alt üst oldu diyebilirim inşallah çocuğum unutturur sıkıntılarımı hayrıyla bereketiyle gelir...
Sağol canım benim...Ne bir günü bir saat bile çok kıymetli onlar için. İnşallah daha uzun kalır meleğin. Allah sağlık versin
CAnım yaşını bilemiyorum ama perinatolog arkadaşım var sadece yaştan dğerrlerin çok yüksek çıkabildiğini iyi yapılmış ölçümlerin daha net olduğunu söylemişti bana, bence içini ferah tut, erken doğan binlerce bebek var, biraz fazla hareketli olduğu için sancını arttırıyor olabilir, ben yazdıklarını okuduğumda sadece evham yaptığını düşündüm içime öyle damladı, yüreğini ferah tut bence bebeğin çok sağlıklı, bebişinle az kalan zamanını iyi değerlendir diyorum , öpüyorumCanım 1/219 du ikili test usg tertemizdi enseyi radyoloji dr u 1.4 prof 1.1 ölçmüştü burun kemiği oluşmuştu ama kanda beta ve pap a çok yüksek çıktı ondan dolayı riskliydi...prof ayrıntılı inceledi 14. haftada kalbine damarlarına kan akımına uzuvlarına herşeyine baktı % 99 sağlıklı bir bebek dedi... o da devletteki dr um da doğurmaya kararlıysan başka test yaptırma kafan karışmasın dediler ben de aldıramayacağım için başka bişey yaptırmadım... sonraki süreçyeki herşey yolunda seyretti ayrıntılı da temizdi organlarda bişey yoktu ense ve burun olmadı gereken sınırlardaydı yani bugüne kadar anormal bişey olmadı hiç...gelişimi de haftasıyla uyumlu...ama genetik test olmadan kesin bişey söylenemiyor bu da benim hep acaba diye düşünmeme sebep oldu en son makat gelişti bir ara döndü sonra yine ters döndü dün de yine baş geliş dedi dr internetten sebeplerini okuduğumda bebekte anomali yazıyor dün de sancı çıktı erken doğum riski sebeplerine baktım onda da bebekte anomali yazınca alt üst oldum iyice...Her aklıma geldikçe içten içe yalvarıyorum Allah a inşallah sağlıklıdır bebeğim diye...çok çok stresli bir yıl dı benim için hayatım baştan sona alt üst oldu diyebilirim inşallah çocuğum unutturur sıkıntılarımı hayrıyla bereketiyle gelir...
Ah bebeğim gel de bana sor işte elimde değil dün yüzünü gördüm usg de burnuna bakıyorum yassı mı değil mi gözlerine bakıyorum çekik mi falan diye iyice paranoyak oldum psikolojik desteğe ihtiyacım var ama şu an mümkün değil doğumdan sonra gideceğim ama mutlaka dr a...Zaten aldirmayacaktim diyorsun icini ferah tut her yasadigini kiyaslayip internetteki bilgi kirliligini kendine yorma doktoruna guven bebegin saglikla gelecek insallah. Etrafimda o kadar cokki down sendrolmlu denilerek sapasaglam dogan bebekler. Ki sana dr saglikli demis donmesine donmemesine sanciya bakarak kendini de yavrunuda strese sokma annesi.
Sağol kuzum 35 in içindeyim yaşım ileri dediğin gibi inşallah yaştan dolayı yüksektir kan değerlerim...içimi ferahlattınız hepinize çok teşekkür ediyorum...CAnım yaşını bilemiyorum ama perinatolog arkadaşım var sadece yaştan dğerrlerin çok yüksek çıkabildiğini iyi yapılmış ölçümlerin daha net olduğunu söylemişti bana, bence içini ferah tut, erken doğan binlerce bebek var, biraz fazla hareketli olduğu için sancını arttırıyor olabilir, ben yazdıklarını okuduğumda sadece evham yaptığını düşündüm içime öyle damladı, yüreğini ferah tut bence bebeğin çok sağlıklı, bebişinle az kalan zamanını iyi değerlendir diyorum , öpüyorum
Seni anliyorum icinde bulundugun durum zor ve bilinmez gibi ama yapma yinede senin parçan o daha gormeden bu kadar seviyoruz birde dogunca dusun oyleymis böyleymiş ne kadar onemli olacak ikinizede haksizlik edip bu guzel donemi kotu gecirme hislerimde cok yanilmam ben nedense evham yaptigini dusunuyorum hersey yolunda buna inandir kendini.Ah bebeğim gel de bana sor işte elimde değil dün yüzünü gördüm usg de burnuna bakıyorum yassı mı değil mi gözlerine bakıyorum çekik mi falan diye iyice paranoyak oldum psikolojik desteğe ihtiyacım var ama şu an mümkün değil doğumdan sonra gideceğim ama mutlaka dr a...
İnşallah canım...Seni anliyorum icinde bulundugun durum zor ve bilinmez gibi ama yapma yinede senin parçan o daha gormeden bu kadar seviyoruz birde dogunca dusun oyleymis böyleymiş ne kadar onemli olacak ikinizede haksizlik edip bu guzel donemi kotu gecirme hislerimde cok yanilmam ben nedense evham yaptigini dusunuyorum hersey yolunda buna inandir kendini.
Canim benim o kadar cokki erken doguran bebegi makat dogan bunlarin hepsi ozurlumu ben hic duymadim.benim drmda kendisi bebegi makat geldigi icin sezeryan olmus.her iki anneden biri zamanindan once doguriyordur.onemli olan ense kalinligi oda normal cikmis.hic sikinti yapma.Rabbim hepimize saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallahCanım 1/219 du ikili test usg tertemizdi enseyi radyoloji dr u 1.4 prof 1.1 ölçmüştü burun kemiği oluşmuştu ama kanda beta ve pap a çok yüksek çıktı ondan dolayı riskliydi...prof ayrıntılı inceledi 14. haftada kalbine damarlarına kan akımına uzuvlarına herşeyine baktı % 99 sağlıklı bir bebek dedi... o da devletteki dr um da doğurmaya kararlıysan başka test yaptırma kafan karışmasın dediler ben de aldıramayacağım için başka bişey yaptırmadım... sonraki süreçyeki herşey yolunda seyretti ayrıntılı da temizdi organlarda bişey yoktu ense ve burun olmadı gereken sınırlardaydı yani bugüne kadar anormal bişey olmadı hiç...gelişimi de haftasıyla uyumlu...ama genetik test olmadan kesin bişey söylenemiyor bu da benim hep acaba diye düşünmeme sebep oldu en son makat gelişti bir ara döndü sonra yine ters döndü dün de yine baş geliş dedi dr internetten sebeplerini okuduğumda bebekte anomali yazıyor dün de sancı çıktı erken doğum riski sebeplerine baktım onda da bebekte anomali yazınca alt üst oldum iyice...Her aklıma geldikçe içten içe yalvarıyorum Allah a inşallah sağlıklıdır bebeğim diye...çok çok stresli bir yıl dı benim için hayatım baştan sona alt üst oldu diyebilirim inşallah çocuğum unutturur sıkıntılarımı hayrıyla bereketiyle gelir...
Canım hiç evham yapma sağlıkla gelecek kuzucuğun ve sana yaşadığın her şeyi unutturacak inş.İnşallah canım...
amin canım inşallah..Canim benim o kadar cokki erken doguran bebegi makat dogan bunlarin hepsi ozurlumu ben hic duymadim.benim drmda kendisi bebegi makat geldigi icin sezeryan olmus.her iki anneden biri zamanindan once doguriyordur.onemli olan ense kalinligi oda normal cikmis.hic sikinti yapma.Rabbim hepimize saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallah
İnşallah canım...Canım hiç evham yapma sağlıkla gelecek kuzucuğun ve sana yaşadığın her şeyi unutturacak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?