2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

ben ilk bebişimi sezeryan oldum. ama planlı değildi suyum gelmişti.5 cm açılmam vardı ve çok şükür emzirmeyle ilgili problem yaşamadım. eltim planlı sezeryan oldu sütü geç geldi bebiş 39. hafta olmasına rağmen 2 gün küvezde kaldı.acaba planlı sezeryan olmayıp bebeğin sinyal vermesini mi bekleseniz. bende ssvd deneyeceğim sezeryan olacaksa bile en azından bebeğin istediği zamanı beklemek istiyorum. tabi dr um 40 dan sonra bekletmek istemez ama inşallah 40 a kadar yavrucum kendi gelmek ister. olumlu düşünmek de çok etkiliyor. Rabbim yarattığı o minnacık kullarına rızıklarınıda verecektir inşallah . :)

Kolay gelsin canım kendini çok yorma

ne kası ya, benim karnım türk kasıydı bildiğin ama zayıftım, hala da zayıfım kendim kilo almadım, hepsi bebişte

kızlar bişey sorcam..hazır kundaklar oluyor ya onlardan aldınız mı? ben almadım daha alıp almama konusunda kararsızım..bazısı kundak yapmak faydalı bazısı zararlı diyor..sizler naptınız?
Bencilk cocugumda yarim kundak yapiyodum ellerini oynatip korkuyodu sadece ellerini sariyodum oda cok siki olmamak sartiyla tabi. Hem daha uzun uyuyodu hemde korkmuyodu bundada oyle yapmayi dusunuyorum

Kizlar bol bol hurma yiyin sut yapacak seyler taze sogan dere otu bulgur simdiden yemeye baslayin bide dus alirken omuzlarinizi ovun sut kanallari harekete gecsin ama memisleri ellemeyin :) benim ilk dogumum 33 haftalik olmasina ragmen sutum hemen geldi hemde sezeryandi. Insallah bundada oyle olur. Iyi dusunun iyi olsun. Zaten eger sezeryan olursaniz eve donunce ilik bi dus alirsiniz sutunuz cogalir insallah. Ben hurma yiyorum hergun bi kac tane sizde baslayin seker sorununuz yoksa

Sunrise82 , benim karnım da cok sert hatta esime az once söylüyordum ayni seyi.
Ilk hamileligimde nst ye baglarken hemsireler nasil belli ilk bebek oldugu karnin top gibi sert, ileriki hamileliklerde balon gibi sonuyor falan diyorlardi. Ama bir sey degismedi ve bu sertlik canimi acitiyor bazen. Sanki cart diye yirtiliverecekmis gibi surekli.
Soruyu KokunHuzur sormus ben sunrise i etiketlemisim:)

Mama yok hemen ne mamasi emzireceksin, yara olmayacak hos olsada sen inatla emzireceksin kendini buna sartla cikart aklindan daha simdiden mamayi :) bide su takvimle oynayip durma benide sasirtiyorsun:))
Kız hastanede 3.5 kilo üzeri doğan bebeklerin kan şekeri düşmesin diye süt gelene kadar mama verdiriyor hemşireler. takvimide Dr 17 ocak alalım dedi oyüzden öyle yaptim .yani gelisimle alakası yokmuş erken gelmenin .adet hesaplasina gore olan tarihî bekletir sendede büyük ihtimal ilk olduğu icin.:)))))

Bizde annem dahi 3 anlamda 3 er bebelerindede sutumuz 3. gün geliyor .sarılık olmasın diye ben bu defa önce emzirip gögsu uyarip sonra mama verecem sarılık daha kötü .cunki 2 yavrumda inatla 3 gün aglattim süt gelene kadar , Mama vermemek için sonuç sarılık + kasık fıtığı aglamaktan bebeğim. Bu defa süt gelene kadar hem emzirip hem mama vercem inşallah.

inşallah canım benim inşallah

bende aslında sezeryan olacaksamda planlı olmasın en azından bi açılma olsun sancı olsun vücut da algılasın istiyorum sütün daha tez gelmesi için ama doktorum onuda onaylamadı dönmezse 40. haftayı yada daha uzun süre sancının kendiliğin gelmesini bekleyemeyiz bu durumda diye

Ben de normal doğurdum oğlumu ve sütüm ilk 3 gün gelmedi yani sütün gelmesinin normal doğum ya da sezeryanla alakası yok kızlar

Kızlar benim de sütüm 6. gün gelmişti ilk doğumda (sezeyandı) ama her mamadan önce mutlaka emzirdim (en az 10-15 dakika) sonra mama verdim çocuk unutmadı memeyi sütüm gelince de sadece emzirdim...siz de mutlaka boş da olsa emzirin sonra mama verin hepimizin sütü hemen gelir de bol bol emziririz inşallah...

onu normal bir battaniyeyle de yapabilirim heralde..hazır kundak almaya gerek var mı ki?

Cnm sadece sezeryanda sut gec geliyor diye birsey yok gelinimiz gecen hafta dogurdu 4 gun daha yeni yeni geliyor mama verdik 450 gr kaybetmisti cunku benimde az geldi ilk basta mama verdik ama sen biberona alismasin diyorsan ben bi kac sey ayarladim :) resim yolluyorum sutunu sagip bu resimdeki gibide verebirsin birinci resim medelanin

Eklentiler

• Screenshot_20161208-151227.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 106
  • Screenshot_20161208-151147.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…