2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Karın sertlesince mi çatlama oluyor eyvah eyvah. Hiç bilmiyordum vallaha. Rabbim yardımcımız olsun canım benim. Bu aralar sol kasigimdan sancı girmeye basladi, yavaştan ben geliyorum diyor kuzucuk :)

Tabiki canım zaten en büyük isteğim yılbaşı sonrası kızımda 13 ocaktı beklenen tarih erken geldi inş kardeşi yılbaşını atlatır aralık bebeleri zor oluyor okul dönemi felan rapor vs

açılma suyunda azalma kalp vs iyi dedi korkma dedi zaten yılların doktoru çok normal geldi bekler yılbaşını dedi beni motive için hemen yılbaşını dedi zaten inş canım tek temennim doktoruma güveniyorum

Arkadaşlar merhaba bende 10 ocak ta doğum yapacağım inşallah. Sezeryan a karar veremedim. Spinal mi olsa genel anestezimi olsa. Ayrıca doğum cerrahpaşa da özel odada olacak. Cerrahpaşa nasıl bilen var mi? Allah hepimizi hayırlı saatte kurtarsin inşallah.

En güzeli tevekkül ile olacağına bırakmak tabi. öngöremediğimiz farklı şeyler olabiliyor. Hayırlısı olsun hepimiz ve bebişlerimiz için :)

Slm kızlar .
Bugun kontrolunuz vardi. 36+0 2800 olmusuz de iyi dedi. biz kilolu bebek sevmeyiz haftasiyla uyumlu olmasi yeter dedi. normal icin bi sıkıntı yok 37 de alttan muayene edicem 37 38 de detayli konusurux dedi. antibiyotik halen kullanıyorum bitir dedi.

Bebisler icin tulum aldiniz mi hastaneye vs. gotururken giydirmek için. ya da kundak mi yapacaksınız. Ben su ekteki tulumu begendim beyazi ama astronot gibi daha kalın olanlar var sizce hangisi ve hangi beden 3-6 aylık düşünüyorum yenidogana giydirilir mi

Eklentiler

• Screenshot_20161208-235920.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_20161208-222825.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 88

Maşallah bebeğine kilosu tam yerindeymiş.
Beyaz tulum çok güzel. Astronot tipli mont gibi olanlarda yeni doğan rahat eder mi nasıl olur bilemedim. Ama kalın sıcak tutacak böyle bir tulum tercih ettim ben de şimdilik. Çok ihtiyaç duyarsam astronot alırım diye.

Yarın son kontrol için saglık ocagına gidecegim canım her zaman orada tartılıyorum gidip geldigimde yazarım artık :) ayyy çok heyecanlı :) bu arada seni çok özlemiştim görmek mutlu etti :)

75,70 kg cnm
9.aya +9 ile şahane bi giriş yapmış bulunmaktayım

Yarın son kontrol için saglık ocagına gidecegim canım her zaman orada tartılıyorum gidip geldigimde yazarım artık :) ayyy çok heyecanlı :) bu arada seni çok özlemiştim görmek mutlu etti :)
Tamam yarin soylersin oleyse. son kontroller basladi. belki bi dahaki kilo guncellemesi digumdan sonra basligiyla yaparız :) kim kac kilo birakmis dogumda belli olur hem. yeni bi sutun acayim ben bugun listeye :)

kızlar bi sorum olacak sizin bebişlerde ritmik harekerler yapıyor mu.yani mesela hiç hareket yok gb aslında ama göbüşün bi noktası düzenli inip çıkıyor. derin nefes alıyor gb

kızlar bi sorum olacak sizin bebişlerde ritmik harekerler yapıyor mu.yani mesela hiç hareket yok gb aslında ama göbüşün bi noktası düzenli inip çıkıyor. derin nefes alıyor gb
evet oluyor, bir doktor arkadaşıma sordum neden böyle oluyor diye, onun da iki çocuğu var, ya bebeğin kalbi o noktaya geliyordur bebeğin kalp atışını hissediyorsundur ya da o sırada damarlarından birinin üzerine gelmiştir bebek kendi nabız atışını duyuyorsundur demişti.

Kızlar günaydın dr a gittim nst çekildi sancı var 20 lerde ama düzenli ve anlamlı değil korkulacak bişey yok dedi 10 gün sonra kontrol+tahliller falan sezeryan planını yapalım dedi (36 bitmiş oluyor) içim rahatladı çok şükür usg de baktı baş aşağı duruyor plasenta anterior suyu yeterli dedi bir de yüzü hâlâ dışa dönük suratsız dedi kaşları çatık hep :))

B bugza canım hast.de tartıldım 57.7 kilo almıyorum artık nedense aşırı mide yanmam var ondan olabilir iştahımı da etkiliyor +10.7 kilodayım...sen nasılsın deniz nasıl kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…