2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
pembepatron üzüldüm canım ya. Sıkma fazla canını. İnşallah Hayır bundadır

Kardelen bana umut oldun inşallah ya.. İnşallah Çarşamba tekrar bakılacak

Kardelen bana umut oldun inşallah ya.. İnşallah Çarşamba tekrar bakılacak
inşallah hakkında hayırlısı olsun...340 çıktığı gün 1 damla kadar kanama oldu peçeteye ben düşecek diye düşünürken 2 gün sonra 1500 oldu değer ve 2,2 mm lik minicik bir kese göründü o kanama yerleşme kanamasıymış demekki diye düşündüm ve birden 1500 e çıkması da bunun kanıtı gibiydi...ilk hafta böyle dalgalanma olabiliyormuş ve her düzensiz artış sağlıksız gebeliğe işaret değilmiş gönlünü ferah tut Allah a sığın bol bol dua et canım...

İnşallah Çarşamba değere göre bakılacak

Geç döllenme olan var mı bhcg 514 çıktı yükselmiş ama yetersiz görünüyor

Benim geç yumurtlama oldu ama 3200'lerde falandı 5+0'da ama ona rağmen bebiş bir hafta geriden geliyordu. Zaten dış gebelikte de değerler çok yüksek çıkarmış. Değer yüksek ve kese gözükmüyorsa dış gebelikten şüphe ederler. 1500-2000'den sonra gözükürmüş kese. Benim kesem gözüktüğü hâlde doktorum dış gebelik ihtimalinden söz etmişti. Bence içini ferah tut. Eğer rahat edeceksen farklı bir doktora git. Bir de neyi baz alarak değer düşük dediler? Kan verdin mi daha önce?
Bir de yanılıyorsam düzelt beni ama bir çocuğun daha vardı herhalde. Doktorum sağlıklı bir doğumla gerçekleşen gebeliklerden sonra eğer sonradan herhangi bir enfeksiyon oluşmadıysa(Klamidya vs.) dış gebelik riskinin, hiç gebe kalmamış birine göre çok daha düşük olduğunu söylemişti. Dilerim yakın zamanda güzel haberler duyarsın.

Kızlar sabah 4-5 tüp kan ve idrar verdim. Herşeye bakıldı. İdrarda bakteri çıkmış,idrar kültürü vereceğim. TSH, kan, demir, D vitamini falan hep iyi.
Kan uyuşmazlığı var eşimle. İndirect Coombs Test Pozitif çıktı. Annenin kanında bebek kanına karşı antikor üretimi var demekmiş.İstenmeyen bir durum ve bebekte anemiye sebep olabilir diye yazmışlar. İnternetten okuduklarım bunlar doktorumla henüz konuşmadım. Sorun yoktur olsa doktor hemen haber verirdi.
12. haftaya ikili test 21. haftaya da anomali taraması randevularını aldım.
İştahım sigarayı da bırakmanın etkisiyle çok fazla açık. İki haftada iki kilo alınca Diyetisyene gittim ve aldığımı vermem için 6 haftalık bir liste verdi. Milim milim uyuyorum kaçamak yapmadım. 69la başlayan yolculuğum 78le bitmeli çünkü.
Geçen hafta biraz bulantım oldu ama bu haftaya bulantısız başladım.
Sizlerde durum nasıl. Detaylı tahlilleriniz nasıl çıktı mesela?

perşembe yaptırdım benim de herşey normal idrar sıkıntılı enfeksiyon çıktı kasıklarım ağrıyor zaten hep dr üşütme ve bol su iç dedi ilaç yazmadı...

ben benim doktora yürüyüşü özellikle sordum, ilk 3 ay asla önermiyorum dedi ama.3 ay önemli biraz hareketsiz bir yaşam sürmen gerek, sonrasında tabi ki yürüyüş yapman gerek dedi.

Ultrasonda vajinal baktı ama rahimde yok yumurtalığa yakın belli belirsiz bişey gördü
Sat 18 Nisan benim ben de diyorum ki Çarşamba katlanır inşallah kese de görünür
İlk verdiğim kan 30 Du 18 Nisan da
Bu kendi doktorum evet 6 yaşında kızım var onu da bu Doktorumda doğurdum
Bende enfeksiyon hep var maalesef
İyi olmasını diliyorum artık ne diyim Rabbim hayırlı sağlıklı evlatsa nasip etsin

Senle kilo baslangicimiz ayni bakalim kac kilo alicaz ben ilk cocugumda 12 almistim

Bence seninki de geç yumurtlama ve geç dölenme benimki gibi çarşamba güzel haberlerini bekliyoruz canım

Evet görünüyordu. Sen nasıl oldun. Düşük riskin geçtimi?
Kontrole gıdınce belli olur sanırım. Ama buyuk ıhtımal tekrar düşük önleyıcı iğne yapılabılırde. İnşallah gerek kalmaz yaa. Çok ağır gelıyor bana o iğne.

Ben verdım tahlıllerı ama henüz arayan soran olmadı. Bır sayfa tahlıl vardı

Kızlar nuru4207 ultrason fotosunu paylaşmış ya, hani şu yanda 5 10 falan ıvır zıvırlar var.
Onlar ne? Bizim niye o kadar farklı?
Kendi ultrason görüntüme baktım, 7+2ydim. Dr 6+4 görünüyor ama ölçüm farkı olabilir demişti. (İlk kez gitmiştim o doktora) son ultrasonda ölçüm var, nereyi ölçmüş dr bebek daha büyük sanki?
Bir bakar mısınız bir aksilik var mı?

5+4
6+4
7+2 ultrasonlar. Hepsi karından.

*bu arada kesede bebeğin duruşundan cinsiyet tahmini yapanları vurucam. Bizimki geziyor çünkü?! (Babası gibi ağır başlı olmayacak sanırım, anası gibi zıpçıktı olacak. )

Eklentiler

• IMG_20160530_185308.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar bir de bir şey soracağım.
Ölçüm yapılırken işaret koyuluyor ya, mesela şu iki görüntü arasında bariz ölçüm farkı var. Hangisi daha güvenilir? Hangisinde ne ölçülüyor?

Eklentiler

• 16-05-30-19-00-32-940_deco.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar kanamam başkası bu sabah hastaneye yatmak zorunda kaldım şükür ikizler iyi ama düşük riskim varmış dua edin bana

canim bulantılarım vardi bugun grille gittik aksi gibi hic olmadi o kadar karisik koku ve dumana rağmen ben kotu olurum diye düşündüm eve geldim basladi yine
aaa ne iyi olmuş işte etlerden tavuklardan faydalanmışındır :) valla ben çok kötüydüm canım kusma bulantı derken doktorda buldum kendimi 2,5 kg vermişim bir kaç gün içinde. 5 gündür evde yatıyorum ilaç işe yaradı çok kusmuyorum artık. çarşamba işe dönüyorum alışmıştım ne güzel evde yatmaya süt ceviz vs beslenmeme dikkat ederdim ama bu aralar ikisinide yiyemiyorum düzelir inşallah yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…