2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım bende senin gibiydim emetium diye bir ilaç var ilaç değil aslında gıda takviyesi ama o kesti kusmalarımı ve bulantım da azaldı. doktoruna danış inan çekilcek dert değil anlıyorum seni

Sunrise naber? Nasıl oldun?

Süt ceviz falan yiyemiyorum demişsin ya. Benim de canım istemiyordu, bayağı güzel içerikli bir müsli buldum. İçinde üzüm, ceviz, fındık, badem ve yulaf var. İçerik olarak da zengin. magnezyum, folik asıt, b kompleks vitaminler vs vs. Ara öğün olarak tüketiyorum.
Düşünürsen metro marketten aldım. Fine life granola.

canım nasıl imrendim sana maşallah bulantısız kusmasız. benim arkadaşlarımda öyleydi beni böyle görünce hayret ediyolar:) daha iyim sabah kusuyorum malesef uyandığım an ama onu dışında gün içinde kusmadım ilaca başlıyalı.
Müsli bende yiyorum şuan çok seviyorum avusturyadan kalma alışkanlığım :) bişey soracağım nasıl tüketiyorsun bende çok güzel tarif var fazladan yapıyorum 2-3 gün buzdolabında duruyor bozulmuyor akşam yatmadan yada sabaha karşı miğde kazınmasından uyanınca yiyorum bir kaç kaşık o hiç bulandırmıyor mesela. isviçre usulu önce sütde bekletiyorum çekince sütünü yoğurt ve bal ekliyorum bazen hakiki vanilyada katıyorum güzel oluyor. ceviz fındık o gün nası canım ısterse sonra tupper a koyup atıyorum buzdolabına. Bircher Müsli deniliyor duymuşsundur dene istersen kıvamı daha yumuşak oluyor. ben bu ara eti nin lifalifine taktım ama senin dediğinede bi bakayım.
bu arada ultrason daki yazılar konusunda çok yardımcı olamicam ben sadece doktorun dediğine bakıyorum sormadımda şimdiye kadar rakamlar ne demek diye. doktorun herşey günü gününe demesi yetiyor

Hafta sonu beni canımdan bezdiren bulantı ve baş dönmesi bu sabahtan beri yok. Allah hayırlara çıkarsın inşallah

Senin mesajın altına yazmışım tlfondan girince böyle oluyor . iyotsuztuz
Anladım canım.
Çok takılmamak gerekiyor sanki bunlara.
Ben biraz bekletip yine çıtırken yiyorum. Söylediğimde bal da var. Başka bir şey ekleyip çıkarmıyorum.

Dış gebelik maalesef
Dur hemen karalari baglama.benimde basta dis gebelik riskim vardi lekelenmem vardi ve karin boslugunda nedeni belli olmayan sivu vardi.uc kere beta baktik guzel artti 1600 lerde keseyi gorduk.simdi senin 500 lerde kesenin gorulmemesi cok normal.gec yumurtladin demekki.icini ferah tut lekelenmen varmi

Dış gebelik maalesef
Dur hemen karalari baglama.benimde basta dis gebelik riskim vardi lekelenmem vardi ve karin boslugunda nedeni belli olmayan sivu vardi.uc kere beta baktik guzel artti 1600 lerde keseyi gorduk.simdi senin 500 lerde kesenin gorulmemesi cok normal.gec yumurtladin demekki.icini ferah tut lekelenmen varmi

Çok Sirin 2017 ocak anneleri grubu paylaşım yapmaya başlamış. Öncelikle hamileliğniz hayırlı olsun. Sorunsuz bir hamilelik diliyorum hepinize. Zaman çabuk geçiyor. Hamileliğin tadını çıkarın çok eşsiz bir süreç. Bebişleriniz gelecek yıl bu zamanlar mıncıklanacak kıvama gelmiş olacaklar.

Anladım canım.
Çok takılmamak gerekiyor sanki bunlara.

Ben biraz bekletip yine çıtırken yiyorum. Söylediğimde bal da var. Başka bir şey ekleyip çıkarmıyorum.
aman yiyelimde bebişler beslensin yeterki 12. haftadan sonra daha önemliymiş beslenmemiz o zamana bulantılarda kesilir inşallah

Kızlar kanamam başkası bu sabah hastaneye yatmak zorunda kaldım şükür ikizler iyi ama düşük riskim varmış dua edin bana
Allahım inşallah bırakmazlar seni
Lekelenmem yok hiçbir şikayetim yok

Allahım inşallah dediğin gibi olur yarabbim

Selam kızlar bir kaç gündür şehir dışındaydım bakamadım. Sewal umarım iyi olursunuz, pembe patronumarım dış gebelik değildir.

Canim senin bulantilar ne zaman basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…