2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Genel sezeryanı genel yapınca anne ne kadar sürede ayılıyor bilgisi olan var mı? etraftakiler çok kafa karıştırıyor gerçekten geneli düşünmezken aklıma düştü
Teyzemin 4.sezeryan ameliyatında gördüm canım,genel anestezinin etkisini. Bebekten yarım saat sonra geldi. Kendindeydi konuşuyordu. Bir de fazla vermişler teyzeme ve yaşı da 40tı. Çok şükür sıkıntı olmadı. Ama belki daha kısa sürede kendine gelecekti fazla vermeseler. Anestezi uzmanını iyi araştırmak gerek.

Bana hic bise iyi gelmiyo ya dun gece hic uyuyamadim genelde de aksam yanmaya basliyo midem bu aksam yesil elma yicem bakalim insallah o iyi glr
Genel sezeryanı genel yapınca anne ne kadar sürede ayılıyor bilgisi olan var mı? etraftakiler çok kafa karıştırıyor gerçekten geneli düşünmezken aklıma düştü
bende onu merak ediyorum. Ilkinde devlette oldugum icin anlamadim ne kdr uyudugumu ne zmn sezeryana alindm ne zmn ciktim haberim yoktu. Bilen varsa soyler heralde olmadi ben dr a sorcam bu gidisimde

Kızlar bu arada pıhtılaşması olup coraspin kullananlar doktor bana 30. Haftamda bıraktırdı 30-32 gibi bırakılması gerekmiş bebeğin kalbine ilet haftalarda zararlıymış bilginize

Kızlar bu arada pıhtılaşması olup coraspin kullananlar doktor bana 30. Haftamda bıraktırdı 30-32 gibi bırakılması gerekmiş bebeğin kalbine ilet haftalarda zararlıymış bilginize
Bende coraspirini 31. Haftada biraktim bebegin kalbine zarr bırakıldıktan sonra hiç bir sorun yaşamadım

diasmin minnie_mel kargasa kızlar hepiniz 32 de coraspini bırakmışsınız benim doktor niye devam ettiriyo yaa? Aklıma takıldı şimdi. Yarın mesaj atıp sorayım doktora.

Ben de Ecoprin kullanıyordum kuzum. Bu hafta 35+2'de bıraktım. Ben kalp rahatsızlığından ötürü pıhtılaşma, emboli riskine karşı mütemadiyen kullanıyorum. Doktorum da 36. haftaya kadar kullanırız demişti. Öyle oldu. Bebeğe bir zararı olacağından söz etmedi bizimki de. Sadece epidural anestezi söz konusu olursa en erken bir hafta öncesinden bırakılması gerekiyormuş. Epidural de anestezi öncesi yapılan tahlil sonuçlarına göre veriliyormuş zaten.

İnşallah canım çok sagol fikir için bende kararsız kaldım böyle bir Set mi alsam yoksa rengarenk istediğim e göre mi biseyler alsam sette beyaz ağırlıklı olunca tabi ayrı ayrı almak içinde zaman lazım
Bu arada magnet aldınız mı sizler bende siparis vericem dw biraz da uygun olsun istiyorum bazı sitelerde fiyatlar çok yüksek

Canım biraz içim rahatladı. internette çok karışık bilgi var. yabancı yayınları okudum biraz. orda da 36.haftada bırakıldığı yazılmış. Ama yarın kendi doktoruma da soracağım bebeğin kalbine zararı olur mu diye. Bu arada anestezi doktorunun epidural öncesi istediği tahlilleri bu hafta bana yaptırdı doktorum. Sorun yok dedi.

Evet kuzum, internette'de nsaii ilaçların miad gebelerde bebeğin ductus açıklığının geç kapanmasına karşı yazılar var ama yeterli çalışma yok gibi. Belli bir dozajlama sistemi yok rutin kullanımda yani yetkin olarak. Son anına kadar kullanan insanlar da olmuş. Sanırım doktorlar bu durumda anneye olan fayda/zarar ilişkisine bakıyor diye düşünüyorum. Sen yine de için rahat edecekse sor, bize de bilgi verirsin.

Bana da dr um 35 te biraktirdi. Her hafta kontrole gidiyorum 34 te bırakacak miyim dedim bir hafta daha dedi ve 35 te biraktim

Benimki daha çıtlama aşamasına gelmedi şuan için yuruyuş yaptığımda ve ayakta kaldığımda başlıyor ve gun boyu devam ediyor gecede dahil. İnş hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımızaa

Kızlar merhaba bende 35+6 haftalık hamileyim bebeğim hala dönmedi sizinkiler döndü mü sezeryan olmak hiç istemıyorum döner mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…