2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sonlara yaklaştıkça herkesin bir yerleri arıza vermeye başladı hadi hayırlısı az kaldı çoğu kişinin ki. Bende gece terliyorum boynumla göğüs üstü ve ensem terliyor özellikle zaten bu ara uyuyamıyorum da karnım acıyor yatarken ve sık sık uyanıyorum bir tuvalet bir yudum su geri yatıyorum.

Benim kız donmemis :) 2750gr 49cm olmusuz. Eger 2 hafta sonraki kontrolde hala dönmediyse 10 ocak sezeryan tarihimiz olarak kesinlesecek :)

MaşaAllah minnak davşana:) hayırlısı ile inşaAllah dönerde sezaryene gerek kalmaz Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah

Bende aynı durumdayım biraz yürüyünce sağ kalca min içinde sanki damarlar kopuyor topallamaya başlıyorum. Sanki kemiğin arasına damar sıkışmış neden böyle anlamadım ve benim dana aşağı iyice baskı yapmaya başladı, hem suyu çok içiyorum hemde birden idrara sıkışıyorum yaptığı baskıdan dolayı nasıl istir anlamış değilim :))

Canım ben de clexane kullanıyorum. Epidural konusunu iki farklı doktora sordum ikisi de sorun olmaz dedi. Yalnız bi tanesi iğneyi 1 hafta önce kesmek gerekir dedi diğeri 24 saat önce kesmek gerekir dedi. Ben de epidural istiyorum ama iğneyi ne zaman keseceğim konusunda kafam karısık. Anestezi doktoruyla da konuşacağım bakalım. Sen de sor istersen doktoruna ne diyecek. Hatta cevabını burdan yazarsan ben de öğrenmiş olurum.

Hiç düşünmedim bunu ama çokta herşeyi dezenfekte etmek iyi değil bence bakterilere ihtiyaç var. Sonra en ufak şeyde hasta olacaklar hassas bi bünyeleri olacak oda hiç iyi değil.

Benim kız donmemis :) 2750gr 49cm olmusuz. Eger 2 hafta sonraki kontrolde hala dönmediyse 10 ocak sezeryan tarihimiz olarak kesinlesecek :)

Döner inşallah ama hayırlısı neyse de o olsun. Maşallah bebeğe de.

evet canım bende öyle düşündüm..yıkamıcam...

Aynen canım ya hergün bir sıkıntıher sabah eşim bugün neren ağrıyor diye soruyor

ben en çok mide rahatsızlığı çekiyorum bu ara..karnım baya yukarı çıktı aşağı ineceğine:) bildiğin midemi tekmeliyor çocuk..mide yanması ve ağrısından yatamıyorum geceleri..

ya kızlar siz telefonla konuşmuyor musunuz hic? ben az once telefonla konusyodum yıne 8-9 dk oldu mesela.... ve bebek delı gıbı hareket edıyor... acaba rahatsız mı olıuyor? sizin ki hareket edıyor mu telefonla konusurken farkettınız mı hıc?

Sezaryenda da clexaneyi kesiyormuyuz acaba bir zararı olmazmı ki insallah doktorum kestirmez korkarım bebege bişey olur diye bir bilgisi olan varsa yazabilirmi

ya kızlar siz telefonla konuşmuyor musunuz hic? ben az once telefonla konusyodum yıne 8-9 dk oldu mesela.... ve bebek delı gıbı hareket edıyor... acaba rahatsız mı olıuyor? sizin ki hareket edıyor mu telefonla konusurken farkettınız mı hıc?

Bencede canım yeni ise gerek yok o kadarına ben mecburen yıkadım kızımın bebek arabasını kullanacağım için. Büyütürkende çok hijyenik olmamak lazım.
aynen canım..eşim aklıma taktı..dün arabayı kurduk yıkamıcaz mı bu arabayı dedi..yoo hiç aklımda öyle bişey yoktu dedim..yıkayalım felen dedi..ama bence de gerek yok..

ya bunu duyduma sevındım valla..sorarım bakım ne dıcek yazarım sanada canım..ya benım arkadasım 25 gun önce dogum yaptı cleaxeane kullanıodu epıdral sezeryan oldu ve dogum gunu önceden bellı degıldı bırden oldu sınucta ıgnesını kesmemıst bısede olmadı cok sukur.

ben en çok mide rahatsızlığı çekiyorum bu ara..karnım baya yukarı çıktı aşağı ineceğine:) bildiğin midemi tekmeliyor çocuk..mide yanması ve ağrısından yatamıyorum geceleri..
mide yanmasi bendede var malesef dun gece yatamadim yastigimi cok yuksek yaptim ki rahatsiz olmim ama ozamanda boynum agirdi ilik sutte ictim gaviscon da ictm bi ise yaramadi malesef

mide yanmasi bendede var malesef dun gece yatamadim yastigimi cok yuksek yaptim ki rahatsiz olmim ama ozamanda boynum agirdi ilik sutte ictim gaviscon da ictm bi ise yaramadi malesef
ılık süt ve yastığı dik koyarak yatmak bana iyi geliyor canım..bide yatağa girmeden önce koltuk da bir sağa bir sola dönerek yatıyorum..bebek pozisyonunu değiştiriyor galiba..o zamanda ağrı hafifliyor biraz..

Canım çatı ağrısı bende de var son 1 haftadır,hatta geçen yatakta dönerken kemik çıtlama sesi geldi o derece
Ama ses kadar ağrı yok korkutmayayım kimseyi,terleme yine aynı şekil bende de var ,ince giyiniyorum yine terliyorum üstüne üşütüyorum,sanırım süt bezleri çalışmaya başladı ondandır,en son ilk çocuğumu emzirdiğim dönemde böyle terleme oluyordu,ama hamilelik son dönemde terlediğimi hatırlamıyorum ,bakalım sağsalim zamanında hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı,allaha emanet

Kızlar bende mide yanmasına ılık değilde direk soğuk süt içiyorum ancak rahatlatıyor vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…