- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
Benim kız donmemis :) 2750gr 49cm olmusuz. Eger 2 hafta sonraki kontrolde hala dönmediyse 10 ocak sezeryan tarihimiz olarak kesinlesecek :)
Amin insallah ama benim umudum kalmadi bu kiz inat konusunda bana benziyor sanirimMaşaAllah minnak davşana:) hayırlısı ile inşaAllah dönerde sezaryene gerek kalmaz Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah
Canım ben de clexane kullanıyorum. Epidural konusunu iki farklı doktora sordum ikisi de sorun olmaz dedi. Yalnız bi tanesi iğneyi 1 hafta önce kesmek gerekir dedi diğeri 24 saat önce kesmek gerekir dedi. Ben de epidural istiyorum ama iğneyi ne zaman keseceğim konusunda kafam karısık. Anestezi doktoruyla da konuşacağım bakalım. Sen de sor istersen doktoruna ne diyecek. Hatta cevabını burdan yazarsan ben de öğrenmiş olurum.Kızlar gunaydın ben epıdrulm normal dogum dusunuyorum ama dun bı yerde bıse okudum dıyorkı kan pıhtılasmasını önleyıcı tedavı görenlerde cleaxena kullanıyorum epıdrul uygulanmaz dıyovarmı böle bıse acaba
kızlar bebek arabası ve pusetin yıkanan bölümlerini çıkarıp yıkıcak mısınız doğumdan önce yoksa gerek yok mu? hastanede kim bilir nerelere koycaklar bebişi o kadar da dikkat etmek iyi değil diyorum ama..hala bilemedim napsam..
Benim kız donmemis :) 2750gr 49cm olmusuz. Eger 2 hafta sonraki kontrolde hala dönmediyse 10 ocak sezeryan tarihimiz olarak kesinlesecek :)
evet canım bende öyle düşündüm..yıkamıcam...Hiç düşünmedim bunu ama çokta herşeyi dezenfekte etmek iyi değil bence bakterilere ihtiyaç var. Sonra en ufak şeyde hasta olacaklar hassas bi bünyeleri olacak oda hiç iyi değil.
Döner inşallah ama hayırlısı neyse de o olsun. Maşallah bebeğe de.
Maşallah boncuğa kocaman olmuşBenim kız donmemis :) 2750gr 49cm olmusuz. Eger 2 hafta sonraki kontrolde hala dönmediyse 10 ocak sezeryan tarihimiz olarak kesinlesecek :)
Aynen canım ya hergün bir sıkıntıher sabah eşim bugün neren ağrıyor diye soruyorSonlara yaklaştıkça herkesin bir yerleri arıza vermeye başladıhadi hayırlısı az kaldı çoğu kişinin ki. Bende gece terliyorum boynumla göğüs üstü ve ensem terliyor özellikle zaten bu ara uyuyamıyorum da karnım acıyor yatarken ve sık sık uyanıyorum bir tuvalet bir yudum su geri yatıyorum.
Bencede canım yeni ise gerek yok o kadarına ben mecburen yıkadım kızımın bebek arabasını kullanacağım için. Büyütürkende çok hijyenik olmamak lazım.evet canım bende öyle düşündüm..yıkamıcam...
Sezaryenda da clexaneyi kesiyormuyuz acaba bir zararı olmazmı ki insallah doktorum kestirmez korkarım bebege bişey olur diye bir bilgisi olan varsa yazabilirmiCanım ben de clexane kullanıyorum. Epidural konusunu iki farklı doktora sordum ikisi de sorun olmaz dedi. Yalnız bi tanesi iğneyi 1 hafta önce kesmek gerekir dedi diğeri 24 saat önce kesmek gerekir dedi. Ben de epidural istiyorum ama iğneyi ne zaman keseceğim konusunda kafam karısık. Anestezi doktoruyla da konuşacağım bakalım. Sen de sor istersen doktoruna ne diyecek. Hatta cevabını burdan yazarsan ben de öğrenmiş olurum.
aynen canım..eşim aklıma taktı..dün arabayı kurduk yıkamıcaz mı bu arabayı dedi..yoo hiç aklımda öyle bişey yoktu dedim..yıkayalım felen dedi..ama bence de gerek yok..Bencede canım yeni ise gerek yok o kadarına ben mecburen yıkadım kızımın bebek arabasını kullanacağım için. Büyütürkende çok hijyenik olmamak lazım.
ya bunu duyduma sevındım valla..sorarım bakım ne dıcek yazarım sanada canım..ya benım arkadasım 25 gun önce dogum yaptı cleaxeane kullanıodu epıdral sezeryan oldu ve dogum gunu önceden bellı degıldı bırden oldu sınucta ıgnesını kesmemıst bısede olmadı cok sukur.Canım ben de clexane kullanıyorum. Epidural konusunu iki farklı doktora sordum ikisi de sorun olmaz dedi. Yalnız bi tanesi iğneyi 1 hafta önce kesmek gerekir dedi diğeri 24 saat önce kesmek gerekir dedi. Ben de epidural istiyorum ama iğneyi ne zaman keseceğim konusunda kafam karısık. Anestezi doktoruyla da konuşacağım bakalım. Sen de sor istersen doktoruna ne diyecek. Hatta cevabını burdan yazarsan ben de öğrenmiş olurum.
mide yanmasi bendede var malesef dun gece yatamadim yastigimi cok yuksek yaptim ki rahatsiz olmim ama ozamanda boynum agirdi ilik sutte ictim gaviscon da ictm bi ise yaramadi malesefben en çok mide rahatsızlığı çekiyorum bu ara..karnım baya yukarı çıktı aşağı ineceğine:) bildiğin midemi tekmeliyor çocuk..mide yanması ve ağrısından yatamıyorum geceleri..
ılık süt ve yastığı dik koyarak yatmak bana iyi geliyor canım..bide yatağa girmeden önce koltuk da bir sağa bir sola dönerek yatıyorum..bebek pozisyonunu değiştiriyor galiba..o zamanda ağrı hafifliyor biraz..mide yanmasi bendede var malesef dun gece yatamadim yastigimi cok yuksek yaptim ki rahatsiz olmim ama ozamanda boynum agirdi ilik sutte ictim gaviscon da ictm bi ise yaramadi malesef
Canım çatı ağrısı bende de var son 1 haftadır,hatta geçen yatakta dönerken kemik çıtlama sesi geldi o dereceYalnız olmadığıma sevindimgünler ilerledikçe farklı belirtiler ekleniyor. Sağ salim sağlıklı alalımda kucağımıza gerisi önemli değill ;-) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bu kadar hafta geçti,şimdi zaman geçmiyor sankii. Bi diyorumki zaman çabuk geçsin,bi diyorumki biraz daha böyle kalalım ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?