2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlar doktordan ciktim sezeryan gunum belli oldu 2 ocak Allah izin verirse tabi oncesinde kizim gelmek istemezse.kizim hala donmemis baş yukarda bu saatten sonrada donmez gerci sezeryan olacam ama makat gelislerde kalca cikikligi olabiliyor

Bende ağırlaştım calla nefesim daralıyor otururken. Bugünde biraz sancım var herhalde enfeksiyondan... hastane çantası için malzemelerimi ayarladım şükür birkaç eksiğim kaldı onlarıda halledeyim biran önce diye gözüne bakıyorum hiç halim yok. Dr işi çok sıkıntı gerçektenbende değiştirecektim bulamadım zaten sona geldik diye devam ediyorum.

Hastane için birkaç eksikle hazırız teyzeler
Çok güzel hazırlanmışsın oh maşallah bitmiş bile hazırlıkların. Tül torbalar pek şekermis ve iyi fikirmiş.

Enfeksiyonu bende zor atlattım ya kötüymüş hakikaten. Doktorumuzu çok seviyor ve güveniyordum ama muayenehanesine geçmesi herhangi bir hastanede olacak olması doğumun filan bi emin olamadım tabi fiyatıda arttı otomatikman bugün gideceğim doktorda ilk başta gitmek istediğim ama randevuları yoğun diye gidemediğim bi doktor bu doktor erkek bakalım sever ve rahat hissedersem bunda da olabilir doğum dedim bi gidelim göreceğiz herkes memnun ama. Hayırlısı inşallah.

Kizlar doktordan ciktim sezeryan gunum belli oldu 2 ocak Allah izin verirse tabi oncesinde kizim gelmek istemezse.kizim hala donmemis baş yukarda bu saatten sonrada donmez gerci sezeryan olacam ama makat gelislerde kalca cikikligi olabiliyor
canım gözün aydın . umarım sıkıntısız alırsın kucagına .

canım sende ortadoguya gitmiomuydun yanlış mı hatırlıyorum . çok can sıkıcı sona gelmişken doktor değiştirmek .

Hayırlısıyla al kucagına canım. İlk doğum senin olucak galibaa

Öyle düşünme ablamda ters olduğu için sezeryan olmustu. Gayette sağlıklı yeğenim maşallah. İnternetten bakıyoruz her şeye en kötüsünü düşünüyoruz

Valla artık erkek bayan geçtim canım. Normal doğumda gece ve hafta sonu hem ek ücret istiyor hemde gelmek istemeyebiliyormuş. O yüzden sırf sezeryanlık durum olursa diye bu drda devam ediyorum. Sende inş memnun kalırsın da sıkıntıya girmezsin

Canım hiç sıkıntı yapma ablamın kızı 37 de ters döndüğü için mecburen sezeryan olmuştu makat gelişle hiç sıkıntı yaşamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…