2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar çok fazla belim ve kalçam ağırıyor. Oturduğum yada uzandığım yerden zor kalkıyorum ağrıdan. Zaman Zaman topallıyorum.Geceleri sağdan sola çok zor dönüyorum.normal mi bu kadar şikayet? Benim gibi olan var mı?

yaa hep seni arıyo gözüm nasılsınn nasıl gidio
BuraDaki listeden adım silinince aralık annelerine yazıyorum canım. Arada buradaki arkadaşları da okuyorum merak ediyorım sizi de :) çok ağırlaştım valla zor geçiyor kızımla beraber hamilelik onun ilgisini kısmamak için çabalıyorum. Büyük ihtimalle 3 ocak da sezeryan olacak :) 35+1 de 3 kilo oldu bebeğim çok şükür.
Sen neler yapıyorsun basıl gidiyor

Hoş geldin canım aramıza. Bol bol dinlen inşallah zamanında gelir bebişin

Kızlar bebişin çamaşırlarını hacı şakir granül ile yıkadım ama sert oldu baya yumuşatıcı tek çare mi siz neler yapıosunuz

Kızlar merhaba ne güzel çoğumuzun doğum tarihi belli olmuş Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.

Bu aralar benimde ağrılarım oluyor bunlar normal mi acaba. Mesela şuan adet ağrısı gibi ağrım var doktorumu aramam gerekir mi. Sizde durumlar ne alemde.

Ahududu ve çubuk tarçın doğumu kolaylastıriyormus inşallah.beni perine masajı düzenli zeytinyağı sürmek gb oluyor.videolara baktım ordaki gb basparmaklarimi zeytinyağına batırıp yapıyorum.
Evet 1 ocakta doguran olmazsa ben olacam

Benim donsede donmesede sezeryan oglum 13 aylik normal dogurursam sagligim tehlikeye girebilir ben donmesini kalca gelisimi icin istiyorum

canım senle günümüz aynı bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor..bel ve kalça ağrısı yok ama..kasık ayak kol sırt ağrısı var bende de..dediğin gibi oturduğum yerden kalkınca sağ ayağımın üstüne basamıyorum kemiği acıyor içerden..bide geceleri kasık ve bacağıma kramplar giriyor..çığlığıma eşim uyandı kaç kere..yatakta bir yerden yere dönmek zaten göbişlerden dolayı hepimiz için zorlaştı..

1 ocakta 40. haftada mı oluyorsun? Haftamız aynı görünüyor da. Yüksek ihtimalle ben de sezaryen olacağım bebek dönmezse.
39 hafta oluyorum.benim ilki sezeryan oldugu icin yine sezeryan olacak.senin drun son gune kadar bekleyecekmi donmesi icin

39 hafta oluyorum.benim ilki sezeryan oldugu icin yine sezeryan olacak.senin drun son gune kadar bekleyecekmi donmesi icin

Hayır beklemeyecek. Beklenen doğum tarihim 2 Ocakmış. O tarihe kadar beklemeden 39. haftada sezaryen planlıyor. Daha önce 26 aralık gibi olur demişti.Yarın net tarih verecek. Ocağa sarksın istiyorum ama bakalım ne diyecek.

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebeklerimize hayırlısı diyorum dediğiniz gibi erkenden kavuşmuş olcaz :)
Tekrar gittim bugün doktora
Haftaya çarşambaya aldık tarihi. yani 21 aralık kızlarrrrr çok heyecanlı :)))) içim bi garip oldu dokunsalar aglıcak moddayım tarih belli olunca.

ayy maşallahh bişey dicem ocaga kadar yine alır kilo epey iyi dogacak hayırlısıyla. bu arada liste okadar önemli değil sen ocak annesisin :) ciddençok agırlaştım bende yatamamak yatınca kalkamamak gibi sorunlarım var bebekte gayet iyi bizde 3 kiloyuz :) herşey normal gözüküo çok şükür temennimde normal dogum olması ama kısmet bekliyorum:) hala çalışıyorum bu hafta son inşallah :)

Biraz kilosu fazla olabilir bende Zaten 4600 doğmuşum :) ya ben çok ciddi anlamda ağırlaştım 3 dakikalık işi 30 dakikada yapıyorum :) belim öyle bir ağrıyor ki özellikle akşam olunca artık çekilmez oluyor. Uykumu uyuyorum çok şükür ama uyanınca yürümekte zorlanıyorum :) inşallah gönlünden geçen şekilde doğurursun doktorun me diyor çatı muayenesi oldun mu

Kızlar bebişin çamaşırlarını hacı şakir granül ile yıkadım ama sert oldu baya yumuşatıcı tek çare mi siz neler yapıosunuz
yumusatici kullanma bence bebek icinde olsa icnde kimyasal var ve biliyosun yumusaticidan sonra durulama yapmiyo makinelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…