2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hayirlisi olsun canim. saglikla bebegini kucagina alman dilegiyle. guzel haberlerini bekliyoruz

blgsdr benim ilk yeğenime ters geldiği için sezaryenle doğdu şimdi kardeşi geliyor oda tersti 36. Hafta gibi döndü ssvd istiyorlar bakalım nasipse normal deneyecekler. Bence seninki de heran dönebilir hiç bellide olmaz.

Hastane için birkaç eksikle hazırız teyzeler
Hayırlı olsun canım. Kıyafetleri koyduğun torbamı,tülmü kendinmi yaptın. Bende file yada bez tarzı torbalara takım takım yapıp koymak istiyorum ama nerden alınır bilmiyorum. Etrafımda hiç denk gelmedi

Morelini bozma canim bebisin saglikli gelsinde sezeryan olsun hem 38 i tamamlicaksn buyumus olcak bebisin :) erkenden kavuscaksim bebegine ohh
Geçmiş olsun canım. Aslında bi yandan genel daha ii. Yani bnde o bıcakları iğne ipi ne bilim kanı görünce... Ayy düşünmiim diorum ama artık yaklaştık iice 37 oldum bende
bende o kani falan gorursem tansiyonum tavan yapar canim kiymetlidir normaldede kan tutar beni zaten bide kendi kanim olursa tahmn edemyrm :)

Hastane için birkaç eksikle hazırız teyzeler
Cok guzel olmus canim hepsini ayirmissin ben bi kendim icin bide bebek icin bohca yaptim ama buda mantikliymis :)
Kizlar doktordan ciktim sezeryan gunum belli oldu 2 ocak Allah izin verirse tabi oncesinde kizim gelmek istemezse.kizim hala donmemis baş yukarda bu saatten sonrada donmez gerci sezeryan olacam ama makat gelislerde kalca cikikligi olabiliyor
Ilk ocak annesi sen olcaksin heralde :) Allah sagsalim yavruna kavustursun insallah
o tül keseler çok iyi olmuş canım..ben de öyle ayrı ayrı paketlicek bişey istiyorum ama neye koysam bilemedim..nerden bulabilirim o keselerden?
Canim hani magazalarda falan seffaf paketler oluyo ya nasil desem penyeleri falan koyuyolar icine yapiskanli oyle bise alabilirsin. Ben kendimimkini bide bebeginkini ayri ayro bohca yaptim. Bide doguma girerken hemsireye verilcek bebek kiyafetlerini ayri paket yaptim
Benim de tansiyon sorunum var. 30. haftadan beri ilackullaniyorum
Ama epidural olucam herhalde idare ederim diye dusunuyorum
gecmis olsun canim ben dayanamayacagimi bildigim ixin genel istiyorum. Hem cevremde epidural olan cogu kiside ya bas agrisi yada bel agrisi kalmis o yuzden genel olmak daha saglikli

Ahududu ve çubuk tarçın doğumu kolaylastıriyormus inşallah.beni perine masajı düzenli zeytinyağı sürmek gb oluyor.videolara baktım ordaki gb basparmaklarimi zeytinyağına batırıp yapıyorum.

Canım ince filelerden kendim diktim ben içi görünsün istedim

Çok mantıklı canım bende oyle istiyorum ama nerden alınır onu bilmiyorum. Nerde bulunur o ince fileler dikmek istesek. Yada hazırları varmıdır
Ben süsleme malzemeleri satan yerden aldım birde organize kurdale alıp diktim. Öyle bir şey yapabilirsin

Ben bir organizasyon şirketi ile anlaştım kızlar odayı süsleyecek 350 liraya sizce Nasıl başka yaptıran varsa Ankara için fiyat alan var mı

merhabalar ben de yeni üye oldum uzun zamandır takip ediyordum şuanda 35 haftalık gebeyim nst de yüzde 40 sancım çıktı doktorum ne yap et 2 hafta içinde doğurma 36 yı bitir dedi işten izin aldım erken ine ayrıldım umarım sorun olmaz kısmet olursa ocakta bebeğimi kucağıma alacağım inşallah

Ben bir organizasyon şirketi ile anlaştım kızlar odayı süsleyecek 350 liraya sizce Nasıl başka yaptıran varsa Ankara için fiyat alan var mı
bana uygun geldi fiyatı canım..ben hastane odası için bişey yaptırmıcam..kapısını süsleriz sadece..doktorum sezeryanda bile bir gün yatırcam diyor..normal doğumada iyice sancını çekip gel dedi..doğurduktan 2-3 saat sonra çıkarırsa şaşırmam:) onun için hastane için masraf yapmak gereksiz geldi..eve gelenlere küçük hediye paketleri hazırlıyorum sadece..

Kese arayanlar için Özdilek mağazasında havlu kesesi diye satılıyor. Bu tip havlucularda bulabilirsiniz. Ben tanesi 2 liradan aldım önünde de çiçek yapıştırması da var
Teşekkür ederim canım ne zamandır aklımdaydı :) Burdaki özdileğe ben bi bakiyim ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…