Benim de tansiyon sorunum var. 30. haftadan beri ilackullaniyorumBenim tansyon sorunum var heycanlanirim tansyonim cikar diye genel istiyorum dr la hic konusmadm dha ama tercihim genelden yana
Hayirlisi olsun canim. saglikla bebegini kucagina alman dilegiyle. guzel haberlerini bekliyoruzBi de benim normal istediğimi bildigi için önce istersen muayene edeyim alttan bakalım açılma yumuşama gibi bi belirti varsa suni sancı deneyebiliriz dedi ama hiç o riske girip bebeği de zora sokmayı göze alamıyorum
susuz normal dogum zor olur
Evet önceden ortadoğuya kısa bir süre gittim ama degistirmistim bayadır mina sera ya gidiyordum çokta memnundum ama hayırlısı bakalım.canım sende ortadoguya gitmiomuydun yanlış mı hatırlıyorum . çok can sıkıcı sona gelmişken doktor değiştirmek .
Hayırlı olsun canım. Kıyafetleri koyduğun torbamı,tülmü kendinmi yaptın. Bende file yada bez tarzı torbalara takım takım yapıp koymak istiyorum ama nerden alınır bilmiyorum. Etrafımda hiç denk gelmediHastane için birkaç eksikle hazırız teyzeler
Morelini bozma canim bebisin saglikli gelsinde sezeryan olsun hem 38 i tamamlicaksn buyumus olcak bebisin :) erkenden kavuscaksim bebegine ohhGünaydın kızlar
Dün kontrolümüz vardı malesef suyumuz artmamış hatta birazcık da az ölçtü geçenkine göre.
o yüzden haftaya benim bebiş geliyor inşallah :)
38 in dolmasını beklemek için bu hafta da serumlarla geçirelim takip edelim hareketlerini , ciğerleri tam gelişsin öyle alalım dedi doktor
19 unda sezeryan olacağım büyük ihtimal bugün gene gideceğim gününe kesin karar vereceğiz
Benim gibi normal isteyen biri için biraz moral bozucu oldu ama sağlıklı kavuşayım diyorum artık ilk ameliyatımı oğluma kavuşmak için yapmış olacağım :)
bende o kani falan gorursem tansiyonum tavan yapar canim kiymetlidir normaldede kan tutar beni zaten bide kendi kanim olursa tahmn edemyrm :)Geçmiş olsun canım. Aslında bi yandan genel daha ii. Yani bnde o bıcakları iğne ipi ne bilim kanı görünce... Ayy düşünmiim diorum ama artık yaklaştık iice 37 oldum bende
Cok guzel olmus canim hepsini ayirmissin ben bi kendim icin bide bebek icin bohca yaptim ama buda mantikliymis :)Hastane için birkaç eksikle hazırız teyzeler
Ilk ocak annesi sen olcaksin heralde :) Allah sagsalim yavruna kavustursun insallahKizlar doktordan ciktim sezeryan gunum belli oldu 2 ocak Allah izin verirse tabi oncesinde kizim gelmek istemezse.kizim hala donmemis baş yukarda bu saatten sonrada donmez gerci sezeryan olacam ama makat gelislerde kalca cikikligi olabiliyor
Canim hani magazalarda falan seffaf paketler oluyo ya nasil desem penyeleri falan koyuyolar icine yapiskanli oyle bise alabilirsin. Ben kendimimkini bide bebeginkini ayri ayro bohca yaptim. Bide doguma girerken hemsireye verilcek bebek kiyafetlerini ayri paket yaptimo tül keseler çok iyi olmuş canım..ben de öyle ayrı ayrı paketlicek bişey istiyorum ama neye koysam bilemedim..nerden bulabilirim o keselerden?
gecmis olsun canim ben dayanamayacagimi bildigim ixin genel istiyorum. Hem cevremde epidural olan cogu kiside ya bas agrisi yada bel agrisi kalmis o yuzden genel olmak daha saglikliBenim de tansiyon sorunum var. 30. haftadan beri ilackullaniyorum
Ama epidural olucam herhalde idare ederim diye dusunuyorum
Ahududu ve çubuk tarçın doğumu kolaylastıriyormus inşallah.beni perine masajı düzenli zeytinyağı sürmek gb oluyor.videolara baktım ordaki gb basparmaklarimi zeytinyağına batırıp yapıyorum.Oh maşallah. Ne güzel.
Ne güzel ilki de normal olmuş hemde sıkıntısız en azından sizin tecrübenizi var inşallah bizimkine normal olur ve sıkıntısız gelir. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Maşallah baya bi hazırlık yapıyorsunuz. Bende normal olsun istiyorum ama tembelim biraz pek birşey yapmıyorum aklıma gelince kegel yapıyorum sadece perine masajına netten baktım ama zor geldi nasıl yapıyorsun zor birsey.
Ahududu ve tarçının ne gibi faydaları varmış onları duymamıştım. Hurmalar aldım ama unutuyorum yemeyi hep günde kaç tane yemek lazım acaba?
Birde düzenli zeytinyağı sürmek doğumu kolaylastıriyormus.
Canım ince filelerden kendim diktim ben içi görünsün istedimHayırlı olsun canım. Kıyafetleri koyduğun torbamı,tülmü kendinmi yaptın. Bende file yada bez tarzı torbalara takım takım yapıp koymak istiyorum ama nerden alınır bilmiyorum. Etrafımda hiç denk gelmedi
Çok mantıklı canım bende oyle istiyorum ama nerden alınır onu bilmiyorum. Nerde bulunur o ince fileler dikmek istesek. Yada hazırları varmıdırCanım ince filelerden kendim diktim ben içi görünsün istedim
Ben süsleme malzemeleri satan yerden aldım birde organize kurdale alıp diktim. Öyle bir şey yapabilirsinÇok mantıklı canım bende oyle istiyorum ama nerden alınır onu bilmiyorum. Nerde bulunur o ince fileler dikmek istesek. Yada hazırları varmıdır
Buda güzel fikirmiş teşekkürlerKese arayanlar için Özdilek mağazasında havlu kesesi diye satılıyor. Bu tip havlucularda bulabilirsiniz. Ben tanesi 2 liradan aldım önünde de çiçek yapıştırması da var
aynen ilk doğum benim olacak yazarım burdan sizeHayırlısıyla al kucagına canım. İlk doğum senin olucak galibaa
bana uygun geldi fiyatı canım..ben hastane odası için bişey yaptırmıcam..kapısını süsleriz sadece..doktorum sezeryanda bile bir gün yatırcam diyor..normal doğumada iyice sancını çekip gel dedi..doğurduktan 2-3 saat sonra çıkarırsa şaşırmam:) onun için hastane için masraf yapmak gereksiz geldi..eve gelenlere küçük hediye paketleri hazırlıyorum sadece..Ben bir organizasyon şirketi ile anlaştım kızlar odayı süsleyecek 350 liraya sizce Nasıl başka yaptıran varsa Ankara için fiyat alan var mı
yaa hep seni arıyo gözüm nasılsınn nasıl gidioKese arayanlar için Özdilek mağazasında havlu kesesi diye satılıyor. Bu tip havlucularda bulabilirsiniz. Ben tanesi 2 liradan aldım önünde de çiçek yapıştırması da var
hepimizden önce kavuşacaksın bebişine ne güzel..bizler heyacanla beklemeye devam edicez..ocak sonuna doğgru görünüyor benimki..sona kalmak da kötü:)aynen ilk doğum benim olacak yazarım burdan size
Teşekkür ederim canım ne zamandır aklımdaydı :) Burdaki özdileğe ben bi bakiyim ozamanKese arayanlar için Özdilek mağazasında havlu kesesi diye satılıyor. Bu tip havlucularda bulabilirsiniz. Ben tanesi 2 liradan aldım önünde de çiçek yapıştırması da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?