2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
hay maşallahhh :)) ohh çok şanslısın uykuya hasret kaldım ben henüz yapılmadı çatı muaynem bilmiorum ne zman yapar hiç konuşmadık ama sanırım bu hafta söyler :)

Ay cok heycanlı bebişler gelioooo :))

Kizlar bugun cok yoruldum. Kontrole gitmeden butun yapacaklarimi yapim dedim hastane icin kurabiye yaptim bitek posetlemesi kaldi. Keselerde az kaldi onlarida bitirsem dr a gitmeden. Dr tahlil istyo her seferinde idrarda protein cikarsa hemen alcak sezeryana o yizdn herseym hazr olsun istyrm

vaaaaar ben. ben artık dönmeyi birakdım solda uyuyorum sürekli. çok ağırlaşdım bende iki haftadır her hareket acı veriyor

Kızlar baya araştırma yaptım
Epidural anestezi düşünüyorum görmek istiyorum dogumda bebişimin sesini duyayım o duyguyu yaşayayım istiyorum
Tabi ilk kez ameliyathaneye girecek olmak biraz tedirgin edebilir ama dayanırım heralde
Daha önce sezeryan olanlar tecrübelerini paylaşsa bildiklerini iyi gelen şeyleri ne yapmalı nelere dikkat etmeli gibi :)

Kızlar bebeişleriniz yer değiştiriyor mu benim ki 36haftalık hamileyim hep sağ tarafta hiç solda hissetmedim acaba eşimi soldaki bide hala dönemedi

Ben genelde epiduralda oldum kesinlikle epiduralı tavsiye ediyorum bebeğinizi ilk siz görüyorsunuz.zaten tüm yabancı sitelerde yaptığım araştırmalarda bunu doğruluyor bebeğin ilk dünyaya geldiği dakika annesine teması çok önemliymiş epiduralda bunu yaşıyorsun harika bir duygu

Kızlar bebeişleriniz yer değiştiriyor mu benim ki 36haftalık hamileyim hep sağ tarafta hiç solda hissetmedim acaba eşimi soldaki bide hala dönemedi
Ben de sağımda hissediyorum hep. Sağ kasığımda kafası hep. Karnımın da hep sağ tarafı sertleşiyor.

Bayanlar merhabalar. Ben de 32 de çalışır raporu aldım. Bir hafta çalıştım. Şimdi iki hafta yıllık iznim başladı. Sonra doğum izni başlayacak. Konusu geçmiş yardımcı olayım. Çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izin de kullanabilirsiniz, rapor da alabilirsiniz. 37. Haftada mecburen doğum iznine çıkıyorsunuz. Aldığınız raporlar ya da yıllık izinler doğum izinlerinizden düşmüyor.
Bu arada ben baya ağırlaştım :) Gece uykusu hiç kalmadı. Bebişin baskısı çok arttı. Hatta öyle oynuyor ki o kadar canım yanıyor. Tedirgin oluyorum zaman zaman. 32de doktora gittiğimde 2kg'du. Haftaya pazartesi tekrar gideceğim.
Doğumu yakın olanlara hayırlı doğumlar diliyorum. Sevgiler hepinize.

Canım bugun o bahsettıgım arkadasa gttım 25 gun falan oldu doguralı. Dıyorkı o gun dogum yapıcami bılmıyodumkı ıgnemı vurdum gttım epıdral aldm sıkıntı olmadı dıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…