birkaç güne kadar birşeyin kalmaz Can'ım merak etme geçmiş olsun bebiş Nasıl iyi mi?
birkaç güne kadar birşeyin kalmaz Can'ım merak etme geçmiş olsun bebiş Nasıl iyi mi?
spinal sonrasi bas agrisi cekecegime o kadar odaklanmisimki ameliyat agrusini dusunmemistim. agri kesici igne vuruluyorum. ama cok sukur bas agrim olmadi henuz. bebisimiz de hamdolsun iyi. emmeyi ogrenmeye calisiyor :)birkaç güne kadar birşeyin kalmaz Can'ım merak etme geçmiş olsun bebiş Nasıl iyi mi?
Can'ım benim sezeryan Ağrı'larım sadece 2 gün sürdü.gz sorunum hiç olmadı yürüyüş yapınca gaz sorunu olmuyor.ben hastanede pijama giyindim geceliğimi valizden çıkarmadım bile pijama gayet rahat oldu depent hasta külotları çok kullanışlı oldu.emzik konusunda ise henüz çok erken biraz büyüsün bebişler o Zaman veririzDoğum yapan arkadaşlar gozunuzaydin Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin yavrularınızı inşallah.
Sezeryan sonrası çok ağrı oluyor mu bebekle ilgilenemeyecek kadar bunu merak ediyorum. Gaz sorununuz çok oldu mu. Gecelik mi daha rahat hastanede pijama mi. Son olarak emzik işini naptiniz aldı mı bebekleriniz.
Çok soru sordum ama kusura bakmayın kafamda deli sorular var. :)
aman Can'ım olmasında inşallah.berbat birşey hakkaten insana sezeryan acısını unutturuyor.maşallah nazar değmesin.zaten sezeryanın ertesi günü çıkıyor ağrı olmadıysa dahada olmaz korkma artık.spinal sonrasi bas agrisi cekecegime
spinal sonrasi bas agrisi cekecegime o kadar odaklanmisimki ameliyat agrusini dusunmemistim. agri kesici igne vuruluyorum. ama cok sukur bas agrim olmadi henuz. bebisimiz de hamdolsun iyi. emmeyi ogrenmeye calisiyor :)
Maşallah canım ya inşallah bizimde çok uzun sürmez ağrılar. Benim biraz canım tatlıdır :) depend bi paket yetti mi peki cok kanama oluyor mu. ben büyük boy aldım inşallah olur. Emzik küçükken vermek lazım sonra hiç almıyorlar diyorlar da oyuzden sordum.Can'ım benim sezeryan Ağrı'larım sadece 2 gün sürdü.gz sorunum hiç olmadı yürüyüş yapınca gaz sorunu olmuyor.ben hastanede pijama giyindim geceliğimi valizden çıkarmadım bile pijama gayet rahat oldu depent hasta külotları çok kullanışlı oldu.emzik konusunda ise henüz çok erken biraz büyüsün bebişler o Zaman veririz
Galiba canım Allahtan kızımda da bunda da normalci drlarla beraberdim
Daha basitliginden ziyade sezeryan planli oluyor normal dogumda gecenin bi vakti dr kalkip uykusundan gelebiliyor
Ali tahtacıya gıdıyorum cnm sankoda bu saattdrn sonra baska doktora guvenememkıhangi hastaneye gidiyorsun antepte canım yurdanur hanim (ncr) ve nazan hanım(hatem) var benim bildigim iyi diye duyduğum erkek doktorları tam olarak bilmiyorum başka doktora mutlaka gözükmelisin antepte doktorların büyük kısmı sezeryanci ve sezeryan doğum başına ekstra 1.5 milyar alıyorlar
Merhaba, evet doğum yaptım arkadaşlar bebeğim de bende çok iyiyiz yeni girebildim kusura bakmayın.
kimya87 canım sen de Doğum yapmışsın hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt hayırlı uzun bi ömrü olsun
Benim dikiş ağrılarım da tam anlamıyla 5 günde ancak geçti diyebilirim yani yataktan kendi kendine doğrulup kalkmak için biraz daha sabret ilk günler kucağımda kendim tutamıyordum bile emzirirken yardım alıyordum
Dün bir haftalıkken manav alışverişine çıktım eşimle hatta :)
Ben 2 gün ağrı kesici ilaç aldım sonra bıraktım
Geçecek hiç endişelenme
Çok geçmiş olsun canım tekrardan hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömür versin tontiş oğlana maşallahDün normalde kontrolüm vardı. Yalnız pazartesi ve salı şiddetli bel ağrılarım olmuştu. Doktora geldiğimde söyledim açıklık kontrolü yapmak istedi. Baktık 3cm açıklık var.doktor hemen nst ye soktu. Orda da sancı çıktı. Ben seni bu şekilde bekletemem hemen alalım sezeryana dedi. Ameliyatsa belden aşağısı uyuşuktu rahat rahat sohbet ederek geçirdik ameliyatı. Doktor karnımı kestikten sonra iyiki hemen almışız dedi. Bebeğim zatı bıçaksız dokunmayla yırtıldı çünkü dün sezeryan olmasam bugün kendi doğmaya kalkacakmış. Bebek 3820 çıkmıştı zaten usg de 2 39+4 görünüyordu. Tam 4 kilo çıktı. Doktorlar biraz sasırdı açıkcası bu kadar tombul olmasına vE bende şeker hastalığı olmamasına. Ama herşey bitti çok şükür oğlum yanımda artık. Hamileliğin son zamanları zor biraz o yüzden Allah hepinizi tel avazda kurtarsın inşallah.
Merak edenlere birde sonda uyuşukken takıldı hissetmedim çıkarken zaten hiç hissedilmiyor.
Kardelen konu sahipliği mı kaldı allasen. Yazan yaziyo işte. Mudahele falan etmiyorum hiçbirşeye.
Ah yapıcak bişi yok galiba doğana kadar sabredicezBn varım cnm gece topu topu bi 3 saat uyumuşumdur sol kaburgamın altı ve sırtım koptu sabaha kadar bide uyuşuyo bnm o kaburgamın altı bebiş yaslanıyo heralde ondan
dur dur güzel anlatcam dese bile dinlemek istemiyorum lütfen anlatma diyerek susturuyorum ben. İster alınsın ister alınmasın. Kafam rahat allaha sükür su anda insallah değişmezben de uyuyamayanlardanım kızlar..beni bebiş uyutmadı..inşallah iydir..sağa dönsem vurdu sola dönsem vurdu..sırt üstü yatınca karnım geriliyor zaten yatamıyorum..mide yanması derken sabaha kadar dönüp durdumm..bide dün doğum yapan arkadaşım aradı..sen naptın stres başladı mı diye..doğum hikayesini dinledim..sağolsun normal doğumdan korkuttu beni..doğum yapacak birine anlatılır mı bunlarsabaha kadar kabus gördüm..Allahım kolay doğumlar nasip etsin hepimize..
Aminnnnnnhiç korkma bence de herkesin doğum hikayesi farklı çok yakın zamanda doğum yapan kuzenimi gördükçe inşallah bütün herkesin doğumu bu kadar kolay olur diyorum. hiç beslenmesine dikkat etmez, abur cubur yer, hayatta spor yapmaz, oturduğu yerden zor kalkar, sürekli yan gelip yatar ve ilk doğumunu 3,5 saatte biraz sancı biraz ıkınmayla yaptı, hatta bebeği çıktıktan sonra o kadar şaşırmış ki doktora hepsi bu kadar mıydı diye sormuşinşallah hepimizin öyle kolay doğumları olur.
Hayırlı ugurlu olsun :)Merhaba, evet doğum yaptım arkadaşlar bebeğim de bende çok iyiyiz yeni girebildim kusura bakmayın.
Ya başka sebepleride olabilir tabiki ama böyle bişeyde duymuştum bi sayfada ne kadar doğru inanın bilmiyorum :)Ciddi misiniz. Dün kontrolüm vardı o zaman birşey yoktu soramadım tabi doktora dün akşam başladı bulantı şimdi de var.
en iyisi canım..bende kibarca susturmaya çalıştım bak korkcam bende şimdi diye..yok yok sonuçta herkeste aynı olmuyor diye devam etti anlatmaya:) Ama ben hep güzel şeyler düşünüp kendimi güzel şeylere hazırlamak istiyorum..Rabbim kolayca bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin hepimizee..Ah yapıcak bişi yok galiba doğana kadar sabredicez
dur dur güzel anlatcam dese bile dinlemek istemiyorum lütfen anlatma diyerek susturuyorum ben. İster alınsın ister alınmasın. Kafam rahat allaha sükür su anda insallah değişmez
seninle günümüz aynıymış:) en son ne zamn gittin kontrole canım ben pazartesi gitcem..çatı muayenesi felan yapıldı mı? bende çok hafif bel ağrısı oluyor arada başka da hiçbir şey belirti..keyfi yerinde heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?