2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
birkaç güne kadar birşeyin kalmaz Can'ım merak etme geçmiş olsun bebiş Nasıl iyi mi?

spinal sonrasi bas agrisi cekecegime
birkaç güne kadar birşeyin kalmaz Can'ım merak etme geçmiş olsun bebiş Nasıl iyi mi?

spinal sonrasi bas agrisi cekecegime o kadar odaklanmisimki ameliyat agrusini dusunmemistim. agri kesici igne vuruluyorum. ama cok sukur bas agrim olmadi henuz. bebisimiz de hamdolsun iyi. emmeyi ogrenmeye calisiyor :)

Can'ım benim sezeryan Ağrı'larım sadece 2 gün sürdü.gz sorunum hiç olmadı yürüyüş yapınca gaz sorunu olmuyor.ben hastanede pijama giyindim geceliğimi valizden çıkarmadım bile pijama gayet rahat oldu depent hasta külotları çok kullanışlı oldu.emzik konusunda ise henüz çok erken biraz büyüsün bebişler o Zaman veririz

aman Can'ım olmasında inşallah.berbat birşey hakkaten insana sezeryan acısını unutturuyor.maşallah nazar değmesin.zaten sezeryanın ertesi günü çıkıyor ağrı olmadıysa dahada olmaz korkma artık.

Maşallah canım ya inşallah bizimde çok uzun sürmez ağrılar. Benim biraz canım tatlıdır :) depend bi paket yetti mi peki cok kanama oluyor mu. ben büyük boy aldım inşallah olur. Emzik küçükken vermek lazım sonra hiç almıyorlar diyorlar da oyuzden sordum.

Daha basitliginden ziyade sezeryan planli oluyor normal dogumda gecenin bi vakti dr kalkip uykusundan gelebiliyor

Planlı olduğundan daha kolaya kaçıyorlar sanırım çünkü normalde gecenin bir saati kalk gel dogurttur geri git , ohoooo o baya bi uğraştırıcı :)) onlar acisindannbaktim haklılar :))
Şaka bir yana umarım benim minik normal doğar hayırlısı ile hepimizinn bebegi saglikli sıhhatli doğsun da inşaAllah

Ali tahtacıya gıdıyorum cnm sankoda bu saattdrn sonra baska doktora guvenememkı

cokkk tesekkur ederim. Hepimize bebislerimizle saglikli mutlu gunler nasip olsun. ben nedense hemen toparlanirim o siddette agrim olmaz diye dusunmusum. benimde spinal oldu. bas agrim yok cok sukur. evde de agri kesici igne yapildi iki gundur. insallah cabuk gecer. gece uyumayan bir bebege tek basina panikle kosan kocaya destek olmak istiyor insan :)))

Çok geçmiş olsun canım tekrardan hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömür versin tontiş oğlana maşallah

Sayın konu sahibiiiii huuu nerelerdesiniz B bugza hanım nasılsınız hiç ses de vermiyon artık canım...
Kardelen konu sahipliği mı kaldı allasen. Yazan yaziyo işte. Mudahele falan etmiyorum hiçbirşeye.

Bebeklerine kavusanlari tebrik ederim. Yavrular da sağlıklı mutlu büyürler inşallah.

Yarın izne çıkıyorum okulda son günüm. Oğlanın keyfi yerinde büyüyor. Bende sancı vs doğum emaresi yok henüz. 37+1'im bugün. Doğurma yolunda ilerliyoruz su anda. İnşallah da son dakika bişey yasamayiz da dogurabilirim. Su ana kadar bir kişi doğurdu zaten. Artarak devam eder inşallah.

Bn varım cnm gece topu topu bi 3 saat uyumuşumdur sol kaburgamın altı ve sırtım koptu sabaha kadar bide uyuşuyo bnm o kaburgamın altı bebiş yaslanıyo heralde ondan
Ah yapıcak bişi yok galiba doğana kadar sabredicez

dur dur güzel anlatcam dese bile dinlemek istemiyorum lütfen anlatma diyerek susturuyorum ben. İster alınsın ister alınmasın. Kafam rahat allaha sükür su anda insallah değişmez

Aminnnnnn

Esra arada girip bakıyorum birsey demiş misin diye, muhtemelen müsait olamadın doğal olarak. :) umarım hersey gönlünce olmustur. Sen de bebiş de iyisinizdir. Bekliyoruz güzel haberlerini müsait olduğunda tabikim

B bugza ay seninle pespeyiz. Cok merak ediyorum günü doldurucak miyiz. Sıkıldın mı sen de? Yani sikilmak degil de bebegim bian once gelissin gelsin kollarima istiyorum. Aciklik kontrlu fln yapti mi doktor?

en iyisi canım..bende kibarca susturmaya çalıştım bak korkcam bende şimdi diye..yok yok sonuçta herkeste aynı olmuyor diye devam etti anlatmaya:) Ama ben hep güzel şeyler düşünüp kendimi güzel şeylere hazırlamak istiyorum..Rabbim kolayca bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin hepimizee..

B bugza ay seninle pespeyiz. Cok merak ediyorum günü doldurucak miyiz. Sıkıldın mı sen de? Yani sikilmak degil de bebegim bian once gelissin gelsin kollarima istiyorum. Aciklik kontrlu fln yapti mi doktor?
seninle günümüz aynıymış:) en son ne zamn gittin kontrole canım ben pazartesi gitcem..çatı muayenesi felan yapıldı mı? bende çok hafif bel ağrısı oluyor arada başka da hiçbir şey belirti..keyfi yerinde heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…