2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Ay cok heyecanli. Benim de pazartesi ogleden sonra 2de randevum. 38.haftada yaparim demisti, ama acaba pazartesi yi mi kastetti onu anlamadim. daha once de yapiodu vajinal muayene, servikal uzunluk mu ne ona bakti, bi kere de enfeksiyon kontrolu yapmıştı oyle hic abartilcak bisi yokmus, sende cekinme var mi? Ay bi gidiomuz 4 cm aciklik

bana da kesin yapcam demedi..bebeğe bakarız kanala inmiş mi diye inmişse yaparız yoksa bir hafta daha bekleriz dedi..olsa da kurtulsam diye bakıyorum aslında:) çünkü merak ediyorum normal mi olcak sezeryan mı diye..bu doktorum hiç alttan bakmadı..ama hamile kalmadan önce çok bakıldım alttan ama yine insan çekiniyor bi tabi:) ilk kadın doğuma gittiğimde kadın zorla çatala yatırmıştı..korkma kızım diye diyee valla açıklık felan var mı bende merak ediyorum..erkek mi kız mı bebişş..kızlar erken erkekler geç gelir diyolar bana da günümden önce gelmezmiş gibi geliyor ama bakalım:)

Amin canim insallah

Erkek benimki. Ya ben bu ptesi sordum dedim kanala inmek ne demek, bak mesela surda olmasi lazim diye gosterirken bi bakti kanala girmis. Kafasi legen kemiklerimin arasinda. Ztn bacaklarimi kapatamiorm ve surekli kendini asagiya ittirio. Evde ah uhlarla yatip duruom. Beyaz akintim artti hani ovulasyon donemlerinde olur ya. Her gelişinde koşa koşa tuvalete gidiorm heyecanla icim kipir kipir. Dogum korkusu da yok hatta asiri merak ediorm insallah catim fln dar deildir

benimki inmemiş olabilir o zaman..çünkü hareketlerimi pek kısıtlıcağım şekilde ağrım olmuyor..arada aşağı doğru baskı ve hafif ağrı hissediyorum sadece..ama akıntı aynı şekilde bende de arttı..gidince öğreneyim bakayım inmiş mi merak ettim:)zaten kanala inince senin dediğin gibi rahat oturup kalkamıyormuşsun..inşallah çatılarımız da normaldir..normal doğuma engel olmaz..hakkımızda hayırlısı..

İyi akşamlar kızlar anca fırsat buldum o gece yazmstm meğer sanciyms sabah normal kontrole geldim sancilar 100 bnde tık yok iki gündür burada yatıyorum ne olur dua edin
Canim rabbim yardimcin olsun inşallah. Ama gitmen iyi olmuş simdi rn azindsn gozlem altindasin hic korkma hersey guzel olacak inşallah...anlamadin mi sancilar nasildi tam olarak bize de tecrube olsun eger anlatabilecek gibi hissediyorsan:)

Maşallah kızlara tabi annelerinede. Benimde yeğenim doğdu geçen perşembe bugün ilk kontrolüne götürdüler doktor normalde ilk zaman bebekler kilo kaybeder ama sizinki vermemiş almış demiş. İnşallah seninkilerde alır geri.

Ben gerçekten aralık annesi oldum :) Doğum yaptım sezeryanla 37+5 de 4 kiloluk bir tosun doğurdum Allah hepinizi sağlıkla kurtarsın :)
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah.

Arkadaşlar aranıza mide bulantısı yaşayan varmı. Normal mi bu haftalarda acaba.
Benim sabahlari bulanıyor midem ama benim boğazımda alakalı afedersin balgam oluyor oda bulantı yapıyor birde öksürük var bende öksürüncede bulanıyor.

Merhaba, evet doğum yaptım arkadaşlar bebeğim de bende çok iyiyiz yeni girebildim kusura bakmayın.
Maşallah hayırlı olsun.
Arkadaslar doğum yaptim iyiyiz ikimiz de ama cok fazla sancim var. Rahatlayinca yazarim.
Hadi gözün aydın hayırlı olsun.

İnşallah canım :) hep iyi düşünelim iyi olsun inşallah :)

İyi akşamlar kızlar anca fırsat buldum o gece yazmstm meğer sanciyms sabah normal kontrole geldim sancilar 100 bnde tık yok iki gündür burada yatıyorum ne olur dua edin
Hastanede mi yatıosun canım. Cok gecmiş olsun. İçini ferah tut inşallah beklicek bi kac hafta daha bebeğin

Sadece toplanma olarak hissettim hafif bacak agrisi çatı kemiğim agriyo du ama ebenin demesine göre o sanci ile bi kaç saate doğum olurmuş sezeryana alacklrdi Allahtan serumlar ve ilaçlarla sancilar durdu ama ben hiç öyle agri hissetmedim

İnşallah atlatıcaksınız canım. Hastaneye tam zamanında gitmişsin allahtan . Acı eşiğin yüksekmiş baya. Bakalım bzim nasıl olacak

İnşallah atlatıcaksınız canım. Hastaneye tam zamanında gitmişsin allahtan . Acı eşiğin yüksekmiş baya. Bakalım bzim nasıl olacak
Sagol ewet canım siz siz olun en ufak değişiklik farkedersen z doktora sorun hevesimiz bir olmuyo demek nst de 65 çıkan sancılı kadınlar çığlık atyordu her doğum bir olmaz Rabbim yardımcımız olsun

inş ol az ağrıların.eskisi gibi değil artık sezeryan çok ağrılı olmuyor korkma.sadece ilk kalkarken Ağrı'n olur sonra rahat yürürsün.depend bi paket bitmedi bile 5 tane film kullandım ben.kanama çok olmuyor zaten içeriyi temizliyorlar kalanlar geliyor sonra.emzik evet küçükken verilir ama 40 ı çıksın Sonra vericem ben.diğer çocuklarımda öyle yaptım 40 ı çıkınca alıştırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…