2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ben de uyuyamayanlardanım kızlar..beni bebiş uyutmadı..inşallah iydir..sağa dönsem vurdu sola dönsem vurdu..sırt üstü yatınca karnım geriliyor zaten yatamıyorum..mide yanması derken sabaha kadar dönüp durdumm..bide dün doğum yapan arkadaşım aradı..sen naptın stres başladı mı diye..doğum hikayesini dinledim..sağolsun normal doğumdan korkuttu beni..doğum yapacak birine anlatılır mı bunlar sabaha kadar kabus gördüm..Allahım kolay doğumlar nasip etsin hepimize..

Bosver sen takma kimseyi canım bana da çok anlatyolar ama duymazdan geliyorum herkesin dogum hikayesi farklıdır boşver kulagını kapat onlara

Hic korkma canim keske benim kizimda donmus olsaydida bende normal yapabilseydim hala insallah doner diye dua ediyorum. Herkesin deneyimi ve aci esigi bir degil baskalarinin ne dedigine bakma yavrunu kolaylikla kucagina alirsin insallah.

Bosver sen takma kimseyi canım bana da çok anlatyolar ama duymazdan geliyorum herkesin dogum hikayesi farklıdır boşver kulagını kapat onlara
aynen canım..çok kolay doğum yapanlarda var..doğum tamamen kişiye özel bir şey..doğumu zor geçenler insanlar böyle anlatıp normal doğuma karşı ön yargı yaratmasa keşke..kulağımızı tıkayıp bebeğimizi beklemek lazım en iyisi..

Hic korkma canim keske benim kizimda donmus olsaydida bende normal yapabilseydim hala insallah doner diye dua ediyorum. Herkesin deneyimi ve aci esigi bir degil baskalarinin ne dedigine bakma yavrunu kolaylikla kucagina alirsin insallah.
inşallah gönlüne göre olur doğumun canım..elbette bebeğimiz ve bizim için daha iyi olanı normal doğum..o kadar korkmama rağmen hamileliğim boyunca korkularımı yenmeğe çalıştım ve kendimi normal doğuma odakladım..Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..inşallah sen de ben de bütün hamişler de kolaylıkla kavuşuruz yavrularımızaa..

Merhaba kızlar
Bizim günlerimiz bebeği doyur gaz çıkar alt değiştir uyusun uyuyunca da videolarını izle :)
Bu şekilde geçiyor çok şükür memnunuz tabi halimizden annelik kolay degil kesinlikle ama bi bakışı yetiyor
Darısı da tüm bekleyenlere olsun inşallah
Şimdiden tavsiyem göğüs ucu kremlerini ve pedlerini hazırda tutun :)))
Sezeryan olmak zorunda kalanlardan biri de benim biliyorsunuz ama hiç korkmayın Doğum sonrası azıcık adet sancısına benzer sancılarım olmuştu ama ağrı kesici iğne yapıldı geçti hemen
Sezeryanla ilgili sorularınız olursa kafanızda sorabilirsiniz spinal olmuştum ben memnun kaldım çok şükür baş omuz bel ağrısı yaşamadım.

sezaryen olan arkadaslar ameliyat agriniz ne kadar surdu? benim ikinci gun ama ilk yuruyus gibi zor oluyor. ne yapmali bu sureci kolay gecirmek icin?
birkaç güne kadar birşeyin kalmaz Can'ım merak etme geçmiş olsun bebiş Nasıl iyi mi?

Sütün mü gelmemişti neden yoğun bakımda kaldı geçmiş olsun inşallah tekrar böyle şeyler yaşamasın herşey cok güzel olur 8de hastanede ol dedi 9. Da alır herhalde bişey demedi epidral olacak
Sekeri dustu emme refleksi yoktu hortumla beslediler.amin insallah hepimiz sagsalim kucagimza alir buyuturuz.benim spinal olacak.

Dun gece yatmadan once hafif adet sancisina benzer sancilarim vardi sabaha hicbirseyim kalmamis

Canım ben medilifedayım drum sonuna kadar normalci doğum şeklini konuşmuyor bile arkadaşım iki doğumunu onda yaptı ilkte 41 e kadar zorladı normal olsun diye

Benim arkadaşım anestezi dru medipol megada

Bende gece adet agrisi ve bel agrisiyla uyandim sabaha kadar devam etti ama suan yok kafamda deli sorular :)
Doguma hazirlik sancilari galiba ben ilk dogumumda suyum gelmisti sancim yoktu suni sanci cektim o yuzden kendi sancin nasil oluyor bilmem o yuzden merak ediyom

hiç korkma bence de herkesin doğum hikayesi farklı çok yakın zamanda doğum yapan kuzenimi gördükçe inşallah bütün herkesin doğumu bu kadar kolay olur diyorum. hiç beslenmesine dikkat etmez, abur cubur yer, hayatta spor yapmaz, oturduğu yerden zor kalkar, sürekli yan gelip yatar ve ilk doğumunu 3,5 saatte biraz sancı biraz ıkınmayla yaptı, hatta bebeği çıktıktan sonra o kadar şaşırmış ki doktora hepsi bu kadar mıydı diye sormuş inşallah hepimizin öyle kolay doğumları olur.

Esra canım sağ salim kavuşmuşundur bebeğine inş. Kendine gelince bizi haberdar et mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…