2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hepinize cok tesekkur ederim arkadaşlar.
Msjlari okudum ama tek tek donemiyorum kusura bakmayin. Allah herkese saglikli dogumlar versin.
Ikinci sezeryan oldugu icin biraz daha agir gectigini söylediler, yeni yeni gozum aciliyor daha.
Oglum 38+4, spinal anesteziyle 3800gr dogdu masallahm en son 3300 demisti dr bir hayli yanilmis :) cok tatli cok minnos ama annesi kendini toparlayip ilgilenemiyor pek.
Emziremedim henüz, arada deniyoruz ama tutamadi daha memeyi, kasikla mama veriyoruz .insallah sabahtan itibaren daha iyi olurum da daha cok duserim.emzirme konusunun uzerine.

Kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar bugünde güzel haberler alırız inşallah 3 gün kaldı sezeryana ve ben hiç uyuyamıyorum uyusam bile kabuslar görüyorum sürekli bide afedersiniz bi akıntım başladı suyum geliyor sanıyorum her seferinde Yeşil kokusuz 38+3 oldu bugün

Günaydın herkes doğuruyor ne güzel hayırlı olsun bu sabah mutluyum yarım gün çalısma olayı kuruma geldi en az 2 yıl yarım yada 2.5 gün tam çalışmayı düşünüyorum bakalım bebis doğsun duruma göre karar verecem

oyy masallah canim hayirli olsun. Evet ikinci sezeryan daha zor olur diyolar
Ama toparlarsin insallah masallah kuzuna a iyiymis memeyide tutar insallah

Butun devlet memurlarina vereceklermi acaba bu hakki.yoksa sınırlandiracaklarmı

Hem devlet hem kurumsal bir şirket çalışanıym devlette tam gün çalışana veriyorlar belki sağlık çalışanları hariçtir
bende öğretmenim derslerimi 2buçuk güne toplasalar ne güzel olur..ama böyle bir yazı çıktığına göre yapmak zorundalar sanki..yazıda sadece yarım gün çalışabilir mi diyor yoksa 2 buçuk günde de çalışma saatini toplayabilir diyor mu?

Zaten tüm kurumlara gelmemiş miydi yarım gün yarım maaş dimi bu konu benim kafamı cok karıştırıyor zaten 3saat süt iznimiz var 6ay zaten yarı zamanlı çalışıyor gibi oluyoruz değil mi

ya kızlar siz nasıl yatıyorsunuz..bebeğim bir haftadır nasıl dönsem vuruyor üstüne yatıyor gibi oluyorum heralde ister istemez..sırt üstü yatınca da rahat edemiyorum..dünde çok uykusuz kaldım vurduğu halde uyumaya çalıştım uyumuşum..bebeğin üzerine yattım sıkıştı diye vicdan azabı çekiyorum..yavrum konuşabiliyor mu sanki anne yatma üstüme desin..yapabildği tek şey tekmelemek..bende umursamadım tekmelerii..şimdi de yavrumu sıkıştırıp rahatsız ettim diye vicdan azabı çekiyorum sabahtan beri tekmeledi hiç artık elimden geldiğince sırt üstü yatıcamm..ama öyle de ayağımın altına 2 yastık koyuyorum..bu pozizyonda bebeğin kanala inmesini engeller mi acaba diye yapmak istemiyordum ama yapcam artık mecbur..

Sezeryanda temizledikleri için mi daha az kanama oluyor canım benim bugün 8. Gün ama çok az oldu bitti gibi ??
Can'ım benim 2 gün oldu kanamam sonra kesildi doktoruma gittim söyledim ultrasonla baktı içeride hafif bir kanama var ama dışarı çıkamıyor Rahmin kasılmış dedi.metiler diye bir ilaç yazdı birkaç gün kullan kes dedi rahmi rahatlatırmış.ama çokta fazla bi kanama olmasını bekleme sezeryanda temizliyoruz zaten içeriyi dedi.bilgilerim bu kadar saygılarla ::))

Canım üzülme öncelikle onların içinde bulunduğu sıvı bir nevi hava yastığı görevi görüyor sıkışmamıştır emin ol,ve yan yatmanı öneriyorum yan döndüğünde karnının altına yastık minder gibi ince ama bir şey sıkıştır,karnın aşağı düşüyor gibi olmaz hem daha rahat edersin ben öyle yapıyorum

sağolasın canım..ebebekte ince yastık gösmüştüm karın altına koymaya ondan alayım..evdeki yastıklardan koyuyorum ama onlar kalın oluyor..ha yatağa yatmışsın ha o yastığın üstüne aynı oluyor..

Kızlar nasılsınız bakalım. Ben artık hiç yürüyemiyorum. Adım attıkça vajina da falan ağrı var. Bu derece ağrı ile nasıl zaman geçecek bilmiyorum. Sizde durumlar ne alemde. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bel ağrısı başladı hafiften..giderek yaklaşıyoruz sanırım büyük günee

Canım o sorun bendede var ama sıkıştığını sanıyorum. Sırt üstüde kendi organlarına baskı oluo. Nasıl rahat yatıosan oyle yat bebiş bulur yerini. Çok rahatsız olursa seni de rahatsız eder zaten. Ayrıca sırt üstü yatınca bebek kanala ilerlemez bence öyle olsa ayağa kalkmamamız lazım. Bebek hazır olunca incek kanala :)

Aynı ağrı bende de var canım ,sabredicez artık :)

Benimde kaburgamın altı şişti resmen rahmimin büyüklüğünden . Çok acıyo. Dayanıcaz artık iki üç hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…