2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım bende senin hissettiklerini yaşadım günlerce ( kanadı resmen kan içti yavrum...direndim emzirmek için...sonunda bana da hastanedeki emzirme danışmanı garmastan önerdi ve dermanım o oldu...inşallah çabucak iyileşir.,,

Kızlar ben bugün 14:30 da yavrumu zorunlu sezaryen ile kucağıma aldım çok şükür. Sabah 6 gibi 5 dakikada bir gelen sancılarla hastaneye geldik, 11 de yatışım yapıldı. En düşük dozda suni sancı vermeye başladılar bir süre sonra kestiler sancıyı. 9 cm açıklıkla oğlumun kalp atışları düşmeye başladığı için acilen sezaryene alındım. Başı kanala girmemişti, yavrum kakasını da yapmış içerde, çok şükür ki yutmamıştı. Şimdi ikimiz de dinleniyoruz.

Bepanthen iyidir

Aman canım oğlun iyi olsunda sezeryan normal farketmez. Güle gül sağlıcakla büyüt inşallah :) bi ben kaldım sanırım artık

Kızlar baş dönmesi sersemlik hissi gibi böyle halsizliği olan varmı doğurmayanlardan? Geçen haftaya kadar çok enerjiktim ama şimdi hepsi gitti sanki çok halsizim sizin nasıl durumlar ?

Canm bazen çok enerjik oluyorum bende bazen sadece yatıcak kadar halsiz hissediyorum. Gün içinde bile değişiyor. Normal bence son zmanlara geldik

Merhaba. Bende dogurmayi bekliyorum. Halsizlik oluyor bendede.

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ne güzel bebiş geleceği zamanı kendi belirlemiş, anne bebek dostu sezaryan olmuş :) Sağlıkla mutlulukla büyüsün inş.
Çok tesekkürler canım. Evet geleceği zamanı kendi belirlediği için ben de mutlu oldum.

Ben kullanıyorum canım.
Günde 2 kez kadar kaka yapıyor, 3 kere falan da çiş yapıyor. Bez değiştirme sürelerim 4-5 saatte bir olmasına rağmen şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadık. Kendimi eart mama reklamcısı gibi hissediyorum ama vallahi ürünleri çok iyi :) Göğüs ucu kreminden de pişik kreminden de çok memnunum denemeni tavsiye ederim cnm.

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım. Bebeğin ve senin sağlığın herşeyden önemli. Sağlıkla kucağına almana çok sevindim, tez zamanda da ayaklanırsın inş.

selam arkadaşlar biraz geç oldu ama ancak vakit bulabildim 5 ocakta oğlumu sezeryanle dünyaya getirdim. ikimizde iyiyiz. çok rahat bir doğum oldu. oğlum 38 hafta 2 günlük 3700 gr doğdu 3 gün sonra sütüm geldi ama hala yeteri kadar artmadı çok üzülüyorum. mama vermek zorunda kalıyorum. ne yaptıysam artmadı malesef

Hepimiz o durumdayız canım. Bana da doktorum cumartesi muayenede haftaya gelebilir hazırlıklı ol,vücudun doğum sürecine girmiş demişti. Üzülmüş gibiydim aglayacaktim sanki ilk duyduğumda. Eve geldim bir tuhaf olmuştum. İçimde bir sıkıntı gibi bir şeyler. Daha varmış gibi geliyor ama kavuşma zamanı geldi Allah'ın izniyle. Biz adını netlestiremedik mesela daha vakit varmış gibi. :)

Can'ım peki ürünü nereden aldın? güvenilir bi yerden alayım

Can'ım peki ürünü nereden aldın? güvenilir bi yerden alayım
n11.com da AileEczanesi diye bi satıcıdan aldım canım. Linki aşağıda. Ürünler kesinlikle orijinal yalnız şimdi fiyatlarına baktım da ben zamanında 89 tl ye almıştım, şimdi 119 tl ye satıyor.
Başka satıcılarda daha uyguna da var. istersen onlardan sipariş verebilirsin. Ama ürün garantisi dersen sadece kendi alışveriş yaptığım satıcıya kefil olabiliyorum.

http://urun.n11.com/pisik-kremi/earth-mama-angel-baby-bottom-balm-bebek-pisik-kremi-60-ml-P88303243

Evet aynen canım çook sevinmem gerekiyormuşta ben böyle üzgün endişeliyim diyede yadırgıyorum elimde değil aynen içimde bir sıkıntı bir belirsizlik var dediğin gibi sanki hep daha zaman var gibiydi şimdi yaklaşmış olduğunı hissetmek beni iyice tuhaf yaptı çok büyüyor gözümde kısacası hissettiklerim korku merak endişe heyecan ama nedenini bilmedğim korkular önüne geiyor

Mrb cnm . Gecmis olsun . Benm de suni sanci ile benzer sekilde ilerleri dogumum 28- 29 saat dayanabildim . Bebisin basi hagif saga kaydı. Daha fazla ac ve susuz uykusiz dayanamayacagimi anlayinca hemen sezaryen istedim . O kadar saat bekledigim acilar cektigim o 2 günü gercekten unutmak ustiyirum. Normal dogum fuziksel yeterlilik meselesi . Bazen ne yaparsan istedgin gibi olmuyir. 40 haftam grip disinda hic problemsiz gecti ama yine normal dogum olmadi.

Bugüm doktordan geldik haftaya gelcek gibi dedi kalbim güm güm çok tuhaf hissediyorum kendimi bide bu halsizlik falan bi ilgnç oluverdim ya ay nasıl olcak diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Oh maşallah annesine geliyor minik. bebeğini düşün rahatlamaya çalış canım. Benimkinin hala gelesi yok bu daha kötü gelmezse müdahale gerekecek çünkü.

Sonunda kızım gelmeye karar verdi. Kontrole diye geldik 3 cm açıklıkla Dr eve göndermedi. Şimdi doğumu bekliyoruz. Dua edin bize anneler...

Maşallah Allah yardımcınız olsun saglikla kolaylıkla gelsin inşallah. Bugün bizde kontrole gittik bizimkinin gelesi yokmuş hala. Ne sancı çıktı ne bişey. Bebekte daha kanala girmemiş en fazla 10 gün daha bekleriz dedi doktorumuz gelmezse müdahale edilecekmiş.

Şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz ne güzel. Normal doğum nasip değilmiş mühim olan ikinizinde sağlıklı olmanız.

Aman canım oğlun iyi olsunda sezeryan normal farketmez. Güle gül sağlıcakla büyüt inşallah :) bi ben kaldım sanırım artık

Bende varımmm diye diye bi hal oldum birkaç kişi daha var.

Gözünüz aydın. Maşallah bebişede ultrasonda kaç çıkıyordu kilosu acaba? Bizimde tam 38haftada 3700 dedi doktor ama doğunca kaç olacak acep.

Bnm de 3600 dogdu . Hastane cikisi 3300 oldu. Dr 2 saatte 1 emzir dedi ama 2 saatte 1 uyandiirmak zor oluyo. Cocugu da atrese sokuyo zorla uyan dirmaktan cok hoslanmadim. En fazla 20 dk emzir sonra mama ver dedi son 3 gundur kilo almamamis . Demekki sutun yetmiyor dedi . sariligimiz da azalmamais ama artmamis . Hic emzirmeden 40 cc sut sagdim .kizlar bu az mi . Mamayi vermek hic icime sinmiyor vermek zorundasin dedi . Bir de ilk emzirmeden sonraki sut daha yagli besleyici olanmis . Bebek 20 dka da o kismi almis oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…