Cok sagol Derincim, bu cok farklı bir urunmus bilmiyordum bunu. Ama dedigin gibi gec kaldim sanirim bunun icin. Su an dedigim gibi aslinda var meme ucu ama yaralardan ötürü veremiyorum cok daha kotu oluyor oyle emzirince.
Dun bir doktor tanidik Garmastan pomad onerdi, onu aldim. Biraz kullanayim ise yaramazsa senin dedigin kreme bakayim en iyisi.
Mamayi emzirmeden hic vermiyorum canim,once iki gogsumu birden emziriyorum eger sakinlesmezse mama veriyorum. Bu da nedense gece saatlerinde oluyor. Gun icinde ihtiyac olmuyor. Insallah yüzde yüz anne sutune gecebildigim gunler de olur.
Bepanthen iyidirkızlar benim oğlumun pişiği var uni baby kullandım geçmedi sebamed kullandım yine geçmedi.eart mama angel pişik kremi kullanan var mı?fiyatlarına baktım biraz tuzlu eğer iyiyse alayım malum önümüzde yaz epey lazım olacak.biride bana mustela önerdi.sizlerden fikir bekliyorum
Aman canım oğlun iyi olsunda sezeryan normal farketmez. Güle gül sağlıcakla büyüt inşallah :) bi ben kaldım sanırım artıkKızlar ben bugün 14:30 da yavrumu zorunlu sezaryen ile kucağıma aldım çok şükür. Sabah 6 gibi 5 dakikada bir gelen sancılarla hastaneye geldik, 11 de yatışım yapıldı. En düşük dozda suni sancı vermeye başladılar bir süre sonra kestiler sancıyı. 9 cm açıklıkla oğlumun kalp atışları düşmeye başladığı için acilen sezaryene alındım. Başı kanala girmemişti, yavrum kakasını da yapmış içerde, çok şükür ki yutmamıştı. Şimdi ikimiz de dinleniyoruz.
Kızlar baş dönmesi sersemlik hissi gibi böyle halsizliği olan varmı doğurmayanlardan? Geçen haftaya kadar çok enerjiktim ama şimdi hepsi gitti sanki çok halsizim sizin nasıl durumlar ?
Canm bazen çok enerjik oluyorum bende bazen sadece yatıcak kadar halsiz hissediyorum. Gün içinde bile değişiyor. Normal bence son zmanlara geldik
Çok tesekkürler canım. Evet geleceği zamanı kendi belirlediği için ben de mutlu oldum.Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ne güzel bebiş geleceği zamanı kendi belirlemiş, anne bebek dostu sezaryan olmuş :) Sağlıkla mutlulukla büyüsün inş.
Çok sağ ol canımHadi hayırlı olsun. Kendi istediğinde gelmiş güzel olmuş. Maşallah bebişede.
Tesekkür ederim canım. Amin.Gozunaydin. Allah anali babali buyutmek nasip etsin bahti omru guzel olsun yavrunun.
Ben kullanıyorum canım.kızlar benim oğlumun pişiği var uni baby kullandım geçmedi sebamed kullandım yine geçmedi.eart mama angel pişik kremi kullanan var mı?fiyatlarına baktım biraz tuzlu eğer iyiyse alayım malum önümüzde yaz epey lazım olacak.biride bana mustela önerdi.sizlerden fikir bekliyorum
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım. Bebeğin ve senin sağlığın herşeyden önemli. Sağlıkla kucağına almana çok sevindim, tez zamanda da ayaklanırsın inş.Kızlar ben bugün 14:30 da yavrumu zorunlu sezaryen ile kucağıma aldım çok şükür. Sabah 6 gibi 5 dakikada bir gelen sancılarla hastaneye geldik, 11 de yatışım yapıldı. En düşük dozda suni sancı vermeye başladılar bir süre sonra kestiler sancıyı. 9 cm açıklıkla oğlumun kalp atışları düşmeye başladığı için acilen sezaryene alındım. Başı kanala girmemişti, yavrum kakasını da yapmış içerde, çok şükür ki yutmamıştı. Şimdi ikimiz de dinleniyoruz.
Amin canım çok tesekkürlerAllah analı babalı büyütsün inşallah :)
Hepimiz o durumdayız canım. Bana da doktorum cumartesi muayenede haftaya gelebilir hazırlıklı ol,vücudun doğum sürecine girmiş demişti. Üzülmüş gibiydim aglayacaktim sanki ilk duyduğumda. Eve geldim bir tuhaf olmuştum. İçimde bir sıkıntı gibi bir şeyler. Daha varmış gibi geliyor ama kavuşma zamanı geldi Allah'ın izniyle. Biz adını netlestiremedik mesela daha vakit varmış gibi. :)Canım ya benmi böyleyim anlamadım bugun kontrolden geldik haftaya gelicek gibi duruyor bebek dedi eve geldiğimden beri bi ağlama bi sıkıntı çok tuhaf oldum korku basıyor üstüme bu kadar yakın olduğunun farkına yeni vardık sanırım neden böyle oldum ben
Can'ım peki ürünü nereden aldın? güvenilir bi yerden alayımBen kullanıyorum canım.
Günde 2 kez kadar kaka yapıyor, 3 kere falan da çiş yapıyor. Bez değiştirme sürelerim 4-5 saatte bir olmasına rağmen şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadık. Kendimi eart mama reklamcısı gibi hissediyorum ama vallahi ürünleri çok iyi :) Göğüs ucu kreminden de pişik kreminden de çok memnunum denemeni tavsiye ederim cnm.
n11.com da AileEczanesi diye bi satıcıdan aldım canım. Linki aşağıda. Ürünler kesinlikle orijinal yalnız şimdi fiyatlarına baktım da ben zamanında 89 tl ye almıştım, şimdi 119 tl ye satıyor.Can'ım peki ürünü nereden aldın? güvenilir bi yerden alayım
Benim de sezeryanım cuma günü.Bu arada ben de hala dogurmadim. Cuma gününe sezeryan olacagim. Benimle ayni gün dogum yapacak kimler var
Evet aynen canım çook sevinmem gerekiyormuşta ben böyle üzgün endişeliyim diyede yadırgıyorum elimde değil aynen içimde bir sıkıntı bir belirsizlik var dediğin gibi sanki hep daha zaman var gibiydi şimdi yaklaşmış olduğunı hissetmek beni iyice tuhaf yaptı çok büyüyor gözümde kısacası hissettiklerim korku merak endişe heyecan ama nedenini bilmedğim korkular önüne geiyorHepimiz o durumdayız canım. Bana da doktorum cumartesi muayenede haftaya gelebilir hazırlıklı ol,vücudun doğum sürecine girmiş demişti. Üzülmüş gibiydim aglayacaktim sanki ilk duyduğumda. Eve geldim bir tuhaf olmuştum. İçimde bir sıkıntı gibi bir şeyler. Daha varmış gibi geliyor ama kavuşma zamanı geldi Allah'ın izniyle. Biz adını netlestiremedik mesela daha vakit varmış gibi. :)
Kizlaaar kizlarrr... Hayatta hicbisi planladığım gibi olmaz farkindaydim ama bu kadarini beklemiyordum. Sancilarim 3dk da 1 e dusunce doktorum talimatiyla hastaneye gittik aciklik 1 cm! Sok oldum tabi ben. Servik boyum fazlaydi biliyordum zor olacagini ama imkansiz olacagini bilmiyordum. Tam 36 saat feryat figan hastanede ebeler hemsireler ve doktorumla aglaya hıçkıra annem ve eşimle sanci cektik. O kadar sık geliyorduki. O sirada aciklik 5cm olabildi fakat bebegimin basi kanala inmiyordu. 50 saat uykusuzlugum vardi kaslarım istemsiz titremelere basladi. Narkotik ilacla uyutmaya calistilar biraz ii geldi gibi oldu sonra daha fena geri geldi sancilar. 120lere vuruyordu. Bebegim ve ben o kdr cabaladikki. Bianda yavrukusum yüzü karnima bakcak sekilde konum degistirdi! Pilates topu ve egzersizlerle yüzünü arkaya dondurmeye calistik. Rahim kaslarim cok yorulmustu, normal dogum icin epidural artik takilabilirdi ama daha cook yolumuz vardi ve bebek yanlis pozisyondayken onu bu yorgunlukla normal doguma surukleyebilir miyizin hesabini cok yaptk ama ztn kanala inemedi bi türlü. Esim delirmek uzere ben sinir krizleri geciriyorum sancilardan, doktorum hemsireler butun hastane bitmis durumdayiz, en sonunda yok dedim icimden bi ses hemen sezeryan olmam gerektigini soyluyor. Zangir zangir titreye titreye hadi hemen goturun dedim. Anestezi uzmani spinal icin sabit durabiliyor muyum diye bakti ama ne mumkun. Ztn dedim cok uykusuzum uyutun beni. Kendi kollarimi kendim bantlattim yani ameliyathanede.o kdr sancidan sonra muhtesem bi histi. Sezeryan benim kurtaricim oldu. Cunku Bebegim kakasini yemis hemen midesini yikadilar. Ayilmam kisa sürdü dogum sancisi cektigim icin de yanima emzirebilmek kar kaldi. Simdi iyiyiz elhamdulillah. Gaz sancisiyla bogusuorm. Sirtima omzuma kdr gaz doldum( bu 3 günu unutmak istiyorum...
Oh maşallah annesine geliyor minik. bebeğini düşün rahatlamaya çalış canım. Benimkinin hala gelesi yok bu daha kötü gelmezse müdahale gerekecek çünkü.Bugüm doktordan geldik haftaya gelcek gibi dedi kalbim güm güm çok tuhaf hissediyorum kendimi bide bu halsizlik falan bi ilgnç oluverdim ya ay nasıl olcak diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Sonunda kızım gelmeye karar verdi. Kontrole diye geldik 3 cm açıklıkla Dr eve göndermedi. Şimdi doğumu bekliyoruz. Dua edin bize anneler...
Kızlar ben bugün 14:30 da yavrumu zorunlu sezaryen ile kucağıma aldım çok şükür. Sabah 6 gibi 5 dakikada bir gelen sancılarla hastaneye geldik, 11 de yatışım yapıldı. En düşük dozda suni sancı vermeye başladılar bir süre sonra kestiler sancıyı. 9 cm açıklıkla oğlumun kalp atışları düşmeye başladığı için acilen sezaryene alındım. Başı kanala girmemişti, yavrum kakasını da yapmış içerde, çok şükür ki yutmamıştı. Şimdi ikimiz de dinleniyoruz.
Aman canım oğlun iyi olsunda sezeryan normal farketmez. Güle gül sağlıcakla büyüt inşallah :) bi ben kaldım sanırım artık
Gözünüz aydın. Maşallah bebişede ultrasonda kaç çıkıyordu kilosu acaba? Bizimde tam 38haftada 3700 dedi doktor ama doğunca kaç olacak acep.selam arkadaşlar biraz geç oldu ama ancak vakit bulabildim 5 ocakta oğlumu sezeryanle dünyaya getirdim. ikimizde iyiyiz. çok rahat bir doğum oldu. oğlum 38 hafta 2 günlük 3700 gr doğdu 3 gün sonra sütüm geldi ama hala yeteri kadar artmadı çok üzülüyorum. mama vermek zorunda kalıyorum. ne yaptıysam artmadı malesef
Doğum kilosuna göre değişiyor canım.
Mesela 3,5 kg ve üzeri doğduysa en fazla 3 saatte bir emzirmek gerekiyor. Ama 2,5 kg doğduysa en fazla 2 saatte bir gibi...
Yalnız sarılık riski sebebiyle benim naçizane tavsiyem kilosu iyi doğduysa bile 2 saatte bir emzir derim. Sütüm geldiği halde, sık sık emzirmeye çalıştığım halde sarılığı 16 lardan döndürdüm.. Hem bebek ne kadar sık emerse kolostrumdan sonraki sütün o denli hızla gelir. Biraz yoğun bi tempo ama bebek uyurken sen de dinlenebilirsen eğer 2 saatte bir emzirme ile kısa sürede hem sütün iner hem sarılık biter sonrasında 3 saatte bire geçersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?