Pişikler için kantaron tağı iyi geliyormuş cnm aklında olsun..kızlar benim oğlumun pişiği var uni baby kullandım geçmedi sebamed kullandım yine geçmedi.eart mama angel pişik kremi kullanan var mı?fiyatlarına baktım biraz tuzlu eğer iyiyse alayım malum önümüzde yaz epey lazım olacak.biride bana mustela önerdi.sizlerden fikir bekliyorum
Kızlar ben bugün 14:30 da yavrumu zorunlu sezaryen ile kucağıma aldım çok şükür. Sabah 6 gibi 5 dakikada bir gelen sancılarla hastaneye geldik, 11 de yatışım yapıldı. En düşük dozda suni sancı vermeye başladılar bir süre sonra kestiler sancıyı. 9 cm açıklıkla oğlumun kalp atışları düşmeye başladığı için acilen sezaryene alındım. Başı kanala girmemişti, yavrum kakasını da yapmış içerde, çok şükür ki yutmamıştı. Şimdi ikimiz de dinleniyoruz.
Mrb cnm . Gecmis olsun . Benm de suni sanci ile benzer sekilde ilerleri dogumum 28- 29 saat dayanabildim . Bebisin basi hagif saga kaydı. Daha fazla ac ve susuz uykusiz dayanamayacagimi anlayinca hemen sezaryen istedim . O kadar saat bekledigim acilar cektigim o 2 günü gercekten unutmak ustiyirum. Normal dogum fuziksel yeterlilik meselesi . Bazen ne yaparsan istedgin gibi olmuyir. 40 haftam grip disinda hic problemsiz gecti ama yine normal dogum olmadi.
Yenidoğanın doğum kilosunun %10 kadarını vermesi normaldir. Yani senin bebeğin kilosuna göre 360 grama kadar kilo verebilir ama daha fazlası iyi değil. 300 gram ödem atarak taburcu olmuşsunuz, emzirme işini sıkı tutmanda fayda var canım.Bnm de 3600 dogdu . Hastane cikisi 3300 oldu. Dr 2 saatte 1 emzir dedi ama 2 saatte 1 uyandiirmak zor oluyo. Cocugu da atrese sokuyo zorla uyan dirmaktan cok hoslanmadim. En fazla 20 dk emzir sonra mama ver dedi son 3 gundur kilo almamamis . Demekki sutun yetmiyor dedi . sariligimiz da azalmamais ama artmamis . Hic emzirmeden 40 cc sut sagdim .kizlar bu az mi . Mamayi vermek hic icime sinmiyor vermek zorundasin dedi . Bir de ilk emzirmeden sonraki sut daha yagli besleyici olanmis . Bebek 20 dka da o kismi almis oluyor mu
Canım sen o mesaji yazdığında ben hastane yolundaymisin:) ikimizin de gözü aydın :)Yaklaşık 2 saattir 6-10 dk arası değişen sıklıkla gelen kasılmalar var. Bu şekilde saatlerce gelip sonra birden kaybolduğu çok olmuştu, bakalım bu sefer ne olacaksenin sancılar ne alemde?
Gözün aydın canım maşallah tosuncuk doğurmussun tebrik ederim :) allah analı babalı büyütsün inşallah. Normal ultrqson kilosu kaç gidiyodu?Kızlar o kadar şikayetten sonra yazamadım, oğlum sali aksami 10 da doğdu. Allah nasip etti normal doğum oldu ama kesi yedik. Tabi sipanin 3.900 ve 55 cm olmasının da etkisi var. Benim sancılar birden sıklaştı ve hastaneye gittiğimizde 5 cm olduğunu söylediler bile. Hastanede geçirdiğimiz 3.5 saatin sonunda oğlum kucağımdaydi. Nasıl bu kadar çabuk oldu anlamadım. Ebem çok iyiydi, eşim harika koçluk yaptı, ben de son derece sakin ve konsantre idim. Bunların yalnisira burada doğum öncesi akupunktura gitmiştim. Başta çok entel dantel gelmişti ama kendi kadın doğumcum dedi ki normalde 1 cm açılma için 1 saat gerekir, akapunkturda bu yarıya düşüyor demişti. Doğruluğunu bilemem ama özellikle şubat mart anneleri düşünebilir. Ben haftada 1 gün 20 dakika olmak üzere 3 seans gittim.
Bu saatte uyanıklık tabi ki emzirmekle alakalı. Sütüm var mı bilemiyorum ama oğlum feci hırslı emiyor. Daha ikinci günden göğüsler pert. Nolcak göreceğiz
Bekleyen annelere hem sabır hem de kolaylık diliyorum
Canım ben soğuk sıkım zeytinyağı ve mustela kullanıyorum daha çok zeytinyağı sürdüm şimdilik iyiCan'ım peki ürünü nereden aldın? güvenilir bi yerden alayım
Oy oy hadi bakalım allah analı babalı büyütsün :) nasıl oldu canım doğumun kendini iyi hissettiğinde anlatır mısın :)Kızlar kızım gece 1 de normal doğumla dünya geldi Elhamdülillah. Sancı anında sizler de aklımdaydınız. Henüz doğum yapmamış arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun ... :)
ya Can'ım bende soğuk sıkım zeytinyağı sürdüm hatta zeytinin sütü diyorlar ama geçirmedi.biz hastanede yatmıştık ya o Zaman eczanede canbebe vardı onu kullandım yavrum pişik oldu naptıysam geçmedi.bende eart angel ile mustela arasında kaldım.Canım ben soğuk sıkım zeytinyağı ve mustela kullanıyorum daha çok zeytinyağı sürdüm şimdilik iyi
Kızlar o kadar şikayetten sonra yazamadım, oğlum sali aksami 10 da doğdu. Allah nasip etti normal doğum oldu ama kesi yedik. Tabi sipanin 3.900 ve 55 cm olmasının da etkisi var. Benim sancılar birden sıklaştı ve hastaneye gittiğimizde 5 cm olduğunu söylediler bile. Hastanede geçirdiğimiz 3.5 saatin sonunda oğlum kucağımdaydi. Nasıl bu kadar çabuk oldu anlamadım. Ebem çok iyiydi, eşim harika koçluk yaptı, ben de son derece sakin ve konsantre idim. Bunların yalnisira burada doğum öncesi akupunktura gitmiştim. Başta çok entel dantel gelmişti ama kendi kadın doğumcum dedi ki normalde 1 cm açılma için 1 saat gerekir, akapunkturda bu yarıya düşüyor demişti. Doğruluğunu bilemem ama özellikle şubat mart anneleri düşünebilir. Ben haftada 1 gün 20 dakika olmak üzere 3 seans gittim.
Bu saatte uyanıklık tabi ki emzirmekle alakalı. Sütüm var mı bilemiyorum ama oğlum feci hırslı emiyor. Daha ikinci günden göğüsler pert. Nolcak göreceğiz
Kızlar kızım gece 1 de normal doğumla dünya geldi Elhamdülillah. Sancı anında sizler de aklımdaydınız. Henüz doğum yapmamış arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun ... :)
Bir tecrübem yok henüz ama aynı durumu yaşasam sanki eart mama angel tercih ederim nedense o daha ii gibi geldi bana.ya Can'ım bende soğuk sıkım zeytinyağı sürdüm hatta zeytinin sütü diyorlar ama geçirmedi.biz hastanede yatmıştık ya o Zaman eczanede canbebe vardı onu kullandım yavrum pişik oldu naptıysam geçmedi.bende eart angel ile mustela arasında kaldım.
Kızlar o kadar şikayetten sonra yazamadım, oğlum sali aksami 10 da doğdu. Allah nasip etti normal doğum oldu ama kesi yedik. Tabi sipanin 3.900 ve 55 cm olmasının da etkisi var. Benim sancılar birden sıklaştı ve hastaneye gittiğimizde 5 cm olduğunu söylediler bile. Hastanede geçirdiğimiz 3.5 saatin sonunda oğlum kucağımdaydi. Nasıl bu kadar çabuk oldu anlamadım. Ebem çok iyiydi, eşim harika koçluk yaptı, ben de son derece sakin ve konsantre idim. Bunların yalnisira burada doğum öncesi akupunktura gitmiştim. Başta çok entel dantel gelmişti ama kendi kadın doğumcum dedi ki normalde 1 cm açılma için 1 saat gerekir, akapunkturda bu yarıya düşüyor demişti. Doğruluğunu bilemem ama özellikle şubat mart anneleri düşünebilir. Ben haftada 1 gün 20 dakika olmak üzere 3 seans gittim.
Gözünüz aydın kızlar, Allah analı babalı büyütsün inşallah :)Kızlar kızım gece 1 de normal doğumla dünya geldi Elhamdülillah. Sancı anında sizler de aklımdaydınız. Henüz doğum yapmamış arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun ... :)
Canım benim doktor 4 kiloya yakın doğar demişti. Bizim korkumuz 4u çok geçmesiydi.G
Gözün aydın canım maşallah tosuncuk doğurmussun tebrik ederim :) allah analı babalı büyütsün inşallah. Normal ultrqson kilosu kaç gidiyodu?
Aslicim ben mustela kullaniyorum.ya Can'ım bende soğuk sıkım zeytinyağı sürdüm hatta zeytinin sütü diyorlar ama geçirmedi.biz hastanede yatmıştık ya o Zaman eczanede canbebe vardı onu kullandım yavrum pişik oldu naptıysam geçmedi.bende eart angel ile mustela arasında kaldım.
1 haftadan sonra kullana biliyormuşum canım sordumBana drum söylemişti ama bende senin korktuğun gibi korkup kullanmadım 40 im çıkana kadar dr un tavasiyesi de aslında göbek yaraya baskı yapmasın diye sanırım rahat hareket edebilmek için dr una danis istersen ne önerecek değişebiliyor fikirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?