2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aynı durumdayız ama doktorlarımızın görüşleri farklı benim doktorum ilk bana doğumu nasıl istiyorsun dediğinde bende bi sorun olmadığı sürece normal dedim tamam en iyisi zaten epiduralli normal yaparız dedi bende birşey demedim. Bazen acaba epidural olmasa dayanmak çok mu zor diye düşünüyorum ama doktoruma göre epidural en rahatı ve sorunsuz kendide öyle yapmış doğumunu. Bende hiç itiraz etmedim ama aklımada bazen takılıyor. Ama benim bildiğim açıklık 4 cm geçmeden yapılıyor yanılmıyorsam. 4 cm sonrası yapılması anlamsızmış.

kızlar ben de bebeğimi kucağıma aldım Allaha şükür..zor bir doğum geçirdim..normal doğumdan sezeryana döndü..ama bebeğimde ben de iyiyiz Allaha şükür..17.01.2017 de doğdu yavrum..gönlümden geçen hep buydu Rabbim öyle nasip ettti..ama doğumum istediğim gibi olmadı..kızlar illa normal doğum olsun diye zorlamayın..hayırlısını isteğin Rabbimden olmadığı yerde de inat etmeyin..bebğimin suyu azaldığı için hiç sancım olmadan suni sancıyla başladı doğumum..dayanamadığım için epidural aldım..epiduralin yan etkisi oldu bende..ve normal doğumu başaramadım..nasip böyleymiş..9 cmlik açıklıktan sezeryana geçtik..enson beni uyutun diye bağırdığımı hatırlıyorum..sezeryan kısmı çok rahat oluyor sonrası elbette zor kalkıp yatması..ama doğuramayacağımı anladığım yerde inat etmek anlamsızdı..Rabbim benim için hayırlısını böyle uygun görmüş..inşallah sizler kolay bir şekilde alırsınız yavrunuzu kucağınıza..

Ayy herkes teker teker doğuruyo :) hayirli olsun dogum yapan annelere saglikla buyusun bebisler insallah.

Bende yarin 7.30 da hastaneye gidicem ogle olmadan yavrum kucagimda olur insallah. Rabbim hepimize hayirli kolay doğumlar nasip etsin insallah

Ayy herkes teker teker doğuruyo :) hayirli olsun dogum yapan annelere saglikla buyusun bebisler insallah.

Bende yarin 7.30 da hastaneye gidicem ogle olmadan yavrum kucagimda olur insallah. Rabbim hepimize hayirli kolay doğumlar nasip etsin insallah

Rahimde kan birikmesi sorunum icin bugun tekrar doktordaydim arkadaslar.
Cok şükür pihti kuculmus, rahim de normal boyutuna ulasmak uzere bu da onemli bir sey dedi dr. Normali 7,5cm falamis benim su an 10cm mis. Normal boyutuna gelince artik korkmaya gerek yok su an bile tehlikeyi atlattigini dusunuyorum dedi doktor.
Tabi surprizlerle dolu bir rahmim olduğu icin kesin konusamiyor :)
Haftaya tekrar gidecegim insallah tamamen kurtulmus olurum artik.
Ve tekrar soyluyorum sizler de sezeryan sonrasi ilk hafta kontrolunuzu ihmal etmeyin, kanamanizi takip edin.
Aniden kesilen ve tekrar olmayan kanamalar riskli durumlar olusturabilir Allah korusun.

gözün aydın Can'ım Allah analı babalı büyütsün.sağlıklı kucağına aldın ya en önemlisi bu.bide erkek oldu de mi?

geçmiş olsun Can'ım.korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz

Geçmiş olsun. Neyseki sonu güzel olmuş. Gözünüz aydın.

Hadi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Allah yardımcınız olsun. Kolay doğumlar.

İnternetten de baktım 4cm den sonra yapılıomuş canım. Daha erken olursa doğum durabiliyormuş. Bugun bi tanıdık epiduralle yapmıs rahat etmiş. O yüzden bende tersine doktora baskı mı yapsam diyorum :)

Canım cok geçmiş olsun güle güle büyüt. Aynı şeyi yaşayan bi kaç kişi oldu burda. Hayırlısı olsun hepimiz içinn

çok sevindim canım inş kaybolacakta...
Benim bugün göğüslerim çok yumuşak sanki

Kızlar biri garmastan kullandığını yazmış da kimdi acaba .. telde girdiğim için geri dönmek zorunda oluyo.. bugün bende aldım ama her emzirmeden önce kremi Göğüs ten temizlemek gerekiyo muu ??

Kızlar biri garmastan kullandığını yazmış da kimdi acaba .. telde girdiğim için geri dönmek zorunda oluyo.. bugün bende aldım ama her emzirmeden önce kremi Göğüs ten temizlemek gerekiyo muu ??
O kişi kimdi hatırlayamadım ama kutusunda yada prospektüsünde yazar büyük ihtimalle. Ama silmeye gerek olmayan bir krem dahi olsa ben olsam rahat edemez silerdim.

Bende lazım olur diye kaydetmişim sayfanın resmini. Esra aldım deniycem demişti

Gozunaydin zor olmus ama atlatmissiniz Rabbim saglikli guzel omur versin evladina.

Kizlar merhaba 17 sinde bende sezeryan doğum yaptım. Memeyi kabul etmiyo oğlum ilk zamanlar sütüm yok diye mama verdik hastanede sarılık olmasın diye aç bırakmak istemedim.
Şimdi sagma makinesi ile sagip vermeye basladim. Hemşire 30 cc 2-3 saatte bir yeter dedi
Tama o kadar sütüm cikmiyo 20 cc falan yeterli mi sizce 3 saatte bir. Ek mama vermeme gerek var mı doyar mi sizce. Kafam karıştı. Aç kalmasin diye uğraşıyorum.

Bir de Memeyi ilerde hiç almamalı yapar mı acaba biberonla sagip veriyorum diye ne yapsam

Cnm biberonun nasıl bi marka anne göğsüyle aynı biberonlar var Dr browns Philips avent fln bebek bnlarla beslendiģinde anne memesini yadırgamıyo bnmde sütüm tam yetmiyor Philips avent biberonla mama veriyorum ama gògsümüde rahatlıkla emiyo biberonun öyle değilse alıp bunuda deneyeblrsin

çok sevindim canım inş kaybolacakta...
Benim bugün göğüslerim çok yumuşak sanki
Yumusak gogus terbiye edilmis gogustur:) sert olmasi iyi degil aslinda. Gogsunu ne kadar cok bos tutarsan emzirme yada sagma seklinde o kadar cok sut uretimin hizlanir ve artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…