2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar biz şimdi 1. Ay kontrolumuzden geldik oğlum 1700 gr almış. . Sadece anne sütüyle besliyorum acaba bu kadar kilo alması normal mi
Anne sutu obez yapmaz hareketlenmeye baslayinca hemen eritir o kiloyu ama azicik cok almis canim sende bizim gibi surekli memede tutuyorsun sanirim ve sutunde yariyor masallah bizde çok aldik doktorumuz azicik oyala bagirsaklarini midesini bu kadar yorma bu kadar emmeye bunca gazda normal dedi.

Cok üzülüyorum sana keske yapabilecegim birsey şöyle yap diyebilecegim bir oneriyle gelebilsem sana. Eğe batmasi diye birsey duydum bu olunca cocuk emmez goguste durmaz aglarmis. Bu oldugunda çocuğun eli bacagi bırbirine degmezmis yani sag el sol bacaga kavusmazmis acaba mi diyorum ne bileyim varmi boyle huysuzluguda.

Cok sagol canim.
Onu annem de soyler surekli.ama ben cesaret edemiyorum ki oyle elleriyle bacaklarini birlestirip bakmaya. Kizima yapmışlardı ama icim bir tuhaf olmustu.
Oncesinde ovdular masaj yaptılar. Ben tek basima korkarim yapamam yani.

1.5 saatte bir emiyo cnm geceleri de 2.5 saatte bi emiyo çok mu sık emiyo acaba o almadığı sürecede zorla vermiyorum

Ay Esram canım ya sen söyledikce benimde ciğerlerim acıyor resmen... kantaronubdenedşn mi benimrahatlattı şükür dra da sordum kullanabilirsin dedi. Benim oğlanda sadece ucunu alıyor ne kadar uğraşsamda tamamen kavramıyor.
İnş atlatırsın bu sıkıntılı günleri çarçabuk

Kızlar hepinize günaydın
Sizlere bir şey soracağım ben tek göğüsten emziritorum bir tqneanden süt hiç gelmiyor başlarda 10 cc geliyordu artık hiç gelmiyor. Ucu yok zaten birde süt gelen delikler çok azdı tamamen kapandı 3-4kere mastit oldu aynı göğsüm...
Tek göğüsten doyar mı acaba kuzum ona çok takıldım.

Sagim yaparak sutu geri getir vakit kaybetmeden canim hem ucuda cikar sagdikca denedinmi

Yok dimi yaninda bir buyugun belki ondandir sıkıntısı yakin bir arkadasim yasadi ayni durumu bu sekilde duzeldi hep kocakari isleri derim boyle seylere ama sahit olunca insan dogruymus diyor

Kizi uyutmaya calisinca bir yandanda kisacik yazdim elbetteki tek gogsunlede doyurursun ama daha yolun başından onlem almakta fayda var sagmiyorsan eger oncesinde sut gelmesede ilk o gogsu ver bebegin ememesede diliyke uyarsin akabinde sag vazgecme 10 20 derken artacaktir her zaman bir goguste digerinden daha cok sut olurmus zaten sag yada sol farketmez. Mastitte bu durumu tetiklemistir biraz gayret ederek hem ucunu cikartirsin hemde sutunu geri getirirsin insallah

Kızlar bebeklerinizi ayaginizda sallıyor musunuz gaz sancısı na çok iyi geliyomus duyan var mı?

İnş canım ya tek göğüsten olunca akşam geceye doğru süt yetmiyor artık hasta olmadan emziriyordum o göğsümü olmasada ama bebeğim hasta olunca süt gelmediğinden emmek istemedi.

Nur cok sagol canim. Sabah dedim esime kantoron yagini. Insallah gidebilirse aktara alacak.
Kizimi emziremedim oglum da böyle oldu.
Once 2 yasina kadar diyordum ama simdi 6 ayi bir tamamlasaydik anne sutuyle demeye basladim. Pek umudum kalmadi duzelecegine

İnş düzelir canım brn birde göğüs ucu çıkarıcısı niplette kullanıyorumonu takınca süt doluyor içine galiba o sütte iyileştiriyor

Yok dimi yaninda bir buyugun belki ondandir sıkıntısı yakin bir arkadasim yasadi ayni durumu bu sekilde duzeldi hep kocakari isleri derim boyle seylere ama sahit olunca insan dogruymus diyor
Bismillah deyip baktim canim birleşiyor ayaklariyla kollari.
Kayinvalidem var aslinda yakinda ama kizima öyle şeyler yapmıştı ki bunun icin istemeye cesaret edemiyorum.
Cocuk yuzustu yatarken hicbir tedbir almadan ayak bileklerinden tutup kaldırıp sallamisti. Deliye donmustum oyle sey olur mu diye .

İnş düzelir canım brn birde göğüs ucu çıkarıcısı niplette kullanıyorumonu takınca süt doluyor içine galiba o sütte iyileştiriyor
Surekli sut suruyorum ben de o sut memede kuruyana kadar da kapatmiyorum.
O kadar alistim ki artik kapiya falan memeler ortada cikiverecegim diye korkuyorum :)

Doyar bence. Ben de her emzirmede tek gogsumu veriyorum. Sol gogsumden guzel geliyor sut ama sagda cok az.
2 kere sol emzirip bir kere sag veriyorum. Yani 5-6 saatte bir ancak sira geliyor ona yoksa cerezlik niyetine emiyor yani.
Sen de sut gelen gogsunu sık emzirdigin icin vucut ona ayarlamistir kendini doyurur bence.
Ama yine de sagmaya devam et bence 10 cc bile olsa kardir.

Esra canım Allah yardımcın olsun çok üzülüyorum sen böyle yazdıkça.dualarım seninle inşallah en kısa sürede iyileşir göğüslerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…