2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Neyse demekki ondan değilmiş annelik boyle iste cesaret edemeyecegin seyi bile yaptiriyor mecbur kalınca:) kaynananda cok fenaymis o nasil harekettir saka gibi

Sabirsiz61 Can'ım bende geçen gece senin yaptığın gibi yapayım dedim.ertesi gün bebeği anneme bırakıp dışarı çıkacaktım.güya sağdıcım sütü anneme verecektim ben dışarıdayken içirir diye.gece yatmadan önce oğlumu emzirip göğüslerimi sağıp öyle yattım 60 cc süt sağdım Nasıl olsa geceleri sütüm çok oluyor diyerekten.yapmaz olaydım.gece sütüm çok az kaldı.sağdığım sütü de sabah 10 gibi vermek zorunda kaldım.acaba benim neden o kadar çok sütüm olmuyor.bazen diyorum ki üç çocuğun önünde dönüyorum fazla istirahat edemiyorum ondan mı acaba?ama üç çocuğu olupta sadece anne sütüyle besleyen anneler de var.ben dışarı çıktığımda mecburen annem 30 cc mama yapıyor o mama oğlumu biraz tutuyor bende gelince hemen emziriyorum.çok istiyorum sadece anne sütüyle beslemeyi

Aslicim ben de kisa bir suredir cok sukur sadece anne sütuyle besliyorum.
Ama benim de oyle dolu doli sutum yok.
Sagarsam emzirmeye sut kalmiyor :)
Sagmiyorum o yuzden hic.
Ise baslayinca falan artik ne olursa yani...ek gidaya gecmis olacagiz ve insallah mesaim az olacak. Oldugu kadar emer olmadigi yerde takviye ederiz diye düşünüyorum.

.
inşallah Can'ım.peki bebeği bırakıp dışarı çıkıyormusunuz hiç.ben anneme bırakıp çıkıyorum çocukların ihtiyaçları oluyor onları temin etmek için çıkıyorum.hemde evde çok bunalıyorum bana biraz hava değişikliği oluyor.ama ben çıkınca annem mecbur az mama yapıyor

Neden verdin emzirirken göğsünde sut kalmadigina eminmisin sagimla cikan sutu asla baz alma yorgunluk elbetteki sut üretimini etkiliyor benimle kendini bir tutma misal bende tek cocuk is guc yapmasam yemek yapmasamda olur ama sen öyle degilsin. tamam sagim sonrasi meme verince sakir sakir akmiyor ama yeter ona sen doymadigini düşünüp evhamlaniyor olabilir misin ?

Canim sucluluk hissetme psikolojisi iyi olmayan anne olmaktansa cik hava al gez dolas gunde 1 2 kez mama verildi diye kendini kotu hissetme tamamen mama ile beslenen bebeklerde var onlarin anneleri kotu annemi yada o bebekler sagliksiz mi mamaya karsiyim evet vermiyorum ama mecbur kaldiktan sonra baska care mi var sen elinden geleni yapiyorsun bu kadari hakkin keske olsada kendi sutunu biraksan ama devam et artacak sutun duzen oturacak emin ol

Daha once hastane vs icin cikmistik bebegi birakip ama o zamanlarda mama iciyordu oglum.
Sadece anne sutune geçeli bir yere cikmadik daha birakip.
Oyle bir durum olursa cikmadan hemen once sagip bırakmayı denerim sanirim.
Ama daha once de yazdim sipa biberonu da istemiyor ki. Bir sure yapisik yasayabiliriz bu gidisle :)
Unutmadan, benim zaten su asamada birakip cikabilecegim kimse yok :)

Kizlar bizde 37gunluguz. Bu zamana kadar iyi gidiyorduk. Sutum az oldugu icin Gündüz anne sutu gece mama verıyordum. Son kontrolde yanı bırıncı ayın sonunda toplam bır kılo alınca doktor fazla olduğunu soyledı. Mama yı hıc vermemeye başladık. Sütüm de ıyı gıdıyor artış var gıbı. Ancak ıkı gündür kaka yapmakta zorlanıyor kızım Ve ıkı gündür aksama doğru çok ağlıyor. Dün doktora gıttık çok gazı var dedı doktor fıtıl le yapabıldı kakasını. Kolık olmaz ınsallah kolık degıldır dımı. Allahtan gece ıyı uyudu kakasını yaptığı ıcın mı çok ağlayıp yorulduğu ıcın mı bılmıyorum. Gazla uğraşan anneler SıZde durum nedır

yani doyup doymadığını Bebek'ten anlıyorum.sabah 10 gibi emziriyorum susmuyor öbür göğsümü de emzirdim yine susmadı en son çaresiz kalıp saydığım sütü verince sustu valla.göğsümü sıktığımda az miktarda süt geliyordu.oğlum huysuz bi Bebek değil karnı doyunca gazı çıkınca altıda temizse susuyor.susmayınca bende aç kaldığını düşünüyorum.bilemedim ki kafam allak bullak oldu

Ayyy ne guzel biz 45 gunluguz tik yok hala bakalim ne zaman gelecek :)
valla ben çok sevindim adet olduğuma çünkü karnım adet olmaya başlayınca iniyor.dün bir mağazaya girdim çalışan kız bana bi pantolon gösterdi bunu hamilelerde giyiyor beli rahat dedi.beni hamile sandı bende hiç bozuntuya vermedim

E o zaman senin anlattigina gore benim kiz hep ac hic durmuyor ya uyuyacak ya emecek yada kucakta duracak vertigom yeniden azdı ayakta duramiyorum kimsemde yok yalnizim bittim resmen ama ac olmadigindan emin oldugum icin kucakta evi oda oda geziyorum rehber gibide bir yandan evi anlatiyorum ona bilmis bilmis dinliyor kafayi siyirtti bana. Emzik almaya basladi demistim zaten o azicik rahatlatti meme istediginde yeni emdiyse veriyorum cupcupluyor bazen kazayla uyuya bile kaliyor :) bence sen siktiginda sut geliyorsa sagdigini verip kolaga alistirma mizildansin biraz bisey olmaz emin ol acliktan yapmiyordur benimde sutum oyle sakir sakir degil ama yeni sagim yaptıysam iki gogsumude emziriyorum işimi görüyor. Inanilmaz zekiler mizildandiginda huysuzlandiginda o biberona ve mamaya yada sagilmis sute ulasacaklarini bir kez kesfettilermi gerisi geliyor.

Hahah karnin duruyordu demekki zaten adet olunca inecek ama magazadaki de pis pot kirmis :) biraz ozel olacak ama merak ediyorum 40 sonrasi iliski oldu mu ben kendimi cok kastim ve korkuyorum canim yanacak yada dikislerime zarar gelecek diye buda inanilmaz etkiliyor bunu yasayan var mi tek degilim herhalde duzelir.

Canim hepsi geciyor. Benimki artık çok agrimiyor ama ablamdan biliyorum artık göğüs uçları ortadan ikiye ayrılmış kanaya kanaya emzirdi bebeğini 2 ay ama sonra bir cildiyeciye gitti o doktor neden gelmekte bu kadar geç kaldığını söyledi ve hemen tedaviye başladı kısa sürede iyileşti, bence çok kötü durumdaysa vakit kaybetmeden bir cildiyeciye git derim . Allah şifalar versin çok zor bir durum ama geçecek hepsi

canım her şeyi denedim bende.. bana sadece e vitamini fayda etti gibi denemediysen deneyebilirsin..ama benim yaramazım çok sert emiyor..damağına sıkıştırıp çekiştiriyor sürekli onun için tam iyileşemedi bir türlü..ama en azından yaralar biraz kapanmaya başladı..

ah bu çocuklar bizleri ne hale soktular değil mi?bide senin dediğin gibi deniycem bakalım

Can'ım biliyorsun benim lekelenmem uzun sürmüştü internetten baktım özre giriyormuş doktorada sordum bi sakıncası yok dedi bende bir kere ilişkiye girdim.biz bir de 1 1,5 ay kadar hamileykende uzak durmuştuk benim suyum azdı diye.aslında doktor sakıncası yok demişti ama biz korktuk işte.yani nerden baksan bizim en az 3 ay olmuştu onun için Can'ım çok acıdı acımadı dersem yalan olur.daha ikincisi olamadı ama malum adet oldum.bilmiyorum adet bitsin de bakalım artık ama acıması dikişlerle alakalı değil.o konuda korkma bişeycikler olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…