Kızlar nasılsınız. Ben uykusuz yorgun bitik durumdayım. Bebeğim hala hasta birde annemle boğuşuyorum. Çocuğa ne bulursa vermek istiyor. Sürekli bebeğin başındayım o yüzden... akşam çocuğun emziğini almış frambuaza batırmış allahtan ağzına varmadan yakaladım.
Bayanlar bir de ben bu süt sağma işini çözemedim. Avent'in natural elektronik süt sağma makinası var elimde görümcemden gelme. Bazen çok iyi sağabiliyorum ama bazen vakumlamıyor sanki makina. Kuramıyorum sanırım. Avent sağma makinası kullanan var mı aranızda?
Bir de çok çok yavaş ilerliyor ben de sağma işi. Sabır işi resmen baya uzun sürüyor çıkan sütde anca 60cc gibi. Sizlerde de böyle mi?
Ay ben olsam deli olurum bu benim çocuğum siz yaptınız ama ben yapmıyorum derdim. Ben mi çok tersim nedir. Allah sabır versin canım kendi annen kime ne diyecen zor iş.Evde bazen kullanıyoruz canım yenidoğan aparatınıda aldım. En azından evin içinde dolanırken oda rahat ediyor.
Öksürüğümüz geçmedi teyzesi antibiyotik vermemek için direndik azalttık şükür ama geçmedi.
Aynen canım benimde tansiyon düşük zaten şimdi güvenip dinlenemiyorumda benim bal alerjim var çocuklarımın alerji düzeyi o yüzden yüksek oluyor. Uyarıncada biz çocuklarımızın hepsine yaptık diyor. Ne anlıyorlarsa el kadar çocuğa sürekli bir şeyler yedrmekten
Ben yemiyorum gerçi ben onları uzun zaman önce bıraktım kırk yılda bir sucuk yersem yerim o kadar. Kuru fasülye nohut mercimek yemiyorum özellikle. Birde doktor bir hafta süt ve ürünlerini yeme bebeğin gazı ağlaması değişecek mi bi bak dedi süt alerjisi çok yaygın artık dedi. Bugün itibari ile onuda deniyorum.Kızlar salam sucuk yiyo musunuz. Neleri kestiniz neler yiyosunuz söyler misiniz.
Biz variz33 günlük kızım. Uyumadığı ve emmediği zaman diliminde sürekli kucakta gezmek istiyo. Çok belin sırtım ağrıyo böyle. Siz neler yaşıyosunuz bu konuda? Ve bir çözümü olan var mı?
Salam sucuk zaten cok nadir girer bizim eve. Onlari pas geciyorum.Kızlar salam sucuk yiyo musunuz. Neleri kestiniz neler yiyosunuz söyler misiniz.
Frambuaz mııııııı suyu tartışırken one oleKızlar nasılsınız. Ben uykusuz yorgun bitik durumdayım. Bebeğim hala hasta birde annemle boğuşuyorum. Çocuğa ne bulursa vermek istiyor. Sürekli bebeğin başındayım o yüzden... akşam çocuğun emziğini almış frambuaza batırmış allahtan ağzına varmadan yakaladım.
Ben kullanıyorum canım. Memnunum aslında cok yavas sağmıyor 10 15dk da 60cc sağıyor. doluyken tabi boş oldugunda 20 anca cıkıyor. Makine yeni olduğu için vakumlamama gibi bi sorun görmedim.Bayanlar bir de ben bu süt sağma işini çözemedim. Avent'in natural elektronik süt sağma makinası var elimde görümcemden gelme. Bazen çok iyi sağabiliyorum ama bazen vakumlamıyor sanki makina. Kuramıyorum sanırım. Avent sağma makinası kullanan var mı aranızda?
Bir de çok çok yavaş ilerliyor ben de sağma işi. Sabır işi resmen baya uzun sürüyor çıkan sütde anca 60cc gibi. Sizlerde de böyle mi?
Valla deli olsamda böyle birde kızımla kavga ediyor. Tabi oda bana sarıyor tam hunilik oldum.Allah allah ben annelerin aksine sadece emmeden yana olurlar sanıyordum. Ben olsam çok kızardım.
Bizde bittik gaz yüzünden uykuya hasret kaldık. Herkesin bir sıkıntısı var demek.
Bende avent kullanıyorum ödünç aldım. Memnunum en hızlı ayarda elimle de sıkarak sağıyorum daha hızlı oluyor. Göğüslerim acıyor benimde bayadır sağarkende ilk etapta acıyor ama geçiyor sonra. Çıkan sütün miktarı değişiyor mesela sabah uyanınca daha çok çıkıyor.
Ay ben olsam deli olurum bu benim çocuğum siz yaptınız ama ben yapmıyorum derdim. Ben mi çok tersim nedir. Allah sabır versin canım kendi annen kime ne diyecen zor iş.
Normalde de anlaşamayız canım hep ben doğruyu bilirim modundayız. Ben karıştırmayıncada böyle yapmaya çalışıyor. Martın başında gideceknur_84 Allah sabır versin sana annen neden boyle yapiyor ya? Normalde de gecimsiz biri mi yoksa bebekten oturu mu boyle davranıyor?
Yardımcı olmayacaksa yuk de olmasa bari.
Cok mu kalacak daha?
Canim bende Sevi bebenin kiraz cekirdegi torbası var, 1 saate yakın sıcaklığını koruyor o sürede bebeğin rahatlamasi için yeterli oluyor hatta ben torbayi kalorifer in üstüne koyuyorum orda yeterince ısınıyor öyle kullanıyorum.Biz 1 haftadir biogaia kullaniyoruz ama bir etkisi yok henuz.
Dun aksam delirdi oglum da.
Artik caresizlikten eski usulleri denedik.
Zeytinyağını ocakta ilittim, onunla karnina masaj yaptik. Sonra da utuyle havlu isitip isitip karnina koyduk oyle rahatladi.
Sevibebenin kiraz cekirdekli bel kemeri ve patigi varmis. Isitip kullaniloyormus. Onu dusundum alsam mi diye. Ne kadar sure sicak kaliyor onu bilmiyorum.
Ben krauterhof snail extract gel ile fito kremi birlikte kullandım. memnunum hala geçmedi ama baya rahatlattı.Peki iyi geldiğini tecrübe ettiğin bir şey önerebilir misin meme uçları için? Benimkiler de bir felaket
Biz 1 haftadir biogaia kullaniyoruz ama bir etkisi yok henuz.
Dun aksam delirdi oglum da.
Artik caresizlikten eski usulleri denedik.
Zeytinyağını ocakta ilittim, onunla karnina masaj yaptik. Sonra da utuyle havlu isitip isitip karnina koyduk oyle rahatladi.
Sevibebenin kiraz cekirdekli bel kemeri ve patigi varmis. Isitip kullaniloyormus. Onu dusundum alsam mi diye. Ne kadar sure sicak kaliyor onu bilmiyorum.
Himm, cok da pratik bir sey degil yani.ben kiraz cekirdegi yastigi aldim. utuyle isitilan havludan daha uzun sure sicakligi muhafaza ediyor ama bebegin dayanacagi sicaklikta cok da uzun kaldigi soylenemez. yine de rahatlikla kullanilan bir urun. mikrodalgada 2 dk da isiniyor. ben mikrodalga kullanmadigim icin firinda 15 20 dk isinmasini beklemek biraz kotu oluyor. ocakta tavada isitiyorum bende.
Canım benim meme uçlarıda çok fena oldu bana susam yagı iyi geldi akşamda yatmadan önce bepanten sürdüm yarım saat acık bıraktım hava aldı sonra sabunla yıkayıp yattım susam yagı surdüğümdede streş filmle memeleri kapattım ara ara da avetin kalkanını kullandım çok şükür şimdi iyileştilerPeki iyi geldiğini tecrübe ettiğin bir şey önerebilir misin meme uçları için? Benimkiler de bir felaket
Biz 25 günlük olduk. Vakumlama yeri derken memeye yerleştirilen yer mi? Rica etsem bir sağımınız esnasında bana makinenizin resmini atabilir misiniz? Kurulumunu doğru mu yapıyorum bana örnek olur.Avent kullaniyorum cok memnunum. Vakumlama yerini duzgun yerlestiremiyorsundur bazen oluyor tekrar yerlestir. Masaj sonrasi sut gelmeye baslayinca 2.kademede sagim yapiyorum. Cok rahat ve acısız. Sagma sikligima ve bebeğin en son emme zamanına gore cikan sut degisiyor. 60cc tek göğüs ise gayet iyi zamanla artacaktir zaten kac gunluk oldunuz
25 gunluk icin 60cc tek gogus ise cok iyi masallah. Suan sagiyorum bir yandan bitsin atarim ozelden resminiBiz 25 günlük olduk. Vakumlama yeri derken memeye yerleştirilen yer mi? Rica etsem bir sağımınız esnasında bana makinenizin resmini atabilir misiniz? Kurulumunu doğru mu yapıyorum bana örnek olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?