2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar salam sucuk yiyo musunuz. Neleri kestiniz neler yiyosunuz söyler misiniz.

Allah allah ben annelerin aksine sadece emmeden yana olurlar sanıyordum. Ben olsam çok kızardım.
Bizde bittik gaz yüzünden uykuya hasret kaldık. Herkesin bir sıkıntısı var demek.

Bende avent kullanıyorum ödünç aldım. Memnunum en hızlı ayarda elimle de sıkarak sağıyorum daha hızlı oluyor. Göğüslerim acıyor benimde bayadır sağarkende ilk etapta acıyor ama geçiyor sonra. Çıkan sütün miktarı değişiyor mesela sabah uyanınca daha çok çıkıyor.

Ay ben olsam deli olurum bu benim çocuğum siz yaptınız ama ben yapmıyorum derdim. Ben mi çok tersim nedir. Allah sabır versin canım kendi annen kime ne diyecen zor iş.

Kızlar salam sucuk yiyo musunuz. Neleri kestiniz neler yiyosunuz söyler misiniz.
Ben yemiyorum gerçi ben onları uzun zaman önce bıraktım kırk yılda bir sucuk yersem yerim o kadar. Kuru fasülye nohut mercimek yemiyorum özellikle. Birde doktor bir hafta süt ve ürünlerini yeme bebeğin gazı ağlaması değişecek mi bi bak dedi süt alerjisi çok yaygın artık dedi. Bugün itibari ile onuda deniyorum.

33 günlük kızım. Uyumadığı ve emmediği zaman diliminde sürekli kucakta gezmek istiyo. Çok belin sırtım ağrıyo böyle. Siz neler yaşıyosunuz bu konuda? Ve bir çözümü olan var mı?

nur_84 Allah sabır versin sana annen neden boyle yapiyor ya? Normalde de gecimsiz biri mi yoksa bebekten oturu mu boyle davranıyor?
Yardımcı olmayacaksa yuk de olmasa bari.
Cok mu kalacak daha?

33 günlük kızım. Uyumadığı ve emmediği zaman diliminde sürekli kucakta gezmek istiyo. Çok belin sırtım ağrıyo böyle. Siz neler yaşıyosunuz bu konuda? Ve bir çözümü olan var mı?
Biz variz
Uykuyu cok azaltti.memede uyuyor yerine koyarken uyaniyor.
Su an 2 saattir falan uyuyor mesela şoktayim. 10 dk falan uyuyup uyaniyor genelde.
Onun disinda hep kucak istiyor.
Sirtim tutulmus benim de.
Bugun kanguru siparis ettim artik çaresizlikten.
Artik corba icmek istiyorum ve bir corba pisirme suresince bile birakamiyorum oglumu.
Esim geldikten sonra da acele acele yemek yapabiliyorum çorbaya firsat kalmiyor.

Salam sucuk zaten cok nadir girer bizim eve. Onlari pas geciyorum.
Mercimek,nohut, fasulye, brokoli ,karnibahar, tursu ve agir baharatli hicbir seyi yemiyorum.
Ama yine gazlı yine gazli.
Sabahlari her gun yumurta, peynir ve zeytin yiyorum bol miktarda.
Bu ucunden gaz yapan var mi acaba:/
Bir de bol kimyon, rezene vs tüketiyorum.
O kadar dikkat ediyorum ama cocuk gazdan ucacak nerdeyse.

Frambuaz mııııııı suyu tartışırken one ole aman yalnız bırakma canım daha cok küçük

Ben kullanıyorum canım. Memnunum aslında cok yavas sağmıyor 10 15dk da 60cc sağıyor. doluyken tabi boş oldugunda 20 anca cıkıyor. Makine yeni olduğu için vakumlamama gibi bi sorun görmedim.

Valla deli olsamda böyle birde kızımla kavga ediyor. Tabi oda bana sarıyor tam hunilik oldum.

nur_84 Allah sabır versin sana annen neden boyle yapiyor ya? Normalde de gecimsiz biri mi yoksa bebekten oturu mu boyle davranıyor?
Yardımcı olmayacaksa yuk de olmasa bari.
Cok mu kalacak daha?
Normalde de anlaşamayız canım hep ben doğruyu bilirim modundayız. Ben karıştırmayıncada böyle yapmaya çalışıyor. Martın başında gidecek

Canim bende Sevi bebenin kiraz cekirdegi torbası var, 1 saate yakın sıcaklığını koruyor o sürede bebeğin rahatlamasi için yeterli oluyor hatta ben torbayi kalorifer in üstüne koyuyorum orda yeterince ısınıyor öyle kullanıyorum.

ben kiraz cekirdegi yastigi aldim. utuyle isitilan havludan daha uzun sure sicakligi muhafaza ediyor ama bebegin dayanacagi sicaklikta cok da uzun kaldigi soylenemez. yine de rahatlikla kullanilan bir urun. mikrodalgada 2 dk da isiniyor. ben mikrodalga kullanmadigim icin firinda 15 20 dk isinmasini beklemek biraz kotu oluyor. ocakta tavada isitiyorum bende.

Himm, cok da pratik bir sey degil yani.
Mikrodalgayi kaldirdim ben de kullanmiyorum.
Fırının ısınması zaten 10 dk suruyor, bir de icinde 20 dk dursa bir hayli vakit alir.
Cok tesekkur ederim.

Peki iyi geldiğini tecrübe ettiğin bir şey önerebilir misin meme uçları için? Benimkiler de bir felaket
Canım benim meme uçlarıda çok fena oldu bana susam yagı iyi geldi akşamda yatmadan önce bepanten sürdüm yarım saat acık bıraktım hava aldı sonra sabunla yıkayıp yattım susam yagı surdüğümdede streş filmle memeleri kapattım ara ara da avetin kalkanını kullandım çok şükür şimdi iyileştiler

Biz 25 günlük olduk. Vakumlama yeri derken memeye yerleştirilen yer mi? Rica etsem bir sağımınız esnasında bana makinenizin resmini atabilir misiniz? Kurulumunu doğru mu yapıyorum bana örnek olur.

Dun gece yine dislerimi sıkıp deli gibi aglayarak emzirdim.
Delirecegim sanirim, birazcik duzelir gibi olup daha siddetli geri dönüyor bu meme yaralari.
Oglumun emme savaslari iyice beter etti.
Ne guzel kavriyordu bundan 20 gun önce. Simdi ne olduysa ucunu almaya çalışıyor.
Biberon tutmuyor emzik istemiyor. Yani onlardan olmustur da diyemiyorum.
Ne guzel tamamen anne sutune gectik derken bugun yine keske biberon alsa da mama versem demeye basladim.
Allahim gunah yazma,bundan da beter etme ama ben bu anneligin bir tek emzirme kismini sevemedim.

Biz 25 günlük olduk. Vakumlama yeri derken memeye yerleştirilen yer mi? Rica etsem bir sağımınız esnasında bana makinenizin resmini atabilir misiniz? Kurulumunu doğru mu yapıyorum bana örnek olur.
25 gunluk icin 60cc tek gogus ise cok iyi masallah. Suan sagiyorum bir yandan bitsin atarim ozelden resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…