2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar sağdığınız sütleri buzluğa nasıl atıyorsunuz. Birleştiriyor musunuz az çıkarsa? Bide sıcak sıcak mı koyuyorsunuz :)
Sagip dolaba normal bolume koyuyorum saklama posetinde. sonradan sagdigimi biberonla koyuyorum soguyunca diger sute ilave ediyorum poset doluncada derin dondurucuya havasini alip kaldiriyorum.

Bende kanguru araştırıyorum hsngisini aldın gelince buraya da yazarsan sevinirim Allah kabul etsin mevlüdünüzü

Biz 1 haftadir biogaia kullaniyoruz ama bir etkisi yok henuz.
Dun aksam delirdi oglum da.
Artik caresizlikten eski usulleri denedik.
Zeytinyağını ocakta ilittim, onunla karnina masaj yaptik. Sonra da utuyle havlu isitip isitip karnina koyduk oyle rahatladi.
Sevibebenin kiraz cekirdekli bel kemeri ve patigi varmis. Isitip kullaniloyormus. Onu dusundum alsam mi diye. Ne kadar sure sicak kaliyor onu bilmiyorum.

Bende kanguru araştırıyorum hsngisini aldın gelince buraya da yazarsan sevinirim Allah kabul etsin mevlüdünüzü
Amin tesekkur ederim.
Momcomfort aliyordum,ama stokta kalan renklerini hic begenmedim. Biraz daha bakindim solomombaby yorumlari da bir hayli iyiydi. Onu siparis verdim bugun.
14 gun deneme suresi varmis. Begenmezsem yollayacagim.
Insallah isimi gorur cok zorlaniyorum cunku.
Yorumlarimi yazarim kullaninca.

Bende kızımda almadım bunda dışarı rahat çıkmam için almam gerekicek aliexpresten baktımuygun geldi orası inceliycem bakalım

Peki iyi geldiğini tecrübe ettiğin bir şey önerebilir misin meme uçları için? Benimkiler de bir felaket

Ben momfortbaby kullanıyorum çok memnunum.
mevlidiniz hayırlı olsun. Ben yazın memlekette yapacam inş.

Peki iyi geldiğini tecrübe ettiğin bir şey önerebilir misin meme uçları için? Benimkiler de bir felaket
Cok gecmis olsun. Beni birazcik olsun rahatlatan sey tahinin uzerindeki yagi surup strecle sarmak oldu. Her emzirmeden sonra yaptim, emzirme oncesinde de yikadim.
Kisa bir sure ise yaradi ama simdi yine aciyor.
Sorun benim oglumun emme seklinde malesef hicbir sey kesin cozum olamiyor o yüzden.

Kızlar nasılsınız. Ben uykusuz yorgun bitik durumdayım. Bebeğim hala hasta birde annemle boğuşuyorum. Çocuğa ne bulursa vermek istiyor. Sürekli bebeğin başındayım o yüzden... akşam çocuğun emziğini almış frambuaza batırmış allahtan ağzına varmadan yakaladım.

Ben momfortbaby kullanıyorum çok memnunum.
mevlidiniz hayırlı olsun. Ben yazın memlekette yapacam inş.
Sagol canim. Ben de apar topar yapmaya karar veriverdim,aradan cikmis oldu.
Kanguruyu simdi kullaniyor musun?
Her ne kadar guvenilir dense de cok minik olduklari icin aklimda soru isaretleri var. Ama sipariş verdim bugun yine de.
Oglun nasil oldu Bu arada? Gecti mi oksurugu?

Teşekkür ederim. Ben de deneyeceğim. Bizimki de muhtemelen bebişin emme şeklinden kaynaklanıyor. Sadece ucunu alıyor çünkü.

Bir de kanguru konusu geçmiş. Ergo Baby'nin çok iyi olduğunu duydum, çok tavsiye eden oldu. Ben de ondan almayı düşünüyorum yenidoğan aparatıyla.

Bitmis durumdayim bende bu geceden beri siddetli bas donmesi var tansiyonum 7-4 lerde geziyor cok zormus yalnizken onu deneyimlemis oldum. Bu annelerde bu kafa var ya bala recele batırıp emzik tutturmaya çalışmaları yeni degil ama iyiki yakalamissin uyarsanda anlamiyor sanirim Allah yardimcin olsun.

Bayanlar bir de ben bu süt sağma işini çözemedim. Avent'in natural elektronik süt sağma makinası var elimde görümcemden gelme. Bazen çok iyi sağabiliyorum ama bazen vakumlamıyor sanki makina. Kuramıyorum sanırım. Avent sağma makinası kullanan var mı aranızda?
Bir de çok çok yavaş ilerliyor ben de sağma işi. Sabır işi resmen baya uzun sürüyor çıkan sütde anca 60cc gibi. Sizlerde de böyle mi?

Evde bazen kullanıyoruz canım yenidoğan aparatınıda aldım. En azından evin içinde dolanırken oda rahat ediyor.
Öksürüğümüz geçmedi teyzesi antibiyotik vermemek için direndik azalttık şükür ama geçmedi.
Aynen canım benimde tansiyon düşük zaten şimdi güvenip dinlenemiyorumda benim bal alerjim var çocuklarımın alerji düzeyi o yüzden yüksek oluyor. Uyarıncada biz çocuklarımızın hepsine yaptık diyor. Ne anlıyorlarsa el kadar çocuğa sürekli bir şeyler yedrmekten

Avent kullaniyorum cok memnunum. Vakumlama yerini duzgun yerlestiremiyorsundur bazen oluyor tekrar yerlestir. Masaj sonrasi sut gelmeye baslayinca 2.kademede sagim yapiyorum. Cok rahat ve acısız. Sagma sikligima ve bebeğin en son emme zamanına gore cikan sut degisiyor. 60cc tek göğüs ise gayet iyi zamanla artacaktir zaten kac gunluk oldunuz

O gaz yapar bu bilmem ne yapar korkusuyla yediğim şeylerden tereddüt ediyorum. Bide süt olsun diye kim ne tavsiye etse yiyorum. Tartılsam zayıflamak yerine kilo almışımdır eminimkii

O gaz yapar bu bilmem ne yapar korkusuyla yediğim şeylerden tereddüt ediyorum. Bide süt olsun diye kim ne tavsiye etse yiyorum. Tartılsam zayıflamak yerine kilo almışımdır eminimkii
Canim doktorumuz dediki herseyi ye az az ve bebeginin tepkilerini sen olc kacinma yiyecegin seylerden. Kimyonla onlem alarak bende yiyorum bence yemelisin vitaminlerin cogu gaz yapan seylerde emziriyoruz ve hepsine istisnasiz ihtiyacimiz var. Bende senin gibiyim agzima boza hurma surmezdim esim resmen hergun taşıyor eve 64 kiloda takili kaldim almayayimda zayiflamakta lazim degil deyip yiyorum ne yapayim :) emzikli kadinlariz bogazimizdan kisamayiz bosver sende takilma

Ben kaçına kaçına yiycek az alternatif bırakmışım kendimee bebişim doysun gelişsin de kiloları elbet birgün veririz. Yani temennimiz o yönde en azından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…