2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sabirsiz61
Canım aklıma geldi sende de fisher price in ana kucağı vardı Di mi? O benim çok işime yarıyor bak yoksa benimki de tam memeci ve kucakcı
Eğer uyumak isteyip de uykuya dalamıyorsa huysuzlanıyorsa koyuyorum ona emzik veriyorum ayağımla hafif aşagı yukarı yaptırıp youtbedan da rahatlatıcı müzik açıyorum onla uyuyor tabi her zmaan degil ama çoğunlukla işe yarıyor
Kahvaltı yaparken vs de işe yarıyor uyumasa bile oyalanıyor birazcık

Yüzükoyun yatırıyor musnuz kızlar artık 2 aylık oluyor bebişler
Benimki sırt üstü yatmaktan hiç hoşlanmıyor yüzüstü yapınca rahatlıyor dakikalarca öyle durabiliyor ama sırt üstü bağırıyor al beni diye.
Oyun halısını denemedim daha 3.ayda denerim diyordum ama onla duracağı da meçhul yani :) belki oyun halısıyla sırt üstü yatmaya da alışır

Aynen benim de o yüzden iyilesmiyor.
Damaginda eziyordu önce. Simdi de bir hircinlik buldu,cekip sunduruyor bir de ucunu emmeye calisiyor sadece. Birazcik duzelmisti yine basa döndük.
E vitamini denedim ayrics pek etkisi olmadi malesrf.
Esra benim de aynı sorunum var biliyorsun. Bebekler emmeyi öğrenmeden geçmeyecek ne yazık ki ama garmastan pomad baya rahatlattı beni. Onu denedin mi?

Evet var ama sanki oturur pozisyonda kaliyor onda o yuzden emin olamadim deneyeyim bari duracakmi. tam 70 dk dir kucagimda emip durdu uyumak icin emme cabasi bu simdi uyudu ama sonucta tas patlasın 20dk ya uyur ya uyumaz :)

Evet var ama sanki oturur pozisyonda kaliyor onda o yuzden emin olamadim deneyeyim bari duracakmi. tam 70 dk dir kucagimda emip durdu uyumak icin emme cabasi bu simdi uyudu ama sonucta tas patlasın 20dk ya uyur ya uyumaz :)
70 dakika neymiş ya tam keyifçi bunlar :))
Oto koltuğu beni çok düşündürmüştü oturma pozisyonu gibi diye ama bunları üretenler sonuçta araştırıp da üretiyordur yoksa benim de çok aklıma takılıyordu ama bu ana kucağı öyle degil ya kucağımda tutarken bile o kadarcık kıvrılıyor. tam anne karnında gibi oluyorlar hatta benimki ellerini de yukarı çekiyor teslim oldum der gibi :)))

kızlar ben anakucağın da doktorumuzun önerisiyle kıvrım yerine destek koydum.sizde yapabilirsiniz

Gazli oldugu icin ben yatiriyorum cok rahat ediyor yuzustu uyanikken iyi oluyorda uyanikken zaten hicbir sekilde durmuyro yerde bende iyun halisina cok bel bagladim insallah durur :)

Uyandi bile :) evet oto koltuguna biz cok tedirgin koyduk istanbuldan gelirken ama cok rahat etti ve gorunusteki gibi degilmis korktugum olmadi yani ana kucagina bende bebe yastigini bel kismina destekleyip koyayim bakalim ne yapacagiz umarim sever :)

kızlar ben anakucağın da doktorumuzun önerisiyle kıvrım yerine destek koydum.sizde yapabilirsiniz
Çok minikken biz de oto koltuğuna koyuyorduk ama şimdi yatırınca tam şeklini alıyor rahatça yatıyor
Ana kucağına da ince bir battaniye seriyorum iyi oldu gibi

Esra benim de aynı sorunum var biliyorsun. Bebekler emmeyi öğrenmeden geçmeyecek ne yazık ki ama garmastan pomad baya rahatlattı beni. Onu denedin mi?
Dun bir komsum 3.ayda artik emmeyi ogrendi ve o zaman gecti benimki dedi. Biz de ne zaman ogrenirlerse o zaman rahatlayacagiz sanirim.
Garmastan denedim ama hic etki etmedi bana malesef.

Gazli oldugu icin ben yatiriyorum cok rahat ediyor yuzustu uyanikken iyi oluyorda uyanikken zaten hicbir sekilde durmuyro yerde bende iyun halisina cok bel bagladim insallah durur :)
Oyun halisindan kizim hic etkilenmemisti.
Ayağıyla vurup yukardaki oyuncaklari indirip ustune cikiyordu deli :)
Cok kisa bir sure kullandik sonra birine verdi esim simdi de yenisini almam herhalde.

Biz ilk 5 günlükken hastaneye giderken koymuştuk oto koltuğuna tabi annem tutturdu bana verin ben tutarım diye :)) deli etmişti bizi o daha güvenli diyoruz ben tutamaz mıyım yani diyor ee siz bana güvenmiyorsanız ben giderim o zaman diyor :))

Aynı hızda dönmesi otizm tetikliyor. Elinle döndürebileceğin bi dönencenin zararı yok.

Dun bir komsum 3.ayda artik emmeyi ogrendi ve o zaman gecti benimki dedi. Biz de ne zaman ogrenirlerse o zaman rahatlayacagiz sanirim.
Garmastan denedim ama hic etki etmedi bana malesef.
3. Ay mı... 3'e girince mi yoksa bitince mi acaba? Çok üzülüyorum ben......

ben de piyanolu olani cok merak ediyordum dar olmasi kotu olmus guzel bir fonksiyondu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…