2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bizimkinde kanama olmadı ama çok ağladı yavrum zor sakinleştirdim. Sen söyleyince aklıma geldi yine bak. İğne batınca sesi kesildi resmen. O gün bide ultrasonve kbb muayenesi vardı öncesinde. Hırpalandı biraz kbb muayenesinde. Ağlamaktan helak oldu çocuk. İçim parçalandı resmen. Kanama olmadı ama. Eve gidince kolonyalı pamuklu dağıt biraz dedi şişmesin morarmasın diye. Öyle yaptım ozamanda ağladı bayaa.

Bizimde bugün 1aylik aşimiz vardı ama öyle çok kan olmadı 1 veya 2 damla okadar sizin ebe braz beceriksiz heralde yazık kuzuya baya canı yanmştr kyamam

Canımm sizede çok geçmiş olsun ne bileyim bugün kani falan görünce içim acıdı evlat yavrum sonuçta benim elden ele değişiyor sanırım ,bazıları yapıyor böyle olmuyor ama sonuçta bu bebek neden daha nazik davranmazlar anlamam

Bizimde bugün 1aylik aşimiz vardı ama öyle çok kan olmadı 1 veya 2 damla okadar sizin ebe braz beceriksiz heralde yazık kuzuya baya canı yanmştr kyamam

Beceriksizinde beceriksizi. Allah tan 2. Ay aşısında burda olmayacağım iyibir ebe hemşire denk gelir inşaAllah. Hepimizin 2. Ay aşıları ağrısız Sizisiz geçer inşaAllah çünkü verem aşısı aktif aşıymış 2 bacak+1kol

Kızlar ne olur şu gaz sancısına bişey söyleyin mahvoldu yavrum ya uykusuzluktan bayılcam artık o nasıl ağlamak yediklerıme dıkkat edıyorum damlalarımız var yok yok yavrumm karnına çekıp çekıp ağlıyor sizin nasıl

Bayıldım ben de çıktılarını alacağım
Kendi kendime siyah beyaz şeyler gösteriyordum ama hikayeli anlatırım bunları da çok teşekkürler :)

Bizim topuk kanı alan çok iyiydi kucakladım sarıldım sadece sıkarken birazcık ağladı ama hemen sustu bebeğim
Ama aşı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ağladı baya. bi sonrakini emzirirken yaptırcam inş hem de 2. Ay 3 tane aşı olacak napacaksk bebeklerden çok annelerin içi gidiyor sanki

Kızlar bugun biraz arastirdimda anne sutunun cok yagli olmasi kabiz yapiyormus bebekleri. Sutum cok yagli bilhassa yaglansin diye ceviz badem ivir zivirida cok yiyordum hic biyle bir etkisi olacagini dusunmedim cidden acaba benmi kuzumu kabiz yaptim kivraniyor bugun 4.gune gectik artik. Yemeyi kesmelimiyim varmi bir fikri olan?

Canim ben bir kac gun sab simplex kullandim ama kabiz ve uyku yaptigini okuyunca rezene kimyon cayina abandim. Ise yaradimi dersen evet bende yaradi kendi sesimden urkerek zipliyorum gazman gibi oldum kizimda ayni durmda habire alttan catur cutur saliyor ancak surekli emdigi icin yinede gaz sıkıntısı devam ediyor surekli topluyor ayaklarini karnimizda ara ara sertlesiyor. Ama ilk zamanki gibi degil sukur. Denemediysen rezene kimyon deneyebilirsin ama sen in bebege verme.

ocak anneleri doğumdan su zamana kadar kac kg verdiniz ?
Merak ediyorum herkes cevaplarsa çok seviniriz

eğer böyle bir etkisi olduysa o Zaman kayısı hoşafı yapıp ye hem sütünü artırır hemde bebişin bağırsaklarını çalıştırır vanım

ben doğumdan sonra 7 kilo verdim ama kilo vermek için hiçbirşey yapmadım aksine süt olsun diye bir sürü şey yedim
dogurur dogurmaz 5 kg gidiyor diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum siz gibi tecrubeli olanlar daha iyi bilir

dogurur dogurmaz 5 kg gidiyor diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum siz gibi tecrubeli olanlar daha iyi bilir
Normal dogumda olabilir o dedigin ama sezeryan dogum yaptim 3200 dogdu kizim 3 kilo verdim :) sonraki surectede 46 gunde 9 kilo gitti kaldi 6 ama hamilelikte yedigimden daha kalorili ve sekerli seyler yedim sut olsun diye yani vermek icin hicbirsey yapmadim bende aksine yedim asli2434 gibi :)

ben zaten çok kg almadım ama ilk olunca insan meraklaniyor tabi. bir de süt emzirirken yeşillik bol yenirse hem süt olurmuş hem çok hızlı zayiflanirmis . zayiflanilacagi kesindir de süt de olur mu sadece yesillikle onu bilemiyorum

hemen hemen gidiyor 4-5 kilo.benim ilk doğumumda 7 kilo gitmişti 2. de 6 kilo bunda sadece 3 kilo gitti doğum yapar yapmaz.ben anlamadım Bebek zaten 3.150 doğdu e bunun suyuydu gerçi benim suyum çok azdı doktor yarım çay bardağı kalmış dedi sezeryanda.ama bebeğin eşi filan.yani orası belli olmuyor.toplamda ise doğumdan beri 7 kilo verdim doğum yapalı da 2 ay oldu

gordugun gibi gidiyor canim, giremiyorum, girsem okuyamiorum, okusam yazamiyorum :)))
ben 4 mart gibi dusunuyorum mevlutu insallah, etli pilavin yaninda masaya acik bufe gibi pasta borek bi iki cesit salata fln dusunuyoruz..
kendim suslicem masayi organizasyon sirketi şeyetmedim bu sefer :)
ankarada yapcaksin mevlutu o zmn :)
cok soguk ya, tikildik kaldik evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…