2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ic

yaaa ayarsiz hemsire.. icim gitti okurken. Bizde kanama vs olmamisti. enjeksiyon ve batirma esnasinda agladi tabi ama cabuk sakinlesti. topukta kan gelmesi icin biraz topugunu sıkmısti.

Valla yesillik yikamak cok vakit aldigindan dereotu dışında yiyemiyorum cocuktan yesillik yikamak imkansiz :)) ama hurma, boza, rezene, helva yiyorum sut icin ve cokta faydasini gordum. Simdiden kiloyu dusunme dogunca sut telasesinden aklina bile gelmiyor en azindan durum bende bu :)

Canım benimki dün akşam yaptı çok şükür baya krema gibi koyu kıvamlı 4. gündü bnm de bende ceviz badem çok yiyorum bilmiyorum ondan mı ben kayısı kompostosu da içiyorum kuru kayısı da yiyorum ben de karbonhidratlar kabız yapıyo diye okudum makarna börek bıraktım bakalım işe yarayacak mı

Çok saol cnm rezeneye başladım bende onun limiti varmı bide nurde harvey önerdi arkadaşım

ocak anneleri doğumdan su zamana kadar kac kg verdiniz ?
Merak ediyorum herkes cevaplarsa çok seviniriz

81 den 68 e düştüm. :) 1 haftada nasıl oldu bende anlamadim. Ama doğumla birlikte tüm istahim gitti yemek yemeği seven ben kokusuna dahi tahammulum yok bebekle birlikte tüm istahim gitti neden böyle oldu anlamadım. Hamile kalmadan önceki kilom 64.5 65 desem az kaldı eski kiloma dönmeye :)

Hani hep deniyor ya anne baba olmak icin ehliyet verilmeli diye.gercekten cok doğru.
Dun biri inanilmaz sinirimi bozdu.
1 yasina girmek uzere olan bir bebegi var.
Gece emzirmeleri vs uzerine konusuyoruz.
Geceleri mama veriyordum bebekken dedi.
Buraya kadar gayet normal, ihtiyac ya da tercih bi yonde olabilir bu konuda kimseyi yargilamam.
Gece uyanamadigim icin mamayi yatmadan hazirlayip koynuma koyuyordum sicak dursun diye,agladikca ordsn cikarip veriyordum cok pratik oluyordu dedi.
Ben saskinlik icinde bakiyorum tabi.
1 saat icinde tuketilmesi gerekiyormus onu da bilmiyordum ama bir sey olmuyormus onu da gormus olduk diye eglenerek anlatti bir güzel.
Ilk bebegimde cok heyecanliydim ben hemen tepki verirdim boyle seyler duydugumda ama karsimdaki insanin hic umrunda olmadigini anlamam zaman aldi.
Guldum geçtim simdi, kendi bebegi nasil isterse oyle yapar. Ama inanilmaz sinir oldum.

İnş cnm evet oyleymiş biraz ağır oluyormuş o aşılar ateş yapblyomuş bklm sağ salim atlatrz inşallah

Valla bizimki ciglik cigliga 1 saat aglayinca gece esim eczaneye gidip fitil alip geldi can havliyle eczacı yarisini atin demi ben ucte birini attim elimi 20snye anca bekledim elimi cekmemle koyu kivamli sekilde bezi doldurdu ben yeni bezi baglarken uyudu o derece kivranmis yavrum fitil tarzi seylere alistirip uyarilarak yaptirmak dogru degil ama ben ki mecbur kaldim yapanlara hak vermedim degil ne diyeyim. Sabah 11 de uyandik o rahatlikla sanirim huysuzluguda yok suana kadar. Emzigini koydum agzina ana kucaginda kendi kendine uyudu simdi yine soklardayim resmen

Masallah anneler annecikler iste :) karsi komsumda sutu olmasina ragmen gece yatarken mama veriyordu uzun uyusunda uykum bolunmesin diye normal bakiyorum artik duydugumda sasirmiyorum boyle seyleri

Saol canım. Bazı doktorlar hemşireler duygularını kaybediyolar,rutine bağlıyolar normal karşılıyolar malesefki.

Arkadaşlar mrb dün doktora gitti 18 ocakta regl oldum evde test yaptım pozitif çıktı. Dün doktora gittiğimde 16. mm lik kitle gördü ama kese göremedi. Hiç kan testi yaptırmamıştım dün idrar kültürü ve kan testi istedi doktor idrar testim temiz çıktı ama kan testimin sonucu çıkmadı yardımcı olun kızlar bu ne demek teşekkür ederim

Kilo konusu geçmişken. Ben daha hiç tartılmadım kilo durumumu bilmiyorum ama göğüslerim ve basenlerim çatladı fena halde neden oldu anlamadım. Göğüsler süt dolayısıyla şişti ondan heralde ama ya basenler. Daha doğrusu üst bacağımın ön kısımlari aşağıya doğru baya çatladı. Dizime kadar inicek diye korkuyorum. Sanırım genişliyorumm. Zatıflamakta çatlatır diyorlar ama aynaya bakınca pek incelmiş gibi durmuyor. Demekki genişliyor. Hamileyken karnımda harita gibi oldu resmen. Belime kadar çatladı fena halde ve hala kırmızılıklarıda geçmedi. Ne cilt varmış bende anlamadımki. Bir çocuk doğurdum hurdaya çıktı resmen. Aynaya çıplakken bakınca çok kötü. Meme karın bacak çatlak içindee

rahatlamış yavrucak napsın. demekki normalde huysuz bir Bebek değil sıkıntısı varmış fındığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…