- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
ocak anneleri doğumdan su zamana kadar kac kg verdiniz ?
Merak ediyorum herkes cevaplarsa çok seviniriz
Kızlar bugün 1 ay kontrolümüz ve aşımız vardı.herşey normal vs gel gelelim aşıyaaaaa...
Nasıl iğne yaptıysa Allah in cezası bayan çocuğun kiyafeti 10krş büyüklüğü kadar 2 3 yeri kan oldu aktı- kendini çok kastı ondan dedi geçiştirdi... Topuk kanında da aynı olay oldu 3 kere deldi ayyy kanında azmiş yerini tekrar genisleteyim dedi delinen yere tekrar iğne sokup oydu resmen...
Hadi topuk kanını geçtim... Aşı yapılırken sizde de kan çok geldimi ?
Sunuda belirteyim ; :)
Ben abartıyor olamam hemşire kendisi bile ayyy kanadı deyipyok temiz pamuk koyalım şöyle böyle tedirgin oldu bayağı
Gaz damlalarinin etken ve yardimci maddelerini arastirirken eczaci bir babanin bloguna rastladim. ilaclar ve etki alanlari ile ilgili aciklayici seyler paylasmis. okumadiysaniz ve merak ederseniz linki asagida
http://yenibebekgeliyor.kadinlarkulubu.com.tr/2014/09/kolik.html?m=1
Valla yesillik yikamak cok vakit aldigindan dereotu dışında yiyemiyorum cocuktan yesillik yikamak imkansiz :)) ama hurma, boza, rezene, helva yiyorum sut icin ve cokta faydasini gordum. Simdiden kiloyu dusunme dogunca sut telasesinden aklina bile gelmiyor en azindan durum bende bu :)ben zaten çok kg almadım ama ilk olunca insan meraklaniyor tabi. bir de süt emzirirken yeşillik bol yenirse hem süt olurmuş hem çok hızlı zayiflanirmis . zayiflanilacagi kesindir de süt de olur mu sadece yesillikle onu bilemiyorum
Canım benimki dün akşam yaptı çok şükür baya krema gibi koyu kıvamlı 4. gündü bnm de bende ceviz badem çok yiyorum bilmiyorum ondan mı ben kayısı kompostosu da içiyorum kuru kayısı da yiyorum ben de karbonhidratlar kabız yapıyo diye okudum makarna börek bıraktım bakalım işe yarayacak mıValla yesillik yikamak cok vakit aldigindan dereotu dışında yiyemiyorum cocuktan yesillik yikamak imkansiz :)) ama hurma, boza, rezene, helva yiyorum sut icin ve cokta faydasini gordum. Simdiden kiloyu dusunme dogunca sut telasesinden aklina bile gelmiyor en azindan durum bende bu :)
@01Adanali ben eski kiloma döndüm.ocak anneleri doğumdan su zamana kadar kac kg verdiniz ?
Çok saol cnm rezeneye başladım bende onun limiti varmı bide nurde harvey önerdi arkadaşımCanim ben bir kac gun sab simplex kullandim ama kabiz ve uyku yaptigini okuyunca rezene kimyon cayina abandim. Ise yaradimi dersen evet bende yaradi kendi sesimden urkerek zipliyorum gazman gibi oldumkizimda ayni durmda habire alttan catur cutur saliyor ancak surekli emdigi icin yinede gaz sıkıntısı devam ediyor surekli topluyor ayaklarini karnimizda ara ara sertlesiyor. Ama ilk zamanki gibi degil sukur. Denemediysen rezene kimyon deneyebilirsin ama sen in bebege verme.
ocak anneleri doğumdan su zamana kadar kac kg verdiniz ?
İnş cnm evet oyleymiş biraz ağır oluyormuş o aşılar ateş yapblyomuş bklm sağ salim atlatrz inşallahBeceriksizinde beceriksizi. Allah tan 2. Ay aşısında burda olmayacağım iyibir ebe hemşire denk gelir inşaAllah. Hepimizin 2. Ay aşıları ağrısız Sizisiz geçer inşaAllah çünkü verem aşısı aktif aşıymış 2 bacak+1kol
Valla bizimki ciglik cigliga 1 saat aglayinca gece esim eczaneye gidip fitil alip geldi can havliyle eczacı yarisini atin demi ben ucte birini attim elimi 20snye anca bekledim elimi cekmemle koyu kivamli sekilde bezi doldurdu ben yeni bezi baglarken uyudu o derece kivranmis yavrum fitil tarzi seylere alistirip uyarilarak yaptirmak dogru degil ama ben ki mecbur kaldim yapanlara hak vermedim degil ne diyeyim. Sabah 11 de uyandik o rahatlikla sanirim huysuzluguda yok suana kadar. Emzigini koydum agzina ana kucaginda kendi kendine uyudu simdi yine soklardayim resmenCanım benimki dün akşam yaptı çok şükür baya krema gibi koyu kıvamlı 4. gündü bnm de bende ceviz badem çok yiyorum bilmiyorum ondan mı ben kayısı kompostosu da içiyorum kuru kayısı da yiyorum ben de karbonhidratlar kabız yapıyo diye okudum makarna börek bıraktım bakalım işe yarayacak mı
Masallah anneler annecikler iste :) karsi komsumda sutu olmasina ragmen gece yatarken mama veriyordu uzun uyusunda uykum bolunmesin diye normal bakiyorum artik duydugumda sasirmiyorum boyle seyleriHani hep deniyor ya anne baba olmak icin ehliyet verilmeli diye.gercekten cok doğru.
Dun biri inanilmaz sinirimi bozdu.
1 yasina girmek uzere olan bir bebegi var.
Gece emzirmeleri vs uzerine konusuyoruz.
Geceleri mama veriyordum bebekken dedi.
Buraya kadar gayet normal, ihtiyac ya da tercih bi yonde olabilir bu konuda kimseyi yargilamam.
Gece uyanamadigim icin mamayi yatmadan hazirlayip koynuma koyuyordum sicak dursun diye,agladikca ordsn cikarip veriyordum cok pratik oluyordu dedi.
Ben saskinlik icinde bakiyorum tabi.
1 saat icinde tuketilmesi gerekiyormus onu da bilmiyordum ama bir sey olmuyormus onu da gormus olduk diye eglenerek anlatti bir güzel.
Ilk bebegimde cok heyecanliydim ben hemen tepki verirdim boyle seyler duydugumda ama karsimdaki insanin hic umrunda olmadigini anlamam zaman aldi.
Guldum geçtim simdi, kendi bebegi nasil isterse oyle yapar. Ama inanilmaz sinir oldum.
Limiti varmi bilemiyorum ama mantiken herseyin fazlasi zarar diyorum ben 3 su bardagi iciyorum hergun ve kafi geldigini goruyorumÇok saol cnm rezeneye başladım bende onun limiti varmı bide nurde harvey önerdi arkadaşım
Saol canım. Bazı doktorlar hemşireler duygularını kaybediyolar,rutine bağlıyolar normal karşılıyolar malesefki.Canımm sizede çok geçmiş olsunne bileyim bugün kani falan görünce içim acıdı evlat yavrum sonuçta benim elden ele değişiyor sanırım ,bazıları yapıyor böyle olmuyor ama sonuçta bu bebek neden daha nazik davranmazlar anlamam
Ben hiç tartılmadım canım ama süt olsun diye yemekten kilo almışımdır diye tahmin ediyorum. Yada vermemişimdir pekocak anneleri doğumdan su zamana kadar kac kg verdiniz ?
rahatlamış yavrucak napsın.Valla bizimki ciglik cigliga 1 saat aglayinca gece esim eczaneye gidip fitil alip geldi can havliyle eczacı yarisini atin demi ben ucte birini attim elimi 20snye anca bekledim elimi cekmemle koyu kivamli sekilde bezi doldurdu ben yeni bezi baglarken uyudu o derece kivranmis yavrum fitil tarzi seylere alistirip uyarilarak yaptirmak dogru degil ama ben ki mecbur kaldim yapanlara hak vermedim degil ne diyeyim. Sabah 11 de uyandik o rahatlikla sanirim huysuzluguda yok suana kadar. Emzigini koydum agzina ana kucaginda kendi kendine uyudu simdi yine soklardayim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?