Ayy bizde aynıyız Esra bebeği kıskanıyoruz birde dün öğretmenimiz görüşmüş. Tabi kendinden örnek vermiş onun yanında kucağına alıp sevme bence demiş bizimki... Öğretmenide kendi onu istiyor demek ki dedi bugünde hastaydı evdeydi bitik durumdayız ev halkı olarakOglum sabahin 7sinden bu yana ilk kez uyudu.
Nasil dayaniyor anlamiyorum. Emerken uyuyor yatirinca hic uyumamis gibi aciyor gözlerini. Bir tuvalete gittim butun apartman duymuştur aglamasini.
Tam uyudu azcik ben de dinleneyim dedim kizim satranç oynayalim diye tutturdu ya
Nefret ederim satranctan
Kizim da cikti zivanadan Nur.Ayy bizde aynıyız Esra bebeği kıskanıyoruz birde dün öğretmenimiz görüşmüş. Tabi kendinden örnek vermiş onun yanında kucağına alıp sevme bence demiş bizimki... Öğretmenide kendi onu istiyor demek ki dedi bugünde hastaydı evdeydi bitik durumdayız ev halkı olarak
Erkek anneleri;
Bebeklerin altlarini temizlerken pipilerinin derisini ileri geri ittiriyor musunuz?
Kayinvalidem oyle yapmam gerektigini soyledi ama ben hic hoslanmadik bu durumdan.
Ama daha once de duymustum sanki boyle bir sey.
Sizin bilginiz var mi?
Aman dikkat et canım.Kizim da cikti zivanadan Nur.
Cok seviyor sozde ama farkinda olmadan zarar veriyor.
Bugun yemek yerken aglayinca basina gitti ben de mutfağı topluyorum.
Bir an gozume carpti, iki eliyle tutup havaya kaldirmis. Ki asla izin vermiyorum kucagina almasina tutamiyor cunku.
Benim baktigimi gorunce güm diye yataga birakiverdi bebegi. Aklim uctu iyi ki vurmadı kafasini falan bir yere. Firlatti gibi oldu çünkü.
Bence anneni krese ver 2 cocukla daha rahat basedebilirsinAman dikkat et canım.
Valla benimki 8 yaşında ama acayip kıskandı.
Hiç dokunmuyor çocuğa allahtan ama normal konuşan çocuk sürekli bağırmaya başladı. Doğal olarak bebek uyanıyor. Valla şu 3 ayı bi atlatsakta düzene girsek beni düzensizlik mahvetti.
Bebek 5 dakika uyuyor bende kızın yanındayım. Ödev yapmaya kitap okumaya birde annem Emre senin gibi değil diyor iyice çıldırıyor evde 3 çocukla uğraşıyorum.
Canım ilk seferde bnde fitil kullandım dediğin gibi fitille uyarınca hemen yapmıştı sonraki gün de çok güzel uyudu hatta ertesi gece yine yaptı ama sonra yine 4 gün yapmadı böyle devam etcek galiba inşallah düzelir ikimizinki deValla bizimki ciglik cigliga 1 saat aglayinca gece esim eczaneye gidip fitil alip geldi can havliyle eczacı yarisini atin demi ben ucte birini attim elimi 20snye anca bekledim elimi cekmemle koyu kivamli sekilde bezi doldurdu ben yeni bezi baglarken uyudu o derece kivranmis yavrum fitil tarzi seylere alistirip uyarilarak yaptirmak dogru degil ama ben ki mecbur kaldim yapanlara hak vermedim degil ne diyeyim. Sabah 11 de uyandik o rahatlikla sanirim huysuzluguda yok suana kadar. Emzigini koydum agzina ana kucaginda kendi kendine uyudu simdi yine soklardayim resmen
İnsallah canim cok usluyuz bugun masallah :)Canım ilk seferde bnde fitil kullandım dediğin gibi fitille uyarınca hemen yapmıştı sonraki gün de çok güzel uyudu hatta ertesi gece yine yaptı ama sonra yine 4 gün yapmadı böyle devam etcek galiba inşallah düzelir ikimizinki de
Seni annen de cok zorluyor gercekten.Aman dikkat et canım.
Valla benimki 8 yaşında ama acayip kıskandı.
Hiç dokunmuyor çocuğa allahtan ama normal konuşan çocuk sürekli bağırmaya başladı. Doğal olarak bebek uyanıyor. Valla şu 3 ayı bi atlatsakta düzene girsek beni düzensizlik mahvetti.
Bebek 5 dakika uyuyor bende kızın yanındayım. Ödev yapmaya kitap okumaya birde annem Emre senin gibi değil diyor iyice çıldırıyor evde 3 çocukla uğraşıyorum.
Bizimkini az once yikadik babasıyla mecbur kaldik. sirtina kadar micti ve bizi cok mutlu ettiCanım ilk seferde bnde fitil kullandım dediğin gibi fitille uyarınca hemen yapmıştı sonraki gün de çok güzel uyudu hatta ertesi gece yine yaptı ama sonra yine 4 gün yapmadı böyle devam etcek galiba inşallah düzelir ikimizinki de
Kreşten atarlar canım. Görseniz kızımla bir kavga ediyorlar iki kardeş o kadar kavga edemez.Bence anneni krese ver 2 cocukla daha rahat basedebilirsin
Evet canım tam gün okulda pazartesi salı da etüdü var. 5 te geliyor eve ama 5ten 10a kadar günlük eziyetini tamamlıyor.Seni annen de cok zorluyor gercekten.
Kizin tam gun mu gidiyor okula?
Oyleyse en azindan biraz soluk almaya vaktin olur.
Benimki 12 de evde.
O gelene kadar ben daha kahvalti masami toplayamamis oluyorum.
Sonrasi hep sinir stres.
3 aydan sonra olur mu ki duzenimiz
Havalar isinsa en azindan biraz disari cikip soluk aliriz,kis mevsimi olmasi da kotu etkiliyor benim ruh halimi.
Allah kolaylık versin yalnız değilsin Di mi ?gordugun gibi gidiyor canim, giremiyorum, girsem okuyamiorum, okusam yazamiyorum :)))
ben 4 mart gibi dusunuyorum mevlutu insallah, etli pilavin yaninda masaya acik bufe gibi pasta borek bi iki cesit salata fln dusunuyoruz..
kendim suslicem masayi organizasyon sirketi şeyetmedim bu sefer :)
ankarada yapcaksin mevlutu o zmn :)
cok soguk ya, tikildik kaldik evde
Yapmıyorum canım bana da bi tanıdığım sünnetten sonra yapmalısın yapışık olmasın diye ddi ama doktorumuz hiç öyle bi öneride bulunmadıErkek anneleri;
Bebeklerin altlarini temizlerken pipilerinin derisini ileri geri ittiriyor musunuz?
Kayinvalidem oyle yapmam gerektigini soyledi ama ben hic hoslanmadik bu durumdan.
Ama daha once de duymustum sanki boyle bir sey.
Sizin bilginiz var mi?
O ne kiz ilk defa duydum bana iz kalmayacak dedi ama birsey kullan demedi :)Sezeryan olan anneler :)
Contractubex kullanıyor musnuz ? Doktorum hastaneden çıkarken reçeteme yazmıştı almışım unutmuşum..bir haftadır kullanmaya başladım sanki izi hafifledi gibi ama emin değilim öyle görmek istediğim için de olabilir
Inşallah bi dahaki ay daha çok alır canım canını sıkma1 ayda 490 gr alabildik canım
Bana da doktorum farklı bi markanın kremini reçete etti, 10.gün itibariyle başla sürmeye dedi. Ufak bi kremdi zaten kullanıp bitirdim. Dikişlerim Strip Bant yöntemiyle yapıldı, az iz kalıcak inş ama krem acımı pek dindirmedi.Sezeryan olan anneler :)
Contractubex kullanıyor musnuz ? Doktorum hastaneden çıkarken reçeteme yazmıştı almışım unutmuşum..bir haftadır kullanmaya başladım sanki izi hafifledi gibi ama emin değilim öyle görmek istediğim için de olabilir
Evet ben de hiç duymadım :sO ne kiz ilk defa duydum bana iz kalmayacak dedi ama birsey kullan demedi :)
:)))O ne kiz ilk defa duydum bana iz kalmayacak dedi ama birsey kullan demedi :)
Ben kullanıyorum daha doğrusu aklıma gelirse sürüyorum ilk 15gün düzenli kullandım sonra gevşedim ben kızımdada kullanmıştım tabiki iz tamamen gitmiyorSezeryan olan anneler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?