2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ayy bizde aynıyız Esra bebeği kıskanıyoruz birde dün öğretmenimiz görüşmüş. Tabi kendinden örnek vermiş onun yanında kucağına alıp sevme bence demiş bizimki... Öğretmenide kendi onu istiyor demek ki dedi bugünde hastaydı evdeydi bitik durumdayız ev halkı olarak

Kizim da cikti zivanadan Nur.
Cok seviyor sozde ama farkinda olmadan zarar veriyor.
Bugun yemek yerken aglayinca basina gitti ben de mutfağı topluyorum.
Bir an gozume carpti, iki eliyle tutup havaya kaldirmis. Ki asla izin vermiyorum kucagina almasina tutamiyor cunku.
Benim baktigimi gorunce güm diye yataga birakiverdi bebegi. Aklim uctu iyi ki vurmadı kafasini falan bir yere. Firlatti gibi oldu çünkü.

Hayır Esra'cım. Bizim oğlanın doktoru bunu yapmamamı, çişin zaten steril olduğunu, temizlendiği taktirde o bölgedeki yapının bozulup enfeksiyona meyilli hale geleceğini, enfeksiyonun da penis başıyla deri arasında yapışıklık yapabileceğini söyledi. Sadece dışından hafifçe bastırarak aşağı doğru siliyorum. Bizim oğlanın sünnet derisi darlığı var, dolayısıyla enfeksiyon riski. Zaten çekilmiyor da geriye. Doktorum bahsettiğim şekilde temizlememi söylemişti bundan ötürü.

Aman dikkat et canım.
Valla benimki 8 yaşında ama acayip kıskandı.
Hiç dokunmuyor çocuğa allahtan ama normal konuşan çocuk sürekli bağırmaya başladı. Doğal olarak bebek uyanıyor. Valla şu 3 ayı bi atlatsakta düzene girsek beni düzensizlik mahvetti.
Bebek 5 dakika uyuyor bende kızın yanındayım. Ödev yapmaya kitap okumaya birde annem Emre senin gibi değil diyor iyice çıldırıyor evde 3 çocukla uğraşıyorum.

Bence anneni krese ver 2 cocukla daha rahat basedebilirsin

Canım ilk seferde bnde fitil kullandım dediğin gibi fitille uyarınca hemen yapmıştı sonraki gün de çok güzel uyudu hatta ertesi gece yine yaptı ama sonra yine 4 gün yapmadı böyle devam etcek galiba inşallah düzelir ikimizinki de

İnsallah canim cok usluyuz bugun masallah :)

Seni annen de cok zorluyor gercekten.
Kizin tam gun mu gidiyor okula?
Oyleyse en azindan biraz soluk almaya vaktin olur.
Benimki 12 de evde.
O gelene kadar ben daha kahvalti masami toplayamamis oluyorum.
Sonrasi hep sinir stres.
3 aydan sonra olur mu ki duzenimiz
Havalar isinsa en azindan biraz disari cikip soluk aliriz,kis mevsimi olmasi da kotu etkiliyor benim ruh halimi.

Bizimkini az once yikadik babasıyla mecbur kaldik. sirtina kadar micti ve bizi cok mutlu etti

Evet canım tam gün okulda pazartesi salı da etüdü var. 5 te geliyor eve ama 5ten 10a kadar günlük eziyetini tamamlıyor.
3. Aydan sonra en azından gaz sancımız biter.
Birde kilo aldım 2 hafta içinde

Allah kolaylık versin yalnız değilsin Di mi ?
İkizleri olan bi arkadaşım var 2 haftalıkken yalnız kalmıştı. tek başına nasıl büyüttü ne yaptı tahmin bile edemiyorum :)
Bizimki haftaya olacak inş ben de kendim süsleyeceğim , şimdi onun kıyafet telaşı var :)
Ankara'ya ilk geldiğimde burnumu bile camdan uzatmıyordum bu insanlar nasıl dışarda dolanıyor diyordum şaşkınlıkla ama alıştım artık biz de geziyoruz :))

Sezeryan olan anneler :)
Contractubex kullanıyor musnuz ? Doktorum hastaneden çıkarken reçeteme yazmıştı almışım unutmuşum..bir haftadır kullanmaya başladım sanki izi hafifledi gibi ama emin değilim öyle görmek istediğim için de olabilir

Yapmıyorum canım bana da bi tanıdığım sünnetten sonra yapmalısın yapışık olmasın diye ddi ama doktorumuz hiç öyle bi öneride bulunmadı

O ne kiz ilk defa duydum bana iz kalmayacak dedi ama birsey kullan demedi :)

Bana da doktorum farklı bi markanın kremini reçete etti, 10.gün itibariyle başla sürmeye dedi. Ufak bi kremdi zaten kullanıp bitirdim. Dikişlerim Strip Bant yöntemiyle yapıldı, az iz kalıcak inş ama krem acımı pek dindirmedi.
O krem bitince doğum öncesi aldığım Eart Mama'nın sezaryan dikişlerinde kullanılan kremine başladım. Sürdüğüm ikinci gün itibariyle acım bıçak gibi kesildi. İz için de çok iyi bi etki yaratacağından eminim. Kızım eldiveni çıkınca suratına iki tane derin bi tırnak izi yaptı, bu kremden sürdüm ve bir saat içinde gözümün önünde izler tamamen yok oldu şok oldum :)
Keşke ilk bu kremi kullansaymışım diyorum. Sen de kremini ihmal etme kullan cnm.

O ne kiz ilk defa duydum bana iz kalmayacak dedi ama birsey kullan demedi :)
:)))
İz yok edici bi krem benim arkadaşım ayağındaki iz için kullanmıştı gerçekten de geçti
Doktorum da ameliyattan bir ay sonra başka demişti biraz geciktirdim ben sen de araştır istersen farklı kremler de var iz için

Ben kullanıyorum daha doğrusu aklıma gelirse sürüyorum ilk 15gün düzenli kullandım sonra gevşedim ben kızımdada kullanmıştım tabiki iz tamamen gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…