kızlar, hiç öle değilmiş. Zaten baştan beri sinir oluyırum, ana kucağına koyunca (bebek arabasunın parçası olan) boynu büküşüyo, beli o çukura düşüyo. Eşim diyodu ki, teknolojik araştırılmış tasarımlar bunlar, en iyisini aldık bilmem ne. Bugün bi yazdım gogle a, herkes şikayetçi ve bazı görüşler diyo ki, ana kucakları yenidoğan için,zararlı. Beline omurgasına vs vs.kızlar ben anakucağın da doktorumuzun önerisiyle kıvrım yerine destek koydum.sizde yapabilirsiniz
Benim de normal dikiş degil aslında..izi de az gibi bence ama başladım bakalım inşallah geçirir azaltır. Zaten kilo verdikçe küçülecek diyorlar çevremdekiler.Bana da doktorum farklı bi markanın kremini reçete etti, 10.gün itibariyle başla sürmeye dedi. Ufak bi kremdi zaten kullanıp bitirdim. Dikişlerim Strip Bant yöntemiyle yapıldı, az iz kalıcak inş ama krem acımı pek dindirmedi.
O krem bitince doğum öncesi aldığım Eart Mama'nın sezaryan dikişlerinde kullanılan kremine başladım. Sürdüğüm ikinci gün itibariyle acım bıçak gibi kesildi. İz için de çok iyi bi etki yaratacağından eminim. Kızım eldiveni çıkınca suratına iki tane derin bi tırnak izi yaptı, bu kremden sürdüm ve bir saat içinde gözümün önünde izler tamamen yok oldu şok oldum :)
Keşke ilk bu kremi kullansaymışım diyorum. Sen de kremini ihmal etme kullan cnm.
Tamamen Yok olmaz bence de ama azaltsın rahatsız etmesin o görüntü yeter :)Ben kullanıyorum daha doğrusu aklıma gelirse sürüyorum ilk 15gün düzenli kullandım sonra gevşedim ben kızımdada kullanmıştım tabiki iz tamamen gitmiyor
2. Ay aşılarında ne yapıcaz acaba !?! 3 aşı ay-nı-günnnnn!!!! Kesin bayılırım ben. Şindiden tansiyonum yükseldi dün... Allah tabi ki dert vermesin, iyilikleri için aşılar, ama... Gel de dayan o ağlamalara......Bizimkinde kanama olmadı ama çok ağladı yavrum zor sakinleştirdim. Sen söyleyince aklıma geldi yine bak.İğne batınca sesi kesildi resmen. O gün bide ultrasonve kbb muayenesi vardı öncesinde. Hırpalandı biraz kbb muayenesinde. Ağlamaktan helak oldu çocuk. İçim parçalandı resmen. Kanama olmadı ama. Eve gidince kolonyalı pamuklu dağıt biraz dedi şişmesin morarmasın diye. Öyle yaptım ozamanda ağladı bayaa.
ütüyle minik havlu ısıt, badisinin üstünden koy. Hem sıcaktan uyuyo, hem de gazı geçiyo 1 saate.Kızlar ne olur şu gaz sancısına bişey söyleyin mahvoldu yavrum ya uykusuzluktan bayılcam artık o nasıl ağlamak yediklerıme dıkkat edıyorum damlalarımız var yok yok yavrumm karnına çekıp çekıp ağlıyor sizin nasıl
Can'ım benimki zaten iki ayı geçti bişey kalmadı ilk 1 ay hiç koymadım zaten son 1 aydırda destekle koyuyorum birde ben özellikle baba2go nun ana kucağını aldım biraz büyük taşıması zor ama kıvrımı derin değilkızlar, hiç öle değilmiş. Zaten baştan beri sinir oluyırum, ana kucağına koyunca (bebek arabasunın parçası olan) boynu büküşüyo, beli o çukura düşüyo. Eşim diyodu ki, teknolojik araştırılmış tasarımlar bunlar, en iyisini aldık bilmem ne. Bugün bi yazdım gogle a, herkes şikayetçi ve bazı görüşler diyo ki, ana kucakları yenidoğan için,zararlı. Beline omurgasına vs vs.
Bir alt linkte de, anakucağı yenidoğan bel desteği önerisi. Sevi bebe ninki iyi gözüküyo. O çukura yerleşen bi minder, güvenlik kemerleri yine çalışabiliyo.
Ben alıyorum. Bi bakın. Tavsiye.
valla ben üç sezeryan oldum izi ne yapsam da geçmiyor artıkTamamen Yok olmaz bence de ama azaltsın rahatsız etmesin o görüntü yeter :)
Bi de ikinciyi düşünürsek sil baştan iz :))
evet ben kullanıyorum. 2 3 kere sürdüm daha yeni. Çok iyimiş diyollaa ama. Hadi bakalım görces.Sezeryan olan anneler :)
Contractubex kullanıyor musnuz ? Doktorum hastaneden çıkarken reçeteme yazmıştı almışım unutmuşum..bir haftadır kullanmaya başladım sanki izi hafifledi gibi ama emin değilim öyle görmek istediğim için de olabilir
ya biz Çarşamba günü olucaz aşılarımızı bende çok korkuyorum iki bacaktan bir koldan2. Ay aşılarında ne yapıcaz acaba !?! 3 aşı ay-nı-günnnnn!!!! Kesin bayılırım ben. Şindiden tansiyonum yükseldi dün... Allah tabi ki dert vermesin, iyilikleri için aşılar, ama... Gel de dayan o ağlamalara......
İnşallah canım. Pazartesi tekrar gidicez tartılcaz bakalım..Inşallah bi dahaki ay daha çok alır canım canını sıkma
uzun zamandir sizlerle paylasmak isteyip erteledigim bir konuydu. bebek arabasi, ana kucagi vs cok arastirmistim gel gor ki esimin aceleci yapisindan kaynaklanan hizli bir alisveris ile alivermistik. Kullandigimiz ilk gunden beri annem omrumu yedi hakli olarak cocugun boynu buzusuyor diye. Ben de rahatsiz olup doktora sordum. Bunlar belirli standartlara uyarak uretiliyor anne karni gibi, daha rahat vs dedi. Ama ana kucagi icinde her goren bebegi bi duzeltmek istiyor. kuzenimin ana kucagi biraz daha yayvan cok derin degil benimki kadar. Ben de aldigim yere bike gitmeyi dusunmustum ne kadar kotu bir urun sattiniz demek icin. Ama goruyorum ki genel bir sorunmus. senin ki hangi marka acaba?kızlar, hiç öle değilmiş. Zaten baştan beri sinir oluyırum, ana kucağına koyunca (bebek arabasunın parçası olan) boynu büküşüyo, beli o çukura düşüyo. Eşim diyodu ki, teknolojik araştırılmış tasarımlar bunlar, en iyisini aldık bilmem ne. Bugün bi yazdım gogle a, herkes şikayetçi ve bazı görüşler diyo ki, ana kucakları yenidoğan için,zararlı. Beline omurgasına vs vs.
Bir alt linkte de, anakucağı yenidoğan bel desteği önerisi. Sevi bebe ninki iyi gözüküyo. O çukura yerleşen bi minder, güvenlik kemerleri yine çalışabiliyo.
Ben alıyorum. Bi bakın. Tavsiye.
bende yıllar önce duyduğum bir şeyi söyliyim size kızlar her annenin sütü bebeğine özel olurmuş Allah doğan her bebeğin ihtiyacına göre annenin sütünü oluştururmuş.Merhabalar herkese ben de bir şey paylaşmak istiyorum. Herkes içini ferahlatsın. Sütüm az sütüm olmuyor süt ne yapar telaşına son. Araştırmalar gösteriyor ki anne sütünün kalitesini etkileyen mucizevi bir yiyecek yok. Tek yapmanız gereken bol sıvı tüketimi ve sağlıklı beslenme. Hatta Afrikada açlıkla mücadele eden annelerin bile sütü gayet de kaliteli oluyor. Allahın hikmeti sütlerimiz bebeklerimiz için mükemmel bir şekilde üretiliyor. Ama doğru beslenme tabi ki anne olarak bizim için önemli. Mesela kalsiyum protein yeterli miktar almazsak enerjimiz düşüyor kemiklerimiz güçsüzleşiyor filan.. Yani sağlıklı beslenmeye devam ama süt yapar düşüncesiyle saçma sapan yiyeceklere abanmaya son!
Banyodan sonra diye biliyorum onu. Derisi yumuşayınca ağrımaz deniliyor, birde problem olursa bebeğin pipisi ile alakalı ozaman yapılması oneriliyor genelde.Evet canım bende yapıyorum pipisini öyle yoksa sünneti zor olurmuş
Banyodan sonra diye biliyorum onu. Derisi yumuşayınca ağrımaz deniliyor, birde problem olursa bebeğin pipisi ile alakalı ozaman yapılması oneriliyor genelde.
Normal alt değiştirmede yapınca ağrımıyor mu ?
Canim siyirmak derken, derisini ileri geri oynatıyorsun degil mi sadece?Her actıgımda yapmıyorum günde bir kez yapıyorum acısı olmuyo oyle sürekli yapıldıgı için yapışıklık olmuyo acı olmuyo o yüzden görümcem yapmamış ogluna doktor sıyırın demiş böyle sünnet yapamam demiş yoksa sünneti zor olur demiş bayagı canı acıdı çocugun sıyırırken dokundurtmuyodu 1 bucuk yaşındaydı bayagı zorlandılar sıyırırken şimdiden yaparsak yapışıklıgı onlemiş oluruz zaten 1 aya sünnet yaptırmayı düşünüyoruz
Ben sıyırıyorum herkesin kendi tercihi enfeksiyon oluşur diyorsanız yapmazsınız
peg perego canım. Ama hepsi böle derin görünüyo. Yani iade yada şikayet de çözüm değil bence. Ha, neden yenidoğan bel destek minderi vermiyolar orjinal markalı, onu bilmiyorum. Bu suç işte.uzun zamandir sizlerle paylasmak isteyip erteledigim bir konuydu. bebek arabasi, ana kucagi vs cok arastirmistim gel gor ki esimin aceleci yapisindan kaynaklanan hizli bir alisveris ile alivermistik. Kullandigimiz ilk gunden beri annem omrumu yedi hakli olarak cocugun boynu buzusuyor diye. Ben de rahatsiz olup doktora sordum. Bunlar belirli standartlara uyarak uretiliyor anne karni gibi, daha rahat vs dedi. Ama ana kucagi icinde her goren bebegi bi duzeltmek istiyor. kuzenimin ana kucagi biraz daha yayvan cok derin degil benimki kadar. Ben de aldigim yere bike gitmeyi dusunmustum ne kadar kotu bir urun sattiniz demek icin. Ama goruyorum ki genel bir sorunmus. senin ki hangi marka acaba?
Sor bakalım canım burayada yaz ne dediginiCanim siyirmak derken, derisini ileri geri oynatıyorsun degil mi sadece?
Icim rahat etmedi bundan sonraki dr kontrolümüzde soracagim oncesinde aklima gelmedi.
Bir aylik bebek icin 80cc kafi canim eger ictikten sonra sut seklinde kusarsa 60 -70 e dusur ama arttirma fazla gelir diye dusunuyorum birde bir süre sagip vereceksin ama biberonlami vereceksin bu seferde biberona alisma riski var nasil yapmayi dusunuyorsunBayanlar merhaba. Benim bir sorum olacak.
Sütünüzü sağıp bebeğinize vermek istediğinizde kaç cc veriyorsunuz? Benim bebeğim bir aylık. Ben acıkıp ağlayınca 80cc verdim az önce. Bi süre sağıp vermeyi düşünüyorum göğüs yaralarından ötürü. Belki biraz dinlenirse geçer diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?