2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Evet canım ben kullanıyorum. Fayda ediyor mu emin değilim. Bir de dikişin üstünde uyusukluk var. Aylarca geçmiyormuş uyuşukluğu.
Dikişin üstü çok ayakta kalınca filan ara ara şişiyor. Sizde de öyle bir durum var mı?

ben oğlumu sünnet ettirdim bubahsettiklerizle benim alakam yok de mi?

Canım bizim doktor sünnetten sonraki kontrolde dedi. Bebeklerin cildi hemen kaynıyor yapısmasın filan dedi. Ben günde bir iki kez yapıyorum. Tamamen iyilesene kadar bir iki gün daha yaparım.

Bu arada senin oğlan nasıl oldu hastaydı daha iyi mi kuzucuk?

Sünnetten sonra yapılıyomu bilmiyorum aslıcım ben sünnetten öncesini söylüyorum eger yapılacaksa zaten sünnetten sonra doktor söylerdi diye düşünüyorum

çok şükür Can'ım kasık fıtığı ameliyatı oldu.rahatladı oğluşum

Sünnetten sonra yapılıyomu bilmiyorum aslıcım ben sünnetten öncesini söylüyorum eger yapılacaksa zaten sünnetten sonra doktor söylerdi diye düşünüyorum
bize hiçbirşey söylenmedi valla sünnetten sonra.sadece birkaç gün teramicyn miydi neydi bi krem kullandık o kadar

bize hiçbirşey söylenmedi valla sünnetten sonra.sadece birkaç gün teramicyn miydi neydi bi krem kullandık o kadar
Gerek yok o zaman canım .. bebişin için gecmiş olsun canım benim başım bayagı kalabalıktı arada bir girip okuyodum ama mesj yazmaya hiç fırsatım olmuyodu kusura bakma canım tekrardan gecmiş olsun

Dıştan bakıp da düzeltmek isteyenleri boşver bence. Anne karnında da iki büklüm yatıyorlar o yatış şeklini de görseler ah yazık diyip düzeltmek isterler belki :)

Dikişin üstündeki uyuşukluk nasıl yani?? benimki normal bence her zamanki gibi geliyor bana. Ama bunu daha önce de duymuştum herkes uyuşukluk oluyor diyor
Şişme olmadı canım bende hiç
bugün çok ayaktaydım mesela şişkinlik yok

Geçen hafta sünnet ettirdik biz de. Doktor kontrolde ara ara geriye çektirin yapışmasın dedi.
2.ay kontrolümüzde soralım bizde canım bizim doktor hiç bahsetmedi ilk 2gün pansuman oldu sonra da evde bir kaç gün daha devam ettik pansumana o kadar

Biz perşembe olacağız ya
benim de gözümü korkuttular huzursuzluk yaptı fln ddi bi arkadaşım
bi de Zaten iğneler kocaman
valla bizim gittiğimiz doktor yıllardır çocuklarımıza bakıyor zaten ablalarımın çocuklarınada bakıyor aileden biri gibi oldu artık.1. ay aşımızı ben anlamadan arada hemen vurdu bitti dedi sonra baktım oğlum ağlamaya başladı emzirdim hemen sustu.bakalım bu sefer ki Nasıl olacak

Kızlar bir şey soracağım lohusalığı biteli bir hafta oldu adet görmeye başladım. Sizce bu normal mi

Bugunden beri Miray parmagini emmeye basladi varmi yasayan emzigi tutuyor ama onu atip parmagi sokuyor agzina henuz arastiramadim saglikli mi degilmi normal surecmi bilmiyorum birde sizlere sorayim dedim

Gayet normal keske bende gorsem benimde 9 gun oldu biteli beklemedeyim
Bi süt problemi de yaşıyorum kendimce. İnternette okuyorum emziren anneler daha geç adet görür diyor. Acaba bendeki prolaktin az mı o yüzden mi sütüm az diye kara kara düşünüyorum kaç saattir. Herkes sağıyo sütünü 80-100 cc lerden bahsediyorlar ben emmediği göğsümü sağdığımda 30 bile çıkmıyor.

Bugunden beri Miray parmagini emmeye basladi varmi yasayan emzigi tutuyor ama onu atip parmagi sokuyor agzina henuz arastiramadim saglikli mi degilmi normal surecmi bilmiyorum birde sizlere sorayim dedim
Can'ım benim oğlumda yapıyor bide cop cop sesler çıkartıyor.ama emzikle arası daha iyi.

Bizimkide emiyo annem elini emen çocuk zeki olur diyo =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…