Kızımda kusma yok, gaz da çok nadir oluyor. Eğer iki memeyi birden emzirirsem mutlaka ikinci memeye geçmeden önce ben de gazını çıkarıyorum. Ama özellikle geceleri tek meme emip uyuyacaksa gaz çıkartmadan da yatırabiliyorum. Şimdiye kadar hiç gazını çıkartmadan yatırdım diye erken uyandığı ya da huysuzlandığı olmadı. Emme sırasında elimden geldiğince hava yutmamasına gayret ediyorum, gerisini kızım kendi hallediyor. Dediğin durumlar olsaydı mutlaka gaz çıkartmak gerekirdi ama tekrar nasıl kısır döngüye girmeden uyuturdum bilmiyorum cnm.Benim merak ettigim birsey var. Minigim memede huzurla uyuyor cogu zaman. Oylece biraksam birazcik uyur ya da kolayca uykuya gecer. Ama gazini almak gerekiyor veEsra nin dedigi gibi kusma durumu vs olunca bir muddet dik tutmak , kaldirmak gerekiyor. siz de yapiyor musunuz? bebeginiz tekrar kolay uyuyor mu?
Kızımda kusma yok, gaz da çok nadir oluyor. Eğer iki memeyi birden emzirirsem mutlaka ikinci memeye geçmeden önce ben de gazını çıkarıyorum. Ama özellikle geceleri tek meme emip uyuyacaksa gaz çıkartmadan da yatırabiliyorum. Şimdiye kadar hiç gazını çıkartmadan yatırdım diye erken uyandığı ya da huysuzlandığı olmadı. Emme sırasında elimden geldiğince hava yutmamasına gayret ediyorum, gerisini kızım kendi hallediyor. Dediğin durumlar olsaydı mutlaka gaz çıkartmak gerekirdi ama tekrar nasıl kısır döngüye girmeden uyuturdum bilmiyorum cnm.
Sen gazını çıkartmadan uyumasına izin vermeyi denedin mi hiç? yoksa kusma falan olduğu için mi çıkartmadan yatıramıyorsun?
Bazı kitaplar bebek gaz sıkıntısı çekiyor olsa o an zaten derin uykuya dalamaz, gaz çıkartmaya çalışmayın, bırakın bebek uyusun diyor. Bence de eğer bebek kendi kendine gazının üstesinden gelebiliyorsa uyumasına izin verilmeli.
Gündüzleri zaten hepimizinki iki meme emiyordur. Birini ilk uyandıklarında diğerini de günlük aktivitesi bitip yeni uykuya geçerken emiyorlar.Gaz sikayetimiz epey oldugu icin ben de ilaclara vs cok muhtac olmamak adina emzirme sonrasi gazinin cikmasina dikkat etmeye calisiyorum. ilk zamanlar pek beceremiyordum ve de o sekilde uyumasina izin veriyordum. Bir nebze rahatlatir diye dusundugum.icin simdi gazini aliyorum fakat gece emmek icin uyandiginda yapmiyorum bolunmesin uykusu diye. Hava yutmamasi icin de ugrasiyorum ama bazen alip birakiyor defalarca. Bir de iki memeyi mi emiyor cogunlukla? Ne kadar suruyor bu, iki memeden gelen ml mi ancak yeterli oluyor?
buyuk alt acma bezlerinden alin en azindan yatak vs batmaz nevresim değiştirmek zorunda kalmazsiniz:) digeri hakkinda fikrim yok, 2 kizim var :))Burdan yetkililere sesleniyorum!
Pipi sapkasi uretin!
Bu nedir arkadas ns zormus erkek bebegin altini degistirmek.
Kizimda hic yasamadigim seyler basima geliyor.
Her turlu tedbiri aliyorum kendimce, ama vatandas kendi agzina isemeyi bile beceriyor yani.
Su kis gunu haftanin 2-3 gunu nevresim degistiriyoruz.
Peceteyle, pamukla falan kapatiyorum pipiyi ama denk getirirse yine batiriyor her yeri, atladigim bir sey olabilir mi??
Bebekler genelde uykudan uyanırken çiş yapıyor Esra acaba hep ona mı denk geliyor ?Aklıma gelmişken, bebişler çok uzun süreli uyumadıklarında sallamaya karşı değilseniz eğer reflü yastığında ayakta sallamayı deneyebilirsiniz :) Benimki memede uyuyan gruptan. Ama çok nadir memede de uyumadığı zamanlar en sonunda artık reflü yastığını ayağıma koyup öyle sallıyorum. Uyuyunca yastığı direk olduğu yere bırakıp kalkıyorum. Uyuduğu yer değişmediği için uyanmıyor :)
Kizlar.joker de indirim.varmis.islak.mendillerde,ben sleepy sensitive denedim.cok.ince,prima cok.kalin gibi geldi bi de kokusu.cok.kotu gerci ben yikayarak kullaniyorum ama yine de kalıyor, ideali unibaby sanki ama sleepynin.diğer cesitlerini de deneyecegim,
Bebek.bezinde sleepy deneyen var mi memnun musunuz
Esra pipi pedi diye birşey var zaten bildiğim kadarıyla :) Satıldığı yerleri bi araştır istersenBurdan yetkililere sesleniyorum!
Pipi sapkasi uretin!
Her turlu tedbiri aliyorum kendimce, ama vatandas kendi agzina isemeyi bile beceriyor yani.
Peceteyle, pamukla falan kapatiyorum pipiyi ama denk getirirse yine batiriyor her yeri, atladigim bir sey olabilir mi??
Canbebe nin alt degistirme pedlerini kullaniyorum yeterince buyuk gibi ama daha buyugu var mi bilmiyorum ki.buyuk alt acma bezlerinden alin en azindan yatak vs batmaz nevresim değiştirmek zorunda kalmazsiniz:) digeri hakkinda fikrim yok, 2 kizim var :))
Aaa ciddi misin, hemen bakiyorum.Esra pipi pedi diye birşey var zaten bildiğim kadarıyla :) Satıldığı yerleri bi araştır istersen
Eki Görüntüle 1957543
Bilmiyorum ki Ayselcim acaba o zamanlara mi denk geliyoruz,dikkat etmedim hic o şekilde.Bebekler genelde uykudan uyanırken çiş yapıyor Esra acaba hep ona mı denk geliyor ?
Eğer uykudan yeni uyandıysa hemen açma altını bi süre kendi kendine gerinsin vs sonra aç
Esracım aynı durum bizde de var. Üstüm başım çişli kusmuklu geziyorum :)Burdan yetkililere sesleniyorum!
Pipi sapkasi uretin!
Valla 3 erkek yeğenim var 3 ununde ne zaman bezini acsam iserdi korkulu ruyamdi kizimda oyle bir sorun olmuyor tabiki :))Bilmiyorum ki Ayselcim acaba o zamanlara mi denk geliyoruz,dikkat etmedim hic o şekilde.
Ama pipi pedi varmis olayi cozduk sayilir :)
Kargolari teslim ettirecek yeni bir adres bulsam iyi olacak kendime.
Utaniyorum kargoculardan her gun ugruyorlar mutlaka.
Pipi pedini de alayim da biraz ara vereyim internet alisverisine en iyisi :)
Can'ım benim oğlanda öyleydi altını açar açmaz hemen işiyordu.hatta bir keresine gazıyla birlikte kaka fışkırttı.ama şimdilerde geçti seninki de az daha büyüsün geçerBurdan yetkililere sesleniyorum!
Pipi sapkasi uretin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?