2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Esra kuşum evde Lansinoh'un göğüs pedlerinden varsa, onların yapısı ortadan ikiye kesilmeye çok müsait. Elinle bile yırtabilirsin. Ben onları ikiye bölüp arkasındaki bantlı yer denk gelecek biçimde yapıştırıp külah yaparak pipiye geçiriyorum. Emici de oluyor.

Geçmiş olsun kuzucum bu arada yaralara gümüş nitrat uygulaması yapıldığını yazmışsın. Belki işine yarar, silverette nursing cup diye gümüş göğüs kapakları var. Tr pazarına yeni girmiş ama yurtdışında seninle benzer durumda olan kullanıcılar bayağı memnun.

Canbebe nin alt degistirme pedlerini kullaniyorum yeterince buyuk gibi ama daha buyugu var mi bilmiyorum ki.
Havaya dogru gonderiyor yakalayamazsam nereye iserse bahtiniza artik :)

Aynı benn ne kıyafet ne koltuk ne çekyat. Anneannesinin evini yağmur ormanlarına çevirdi benim oğlan:))

Evet iki memeyi ard arda vermeyi sormustum. Ben gunduzde her emzirdigimde farkli ve tek memeyi veriyorum genellikle o nedenle merak ettim sordum. Fakat soyle birsey dikkatimi cekti her ikisini de versem bile sol mememde daha az sut oluyor sanirim. Sagip dogrulamadim ama bazen emzirme bitti diyip yatiriyorum dedigin gibi tekrar huzursuzlaniyor sag memeyle huzura eriyor. Direkt diger memeye gecmeyeyim ben de. senin gibi yapayim. peki yagli kismi alsin diye kac dk bekliyorsun, emisine gore mi ayarliyorsun? cok soru sordummm

Bizim de sag kalcada gerilik sonucu cikmisti. Doktorumuz 1 bucuk ay sonrasi icin bir uzmana yonlendirdi ama cift bez vs demedi. insallah bir sorun olmaz cok ciddi degildir.

Benim de sol mememde daha az süt oluyor :) Sanırım bunun sebebi sağ mememi daha uzun süre emmesi. dolayısıyla o memenin süt üretimi daha fazla oluyor. Sağı daha uzun emmesinin nedeni de, memede uykuya dalıyor ya, meğer farkında olmadan sağ kolum daha kuvvetli uzun süre taşıyabiliyor diye hep sağda uyutmuşum çocuğu. Bunu da kafasının sağ tarafı hafif düzleşmeye başlayınca farkettim Şimdi artık sol memeyi boşalsa bile emdirmeye devam ediyorum ki oranın da üretimi artsın.

Dolu göğsü ilk verdiğinde önsütü lakır lakır içiyordur. Ne zamanki önsüt bitiyor, emdiği zamanki yutkunması ve çıkardığı sesler değişiyor. Zaman vermem yanıltıcı olabilir. Çünkü bu biraz kişiden kişi ve sütten süte değişen bi durum. Zamandan ziyade bebeğin emişine ve çıkardığı seslere göre anlarsın. En garantisi memeyi iyice yumuşatana ve memeyle kavga etmeye başlayana kadar emzirmek.

Gorumcemin bebeginede doktor cift bez kullan demisti oda kullandi simdi bi sorunu yok gecti cok sukur.

Dun saglikocaginda da ebe bi kadina kiziyodu bu konuda.

Cocuguna dr cift bez kullan demis kadinda kullanmamis ebe bayaga kizdi neden dr dedigini yapmiyosun diye. Komsulari bise olmaz demis kadina oda dr dinlemek yerine komsularini dinlemis.

Sen cift bez kullan canim atlatirsiniz Allahin izniyle

Sagol canim, hazir olan pipi pedi zaten satilmiyormus bulamadim. Belli urunkerin yaninda hediye olarak gonderiliyormus.
Lansinohun pedleri var cok mantikli soyledigin hemen deniyorum.
Cok teskkur ediyorum,bahsettigin urune bakacagim.

Cok büyük bir risk alarak bugun oglen yesil mercimek yemegi yedim kizlar
Bakliyat cok severim ve artik cok sıkıldım kisitli beslenmekten.
Yiyecek bir sey bulamiyorum fasulye, nohut yemeyince. Surekli et, kofte ve sinirli sebze.
Bool bol kimyon döktüm bakalim sonuç ne olacak.

Bir de inanilmaz moralim bozuldu benim.
2 kilo almisim ben yaa
Abur cubur falan yediğim yok, hatta cogu zaman karnim ac geziyorum nerden cikti bu kilolar anlamadim.
Hayatimda hic kilo sorunu yasamadim,hatta almak icin cabaladim yillarca ama simdi su icinde bulunduğum hal cok can sıkıcı
Ilk dogumumda dogumdan 10 gun sonra hic farkinda olmadan vermistim kilolari.
Sut yapiyor diye boza iciyorum o mu aldiriyor acaba kilo?
Ama o da gercekten sut yapiyor hic vazgecebilecegim bir sey degil.
Cok üzgünüm cok yaza kaynimin dugunu var, boyle gobekli mi olacagim o zaman ben

kızlar biz aşılarımızı yaptırdık geldik.çok şükür bi sorun olmadı kuzum çok ağladı ama memeyi alınca hemen sustu.dr akşama biraz huysuzluk yapabilir çok huysuzlarımda yarım paranox ver dedi.gelişimimizde çok iyi bizde herşey yolunda darısı aşı yaptıracakların başına.bu arada sol kolunada aşı yapıldı Oraya üç gün su değmesin dedi

Cok geçmiş olsun, darisi basimiza.
Paranox dedigin fitil mi?
Niye normal agri kesici degil de fitil dedi acaba

Esra canım bende aldım valla kilo geçmişe bakamadım. Biz hala süt artırmaya uğraşıyoruz kuzumla...
Benim tembel gece emmek istemiyor bende zorla biraz emzirip sağıp veriyorum. Gace çok zor oluyor ama yeterki anne sütü alsın mama yemesinde
asli2434 canım geçmiş olsun inş sorunsuz atlatır bugün kuzucuk...

Cok geçmiş olsun, darisi basimiza.
Paranox dedigin fitil mi?
Niye normal agri kesici degil de fitil dedi acaba
sağol Can'ım.açıkçası sormadım ama bence fitil daha iyi bebeklerimiz zaten kusuyorlar ağrı kesici ilaçlar daha çok kusturabilir.hemde fitil direk bağırsaktan karıştığı için kana daha etkili diye biliyorum.

Esra Can'ım bende kilo almışım 64 kilo olmuşum doğuma giderken 68 kiloydum az zorlasam hamilelik kiloma ulaşcam valla.dün dışarı çıktık biraz eşimle bi yiğitlerdim eski pantolonlarımdan giyeyim dedim ama nerdeeee önünü kavuşturamadım bile...yine hamile pantolonuna talim..

Ben daha az once barbunya dunde yesil mercimek yedim artik sorun olmuyor bol kimyonla yapiyorum. Gaz damlasida kullanmiyorum sadece 2 bardak humananin rezene kimyonundan iciyorum gunluk. Bu kadar kisitlama bence kendini asil vitamin onlarda kararinda ye hepsinden.

Esra kayninin dugununde göbekli olmak mi bebegini emzirmek mi:) yapma boyle sut bir duzene girsin verirsin kiloyu ben gunde 1 lt boza iciyorum inanir misin yedigim hurma cevizde cabasi. Hurmayi 3 gundur biraktim ama bozadan bende vazgecmem bosver kiloyu emzirmeye sutune odaklan taktigina degmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…