Burdan yetkililere sesleniyorum!
Pipi sapkasi uretin!
Bu nedir arkadas ns zormus erkek bebegin altini degistirmek.
Kizimda hic yasamadigim seyler basima geliyor.
Her turlu tedbiri aliyorum kendimce, ama vatandas kendi agzina isemeyi bile beceriyor yani.
Su kis gunu haftanin 2-3 gunu nevresim degistiriyoruz.
Peceteyle, pamukla falan kapatiyorum pipiyi ama denk getirirse yine batiriyor her yeri, atladigim bir sey olabilir mi??
Canbebe nin alt degistirme pedlerini kullaniyorum yeterince buyuk gibi ama daha buyugu var mi bilmiyorum ki.
Havaya dogru gonderiyor yakalayamazsam nereye iserse bahtiniza artik :)
Ben binmedim ama niyetim var arastırmıstım 2haftadan sonra binebiliomus bebekler. İzin gerekiyo yazmıyor hiç bi yerde
Sevindim canım :)Sagol canım bindim sıkıntı olmadı çok şükür huysuzlanmadıda =)
Evet iki memeyi ard arda vermeyi sormustum. Ben gunduzde her emzirdigimde farkli ve tek memeyi veriyorum genellikle o nedenle merak ettim sordum. Fakat soyle birsey dikkatimi cekti her ikisini de versem bile sol mememde daha az sut oluyor sanirim. Sagip dogrulamadim ama bazen emzirme bitti diyip yatiriyorum dedigin gibi tekrar huzursuzlaniyor sag memeyle huzura eriyor. Direkt diger memeye gecmeyeyim ben de. senin gibi yapayim. peki yagli kismi alsin diye kac dk bekliyorsun, emisine gore mi ayarliyorsun? cok soru sordummmGündüzleri zaten hepimizinki iki meme emiyordur. Birini ilk uyandıklarında diğerini de günlük aktivitesi bitip yeni uykuya geçerken emiyorlar.
Birde iki memeyi peş peşe emdiği zamanlar var, sen sanırım onu soruyorsun. Genellikle gündüzleri kısa süreli uyku sonrası oluyor. İlk önce son emzirdiğim memeyi veriyorum ki yağlı kısım kalmışsa iyice bi boşaltsın diye sonra da diğer dolu olan göğsü veriyorum. Yani bu biraz o anki bebeğin emişine, göğüslerin doluluğuna bağlı olarak değişiyor. Geceleri tek meme yetiyor ama gündüzleri çoğunlukla iki meme emiyor. Gündüz öğünlerini iyi alırsa, hem gündüz hem de gece uykuları daha güzel oluyor. Eskiden çok uzun emzirme saatlerimiz vardı. Ama artık büyüdü, 10-15 dk da bi göğsü boşaltmış olabiliyor. Ayrıca iki memeyi de emzirmeye gayret ediyorum ki vücut talebe göre üretimi arttırsın diye.
Çoğu zaman bebeğin seni yönlendirecektir. Bir meme yetmemişse bebek aranmaya, emme refleksi göstermeye devam ediyor. Anlıyorum ki o memenin işi bitti ama kızım doymadı, ikinci memeyi veriyorum.
Kızlar bugun 1ay kontrolümüz vardı. Kilo alımı falan iyi dedi doktor. Ama kalca cıkıklığı ultrasonunda sağ kalca daha tam gelişmemiş çıktı. Çift bez kullanımı ile yüzde 80 85 gecer dedi. Böyle bir şey yaşatan duyan var mı
Kızlar bugun 1ay kontrolümüz vardı. Kilo alımı falan iyi dedi doktor. Ama kalca cıkıklığı ultrasonunda sağ kalca daha tam gelişmemiş çıktı. Çift bez kullanımı ile yüzde 80 85 gecer dedi. Böyle bir şey yaşatan duyan var mı
Benim de sol mememde daha az süt oluyor :) Sanırım bunun sebebi sağ mememi daha uzun süre emmesi. dolayısıyla o memenin süt üretimi daha fazla oluyor. Sağı daha uzun emmesinin nedeni de, memede uykuya dalıyor ya, meğer farkında olmadan sağ kolum daha kuvvetli uzun süre taşıyabiliyor diye hep sağda uyutmuşum çocuğu. Bunu da kafasının sağ tarafı hafif düzleşmeye başlayınca farkettimEvet iki memeyi ard arda vermeyi sormustum. Ben gunduzde her emzirdigimde farkli ve tek memeyi veriyorum genellikle o nedenle merak ettim sordum. Fakat soyle birsey dikkatimi cekti her ikisini de versem bile sol mememde daha az sut oluyor sanirim. Sagip dogrulamadim ama bazen emzirme bitti diyip yatiriyorum dedigin gibi tekrar huzursuzlaniyor sag memeyle huzura eriyor. Direkt diger memeye gecmeyeyim ben de. senin gibi yapayim. peki yagli kismi alsin diye kac dk bekliyorsun, emisine gore mi ayarliyorsun? cok soru sordummm
Gorumcemin bebeginede doktor cift bez kullan demisti oda kullandi simdi bi sorunu yok gecti cok sukur.Kızlar bugun 1ay kontrolümüz vardı. Kilo alımı falan iyi dedi doktor. Ama kalca cıkıklığı ultrasonunda sağ kalca daha tam gelişmemiş çıktı. Çift bez kullanımı ile yüzde 80 85 gecer dedi. Böyle bir şey yaşatan duyan var mı
Esra pipi pedi diye birşey var zaten bildiğim kadarıyla :) Satıldığı yerleri bi araştır istersen
Eki Görüntüle 1957543
Sagol canim, hazir olan pipi pedi zaten satilmiyormus bulamadim. Belli urunkerin yaninda hediye olarak gonderiliyormus.Esra kuşum evde Lansinoh'un göğüs pedlerinden varsa, onların yapısı ortadan ikiye kesilmeye çok müsait. Elinle bile yırtabilirsin. Ben onları ikiye bölüp arkasındaki bantlı yer denk gelecek biçimde yapıştırıp külah yaparak pipiye geçiriyorum. Emici de oluyor.
Geçmiş olsun kuzucum bu arada yaralara gümüş nitrat uygulaması yapıldığını yazmışsın. Belki işine yarar, silverette nursing cup diye gümüş göğüs kapakları var. Tr pazarına yeni girmiş ama yurtdışında seninle benzer durumda olan kullanıcılar bayağı memnun.
Cok geçmiş olsun, darisi basimiza.kızlar biz aşılarımızı yaptırdık geldik.çok şükür bi sorun olmadı kuzum çok ağladı ama memeyi alınca hemen sustu.dr akşama biraz huysuzluk yapabilir çok huysuzlarımda yarım paranox ver dedi.gelişimimizde çok iyi bizde herşey yolunda darısı aşı yaptıracakların başına.bu arada sol kolunada aşı yapıldı Oraya üç gün su değmesin dedi
sağol Can'ım.açıkçası sormadım ama bence fitil daha iyi bebeklerimiz zaten kusuyorlar ağrı kesici ilaçlar daha çok kusturabilir.hemde fitil direk bağırsaktan karıştığı için kana daha etkili diye biliyorum.Cok geçmiş olsun, darisi basimiza.
Paranox dedigin fitil mi?
Niye normal agri kesici degil de fitil dedi acaba
Ben daha az once barbunya dunde yesil mercimek yedim artik sorun olmuyor bol kimyonla yapiyorum. Gaz damlasida kullanmiyorum sadece 2 bardak humananin rezene kimyonundan iciyorum gunluk. Bu kadar kisitlama bence kendini asil vitamin onlarda kararinda ye hepsinden.Cok büyük bir risk alarak bugun oglen yesil mercimek yemegi yedim kizlar
Bakliyat cok severim ve artik cok sıkıldım kisitli beslenmekten.
Yiyecek bir sey bulamiyorum fasulye, nohut yemeyince. Surekli et, kofte ve sinirli sebze.
Bool bol kimyon döktüm bakalim sonuç ne olacak.
Esra kayninin dugununde göbekli olmak mi bebegini emzirmek mi:) yapma boyle sut bir duzene girsin verirsin kiloyu ben gunde 1 lt boza iciyorum inanir misin yedigim hurma cevizde cabasi. Hurmayi 3 gundur biraktim ama bozadan bende vazgecmem bosver kiloyu emzirmeye sutune odaklan taktigina degmez.Bir de inanilmaz moralim bozuldu benim.
2 kilo almisim ben yaa
Abur cubur falan yediğim yok, hatta cogu zaman karnim ac geziyorum nerden cikti bu kilolar anlamadim.
Hayatimda hic kilo sorunu yasamadim,hatta almak icin cabaladim yillarca ama simdi su icinde bulunduğum hal cok can sıkıcı
Ilk dogumumda dogumdan 10 gun sonra hic farkinda olmadan vermistim kilolari.
Sut yapiyor diye boza iciyorum o mu aldiriyor acaba kilo?
Ama o da gercekten sut yapiyor hic vazgecebilecegim bir sey degil.
Cok üzgünüm cokyaza kaynimin dugunu var, boyle gobekli mi olacagim o zaman ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?