- 22 Kasım 2016
- 913
- 1.279
- 33
Bi sor istersen canım doktoruna. İnernette de öneriliyor. İnşallah düzelir yavrularBizim de sag kalcada gerilik sonucu cikmisti. Doktorumuz 1 bucuk ay sonrasi icin bir uzmana yonlendirdi ama cift bez vs demedi. insallah bir sorun olmaz cok ciddi degildir.
Çok saol canım rahatlıyorum bunları duyunca. İnşallah düzelir bebişimGorumcemin bebeginede doktor cift bez kullan demisti oda kullandi simdi bi sorunu yok gecti cok sukur.
Dun saglikocaginda da ebe bi kadina kiziyodu bu konuda.
Cocuguna dr cift bez kullan demis kadinda kullanmamis ebe bayaga kizdi neden dr dedigini yapmiyosun diye. Komsulari bise olmaz demis kadina oda dr dinlemek yerine komsularini dinlemis.
Sen cift bez kullan canim atlatirsiniz Allahin izniyle
Daha yqza coook var canım. Sen ye bol bol süt olsun emzirerek çok kalori yakılıyor zatenBir de inanilmaz moralim bozuldu benim.
2 kilo almisim ben yaa
Abur cubur falan yediğim yok, hatta cogu zaman karnim ac geziyorum nerden cikti bu kilolar anlamadim.
Hayatimda hic kilo sorunu yasamadim,hatta almak icin cabaladim yillarca ama simdi su icinde bulunduğum hal cok can sıkıcı
Ilk dogumumda dogumdan 10 gun sonra hic farkinda olmadan vermistim kilolari.
Sut yapiyor diye boza iciyorum o mu aldiriyor acaba kilo?
Ama o da gercekten sut yapiyor hic vazgecebilecegim bir sey degil.
Cok üzgünüm cokyaza kaynimin dugunu var, boyle gobekli mi olacagim o zaman ben
Hem gobegim gitse hem sutum olsa olmaz mi :)Esra kayninin dugununde göbekli olmak mi bebegini emzirmek mi:) yapma boyle sut bir duzene girsin verirsin kiloyu ben gunde 1 lt boza iciyorum inanir misin yedigim hurma cevizde cabasi. Hurmayi 3 gundur biraktim ama bozadan bende vazgecmem bosver kiloyu emzirmeye sutune odaklan taktigina degmez.
Pipipedi çok güldüm ya :)Bilmiyorum ki Ayselcim acaba o zamanlara mi denk geliyoruz,dikkat etmedim hic o şekilde.
Ama pipi pedi varmis olayi cozduk sayilir :)
Kargolari teslim ettirecek yeni bir adres bulsam iyi olacak kendime.
Utaniyorum kargoculardan her gun ugruyorlar mutlaka.
Pipi pedini de alayim da biraz ara vereyim internet alisverisine en iyisi :)
Sağol canımmrs_aysel Can'ım sizin aşı sanırım yarındı bebişini yıkamayı unutma bugün.aşılardan sonra 3 gün banyo yok
Yine aynı şeyi tavsiye edicem, ama inanın beni kurtardı bu. Küçük havluyu ütü ile ısıtıp, bady sinin üstünden koyuyorum,. Sıcak etkisi ile uyuyakalıyo, gazı da çözülüyo.@esmeerayMrb arkadaşlar bebegim 48 günlük oldu ama gazdan dolayı sürekli uykusu bolunuyo ve çok kivraniyo tavsiyeniz varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
canım benim de denemediğim kalmadı her gün uykususuz..ama doktor yapacak bir şey yok diyor..en az 3 ay bekliceksiniz gaz için başka çözüm yolu yok dedi..sadece belki biraz azaltabiliriz diye damla şurup felan verdi ama fayda eden olmadı..en son araştırıp bi ilaç buldum internetten onu aldık amerikadan gelcek..onun gelmesine de var baya..acı elma yağımı denemedim sıcak havlu anason rezene fayda eden bulamadım ben canım..gaz ilaçları da her çocukta başka etki yaratıyormuş..bir kaç tane dene dedi doktor sende öyle yapabilirsin belki..ama açıkcası bu gaz sorununun tek çaresi zaman..ha bide kiraz çekirdekli patik ve bel kemeri oluyor onları da deneyebilirsin..ben aldım da henüz gelmedi onun için fayda eder mi etmez mi bilmiyorum..İyi akşamlar arkadaşlar bebeğimin pazar günü kırkı çıkacak aşırı gazı var gazdan ememiyor ağlıyor böyle olan var mı aranızda bir fikir verseniz ne yapacağımı şaşırdım
Allah yardım etsin bize ağlama krizine girdi mi bir daha durdurmak çok zor.kiraz çekirdegi iyi miymis ilk defa duydum teşekkür ederim
canım benim de denemediğim kalmadı her gün uykususuz..ama doktor yapacak bir şey yok diyor..en az 3 ay bekliceksiniz gaz için başka çözüm yolu yok dedi..sadece belki biraz azaltabiliriz diye damla şurup felan verdi ama fayda eden olmadı..en son araştırıp bi ilaç buldum internetten onu aldık amerikadan gelcek..onun gelmesine de var baya..acı elma yağımı denemedim sıcak havlu anason rezene fayda eden bulamadım ben canım..gaz ilaçları da her çocukta başka etki yaratıyormuş..bir kaç tane dene dedi doktor sende öyle yapabilirsin belki..ama açıkcası bu gaz sorununun tek çaresi zaman..ha bide kiraz çekirdekli patik ve bel kemeri oluyor onları da deneyebilirsin..ben aldım da henüz gelmedi onun için fayda eder mi etmez mi bilmiyorum..
kızlar çok şükür bu saate kadar bi problem yaşamadık.o kadar da korkulacak bişey yok bu aşılardanSağol canım
Evet bizimki de yarın
Bugün Zaten banyo yaptırmıştım hastaneye gitmiştik çünkü ordan gelince içime sinmiyr tüm kıyafetleri ve bebişi dezenfekte ediyorm :)
Size de geçmiş olsun atlattınız sıra bize geçti :) inşallah huzursuzlanmaz fitil vermek zorunda kalmazsın
yok Can'ım o annelik hormonu ve bu hormon bir ömür seninle artıkAnnem geldi iki gun once bizde firsat bu firsat diyerek esimle sinemaya gittik evet degisiklik oldu iyi geldi ama film boyunca kizimdaydi aklim nasil bitirip eve geldik bilmiyorum icim icimi yedi ozlemek bir yandan onu birakmis olmaktan dolayi sucluluk hissettim sanirim hormonlar henuz duzelmedi ne zormus anne olmak
Benim oglum da 1 hafta her emzirmede yapti bunu. Sonra biraz azaltti. Herhalde 15 gun oldu. Simdi gunde birkac sefer yapiyor.Sevgılı anneler geçenlerde bebegımın memeyı reddettıgını soylemıstım. Bu sebeple doktora gıttık. Normalde uç ay cıvarı bazı bebeklerde memeyı reddetme emmeme olayı olurmus sıZınkı bıraz erken başlamış dedı. Sabırla emzırmeye çalışın dedı. Bakalım ne zamana kadar sürecek bugün beş gün oldu hala feryatlarla aglamalarla emmeye calısıyor en son dalmaya yakın tutuyor ve uyuya kalıyor. Çok zor bı süreç yem benım hem bebegım ıcın. Özellikle gecelerı çok yorucu oluyor.
Canim benim kızımla aksamlari gaz sancisi başlıyor, ne emebiliyor ne uyuyabiliyor sersem gibi oluyor arada çığlıklar atıyor sancidan, bende aç kalmasın bari deyip sagdigim sütten biraz veriyorum benim bebeğim 1 aylık 50 ml falan veriyorum. onu içinde biraz kendine geliyor ozaman biraz da emziriyorum tam doymuş oluyor. tabi ki bu gaz sancisina care değil ama en azından karnı tok olduğunu bilmek beni çok rahatlatiyor. Yoksa biraksam sabah kadar ememez.İyi akşamlar arkadaşlar bebeğimin pazar günü kırkı çıkacak aşırı gazı var gazdan ememiyor ağlıyor böyle olan var mı aranızda bir fikir verseniz ne yapacağımı şaşırdım
Benim kızımın gazı Yok gibi. Normalde hiç sıkıntı Yok keyıfle etrafa bakarken ne zaman emzirmeye kalksam çığlık çığlığa oluyor. SıZınkıde oylemıydı.gaz mı degıl mı anlayamıyorumBenim oglum da 1 hafta her emzirmede yapti bunu. Sonra biraz azaltti. Herhalde 15 gun oldu. Simdi gunde birkac sefer yapiyor.
Bizdeki meme reddinden ziyade gazdan rahatsızlanip ememiyor gibi.
Ne munasebet kimse bu halde senden hizmet bekleyemez al kizinla ilgilen gelen bayansa girsin yapsin ne yapilacaksa cok mecburi bir misafirlikmi bu acelesi varmiymiskiKizlar bu aksamdan itibaren haftasonu dahil olmak uzere yatili misafirim var.
Ustelik esim de yok.
Kendi karnimizi doyurmakan acizim insallah halledebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?