2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Çok saol canım rahatlıyorum bunları duyunca. İnşallah düzelir bebişim

Daha yqza coook var canım. Sen ye bol bol süt olsun emzirerek çok kalori yakılıyor zaten

Hem gobegim gitse hem sutum olsa olmaz mi :)
Ya anlamadim ne oldu dun aksamdan beri fos diye sondu göğüslerim.
Hicbir degisiklik de yapmadim niye boyle oldu anlamiyorum.
Birdenbire azaliverdi, cok moralim bozuldu.
Dun sabah ustume akan sut bugun nereye gitti anlamiyorum
Kilosu batsın bir daha ağzımi acmayacagim yeter ki sutum olsun

İyi akşamlar arkadaşlar bebeğimin pazar günü kırkı çıkacak aşırı gazı var gazdan ememiyor ağlıyor böyle olan var mı aranızda bir fikir verseniz ne yapacağımı şaşırdım

Pipipedi çok güldüm ya :)
Erkek annesi olmak böyle bi şey işte üstüme yapmışlıgı var benimkinin de hatta kendi yüzüne de yaptı :)

mrs_aysel Can'ım sizin aşı sanırım yarındı bebişini yıkamayı unutma bugün.aşılardan sonra 3 gün banyo yok
Sağol canım
Evet bizimki de yarın
Bugün Zaten banyo yaptırmıştım hastaneye gitmiştik çünkü ordan gelince içime sinmiyr tüm kıyafetleri ve bebişi dezenfekte ediyorm :)
Size de geçmiş olsun atlattınız sıra bize geçti :) inşallah huzursuzlanmaz fitil vermek zorunda kalmazsın

Mrb arkadaşlar bebegim 48 günlük oldu ama gazdan dolayı sürekli uykusu bolunuyo ve çok kivraniyo tavsiyeniz varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Yine aynı şeyi tavsiye edicem, ama inanın beni kurtardı bu. Küçük havluyu ütü ile ısıtıp, bady sinin üstünden koyuyorum,. Sıcak etkisi ile uyuyakalıyo, gazı da çözülüyo.@esmeeray

İyi akşamlar arkadaşlar bebeğimin pazar günü kırkı çıkacak aşırı gazı var gazdan ememiyor ağlıyor böyle olan var mı aranızda bir fikir verseniz ne yapacağımı şaşırdım
canım benim de denemediğim kalmadı her gün uykususuz..ama doktor yapacak bir şey yok diyor..en az 3 ay bekliceksiniz gaz için başka çözüm yolu yok dedi..sadece belki biraz azaltabiliriz diye damla şurup felan verdi ama fayda eden olmadı..en son araştırıp bi ilaç buldum internetten onu aldık amerikadan gelcek..onun gelmesine de var baya..acı elma yağımı denemedim sıcak havlu anason rezene fayda eden bulamadım ben canım..gaz ilaçları da her çocukta başka etki yaratıyormuş..bir kaç tane dene dedi doktor sende öyle yapabilirsin belki..ama açıkcası bu gaz sorununun tek çaresi zaman..ha bide kiraz çekirdekli patik ve bel kemeri oluyor onları da deneyebilirsin..ben aldım da henüz gelmedi onun için fayda eder mi etmez mi bilmiyorum..

Allah yardım etsin bize ağlama krizine girdi mi bir daha durdurmak çok zor.kiraz çekirdegi iyi miymis ilk defa duydum teşekkür ederim

Annem geldi iki gun once bizde firsat bu firsat diyerek esimle sinemaya gittik evet degisiklik oldu iyi geldi ama film boyunca kizimdaydi aklim nasil bitirip eve geldik bilmiyorum icim icimi yedi ozlemek bir yandan onu birakmis olmaktan dolayi sucluluk hissettim sanirim hormonlar henuz duzelmedi ne zormus anne olmak

kızlar çok şükür bu saate kadar bi problem yaşamadık.o kadar da korkulacak bişey yok bu aşılardan

yok Can'ım o annelik hormonu ve bu hormon bir ömür seninle artık benim bi tanıdığım çocuğunu annesine bırakıp kocasıyla tatile gitmişti hala anlayabilmiş değilim ben çocuklarımın olmadan en fazla kocamla gece çay içmeye giderim.onuda çocuklarınız biraz büyüsün anlayacaksınız biraz yalnız kalıp kafa dinlemenin kıymetini.birde uyusun diye elinden gelen herşeyi yaparsın uyuyunca özlemeye başlarsın ya işte bu Nasıl bir durum anlayamıyorum açıkçası

Biri 8+0 biri 9+5 fotoğrafımız :) cinsiyet tahmini alabilir miyim

Eklentiler

• IMG_6228.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_6344.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 45
Sevgılı anneler geçenlerde bebegımın memeyı reddettıgını soylemıstım. Bu sebeple doktora gıttık. Normalde uç ay cıvarı bazı bebeklerde memeyı reddetme emmeme olayı olurmus sıZınkı bıraz erken başlamış dedı. Sabırla emzırmeye çalışın dedı. Bakalım ne zamana kadar sürecek bugün beş gün oldu hala feryatlarla aglamalarla emmeye calısıyor en son dalmaya yakın tutuyor ve uyuya kalıyor. Çok zor bı süreç yem benım hem bebegım ıcın. Özellikle gecelerı çok yorucu oluyor.

Benim oglum da 1 hafta her emzirmede yapti bunu. Sonra biraz azaltti. Herhalde 15 gun oldu. Simdi gunde birkac sefer yapiyor.
Bizdeki meme reddinden ziyade gazdan rahatsızlanip ememiyor gibi.

Canim benim kızımla aksamlari gaz sancisi başlıyor, ne emebiliyor ne uyuyabiliyor sersem gibi oluyor arada çığlıklar atıyor sancidan, bende aç kalmasın bari deyip sagdigim sütten biraz veriyorum benim bebeğim 1 aylık 50 ml falan veriyorum. onu içinde biraz kendine geliyor ozaman biraz da emziriyorum tam doymuş oluyor. tabi ki bu gaz sancisina care değil ama en azından karnı tok olduğunu bilmek beni çok rahatlatiyor. Yoksa biraksam sabah kadar ememez.

Kizlar bu aksamdan itibaren haftasonu dahil olmak uzere yatili misafirim var.
Ustelik esim de yok.
Kendi karnimizi doyurmakan acizim insallah halledebilirim

Benim oglum da 1 hafta her emzirmede yapti bunu. Sonra biraz azaltti. Herhalde 15 gun oldu. Simdi gunde birkac sefer yapiyor.
Bizdeki meme reddinden ziyade gazdan rahatsızlanip ememiyor gibi.
Benim kızımın gazı Yok gibi. Normalde hiç sıkıntı Yok keyıfle etrafa bakarken ne zaman emzirmeye kalksam çığlık çığlığa oluyor. SıZınkıde oylemıydı.gaz mı degıl mı anlayamıyorum

Kizlar bu aksamdan itibaren haftasonu dahil olmak uzere yatili misafirim var.
Ustelik esim de yok.
Kendi karnimizi doyurmakan acizim insallah halledebilirim
Ne munasebet kimse bu halde senden hizmet bekleyemez al kizinla ilgilen gelen bayansa girsin yapsin ne yapilacaksa cok mecburi bir misafirlikmi bu acelesi varmiymiski

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…