korkacak bir şey yok tatlım bende öyleyim bazı arkadaşlar var onlar da öyle. hamilelikten once nasılsam yine öyleyim. sadece şişkinliğim var hafta sonu yeni pantolonlar almak zorunda kaldım
evet zor bir durum sürekli kusma ve bulantı insanı çok halsiz bırakıyor. tanıdıklarımdan biliyorum. ilk üç ayı geçtikten sonra azalıyor diyorlar.oh rahatladım :) inşallah hep böyle geçer diyelim o zaman. Allah sıkıntısı olan hamilelere de kolaylık, rahatlık versin.
selamlar kızlar,
çok mutsuzum midem çok yanıyor ne yesem midem yanıyor iyice herşeyden korkar oldum.. hormon seviyesinin artmasıyla meydana gelen reflü mide ve yemek borusu yanması olurmuş valla sanki ağzımdan alevler çıkacak durumdayım.. doktorumu aradım gaviscon kullanabileceğimi söyledi.. gaviscon kana bulaşmıyormuş yemeklerden 30 dk sonra içebilirsin dedi..
hiç bişeyden rahatsız olmadan yiyebilenlere gerçekten çok özeniyorum
aynen bende 4 saat kesintisiz uyuyorum sonra hep döne döne artık bıkıyorum sabahın 6 sında kalkıyorumaynen bende öyle 3-4 saat uyuyorum aralıksız sonra sabaha kadar kesik kesik uyuduğumu hiç anlamıyorum gündüzde vakit olmuyor zaten kestirmeye ki gündüz uyumak istemiyorum gece hiç uyyamam o zaman herhalde
evet benim doktorumda 12. haftada gel 2'li tarama testi yapalım dediHerkese hayırlı ramazanlar. nasılsınız gebelik nasıl geçiyor uzun zaman bakamadım aramıza katılan anne adayları hoş gelmişler inşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimize. Ayın 22 sinde yaklaşık 12 haftalık oluyorum kontrole çağırdı doktor acaba bu 2li tarama testi falan bu tarihlerde mi yapılıyor bilginiz var mı?
Amin canım Rabbim hepimize hayırlı kolay ve güzel hamilelikler ,güzel Doğumlar nasip etsin. Sağlıkla büyütelim insallah. Maşallah baya büyümüşsünüz siz :) tarama 12.haftada yapılmıştı bana. 11le 14arası oluyormus. 6 ay önce doğum yaptığım için kendimi 2yıldır hamileymişim gibi hissediyorum o Yüzden kolay Hatırlıyorum herşeyi :)Herkese hayırlı ramazanlar. nasılsınız gebelik nasıl geçiyor uzun zaman bakamadım aramıza katılan anne adayları hoş gelmişler inşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimize. Ayın 22 sinde yaklaşık 12 haftalık oluyorum kontrole çağırdı doktor acaba bu 2li tarama testi falan bu tarihlerde mi yapılıyor bilginiz var mı?
Ben tutulmamasından yanayım tmm şimdi bebekler küçük bizden beslenmiyorlar diyorlar (ki bence yinede etkileniyolardır) ama çok uzun süre susuz kalınıyor. etkilendiklerini düşünüyorum. dinimizde bu konuda izin vermişken bence tutulmamalı ama tabi herkesin kendi kararı kimseye tut tutma demek bize düşmezKızlar hayırlı ramazanlar Nasılsıniz bebisleriniz nasıl .kizlar oruc tutan varmı ben dün tuttum fakat açlıktan mi bilmiyorum aksama doğru kasigim fena agrıyordu, bende bugün tutmadım bundan sonra napayım bilmiyorum arada mi tutSam
Bende bugün tuttum şimdiye kadar çok rahat geçti canım hiçbir sıkıntım olmadı. Bakalım sanırım devam edicem ben. Sende yine en doğru kararı kendin verirsin bünye meselesi yani.Kızlar hayırlı ramazanlar Nasılsıniz bebisleriniz nasıl .kizlar oruc tutan varmı ben dün tuttum fakat açlıktan mi bilmiyorum aksama doğru kasigim fena agrıyordu, bende bugün tutmadım bundan sonra napayım bilmiyorum arada mi tutSam
Diyorlar ki çıkıntı popoyla paralelse kız oluyormuş açılı olursa erkek oluyormus. Resimde de paralel olduğundan kız diyorlarNerden anlamışlarki kız olduğunu
Teşekkür ederim evt yavaş yavaş büyüyoruz :) hayırlı olsun bebişinizAmin canım Rabbim hepimize hayırlı kolay ve güzel hamilelikler ,güzel Doğumlar nasip etsin. Sağlıkla büyütelim insallah. Maşallah baya büyümüşsünüz siz :) tarama 12.haftada yapılmıştı bana. 11le 14arası oluyormus. 6 ay önce doğum yaptığım için kendimi 2yıldır hamileymişim gibi hissediyorum o Yüzden kolay Hatırlıyorum herşeyi :)
ay bu profilimdeki resimden anlayabilirmiyimki ben şimdi yada anlayabiliyormusunuz merak ettim şimdi.Diyorlar ki çıkıntı popoyla paralelse kız oluyormuş açılı olursa erkek oluyormus. Resimde de paralel olduğundan kız diyorlar
Burada öyle bir konu vardı resimlerle falan anlatmışlardı bir bak istersenay bu profilimdeki resimden anlayabilirmiyimki ben şimdi yada anlayabiliyormusunuz merak ettim şimdi.
tamam hemen bakıyorum canımBurada öyle bir konu vardı resimlerle falan anlatmışlardı bir bak istersen
Kızlar düm o kadar midem ağrıyordu ki yürüyemiyordum bile. Cidden katır gibiyim dediğim halime şükrettim. Bugün yeniden katır gibiyimdoktor ilaç vermek yerine muz ye geçer dedi ve işe yaradı. Mide ağrısı olan arkadaşlara tavsiye ederim.
Bu aradasmuwiLa hastaneden ve doktordan memnun musun? Bana da aşırı uzak değil değiştirmek istersem aklımda olsun.
evet 12. haftada yapılıyor dun öyle soyledi doktorumHerkese hayırlı ramazanlar. nasılsınız gebelik nasıl geçiyor uzun zaman bakamadım aramıza katılan anne adayları hoş gelmişler inşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimize. Ayın 22 sinde yaklaşık 12 haftalık oluyorum kontrole çağırdı doktor acaba bu 2li tarama testi falan bu tarihlerde mi yapılıyor bilginiz var mı?
amin cani.mmm biz iki kat yasicaz herşeyi allah YARDIMCImIZ olsunCan'ım benim de ikiz inş sorunsuz devam eder herkesin hepimizin hamilelikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?