Kızlar selam.
İshal ve mide ağrısı şikayeti ile doktora gittim. Hiçbir şeyim yok tahlillerde falan. Öylece döndüm. Daha iyiyim şimdi.
Bebiş de tam 9+0 görünüyor. 2,26 cm olmuş. Kalp ritmi düzgünmüş.
Cok kotudu ya markette bulandi bulandi garaja gidince koptu olay kizik korktu nefes alamiyorum sanmis cocuk gormedi ki daha onceden boyle birsey ayyy hic heveslenme cook kotu birsey:)
Cocuga biraz acidim, korkmustur tabiki. Sende tabi tuttun, tuttun birden patladin. Benimde bu sabah felaket gazim vardi. Yaslandim, hic fark etmedi. Ayakta daha berbat oluyordu. Simdi bide ise gec kaldim.
Bebegim dediginde "kizim" okumustum. Hatta sasirmistim cinsiyet nasil bu kadar erken tespit edildi diye. Sonra tekrar okudum bebegim yaziyormus. Aayyy simdi seninkinin cinsiyetini merak ettim. Tanimam etmem fakat kiz diyorum yani
Cok mutu oldum senin adina. Umarim bebisini sag salim kucagina alirsin canim. Darisi basima, ayin 20sinde randevuuu, cok az kaldiiii
çok mutsuzum midem çok yanıyor ne yesem midem yanıyor iyice herşeyden korkar oldum.. hormon seviyesinin artmasıyla meydana gelen reflü mide ve yemek borusu yanması olurmuş valla sanki ağzımdan alevler çıkacak durumdayım.. doktorumu aradım gaviscon kullanabileceğimi söyledi.. gaviscon kana bulaşmıyormuş yemeklerden 30 dk sonra içebilirsin dedi..
hiç bişeyden rahatsız olmadan yiyebilenlere gerçekten çok özeniyorum
çok mutsuzum midem çok yanıyor ne yesem midem yanıyor iyice herşeyden korkar oldum.. hormon seviyesinin artmasıyla meydana gelen reflü mide ve yemek borusu yanması olurmuş valla sanki ağzımdan alevler çıkacak durumdayım.. doktorumu aradım gaviscon kullanabileceğimi söyledi.. gaviscon kana bulaşmıyormuş yemeklerden 30 dk sonra içebilirsin dedi..
hiç bişeyden rahatsız olmadan yiyebilenlere gerçekten çok özeniyorum
kusma olmadı da çok şükür yanma da yeni başladı en azından bi peynirli tost yiyordum yağsız şimdi oda midemi yakar oldu ondan da oldum .. sen neler yiyebiliyosun canım ?
kusma olmadı da çok şükür yanma da yeni başladı en azından bi peynirli tost yiyordum yağsız şimdi oda midemi yakar oldu ondan da oldum .. sen neler yiyebiliyosun canım ?
Can'ım hiçbirşey yiyemiyorum istekle yendiğim tek şey yeşil elma o da bütün gün bi tane yiyebiliyorum,3 kilo verdim ben kusmaktan. E bulantım da tüm gün sürüyor gece bile geçmiyor uyuyamıyorum çok zor
Çoğu arkadaş miniğini görüp kalp atışını duyabilmiş.darısı bana insallah .yarın sabah kontrol var.insallah herşey yolundadır ilk kez gidicem... Hepiniz Sağlıcakla alın kucaklarınıza
Can'ım hiçbirşey yiyemiyorum istekle yendiğim tek şey yeşil elma o da bütün gün bi tane yiyebiliyorum,3 kilo verdim ben kusmaktan. E bulantım da tüm gün sürüyor gece bile geçmiyor uyuyamıyorum çok zor
ooooo ben yine şükredeyim senin benden beter halin Allah sabır versin gerçekten mide bulantısı da çok zor bişi ben kusma fobisi var iş yerinde çok zor olurdu kussaydım. sabah bende yumurta peynir ekmek yedim. yine yanıyo ama düne göre iyi o yüzden almadım gavisconu..
ben de 7 haftalık hamileymişim. çok şükür ne mide bulantım var, ne de başka bir hamilelik semptomu. yani hamilelik öncesi nasılsam aynen öyle hissediyorum. işin ilgilinci bu durumdan korkmaya başladım desem yeridir :)
cuma kontrolüm var... inşallah her şey yolundadır :)
ben de 7 haftalık hamileymişim. çok şükür ne mide bulantım var, ne de başka bir hamilelik semptomu. yani hamilelik öncesi nasılsam aynen öyle hissediyorum. işin ilgilinci bu durumdan korkmaya başladım desem yeridir :)
cuma kontrolüm var... inşallah her şey yolundadır :)
korkacak bir şey yok tatlım bende öyleyim bazı arkadaşlar var onlar da öyle. hamilelikten once nasılsam yine öyleyim. sadece şişkinliğim var hafta sonu yeni pantolonlar almak zorunda kaldım