2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
gözün aydın tatlım gecmis olsun

Gunaydin kızlar sahura kalk 7.30 kizin okulu icin kalk sersem gibi oldum valla suanda gozlerimden uyku akiyo uyuyamadim biraz daha deneyeyim bari :)

Cok kotudu ya markette bulandi bulandi garaja gidince koptu olay kizik korktu nefes alamiyorum sanmis cocuk gormedi ki daha onceden boyle birsey ayyy hic heveslenme cook kotu birsey:)

Cocuga biraz acidim, korkmustur tabiki. Sende tabi tuttun, tuttun birden patladin. Benimde bu sabah felaket gazim vardi. Yaslandim, hic fark etmedi. Ayakta daha berbat oluyordu. Simdi bide ise gec kaldim.

Valla bulanri olsa cok daha kötü olurdu inanirim.

Teşekkür ederim sende görürsün bebeğinin sağlıkla gelişimini az kalmış senin randevuna da beni bir daha 12 haftada çağırdı. ikili test için

Gözünaydın canım. Karındanmı bakıldı vajınalmi
karından baktı. bana hiç vajinal bakmadı zaten keseyi de karından görmüştüm.

selamlar kızlar,

çok mutsuzum midem çok yanıyor ne yesem midem yanıyor iyice herşeyden korkar oldum.. hormon seviyesinin artmasıyla meydana gelen reflü mide ve yemek borusu yanması olurmuş valla sanki ağzımdan alevler çıkacak durumdayım.. doktorumu aradım gaviscon kullanabileceğimi söyledi.. gaviscon kana bulaşmıyormuş yemeklerden 30 dk sonra içebilirsin dedi..

hiç bişeyden rahatsız olmadan yiyebilenlere gerçekten çok özeniyorum

Ben de öyleyim Can'ım valla, yanma bulantı kusma çok özeniyorum hamileliği rahat geçenlere,

Ben de öyleyim Can'ım valla, yanma bulantı kusma çok özeniyorum hamileliği rahat geçenlere,

kusma olmadı da çok şükür yanma da yeni başladı en azından bi peynirli tost yiyordum yağsız şimdi oda midemi yakar oldu ondan da oldum .. sen neler yiyebiliyosun canım ?

Canım
kusma olmadı da çok şükür yanma da yeni başladı en azından bi peynirli tost yiyordum yağsız şimdi oda midemi yakar oldu ondan da oldum .. sen neler yiyebiliyosun canım ?
Can'ım hiçbirşey yiyemiyorum istekle yendiğim tek şey yeşil elma o da bütün gün bi tane yiyebiliyorum,3 kilo verdim ben kusmaktan. E bulantım da tüm gün sürüyor gece bile geçmiyor uyuyamıyorum çok zor

ooooo ben yine şükredeyim senin benden beter halin Allah sabır versin gerçekten mide bulantısı da çok zor bişi ben kusma fobisi var iş yerinde çok zor olurdu kussaydım. sabah bende yumurta peynir ekmek yedim. yine yanıyo ama düne göre iyi o yüzden almadım gavisconu..

Arkadaşlar 6+2 deyim neredeyse hiç midem bulanmıyor öyleki henüz hiç istifra etmedim bu normal mi sizin mide bulantılarınız ne zaman başladı

Arkadaşlar 6+2 deyim neredeyse hiç midem bulanmıyor öyleki henüz hiç istifra etmedim bu normal mi sizin mide bulantılarınız ne zaman başladı
bende mide bulantısı yaşıyorum ama hiç kusmadım. bir sorun olduğunu sanmıyorum. gayet normal :)

kızlar selamlar :)

ben de 7 haftalık hamileymişim. çok şükür ne mide bulantım var, ne de başka bir hamilelik semptomu. yani hamilelik öncesi nasılsam aynen öyle hissediyorum. işin ilgilinci bu durumdan korkmaya başladım desem yeridir :)

cuma kontrolüm var... inşallah her şey yolundadır :)

korkacak bir şey yok tatlım bende öyleyim bazı arkadaşlar var onlar da öyle. hamilelikten once nasılsam yine öyleyim. sadece şişkinliğim var hafta sonu yeni pantolonlar almak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…