- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
Büyük ihtimalle geç döllenme olmuştur endişe etmeyin. İnşallah bir dahaki sefere görürsünüz.Arkadaslar bugun normalde 6+1 olmam gerekiyor.8 gun once saglik ocaginda yaptirdigim kan testinde 710 cikti degerim.bugun doktora gittim.doktor ustten keseyi goremedi.kanaman falan varmi diyede sordu yok dedim.sizin verdiginiz degere gore simdi gormemizde kalp atisi duymamizda gerek dedi.sonra alttan bakti keseyi gordu.kalp atisi icin 10 sonrasina randevu verdi.doktor sanki bir sorun var gibi konustu acikcasi korktum..sizin Basiniza geldi mi
Bu seni korkutmasın benimde öyle oldu hatta bişey mi oldu diye doktora sordum olabilir dedi ve herşey yolunda şimdi ara ara bulantı yokluyo onun dışında hayatım işim normalbulantılar da kesildi gibi 3 gündür baya iyiyim herkesin sonradan artar benim azaldı nedense :)
Tesekkur ederim geç döllenme olduysa niye 710 ciktindoktorda onu anlamadı.siz benden 10 gün ondesiniZ.duydunuz mu kalp atisiniBüyük ihtimalle geç döllenme olmuştur endişe etmeyin. İnşallah bir dahaki sefere görürsünüz.
gözün aydın canım dun aksam bende gördüm bası poposu ayrı oynuyodu benide 3 hafta sonra cagirdi doktorumG ggolge Allah gonlune gore versin canim, korktuguna ugratmasin.
Ben kontrole gittim arkadaslar, 3 boyutlu ultrasonla bakti doktorum.
Allahim aglayacaktim nerdeyse fasulye kadar sey resmen kucuk bir insan
O kadar belli ki eli kolu , cok duygulandim gercekten icimde bir insan oldugunu kaniksadim o an. Bir de kipir kipir hic durmuyor masallah
Kanama alani da gorunmedi cok sukur, her sey yolunda simdilik. Iki hafta sonra tekrar cagirdi ondan sonra ayda bire cikaririz muayene suresini dedi.
6. Haftamda gittigimde ufak bir kese gormemiz lazim dedi kesem 13.4 mm di iki hafta sonra gel dedi dun gittim 7+4 de kalp atisi duyduk meraklanmayin normal sureci yasiyorsunuzTesekkur ederim geç döllenme olduysa niye 710 ciktindoktorda onu anlamadı.siz benden 10 gün ondesiniZ.duydunuz mu kalp atisini
Arkadaslar bugun normalde 6+1 olmam gerekiyor.8 gun once saglik ocaginda yaptirdigim kan testinde 710 cikti degerim.bugun doktora gittim.doktor ustten keseyi goremedi.kanaman falan varmi diyede sordu yok dedim.sizin verdiginiz degere gore simdi gormemizde kalp atisi duymamizda gerek dedi.sonra alttan bakti keseyi gordu.kalp atisi icin 10 sonrasina randevu verdi.doktor sanki bir sorun var gibi konustu acikcasi korktum..sizin Basiniza geldi mi
12-13. Haftanın ultrason resminde daha net çıkıyormuş Canım bende sayfaya bi göz gezdirdim ordan gördümay bu profilimdeki resimden anlayabilirmiyimki ben şimdi yada anlayabiliyormusunuz merak ettim şimdi.
sağol canımBu seni korkutmasın benimde öyle oldu hatta bişey mi oldu diye doktora sordum olabilir dedi ve herşey yolunda şimdi ara ara bulantı yokluyo onun dışında hayatım işim normal
Ben geçen hafta gördüm ama çok küçüktü zaten daha 6 haftalıktı kalbide atıyordu çok şükür. Herkeste süreç farklı işliyor o yüzden sabırla bekleyin derim inşallah sizde görecek duyacaksınız.Tesekkur ederim geç döllenme olduysa niye 710 ciktindoktorda onu anlamadı.siz benden 10 gün ondesiniZ.duydunuz mu kalp atisini
benimde bi gun cok bi gun az anlamadim bulantıları yemek yedikten sonrs daha cok oluyor sanki 12 haftamizi bi tamamlasaydik iyidibulantılar da kesildi gibi 3 gündür baya iyiyim herkesin sonradan artar benim azaldı nedense :)
Kendini güvende huzurlu hissedebileceğin ,her türlü sıkıntını utanmadan sıkılmadan paylaşabileceğin bir doktoru tercih et canım..Merhaba ben de bugün 7.haftaya girdim ocakta bebeklerimi İnşaAllah kucağıma alırım şuan için ikiz gebelik gözüküyor tüp bebek benimki ikiz oldugunu hep hissediyordum öğrenince de çok mutlu olduk sekiz yıl sonra nasib oldu mayısın 17 sinde bebekleri gördük fakat kalp atışlarını dinletmedi cem bey sanırım alttan muayne olmak istemiyorum deyince kızdı ve detaylı anlatımda bulunmadı karnım dan baktı ultroson 1 dk bile durmadı karnımda bebekleri gördü ve direk ikiz gebelik dedi odasına geçti odasında heyecandan pek bşy soramadık aptal gibi olduk ilaçları düzenledi ağır iş ve uzun yürüyüş yapma dedi yemeye içmeye dikkat et dedi üç hafta sonra ya tekrar çağırdı randevü aldık yine üç hafta sonraya.. Cem beyin hastahanesi bana uzak bana yakın bir hastaneye yine randevü aldım bu perşembeye çok heyecanlıyız İnşaAllah bi aksilik çıkmaz ve ikizlerimizin kalp atışlarını duyarım ayrıntılı görürüm...sizlerde ne değişiklikler var sürekli takipteyim burayı yeni üye olabildim fikir alışverişinde bulunmak istedim... Herkes bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alır inşaAllah sevgiler ♔
6. Haftamda gittigimde ufak bir kese gormemiz lazim dedi kesem 13.4 mm di iki hafta sonra gel dedi dun gittim 7+4 de kalp atisi duyduk meraklanmayin normal sureci yasiyorsunuz
Benimde öyle oldu. Hatta Dr bana diş gebelikten şüphe ettiğini söyledi. Sonra alttan keseyi gördü. Geç döllenme olmuş. Bende henüz kalp atisini duymadim çünkü muhtemelen ona da alttan bakicaz dedi çok rahatsız oluyorum o yüzden bekleyeceğim biraz gitmek için.
Sağolun kızlar içim rahatladı..zaten 23 günlük kese dedi.bende döllenme zamanından bugüne hesapladiğımda hesap dogru ama benim kafamda ki soru işareti 8 gün önce neden hcg 710 çıktı doktorada onu anlamadı.sonuclar mi karıştı neBen geçen hafta gördüm ama çok küçüktü zaten daha 6 haftalıktı kalbide atıyordu çok şükür. Herkeste süreç farklı işliyor o yüzden sabırla bekleyin derim inşallah sizde görecek duyacaksınız.
bence hcg'ye çok takılmayın. doktorlar bir sorun gördüklerinde hiç saklamadan söylüyorlar. Ben hiç başkalarınınkilerle karşılaştırmadım kendi değerlerimi doktorunuza güvenin.Sağolun kızlar içim rahatladı..zaten 23 günlük kese dedi.bende döllenme zamanından bugüne hesapladiğımda hesap dogru ama benim kafamda ki soru işareti 8 gün önce neden hcg 710 çıktı doktorada onu anlamadı.sonuclar mi karıştı ne
Bu erken dönemde hissedeceğiniz tek şey kusma olur o da kişiden kişiye göre değişir. benimde belirtim yok kafanızı takmayın böyle şeylere. benimde midem bulanmıyor. birşey aşermiyorum vs vs. illaki belirti aramayın zorla kendinizde. kendimi çok iyi hissediyorum. boşa kendinizi yıpratmayın. Ayrıca benim fikrim bu kadar kaygı yaşamanız bence hamilelik belirtisi normalde insanlar neden kusmuyom yaaaeeee diye kaygılanmazlarGünaydın kızlar ben hiç bir şey hissetmiyorum hamileliğe dair kafayı sıyıracağım korkuyorum sıkıntı var mıdır diye bir şey olsa kanama falan olur mu kontrolüm haftaya perşembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?